WWE SmackDown 2014. május 2. – Ez már háború

sd140502

A SmackDown 2014. május 2-án egy visszatekintéssel indul, amiben újra láthatjuk az eddig kialakult sztorit a Shield és az Evolution között. A két trió hétről hétre tartó küzdelmét, aminek vagy a lezárása, vagy az egyik ugródeszkája lesz majd az Extreme Rules.

The Wyatt Family vs The Usos és Sheamus

Az adás legelső csatájában egy 6 Emberes tag team mérkőzést tekinthettünk meg. A harc átlagosra sikeredett, amiben végül a két csapat három tagja egymásnak esett. Láthattunk Brouge Kick-et, ám befejezésül a Sister Abigail volt a döntő, amit követően Jimmy nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Ezt követően tanúi lehettünk egy szerződéskötésnek, ami a legelső Wee LC mérkőzésre vonatkozik. Hornswoggle és El Torito összecsapását is megtekinthetjük a vasárnapi Extreme Rules-on, ami eléggé furcsa, ám ennek ellenére talán érdekfeszítő lesz. A 3MB-ből Heath Slater elmondja Hornswoggle igényeit, ám ezeket nem igazán szeretné végig hallgatni a kis bika és közbevág a beszédnek. El Torito spanyolul kezd érvelni, amit követően végül megalakul a kettejük közötti szerződés. Az aláírást követően mindkét harcos az előttük lévő asztalra állt, ahol egy kicsit még fitogtatták az erejüket. Végül egymásnak estek, ebből a kis ütközetből pedig inkább a mexikói kisember jött ki jól.

Jack Swagger vs Rob Van Dam

A csata elindulása előtt megtekinthetjük azt a kis csatát, ami Jack, Rob és Cesaro között alakult ki az előző RAW-n. Ezt követően az Extreme Rules-ra kiírtak hármójuk között egy Triple Threat összecsapást. A két Szupersztár bevonulása után nem szólal meg egyből a gong, hiszen érkezik a vasárnapi összecsapás harmadik résztvevője, mentora, Paul Heyman kíséretében. Cesaro-ék csatlakoznak a kommentátorokhoz, ahonnan végignézték ezt a harcot. Az összecsapásban végül a Five Star Frog Splash után RVD lekopogtatta ellenfelét, ám nem tudott túl sokáig ünnepelni, hiszen érkezett Cesaro, aki kiosztotta a győztesnek a Neutralinzer-t.

R-Truth vs Alexander Rusev

Ebben a csatában diszkvalifikációval ért véget a harc, hiszen Woods segített csapattársának, akivel végül közösen elintézték a Bolgár Bestiát.

Ezt követően Daniel Bryan zenéje szólal meg, aki a ringbe sétál és megragad egy mikrofont. Daniel elmondja, hogy ő ugyanolyan ember, mint mindenki más, nem különbözik a világon senkitől sem, valamint nem más, mint bárki itt Kansas városában. Egy valami azonban közös bennük, van mindenkinek elhatározása, hogy harcoljon azért amire szüksége van, valamint nagyon aggódik és félti a családját, akár mások. Megkérdezné őket, megkérdezné az anyákat, az apákat, a nővéreket, a testvéreket, a feleségeket és a férjeket erről. Mindenki azt válaszolná, hogy az első számú dolog, ami fontos nekik az a családjuk. Emlékezteti a rajongókat, hogy most vasárnap ringbe fog szállni hittel, elhatározással és komolysággal úgy, mint egy Bajnok, valamint biztosra veszi, hogy úgy is fog távozni a csatát követően, mint Bajnok. Nem azért lett ilyen elhatározott és bosszús, mert megalázták, mert nyakmerevítőt kell viselnie a sérülése miatt, hanem azért, mert Kane kezet mert emelni a feleségére. Ez nem csak egy sima harc, ez nem egy megálló, ez nem csak egy Extreme Rules, egy egy kemény és brutális háború. Ezt követően Kane jelenik meg a kivetítőn, aki kacagni kezd Daniel szavain.

A RAW-ra tekinthettünk vissza, ahol a Los Matadores csapott össze a 3MB-vel. Ebben a tag team csatában döntő fontosságú volt a két kisember egymásnak esése. A ringen kívül harcoló feleket Diego próbálta meg szétválasztani, ám nem járt sikerrel, mert közben a ringben Heath Slater lekopogtatta Fernando-t.

Dolph Ziggler vs Magneto

Visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Dolph Ziggler jelenik meg a szorítóban, hogy bemutassa a legújabb X-Men film előzetesét, ami nem más, mint az “Eljövendő múlt napjai”. A kivetítőn jelenik meg ez az előzetes, amit követően nem másé a főszerep, mint a kedvelt szuperhősé, aki a moziban Wolverine-t alakította: Hugh Jackman!
A rajongók látszólag nagyok kedvelik őt, Hugh ezt pedig teljes mértékben ki is használja. A szorítóba vonul, ahol összeölelkezik Ziggler-el, amit követően egy kisebb baráti csevegésnek lehetünk szem és fültanúi. Amikor már azt hittük, hogy ezt befejezték megszólalt egy teljesen új bevonuló zene, amire nem más érkezett mint Damien Sandow. Sandow illedelmesen bemutatkozott, hogy ő Magneto, amit követően bírálni kezdte a ringben ünneplők stílusát. Damien befejezésül teljesen bekeményített és megpróbálta használni Magneto erejét, ami nem másból áll, minthogy az elméjével a fémes tárgyakat képes irányítani. Jackman belement a játékba, mintha tényleg mozgatta volna Sandow a Hugh kezében lévő mikrofont. Végül “nyertek a jók”, Hugh Jackman földhöz vágta Damien-t egy Hip Toss-al, amit követően Ziggler kiosztott egy Zig Zag-et.

A mostani összecsapásban Magneto elbukott, miután Ziggler kiosztotta a finisherjét, majd lekopogtatta.

Big E. vs Titus O’neil

Big E-nek megtalálták az első számú kihívóját az előző RAW-n, aki ellen majd az Extreme Rules-on kell megvédenie az övet. A mostani harcban Titus remekül szerepelt, végül viszont Big E lett a harc győztese diszkvalifikációval.

Dean Ambrose vs Alberto Del Rio vs Ryback vs Curtis Axel (United States Bajnoki öv)

A főmérkőzésen az United States Bajnoki öv volt a tét, amit Dean-nek egy Fatal 4 Way harcban kellett megvédenie. Jóra sikeredett az utolsó összecsapás, amiben végül Ryback véletlenül levágott egy Clothesline-t Axel-nek, amit követően viszont sikerült kiosztania a finisherjét Del Rio-nak. Ám ekkor Curtis érkezett én nem engedte kopogtatni csapattársát. Befejezésül Dean tűnt fel és egy szimpla fordítással megnyerte a harcot. A heel karakterek megtámadták a címvédőt, aminek a segítségére Seth és Roman érkezett. Láthattunk Superman Punch-ot, Spear-t, végül pedig Triple Powerbomb-ot.

Ezzel zárult a SmackDown, kíváncsiak lehetünk, hogy milyenre fog sikeredni az Extreme Rules.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/CAQYO175FR

10 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. május 2. – Ez már háború” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azt már megszokhattuk,hogy a raw szól “nagyot” minden héten,és az sd lightosabb,de ez már túlzás…

  Én speciel egyre jobban kedvelem a családot.Az meg,hogy hatalmas pusht kap mr wrong turn azt is jelentheti,hogy vége a közös éjjeli kecskebaszásnak az erdő közepén.
  És így egyedül fogja folytatni a heel karrierjét,bár még a családdal is lehet egy hosszabb,1 talán másfél éves karrierje,de majd ez persze kiderül,meg az is,hogy a gidáknak rettegniük kelle még a sötétben…
  Azt ugye mindenki levágta már,hogy a családfőből akarnak csinálni egy 2.Kane-t..
  Ez nem fog összejönni,mert Kane egyedülálló és utánozhatatlan,de a gida molesztáló is jó heel,és még tud hova fejlődni.Bár ha azt a fehér kis nadrágját lecseélné végre valami,bármi másra,talán komolyabban is venné az ember.
  Amióta répafej visszatért a kobold gyalázó körútjáról,semmit sem csinált és semmit sem ért el.Egy nagy 0.Sztorit sem kap,csak ide lökik,oda lökik,de hosszú távon ez sem fog sokáig így menni.
  Az ungabungák meg remélem minél hamarabb elbukják az öveket,.

  törzsgyökér olyan könnyen és olyan hamar kikap mostanában mindenkitől,hogy szót sem érdemel,ahogy a többi “nagy meccs”sem”

  Kedvelés

  1. Több külföldi weboldal is azt írja róla, hogy egy egy TLC csata lesz, amiben a két résztvevő nagyon kicsi székekkel, asztalokkal és létrákkal lesz körülvéve.

   Kedvelés

 2. Na kérem. Két jó része volt ennek a Smack-nek. Az elején a videó a Shield vs Evolution feudról illetve a végén a Fatal 4 Way meccs és ahogy a Shield megeresztette a két kutyát akik valószinűleg már nem lesznek többet egy team-ben. Az adás többi része kuka. Vasárnap Bryan nyer a Shield veszit – ez világos mint a nap…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek