WWE SmackDown 2014. június 27. – Authority Era

sd140627

A SmackDown 2014. június 27-én Pittsburgh városából jelentkezik, ahol legelőször megtekinthetjük az adás hivatalos intro videóját, amit követően megszólal a Kelta Sheamus bevonuló zenéje és kezdetét veszi egyből az első összecsapás.

Sheamus vs Bray Wyatt

A harcban mindkét fél jól szerepelt, ám ahogyan számítani lehetett rá Luke Harper és Erick Rowan megzavarták a csata menetét, így Sheamus szerezte meg a győzelmet diszkvalifikációval. Segítségül az Uso Ikrek érkeztek, akik nekiestek egyből Rowan és Harper duójának, Sheamus pedig épphogy nem tudott kiosztani egy kemény Brouge Kick-et a család vezérének.

Ezt követően visszatkinthetünk arra a pillanatra, amikor Steph McMahon és Triple H a ringben állva kijelentették, hogy Daniel Bryan nem lesz képes harcolni a Money In The Bank-en, ezért a szervezet történelmében először a PPV-n a létrás csata a két Bajnoki övért fog zajlani.
A ringben ezt követően Seth Rollins, Triple H, valamint Randy Orton jelenik meg, akik közül a COO ragadja meg a mikrofont. The Game elmondja, hogy a WWE történelmében visszatekinthetünk jó pár különféle korszakra, ilyenek voltak például a Golden Era vagy akár a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Attitude Era. Ezúttal viszont egy újabb korszak veszi kezdetét, ami a valóság korszaka, ami a Authority Era. Ugyanis a Vezetőség képes volt történelmet írni, sőt a következő PPV eseményen is történelmet fog írni, amikor megrendezésre kerül majd a cég történelmében legelőször egy 8 Emberes Money in The Bank Ladder Meccs, aminek a tétje nem más lesz, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv. Ezt követően pedig Triple H garantálja a rajongóknak, hogy ahogy véget ér ez az összecsapás koronázni fognak egy vadonatúj címvédőt. Emellett viszont szokásos módon megtekinthetünk egy Tradicionális Money In The Bank Ladder meccset is, ami nem másért fog folyni, mint azért a táskáért, amivel a győztes egy esztendőn belül bárhol és bármikor kihívhatja az aktuális Bajnokot.
Ezt követően Orton kijelenti, hogy bizony ő lesz a Bajnok és ismét elmondhatja majd magáról, hogy a WWE arca. Valamint Seth Rollins elmondja, hogy legyőzi vasárnap a 6 ellenfelét és megszerzi a szerződést. Ebből természetesen Orton és Rollins között egy kisebb vita alakult ki, amit Triple H egyből megpróbált kezelni, valamint bejelentette az adás következő mérkőzését, amiben Dean Ambrose csap össze Bad News Barrett-el.

Dean Ambrose vs Bad News Barrett

A csata eléggé átlagosra sikeredett, amiben inkább Bad News Barrett kezében volt az irányítás. Végül egy óriási Clothesline-t vágott le Dean az Interkontinentális Bajnoknak, amit követően bevitte a finisherjét is. Ezzel Ambrose lekopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet. A csatát követően azonban tovább folyt a harc hiszen megjelent Jack Swagger és Seth Rollins. Egy kemény adok-kapok indult el a Szupersztárok között, aminek végén Rollins és Dean maradtak ketten a ringben. Seth elordította magát, hogy: “Állandóan rajtad tartom a szemeimet”, amit követően kiosztott egykori csapattársának egy Curb Stomp-ot.

Cameron vs Paige

A csatát Paige nyerte meg, amit követően Cameron még egyszer nekiesett a Díva Bajnoknak. Ezzel viszont csak annyit ért el Naomi csapattársa, hogy Paige és a kihívója kicsit összekapjanak a vasárnapi összecsapásuk előtt.

Rob Van Dam és Dolph Ziggler vs Cesaro és Alberto Del Rio

A harc előtt láthattunk egy meglehetősen komikus kis szegmenset a Backstage-ben, aminek a főszereplői Goldust, Stardust, valamint az interjút készítő Byron.
A harc eléggé jóra sikeredett, amiben Ziggler kapott egy bődületesen nagy European Uppercut-ot, amit követően RVD pedig megpróbálta kiosztani a 5 Star Frog Splash-t, de Del Rio felkészült volt és kivédte ellenfele finisherjét, amit követően kiosztotta egyből a Cross Arm Breaker-t, amivel megszerezte a győzelmet.

Sin Cara vs Rusev

Talán nem is kell mondani, hogy mi lett a csata vége. A szorítását követően Rusev szerezte meg a győzelmet, ám az összecsapást követően megjelent Big E, aki mondott pár szép szót az Egyesült Államokról. Egy pofonra került csak sok Big E és Rusev között, viszont kettejük összecsapásár megtekinthetjük majd a Money In The Bank-en.

Roman Reigns vs Kane

A harc fordulatos volt, amiben végül Roman bevitte a Comeback-jét, ám mielőtt kioszthatta volna a Spear-t, megjelent Randy Orton, aki megtámadta. Reigns földre került Kane pedig egy létrát tartott a ringben, amire Orton felmászott jelezve ezzel, hogy kész megszerezni az öveket a Money In The Bank-en. Randy-nek ez azonban ez nem volt elég, hiszen egy Punk Kick-re készült, ám ahogy futni kezdett Reigns felé Roman felpattant és kiosztott egy nagy Spear-t a Viperának, amit követően Kane indított támadást, de ő is csak egy finisherbe szaladt bele.

Ezzel zárult a SmackDown, amit követően vasárnap jelentkezik majd a Money In The Bank…

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. június 27. – Authority Era” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Amúgy tudjátok hogy már Csutortok este van a Smackdown vagyis én megakartam nézni a Superstart a watchwrestling.ch-n és már minden kozosségi oldalon fel van rakva. Légyszíves megtudnádok csinálni az osszefoglalót?

  Kedvelés

 2. Szánalmas adás volt újfent.
  Úgy látom a környéken járt a dizájn center,és mr wrong turn hófehér nadrágocskáját barnára cserélte.
  Ezek az unga bungák felmentő sereget játszanak minden héten.Berohannak mintha hívnák őket,majomkodnak és buziskodnak egy sort és annyi.Persze az öveiket nem védik meg címmecseken,miért is tennék,hiszen csak bajnokok.
  A kis maszkos törpicseket a tsz paraszt ellen küldeni?Kreatív,meglepő,főleg a végeredmény,mert ki hitte volna,hogy a 128 x kitüntetett,verhetetlen tsz paraszt fog győzni egy hupikék törpikék ellen?
  Senki.
  És természetesen,az elmaradhatatlan szuper kentaur villanás a végén.Simán megver bárkit,legyen sző a nagy vörös szörnyetegről,vagy a siklók vezéréről.Simán legyőz bárkit,előre vetítve a vasárnapi győzelmét.
  Remélem jól elkenik a száját ennek a hitvány buzinak.Csak sajnos hatalmas pusht kapott,így valszeg övekkel vagy övvel fog távozni a kék osztriga bár felé.
  Ismét egy 10 köröm lerágós,tartalmas,szórakoztató,meglepő,fordulatos,izgalmas adást láthattunk.
  Csak így tovább.

  Kedvelés

  1. ROYAL én neked csaK ORVOST tudok ajánlani és komolyan srác hoyxgha nem is szereted a pnklrációt akkor kérlek nézd tovább más neked való (pl: Minimax, meg ehez hasonló dolgokat) és KOPJ LE INNNEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Aláírás:valentin

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek