WWE SmackDown 2014. május 16. – Cena válaszol

sd140516

A SmackDown 2014. május 16-án egy Pre-Show-val indul, amiben ezúttal egyedül csak Josh Matthews üdvözöl minket, akivel visszatekinthetünk az elmúlt hét főbb történéseire. Ilyen volt például a Roman Reigns-Batista csata, amiben végül diszkvalifikációval zárult a harc, ám a Shield, valamint az Evolution tagjai csak ezt követően estek komolyabban egymásnak. Komoly szerepet kap mostanában Cesaro, mint Heyman Guy, aki emiatt egy videó összeállítás erejéig főszerepet kapott ebben a Pre-Show-ban. Mellettük viszont nagyon fontos volt még megemlíteni Daniel Bryan sérülését, valamint Kane támadássorozatát, illetve Bray Wyatt és John Cena folyamatosan fokozódó ellentétét.

The Usos vs Rhodes Testvérek

Az Uso srácok az előző RAW-n John Cena-val alkottak csapatot és győzték le a Wyatt Family-t. Ezúttal a Rhodes testvérek ellen kellett bizonyítaniuk a Tag Team Bajnokoknak. A harcban volt jó pár fordulat, végül pedig Cody bevitte a Disaster Kick-et, amit követően kopogtatni próbálta Jimmy-t, ám érkezett a ringen kívülről Jey és kihúzta Rhodes-ot az alsó kötél alatt. Ahogy Cody visszatért a ringbe kapott egy jókora Superkick-et, amit egyből a Diving Body Splash követett. Jimmy a mozdulatai után sikeresen lekopogtatta ellenfelét és megszerezte magának és ikertestvérének a győzelmet.

Ezt követően visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Daniel Bryan mondott pár szót a nyaksérüléséről, ami miatt kénytelen alávetnie magát egy sebészi beavatkozásnak, valamint meghatározott ideig távol maradni a WWE szorítójától. Ahogy ezt tudatta a közönséggel félelmetes hangulatot hozott létre az arénában, ami egészen Steph McMahon megjelenéséig tartott. Miután Triple H felesége érkezik a szorítóba, mond pár szót Daniel bejelentéséről. Véleménye szerint jót fog tenni majd a Bajnoknak ez a kis pihenés, valamint a legjobbakat kívánja neki. Szeretné, ha minél előbb felépülne és harcképes lenne Daniel. Ám van pár dolog, amit egyenesen Bryan-nek szeretne mondani szemtől szemben, ezért arra kérni a szupersztárt, hogy jelenjen meg az arénában. Elsőre nem történik semmi, majd utána legyulladnak a lángok az arénában és érkezik Bryan. Ám kicsit váratlanul, hiszen Kane vonszolja a földön maga után. Ahogy a Vörös Szörny berángatta az arénába Daniel-t érkeznek a stábtagok és az orvosok, akik mentőbe teszik a WWE Nehézsúlyú Bajnokát.
Steph ezt követően mentegetőzni próbált, odasétál Brie-hez, akinek elmondja, hogy mennyire nagyon sajnálja a történteket. Ám Daniel felesége hajthatatlan és dühében egy jókorát lök a COO feleségén. Brie ezt követően rákiált, hogy menjen el innen, majd beszállt a mentőautóba Bryan mellé.

Ezt követően John Cena érkezik az arénába, közben pedig visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Bray Wyatt jelent meg a kivetítőn és kijelentette, hogy akar egy újabb meccset John ellen a Payback-en. Cena most megragad egy mikrofont és elmondja, hogy az egész világ Daniel Bryan sérülésével van elfoglalva, ám nem tud egy kicsit figyelmet sem fordítani a WWE Nehézsúlyú Világbajnokára, hiszen itt van egy ember, aki folyamatos háborúkat vív Cena-val, ő pedig a Wyatt Family vezetője, Bray. Bray ismét kihívta Cena-t, amin John rengeteget gondolkodott, végül arra jutott, hogy el kell fogadnia ezt a kihívást. Sőt még egy kikötést is tenne John, miszerint ez egy Last Man Standing csata legyen. Ugyanis tisztában van azzal, hogy Bray még egyszer sem harcolt ilyen típusú küzdelemben, ám ezzel ellentétben Cena nagy mestere ennek a harcnak, akárcsak az I Quit összecsapásoknak. John ezt követően kijelenti, hogy sokkal esélyesebbnek érzi ezúttal magát Bray-nél, hiszen ide nem pusztán lelki erőre van szükség, hiszen ez a harc nagyon komoly fizikai adottságokat követel meg. Egy szó, mint száz: Elfogadja!
Viszont van még valami, amit szeretne felhozni…A Payback-re ezzel megvalósul majd a Bray-Cena csata. Ám John kihívná valamilyen Wyatt Family tagot erre a SmackDown-ra. Tisztában van azzal, hogy Bray elutasítaná a kihívást és valamelyik őrét küldené be a ringbe, ezért is, arra jutott, hogy… Ám Cena nem tudta befejezni a mondanivalóját, mert a kivetítőn megjelent a három családtag. Bray azt mondja, hogy ő egy igazi szörnyeteg, aki nem fog megállni senkinek a kedvéért. A Last Man Standing csata csak egy állomás lesz, amiben végül a lelki terror lesz döntő fontosságú. Végül Bray a tőle megszokott őrült vigyorral az arcán elkezdte énekelni: “He’s got the Whole World in his Hands”.

El Torito vs Heath Slater

A harc eléggé átlagosra sikeredett, amiben végül Hornswoggle egy Torito féle fejessel nekirohant volna a bikának, ám célt tévesztett és Slater-t fejelte le. Befejezésül Torito egy könnyed Jumping Rope Moonsault után sikeresen lekopogtatta ellenfelét.

Nikki Bella vs Natalya

A csata speciális bírója Eva Marie lett, aki eléggé tapasztalatlanul figyelte a csatát. A hölgyek összecsapásában egy Natalya szorítást követően Nikki fordítani tudott és egyből lekopogtatta ellenfelét.

Visszatekinthetünk ezt követően a RAW-ra, ahol Dolph csatázott Fandango ellen. A harcban Fandango dominált, ám végül nem tudta megszerezni a győzelmet, hiszen Layla, aki fellépett a ringkötelek mellé segíteni próbált a táncoslábúnak. A hölgy lába azonban beakadt a ring szőnyegébe. Fandango ekkor a táncosához sietett, aminek következtében kapott ez Zig Zag-et és elvesztette a csatát. A mérkőzést követően pedig kijelenti Layla-nak, hogy nem igazán hatja meg az a harc, hiszen Layla-nek segített, ami fontosabb számára, mint bármilyen összecsapás megnyerése. Utána pár szép szóval bókol a hölgynek, majd kerek perec kijelenti, hogy szereti Layla-t, amit követően nem habozott, hanem egyből megcsókolta a dívát.

Batista vs Dolph Ziggler

Láthatjuk, hogy a Twitter-en Batista-t kihívta Ziggler egy harcra, ami ezúttal meg is valósult. A harcban végül Dolph fölénybe került, ám Batista ágyékon vágta, ami miatt az Animal-t diszkvalifikálták. Ezt követően láthattunk Batista Bomb-ot, valamint Ziggler-t teljes mértékben megsemmisítették.

Sheamus vs Titus O’neil

Titus a csata előtt mondott pár szót a Bajnokhoz, amiben azt próbálta kifejezni, hogy nem igazán nézi jó szemmel, hogy a Kelta a címvédő. Ahogy Titus befejezte elindult a csata, amiben egyetlen egy mozdulatra került sor, ami a Brouge Kick lett. Ezt követően Sheamus lekopogtatta ellenfelét és megnyerte a villámmeccset.

Damian Sandow vs Santino Marella

A harc elindulását követően mindkét Szupersztár pörgősen indított, ám ez az előzőhöz hasonlóan egy nagyon rövid összecsapás lett, amiben Santino-nak sikerült megszereznie a győzelmet. Damian ezt követően elkezdett beszélni arról, hogy ő egy jó katona, valamint elege van már abból, hogy egy “okos fiú” elorozza előle a győzelmet, ezért is… ám nem tudta folytatni a mondanivalóját, hiszen elnémították a mikrofonját.

R-Truth vs Cesaro

Ebben a harcban inkább Cesaro dominált, ami hatással volt a csata végeredményére is. Truth bevitte volna a finisherjét, ám ellenfele kivédte a mozdulatot és kiszott neki egy European Uppercut-ot, amit követően következett a Neutralinzer. A harcot Cesaro nyerte a finisherjét követően.

John Cena vs Erick Rowan

A SmackDown főeseményén Bray megjelent Erick és Harper kíséretében, ám Cena erre számított. John mögött érkeztek az Uso srácok, akik a ring mellől figyelték a harcot. Bray végiggondolta, hogy csatázzon e, ám inkább Rowan-t küldte a szorítóba. A csata végén Cena kiosztotta az Attitude Adjustment-et, amit követően Bray elindult a szorító felé, ám érkeztek az Uso srácok, akik nem engedték be Wyatt-et a szorítóba.

Ezzel ért véget a SmackDown, amit követően a RAW-n tovább fognak folytatódni a történetszálak. Valamint egyre közelebb vagyunk a június 1-én megrendezendő Payback-hez.

Letöltés: http://www.multiupload.nl/Z5491TAT7B

Pre-Show

SmackDown

Backstage Pass

20 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. május 16. – Cena válaszol” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Most komolyan Adam Rose ¿???????? És mégis miért? Nincs már szupetsrsztár aki válallná basszus hát ez már nevetséges ROYAL fejet hajtok elottedcezt az adást csak ilyen stílusnan lehet kritozálni am grat a magyar anyanyelves hozászolashoz 😀

  Kedvelés

 2. Ezt a céget már szinte csak D.Bryan Bray Wyatt és az Evolution viszi.Szánalmas.Csak ők tudnak jó feudokat csinálni.Más nem.És ki ez a homár Rose?
  Follow the Buzzards!

  Kedvelés

 3. Hát edge…
  Szégyeld el magad!Ez egy nagyszerű oldal,ahol kulturált véleményeket olvashatsz.Nem kell itt a fesztivált csinálni.A Magyar anyanyelv a legcsodálatosabb a világon.Gazdag szókincsünk van amit méltósággal kell használnunk,tisztelegve a nagy ősök előtt,akik lehetővé tették számunkra ezt.Te pedig obcén,trágár,sértő hangvételű,pocskondiázó kommentet írtál ide.
  Engem igen is zavart a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásod.
  Felháborító.Ismétlem,felháborító!
  Szégyeld el magad,de mélységesen!

  Kedvelés

  1. Kedves Royal!

   Lehet,hogy nyomdafestéket nem tűrű a megnyilvánulásom,de sajnos teljes mértékben igazam van….az adás minőségét továbbra is SZARNAK minősítem.Kritikán aluli.

   Kedvelés

  1. A spam mappában. És ezzel a stílussal bocsáss meg, de ott is marad. Próbálj meg kevesebb f, b és k betűs szót használni légyszíves. Köszi.

   Kedvelés

    1. Ha az elmúlt napokban itt kialakult vitákat követted volna, nem így gondolnád. Tessék végre tudomásul venni: senki nem azért dolgozik egy oldalon, hogy káromkodásokat kelljen tucatjával nézegetni minden írás alatt. Semmi extrát nem kértünk sem az előző oldalon, sem itt, mindössze annyit, hogy a véleménynyilvánítás alapvető normáit tartsátok be. A jó büdös f… nem ezek közé tartozik.
     Igen, aki csak fröcsögni képes, először a spambe, majd email tiltásra kerül. Sajnálom, ez van.

     Kedvelés

    1. Ez lenne a másik ok, ami után szintén tiltás lesz. Azt, hogy rajtam kívül nem zavar-e mást a rengeteg káromkodás, nem tudhatod. Mellesleg ezek a kommentek sem vesztek el, mi az admin felületen továbbra is látjuk. Sőt, akár át is szerkeszthetnénk, nem tesszük. Elég volt abból, hogy pár ember miatt lassan 24 órában kelljen moderálni. Most könnyebb a dolgunk, mint az előző szolgáltatónál volt. Köszönjük WordPress. 😀

     Kedvelés

  2. Először is követem az oldalt a kezdetek óta.
   Másodszor a nézeteimet továbbra is tartom.

   És utoljára: ITT EZENNEL BOCSÁNATOT KÉREK MINDENKITŐL AKINEK BELEGÁZOLTAM AZ ÉRZÉKENY KIS LELKÉBE. 🙂

   Kedvelés

 4. Kb. 2 év kihagyás után gondoltam visszaszokom a pankráció nézésre, ezzel az adással terveztem kezdeni. Hát… lehet, hogy benéztem, mert ez nem fogott meg túlzottan. A Wyatt Family-t rögtön megkedveltem, de összességében az adás kb. olyan izgalmas volt, mint egy tamponreklám. Bepróbálkozok még pár adással, meg néhány ppv-vel, de ha ez számít most átlagos szintnek, asszem’ jegelem a dolgot még két évre.

  Kedvelés

 5. Nekem tetszett megint.nem emelnék ki meccseket .amik elég rövidek voltak.de én jól szórakoztam ésez a lényeg.
  Én 1 éve nézem folyamatosan .nekem így bejön mert a régit nem ismerem.
  Olyan ez mint a Forma 1nél amit 26 éve nézek folyamatosan,de ekkora szart még nem làttam mint idén.De aki most kezdte el nézni annak lehet bejön így ahogy van.

  Kedvelés

 6. Te jó szagú atyaúristen….
  Ilyen gyenge sd ét is rég láttam,pedig a tavalyi,és eddig az idei átlag is 1-2 és 3 as alatt mozog,de ez elképesztően tré volt.A hétfő esti seggre pacsi is borzasztóan unalmas,erőltetett volt,de ez simán túlszárnyalta.Szar adás volt.Nincs itt mit szépíteni.

  Amióta visszatért babtista,egyszer már elverte pinkit,most ismét megsemmisítette.Értelme nem volt ennek a meccsnek,mert egyértelmű volt,hogy ez a nagyra nőtt majom fog nyerni.pinki meg amióta elbukta a “nehézsúlyú bajnoki övet” lol azóta szopóágon van.És az se ma volt.

  hófehérke is alap,hogy nyer,egy zs kategóriás pankrátornak csúfolt senkivel szemben.Bárkit kapna most az alsóbb régiókból,nyerni fog,mert futtatni kell.Bajnok marad ő egy darabig,és nem vonják be a fő történet szálba,mert mért is tennék?Jelentéktelen lett már ő is.
  Szal répafej elvigyorog még egy jó darabig,hatalmas bajnokként.

  a 3 csaj bunyót meg se néztem,mert minek.

  bucifejű álladék is alap,hogy nyer.kannibál is szopóágon van amióta bajnok lett a paradicsom árussal,ami szintén nem ma volt..
  Nem lesz belőle se már semmi a cégnél,pedig komálom a holdkóros fejét.
  Boxzsák,töltelék,erre jó már csak,pedig tehetséges.

  Na és a főmeccs!Csudálatos volt kérem szépen.Amerika kapitány jött,ratyi zene felcsendült,a kisgyerekek taknya nyála egybefolyt,tisztelgett nekik.Hatalmas,böszmeségekkel teletűzdelt mesedélutánt tartott ujfent a mesefigura.Aztán a család leggyengébb tagját kapta ki.Persze,már akkor lehetett tudni,hogy szuper müzli nyer,hisz nyernie kellet.A kisgyerekek megőrülnek érte,mi felnőttek unjuk már nagyon.És rüheljük,mert rühelni jó höhö.
  Ez a vörös szakállas tojásfejű beszélni se tud.Gyenge mozdulatok,beleszalad minden ütésbe,rúgásba,a wwe történetében ő szaladt legtöbbször neki a saroknak..akkor is ha nem kellett.A reflexe akár egy kómás,gerincsérves matuzsálemnek.Egyszerűen mindent beszop.Mindent ami létezik.Könnyen kikap,és ha a családdal együtt harcol,állandóan kilóg a sorból.
  Nem értem,hogy mért kell ezt csinálni vele.A testi adottságai,magasság,súly,mind arra engedne következtetni,hogy egy megállíthatatlan gólem,erre mindenki elintézi.Itt valóban nincs túl nagy szerepe,és majd ha feloszlik a család,mert ők is felfognak majd egyszer,ő majd nyitott szemmel ugorhat a süllyesztő sarkába.
  A hatalmas visszavágón természetesen az új példaképem,mr wrong turn fog diadalmaskodni.Kétség sem fér hozzá.

  Kedvelés

 7. Oké… Várható volt hogy a Smackdown az alacsonyabb szintű mint a RAW … na de könyörgöm… Mi a szart keres itt Adam Rose és miért erőltetik? Nincs mivel kitöltsék a műsoridőt? Ennél még azt is szivesebben nézem ahogy Rusev péppé ver valakit.

  A másik. Fandango. Hihetetlen… Azt hiszem nem kell leirnom róla a véleményemet. Már hetek óta csak úgy ide lökik oda lökik. Rúgják ki a csába.

  csak szerintem gáz hogy jelenleg 3 értelmes sztori vonal van a WWE-ben? Mármint… az ilyeneket hogy Torito és Hornswoggle vagy Cesaro és valaki vagy mittudomén nemis veszem számba.
  Van a Shield Evo. a Bryan Kane és a Cena Wyatt. Ennyi… Szánalmasan kiakasztó. Általában nem irok sok rosszat az adásokról de…. Ezt bűn szarnak nevezni.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek