WWE SmackDown 2014. március 14. – Eredmények

sd140314

2014. március 14-én az arkansasi Little Rockból jelentkezett és természetesen téma volt most is a RAW elfoglalása. A Pre Show-t követő elemzések és visszatekintések után máris egy tag team mérkőzéssel nyit a heti adás.

Cody Rhodes és Goldust vs The Real Americans
Jack Swagger és Cesaro között nincs teljes nyugalom az utóbbi időben, többször összeszólalkoztak és alá-alápakolnak a másiknak. A mai meccs sem mentes a vitáktól, talán ennek is része van abban, hogy végül a győzelmet Cody és Goldust szerezte meg. Cesaro a dühét a testvéreken akarta kitölteni, így megtámadta őket, ehhez pedig Swagger is csatlakozott.
Végül a Tag Team bajnokok, Jimmy és Jey Uso szaladt be és kelt a Rhodes fivérek védelmére.

Ismét egy összefoglaló a Daniel Bryan és Triple H között történtekből, majd a WWE COO érkezik az arénába. A közönség Yes! Yes! Yes! kiabálással fogadja, mimre meg is jegyzi, hogy úgy látja, jól érzik ma magukat és a hétfő esti történések is bizonyára tetszettek nekik. Tudja, hogy ez Daniel Bryan karrierjének a legnagyobb pillanata volt és örül neki… Daniel Bryan ma nincs itt, jelenti be, de nem kell aggódni.
HHH majd a RAW-ban foglalkozik Bryannel, ma a közönség miatt van itt, hozzájuk intézi a szavait és közli, hogy véget vet a Yes mozgalomnak! Ismét felhozza, hogy a SummerSlam óta védi Daniel Bryant és védi a tömegek érdekeit is, hagyta hadd legyen egy álom a szánalmas kis életükben. De a WrestleManián véget vet Daniel Bryannek, nem lesz dicsfény, nem lesz triple threat mérkőzés, nem lesz ok az örömre. Véget vet az álmaiknak és eltemeti Danielt.
Most pedig behívja azt a szupersztárt, akinek mérkőzni kellett volna akkor, amikor hétfőn elfoglalták a RAW-t: Damien Sandoe érkezik. Triple H visszajátssza azt, amikor Sandow nem volt “hajlandó” teljesíteni az utasításait. nem engedelmeskedni a főnöknek súlyos dolog, követeli, hogy kérjen bocsánatot.
Sandow megígéri, hogy nem lesz ilyen eset többé, majd HHH-től megtudja, hogy Vickie Guerrero kiírt egy meccset neki ma estére. Az ellenfél személye nem derül ki, de Triple H sok szerencsét kíván Damiennek, majd távozik.

Sandow-nak szüksége is lesz a szerencsére, hisz a Shield zenéje szólal meg, egyikük tehát a ma esti ellenfele.

Damien Sandow vs Seth Rollins
Seth jó darabig szinte társai árnyékában volt, majd hirtelen nagyobb szerepet hasított magának a csapat sikereiből és láthattuk, hogy remek dolgokra képes. Ma sem sokat vacakolt, néhány perc alatt megszerezte a győzelmet Damien Sandow fölött.

Újabb bejátszás a hétfői RAW-ból, majd az Interkontinentális Bajnok érkezik és várja ellenfelét.

Big E. vs Fandango

Ez a mérkőzés sem tartott sokáig, pár perc kellett Big E-nek, hogy megadja Fandangonak a végső mozdulatot, azaz a Big Endinget és megnyerje a mérkőzést.

Úgy látszik a Pre Show nem volt elég a visszatekintésekre, hisz megnézhetjük Paul Heyman és Undertaker beszélgetésének végét is hétfőről, aztán egy kis Bad News Barrett.
Barrett ma este Undertaker streakjét vette a szájára, és bár a jó hír az, hogy lesz még egy ilyen meccs, a rossz benne az, hogy a streak véget fog érni. Emiatt pedig sírnak majd a gyerekek, nem tudnak majd aludni, tehát nem hagyják aludni a felnőtteket, akik nem érnek majd be a munkahelyükre és lőttek az állásuknak…

Újabb RAW részlet, Bray Wyatt John Cenához intézett szavai a hétfői adás elejéről, ám ez már a következő mérkőzést vezet fel.

Kofi Kingston vs Bray Wyatt
Kofi Kingtson hiába remek pankrátor, valószínűleg igen kevesen fogadtak volna most arra, hogy ezt a csatát ő nyeri meg. A mérkőzés rövidségében az előzőekkel vette fel a versenyt és nem is történt meglepetés, Bray Wyatt győzött.

A backstage-ben a Shield tagjait láthatjuk. A képet Kane irodájából kapjuk és ott van a WWE Operatív Igazgatója is. Kane dicséri a srácokat, gratulál a győzelmeikhez, ám Ambrose ismét előhozza, hogy az utóbbi időben Big Show bizony megverte az egykori maszkos szupersztárt.
Kane arra akar kilukadni, hogy szeretné, ha a Shield ma este ott lenne a ring környékén az ő és Big Show meccse alatt, hogy miután ő győzött, elrendezhessék az óriás sorsát.
Rollins hazugnak nevezi, Reigns pedig közli vele, hogy nekik nem parancsolgathat. Seth még megjegyzi: Kane-nek nem kell aggódnia, mert a végén azt teszik majd, ami a legjobb az üzletnek…

Megnézhetjük ismét Sheamus és Christian hétfői street fight meccsét, majd érkeznek a dívák.

Nikki Bella vs Tamina
Hétfőn a Bella ikrek tag team meccset vívtak AJ és Tamina ellen, ma a Díva Bajnok a kommentátorok mellől figyel, míg Brie a kötelek mellől biztatja testvérét.
A lányok meccse sem tartott sokáig és ezúttal Tamina maradt alul, nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Láthatjuk, hogy egy hete Christian legyőzte Dolph Zigglert, Del Rio pedig ezt örömmel fogadta. Ma a mexikói mérkőzhetett meg a Show Off-fal.

Dolph Ziggler vs Albert Del Rio
Ez volt az első mérkőzés, ami hosszában már kicsit túlnyúlt az előzőeken és minőségében is többet adott. Mindkét szupersztár jól teljesített, ám ezúttal Dolph Ziggler kezét emelhették végül a magasba, ugyanis a Zig Zag után eredményesen kopogtatott.
A mérkőzés után azt is bejelentette, hogy ott lesz a WresleManián és részt vesz a 30 emberes Andre The Giant Memorial Battle Royal mérkőzésen.
Ziggler úgy véli, elérkezett az ő WM pillanata és meg is fogja nyerni a meccset!

Michael Cole bejelentette a WWE Hall Of Fame következő tagját Carlos Colon személyében, ennek kapcsán Carlos karrierjéből láthattunk egy összefoglalót. Colon az ötödik tag az idei Hall Of Famebe jelöltek közül Jake The Snake Roberts, The Ultimate Warrior, Lita és Paul Bearer mellett.

Fellobbannak a lángok és érkezik Kane, egyúttal elérkeztünk az este utolsó mérkőzéséhez is.

Big Show vs Kane
Kane kérésének megfelelően a Shield ott van a ring mellett és figyelik a “kisfőnök” meg az óriás harcát. Kane lendületesen kezd és látszik minden mozdulatán, hogy törleszteni akar a korábbi fiaskókért Show-nak. Gyakorlatilag folyamatos rúgásokkal küldi földre és nem is nagyon akarja engedni, hogy felkeljen onnan. Támadja, gyötri Show lábát és elfojtja a fordítási kísérleteket. Kane a Chokeslam-re készül, ám Show ezt védi és ellentámadásba lendül. Kane azonban újra fordít, a sarokra mászó Show nyakát kapja el és onnan rántja le, a kopogtatásból az óriás azonban ekkor is kirúg!
A következő képen már azt látjuk, hogy Kana ül a ring sarkában, kívülről körülötte a Shield. Utasítást ad a srácoknak – feltehetően Show megtámadására – ők pedig fel is lépnek a ring oldalára. Többet azonban nem tesznek, ezért Kane Rollins-szal kezd kiabálni, ami pont az ellenkező hatást váltja ki: a három fiú visszavonul, magára hagyják Kane-t. Show közben nyugodtan erőt gyűjt a háttérben, majd a megfelelő pillanatban elkapja ellenfelét és jön a meccset eldöntő mozdulat: Kane hatalmas Chokeslamet kap, Show kopogtat és megnyeri a mérkőzést!
A kamera azonnal a Shieldet mutatja. Show már távozott, a fiúk szintén elindulnak kifelé. Csakhogy Kane megragadja a leghátsó ember, Seth Rollins haját, berántja a ringbe és ütni kezdi! Már adná neki a Chokeslaemet, ám Roman Reigns érkezik a semmiből és hatalmas Spearrel teríti le az Operatív Igazgatót!

Kane akciója visszafelé sült el, a SmackDown utolsó képkockáin azt látjuk, ahogy vergődik a földön.

A Shield tehát a vezetőség egyik tagja (vagy inkább bábja) ellen fordult, már csak az a kérdés, mit fog ehhez szólni HHH és Stephanie? Hétfőn RAW, talán megtudjuk.

Pre Show:

SmackDown:

Backstage Pass:

Letöltés (egyelőre csak a darabolt változatban):
http://www.multiupload.nl/N5HI1P95QO
http://www.multiupload.nl/TS87WLIRX3
http://www.multiupload.nl/9D6RD8D5TO
http://www.multiupload.nl/HVUCGZV0MC
http://www.multiupload.nl/POBB0NPJCR

http://www.multiupload.nl/1W94QLZGHC

9 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. március 14. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nagyon rossz adàs volt.A múltkori Raw-hoz képest semmi, az nekem is tetszett!A nevem ugye JDC ami azt jelenti: J= John Cena D= Daniel Bryan C= CM Punk

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek