WWE SmackDown 2014. május 30. – Last Man Standing

sd140530

A SmackDown 2014. május 30-án Atlanta városából, Georgia államból, ahol legelőször a King of Swing, azaz Cesaro jelenik meg. Visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol a svájci nekiesett a United States címvédőnek, miközben Paul Heyman egy kicsit még bombázta Sheamus-t a sajátos kis megjegyzéseivel.

Cesaro vs Kofi Kingston

A mostani SmackDown egyből egy csatával indul, ahová másodikként Kofi érkezik. A csata fordulatos volt, amiben Kofi remekül tudott érvényesülni, sokszor szabadult és egyből támadást kezdeményezett, ám végül a King of Swing szerezte meg a győzelmet. Az összecsapás befejezéséül kiosztotta az éppen felé ugró ellenfelének az European Uppercut-ot, ami után sikeresen lekopogtatta.

A backstage-ben ezt követően Renee Young köszönt minket és jelenti be, hogy a mostani interjúalanya nem más lesz, mint az Interkontinentális Bajnok, Bad News Barrett. A címvédő kedvesen megkérdezte a hölgytől beszélgetés indításként, hogy hogyan érzi magát, Renee erre rávág egy gyors: “Jól”-t, amit követően egyből a tárgyra tér. A Payback-re kiírt csatájáról kérdezi Barrett-et, aki meglehetősen magabiztosan válaszol neki. Egyértelműnek tartja azt, hogy legyőzi majd a leendő ellenfelét, RVD-t.

A rövid interjút követően a Shield csapata jelenik meg az arénában, akik közül Rollins ragadja meg először a mikrofont és kijelenti, hogy ami nem öl meg az megerősít. Elmondja, hogy ez a Shield-nek a kulcsa, erősebbek, dühösebbek, éhesebbek lettek, valamint a hétfői történések után még sokkal inkább fognak koncentrálni. Ahogy ezt kijelentette megjelent a kivetítőn egy videó, amiben az előző RAW-ra tekinthettünk vissza, ahol a főesemény egy szerződés-aláírás volt, amin a Shield és az Evolution tagjai vettek részt. A Shield érkezik elsőként, akik közül Dean ragadja meg a mikrofont és mondja el, hogy az Evolution belerángatta a Shield-et valamilyen ostoba szerődés aláírásba, hogy hivatalosítsák a Payback-en megrendezendő csatájukat, ami egy No Holds Barred Elimination 6 Man Tag Team Meccs lesz. Amíg Ambrose beszélt Roman és Rollins kivágták a ringből a felállított székeket. Ezt követően Rollins megragadta a szerződést, amit követően egyből megszólalt az Evolution bevonuló zenéje. Triple H kijelenti, hogy ez az utolsó alkalom, hogy a Shield megjelenik a RAW-n. Az Evolution triója a ring elég sétált, ám még nem léptek be a szorítóba. A Shield mindhárom tagja aláírta a szerződést, majd Roman kidobta a ringből a papírokat egyenesen Triple H elé. HHH odaadja Batista-nak és Orton-nak a szerződést, akik aláírják, végül pedig a COO is odafirkantja a nevét a vonalra. Ezt követően úgy tűnik, mintha távozna a csapat, ám hirtelen visszafordultak és ringben siettek. Egy kemény és nagy verekedés indult itt el, ami egy remek ízelítő volt a vasárnapi PPV-ra. Befejezésül most nem a Shield diadalmaskodott, hanem az Evolution. Roman kapott egy kemény Triple Powerbomb-ot a kommentátori asztalra.
Visszatérünk a SmackDown-ra, ahol Dean mondja el, hogy tisztán él benne még az a pillanat, amikor Triple H megtámadta őket a kalapáccsal. Brutális verést kaptak, de ahogy Seth mondta, ez csak erősebbé teszi őket, hogy elérjék a véső céljukat. Mivel egy No Holds Barred Elimination mérkőzésen fognak részt venni, teljesen porba tapossák az Evolution-t. Seth visszakapja a mikrofont és kijelenti, hogy a csata menete egyszerű és megkérdőjelezhetetlen lesz, legelőször Seth kiejti Randy Orton-t, amit követően eliminálni fogják Batista-t is. Befejezésül pedig Triple H marad a szorítóban egyedül az egész Shield ellen, ahol végre megtudja, hogy milyen erős is a Hounds of Justice. Roman Reigns kapja meg végül a mikrofont, aki elmondja, hogy az Evolution az előző RAW-n kiosztott neki egy Triple Powerbomb-ot, ami óriási hiba volt. Ezért kötelesek lesznek törleszteni: használni fognak kendópálcákat, székeket, áttörik a barikádokat, valamint minden lehetséges kommentátori és sima asztalt szétrombolnak. Csak higgyenek a szavaiban, higgyenek a Shield-ben!

Paige vs Tamina

A csata közben megjelent Alicia Fox, aki Paige ellenfele lesz majd a Payback-en, ahol a WWE Díva Bajnoki öv lesz a tét. Alicia fotózkodott a rajongókkal, valamint körbe táncolt a ringet. Végül pedig felvette a szorító sarkából Paige övét, amit emelkedni kezdett, mintha csak a sajátja lenne. Tamina ezért előnyben volt, ám végül nem tudta legyőzni a Bajnokot, mert Paige elkapta őt a jól ismert feladatásos szorításával.

Xavier Woods vs Bo Dallas

A két Szupersztár megjelenése után Bo megragad egy mikrofont és bemutatkozik, amit követően elmondja, hogy bárkinek valóra válhatnak az álmai, csak nagyon keményen kell dolgozni érte. “All you have to do is Bolieve!”
A harcban szinte teljes mértékben Bo dominált, ami végül sikerre is vezette miután bevitte a Springboard Bulldog-ot. Ismét elmondta a kis szlogenjét a mikrofonba, majd megölelte a legyőzött Xavier Woods-ot.

Ismét visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol a Wyatt Family jelenik meg a szorítóban, akik közül szokásos módon Bray kezében van a mikrofon. A Család vezére belekezd a “He’s got the whole world in his hands” szövegű nótájába, amit követően kacag egyet. Bray elmondja, hogy minden ember tisztában van azzal, hogy mi a legjobb a számára, ami miatt képes sokat áldozni és harcolni, valamint képes eldönteni, hogy mi a legmegfelelőbb út a számára. Ám nem biztos, hogy a legjobb döntés a legkönnyebb is lesz. Nem lesz könnyű feladat, de végül ő fog állva maradni a Cena ellen vívott Last Man Standing csatában, a Payback-en. Megtöri John uralkodását és letaszítja a trónjáról a királyt, aki nem érdemli meg a koronáját. Ezt követően Jerry Lawler-re néz, aki ugyebár a “The King” becenévre hallgat. Jerry kijelenti, hogy azt bizony nem hinné.
Ezt követően Luke Harper és Erick Rowan kisétáltak a kommentátorok mellé, míg Bray egy kicsit csevegLawler-el. Arra utasította JBL-t és Michael Cole-t, hogy ne mozduljanak, mert csúnyán helyben lesznek hagyva, valamint még hozzá tette, hogy nem tart semmi ilyentől, hiszen tudja, hogy milyen nyámnyila gyávák a kommentátorok. JBL ekkor felpattant, hogy bebizonyítsa, hogy Bray téved, ám ahogy elindult a család felé Harper egy nagy Clothesline-al terítette le. Lawler Wyatt utasítására a szorítóba sétált, ahol Rowan egy széket helyezett el a ring közepén. Jerry helyet foglalt, amit követően Bray kijelentette, hogy lenne pár kérdése a kommentátorhoz, amire szeretne egyértelmű választ kapni. Wyatt egyből azzal indított, hogy ugyebár Jerry és John Cena nagyon jó barátok? Lawler komoly és kemény tekintettel bámulta a család vezérét, ám egy szót sem szólt. Ezt teljes mértékben igennek vette Bray, aki egyből kikelt magából és kiáltozva bírálni kezdte Jerry-t. Többször is megkérdezte tőle, hogy milyen érzés az, hogyha valaki behódol egy hazugnak és saját maga is hazuggá válik?
Végül a kiáltozást követően kijelentette, hogy sajnálja, ami történt és ami történni fog, de neki sincsen más választása. Ekkor Harper és Rowan megragadták Lawler karjait és felállították a székből, amíg Bray a sarokba sétált és jelezte, hogy következik a Sister Abigail. Természetesen, ahogy számítani lehetett rá, megérkezett John Cena, aki a ringbe sietett és nekiesett Erick-nek és Luke-nak. Bray a sarokban tartotta Lawler-t, hogy Cena véletlenül se férhessen hozzá. Végül John-on diadalmaskodott a túlerő, Harper és Rowan pedig elkapták úgy Cena mindkét karját, akárcsak pár perccel ezelőtt Lawler-ét. Bray kijelentette, hogy most pedig végig kell Cena-nak néznie, hogyan végez Jerry-vel az egyik legnagyobb hazuggal. Wyatt ekkor már rendesen meg is ragadta a kommentátort, akit hátra döntött, ám a Sister Abigail-re ezúttal sem került sor, mert érkezett a két Uso srác. Végül Cena, Jimmy és Jey képesek voltak kivágni a ringből a családot. Cena ezt követően betegnek nevezi Bray-t, akiről úgy beszél, mint a saját maga képzelgéseinek betege. Idézi Abraham Lincoln szavait, amit követően Wyatt csak kacag.

El Torito vs Jinder Mahal

A harc eléggé átlagosra sikeredett, amiben végül a Bull Sault-ot követően El Torito megszerezte a győzelmet, természetesen nem maradhatott el a csatát követően a kis csetepaté a két csapat között…

Sheamus vs Bad News Barrett (Champion vs Champion)

A csata fordulatos volt, amiben végül Sheamus kopogtatni próbálta ellenfelét, ám Barrett könnyedén kifordult a pin-ből. Viszont arra nem számított, hogy egyből elcsattan egy Brouge Kick. A finisher-t követően egyből kopogtatni tudta az Interkontinentális Bajnokot.

Big E vs Titus O’neil

A harc elindulása előtt megjelent a bejáratban Lana és Alexander Rusev, akik egy orosz zászlót hoztak a kezükben. A gong megszólalt, amit követően Titus egyből nekiesett ellenfelének, viszont Big E lassacskán fordítani tudott és a sajátos Body Splash-jét követően kiosztotta a Big Ending-et, amivel legyőzte O’neil-t.

Adam Rose vs Jack Swagger

Zeb Colter csatlakozott a kommentátorokhoz, ahonnan végignézte Jack és Adam harcát. A csata meglehetősen komikus volt, ha lehet ilyet mondani…(Adam hülyét csinált ellenfeléből). Végül egy egyszerű kopogtatással megnyerte az összecsapást.

Ismét visszakanyarodunk egy kicsit a hétfői RAW-ra, ahol Steph McMahon jelenik meg a ringben, aki elmondja, hogy itt az ideje annak, hogy Daniel Bryan jó döntést hozzon. Vagy megjelenik itt a szorítóban, vagy leadja az övet valaki másnak…A rajongók az “Igen” szót kezdték el kántálni, amit követően megszólalt a WWE Nehézsúlyú Világbajnokának bevonuló zenéje. A közönség tagjai nagyon örülnek annak, hogy Daniel megjelent ezen a RAW-n, ezt pedig rendesen ki is mutatják. Miután Bryan a ringbe ér, Steph elmondja, hogy a Bajnok eléggé jó színben van. Reméli, hogy meghozta a helyes döntést, ami azzal járna, hogy leadja a Bajnoki övet, hiszen a Payback-en kell egy csata, amiben a rajongól láthatják a WWE Nehézsúlyú Világbajnokát. Nem azért kéri ezt most tőle Steph, mert ezt szeretné, hanem mert ez lenne a reális és az ésszerű. Muszáj lenne továbbadnia a címeket, mert ez lenne a legjobb a biznisznek, valamint erre van szükségük a rajongóknak. A hölgy szavainak hallatán a közönség egyértelműen fújolni kezd.
Daniel ezt követően megszólal és elmondja, hogy lehet, hogy tényleg jót tenne Daniel-nek a pihenés, hiszen ez egy eléggé komoly sérülés volt, amiből fel kéne épülnie. Valamint, ha visszatérne a felépülését követően valószínűleg jobb állapotban lenne, mint amilyenben eddig volt, sokkal, de sokkal energikusabb lenne. Steph ekkor kijelenti, hogyha visszatér a gyógyulást követően, akkor biztosítanak neki egy mérkőzést az övért, ahol megpróbálhatja visszaszerezni azokat a címeket. Bryan ekkor kicsit elgondolkozik és kijelenti, hogy nagyon remek az ötlet. A közönség kicsit megijedve és meglepődve figyelte az eseményeket. Végül Daniel elmondta, hogy nem magáért harcol, amikor belép a szervezet ringjébe, hanem a rajongókért, akik mellette állnak. Ezért arcon köpné őket, hogyha most feladná a csatát és egyszerűen leadná az öveket. Ezért vagy egy szó, amit akar mondani Steph-nek, egy szó, amit kislány korában biztosan még egyszer sem mondtak neki. Ez a szó pedig nem más, mint a: “Nem”!
Daniel elkezdi kiáltozni a “Nem” szót a rajongókkal együtt. Végül a hölgy kijelenti, hogy akkor így is lehet. Emlékszik még arra, amikor Daniel-t mentővel vitték el a RAW-ról, ekkor Brie kezet emelt Steph-re, ezt pedig eléggé nehezen viseli el a Vezetőség. Szóval ad még egy utolsó esélyt Daniel-nek Steph, hogy jól döntsön. A vasárnapi Payback-ig van ideje eldönteni Bryan-nek, hogy továbbra is megtartja-e a Bajnoki öveket, vagy különben Stephanie komoly lépéseket fog tenni a Bajnok feleségével szemben…Aminek következtében Brie ki lesz rúgva.

Jimmy Uso vs Bray Wyatt (Last Man Standing Meccs)

A főesemény eléggé fordulatosra ígérkezett, ám Bray itt szinte megsemmisítette ellenfelét. Végül Jimmy nem volt képes talpra állni, amíg a bíró 10-ig számolt.

Ezzel ért véget a SmackDown, ami az utolsó adás volt a vasárnapi Payback előtt. A PPV meglehetősen izgalmasra ígérkezik, ahol jó pár kemény küzdelmet láthatunk majd, minden bizonnyal óriási hiba lenne kihagyni ezt az eseményt.

Letöltés:    http://www.multiupload.nl/NU1DIF9UUS

12 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. május 30. – Last Man Standing” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hes got the whole world in his hands ,His got the whole world in his hands his got the whole world in his hands :))

  Kedvelés

 2. Ahhoz képest, hogy a WM előtt mennyire imádtátok Bryant, most utáljátok.. Vicces… Az adásból két meccset néztem meg. A Paige-Tamina és a BNB-Sheamust, de Jimmy-ék meccsébe is bele-bele néztem. Amúgy már ha a main eventerek nem szerepelnek a szmekkin, akkor legalább a mid carderek sztoriját vihetnék tobább.

  Kedvelés

 3. Akármilyen is volt ez az adás, az Stephanie M M és Tripple H nek köszönhető.
  Ők mondják mindig, hogy azt teszik ami jó az üzletnek.
  Pl.Cesaronak az életben ,esélye se lenne Bigshow ellen.

  Kedvelés

  1. Lenne bárkinek is esélye show ellen az életben ? Egy ütés lenne mindenki de nem úgy mint most hogy hozzá sem ér hanem teljes karjából a pofájába üt valakinek az ott röktön kóma.

   Kedvelés

  1. Mivel időeltolódás van, nálunk 2-án indul. A Kick-Off hajnali 1-kor fog kezdődni, a nagy adás pedig 2-kor.

   Kedvelés

 4. Nem tudom ti hogy vagytok vele de engem még soha senki nem idegesitett jobban mint ez az Alekosz bugyiban riszáló szellemi hittéritő Buzi Dallas gyerek. Akkor már inkább Róza.

  A Sheamus és Barett meccse egész jó volt a Smackdown szintjéhez képest a Main Event szintén 😀 A többi az kuka :-j
  Amúgy most kajak nem lesz meccs a WWE-WHC övekért? :S Mert ha nem akkor az elég gáz.
  Remélem nem abból áll majd a Payback hogy Mr.Kácske és Steph ordibálnak egymással….bár jó lenne ha elvennék a tagtól az övet és kiirnának valami új sztori a helyére új szereplőkkel mert Bryanke már rohadt unalmas. Kanet megnézém mondjuk egy visszatérő CM Punk vagy Jerricho ellen 😀 Dehát ezektől inkább nem remélek ilyen húzásokat. Még egy fél évig úgyis húzni fogják Mr.Goat “uralkodását”.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek