WWE SmackDown 2014. március 21. – Eredmények és videók

sd140321

A SmackDown 2014. március 21-én egy Pre Show-val indul, ahogy már megszokhattuk, ezúttal Josh Matthews-hoz R-Turth, Sweet T és Alex Riley csatlakozott. (Érdekes, hogy Sweet T-t ezúttal Jason Albert-nek szólították, lehetséges, hogy ő is felhagy a ringbeli szerepléssel és a kommentátori asztal mögött próbálja ki magát.) Szóba került közöttük természetesen az előző RAW-ról az a pillanat, ami talán a legemlékezetesebb és legvitathatóbb volt. Amikor Triple H a megbilincselt Daniel-nek nekiesett és komoly váll sérülést okozott neki ezzel a támadással. Reménykedünk benne, hogy Bryan felépül majd WrestleMania-ra és megnézhetjük a YesMan és The Game összecsapását. Emellett pedig muszáj szóba hozni a Main Event történéseit, amiben Paul Heyman mondott pár szót Brock Lesnar-ról, majd mikor távozni akart, megszólt az a bizonyos gong és érkezett Undertaker.

Dolph Ziggler vs Damien Sandow

A Pre Show-t követően elindult a SmackDown, amiben legelőször Dolph csatázott a Szellemi Felszabadító, Damien ellen. Kettejük összecsapása nem sikeredett túlságosan hosszúra, ám láthattunk több szép fordítást, valamint értékelhető mozdulatsorozatokat. Végül pedig Ziggler-nek sikerült megszereznie a győzelmet, miután bevitte a Fame Asser-t.

Az első mérkőzést követően felgyulladnak a lángok a bejáratnál, amit követően Kane érkezik a ring felé. Ahogy Kane beér a szorítóba, ismét megtekinthetjük Triple H támadását, aminek a célpontja Daniel Bryan volt. Kane a videót követően elmondta, hogy bármilyen szempontból is tekintjük meg a hétfőn történteket, az a RAW a dicsőség estéje volt, amin Bryan végre megkapta amit érdemelt. A rajongóknak természetesen nem igazán kedvesek ezek a szavak, ami miatt komolyan ki is nyilvánítják nemtetszésüket. Kane azzal folytatja, hogy Daniel egy roppantul önző személy, aki megpróbálja, szinte már beteges módon maga mellé állítani az egész WWE Univerzumot. Nem bírja ki, hogyha nem ő van a középpontban és nem az ő nevét zengi az aréna. A rajongók egyre hangosabbak, amire Kane csak annyit válaszolt, hogy részben ez a nézők hibája is, hiszen hogyha ettel az olcsó pankrátorral nem szimpatizálnak ennyiel, akkor szinte biztos, hogy nem történt volna az, ami. Emiatt a szurkolói félrevezetés miatt Daniel elhitte, hogy egy jó pankrátor, valamint azt, hogy nagyobb lehet a WWE-nél, valamint a Vezetőségnél. Az igazság lassacskán, de utolérte őt is, hiszen nincsen senki sem, sem ebben a szervezetben, sem máshol, aki nagyobb lenne a WWE Vezetőségénél. Vannak olyan emberek viszont akik jobbak mint mások, akik kimagaslanak a tömegből és komoly érzelmet képesek kiváltani másokból. A Vezetőség jobb, mint Daniel, valamint jobb, mint a Yes Mozgalom.
Ezt követően Kane elővesz egy papírt, amit Triple H adott át neki, HHH leírt pár sort, amit ezúttal a Vörös Szörny szeretne felolvasni és megosztani a Roster-el, valamint a rajongókkal. A levél lényegében arról szólt, hogy Triple H megbánta azt, hogy ő saját kezűleg okozott Daniel-nek sérülést, valamint azt, hogy megbilincselve esett neki Bryan-nek. Amikor csatlakozott a Vezetőséghez nem gondolta volna, hogy valaha is ennyire komolyan és keményen el kell vernie valakit, ám sajnos ezúttal nem maradt más választási lehetősége.

Fandango vs Fernando

Triple H levelét követően a táncoslábú Fandango csatázott az egyik Matador ellen. A kettejük összecsapása eléggé átlagosra sikeredett, amiben végül a győzelmet Fernando-nak sikerült megszereznie. Hiszen El Torito kiszemelte magának Summer Rae-t, aki nekiállt kergetni a ring körül. Végül Summer felugrott a ringkötélhez, ahol Fandango karolta át, hogy megvédje a “kis bikától”. Ezt követően Fernando egy könnyed fordítással két vállra fektette ellenfelét és lekopogtatta.

3MB vs The Shield vs Real Americans vs Ryback és Curtis Axel

A Shield-ből Seth és Dean lépett a ringbe, ám Roman elkísérte őket és a szorító mellől kísérte figyelemmel a harcot. Ugyanez volt a helyzet a 3MB-nél, ahol Jinder és Drew szerepelt, amíg Heath Slater csak szurkolt nekik. A harc eléggé fordulatos volt, amiben láthattunk pár finisher-t, végül azonban a nagy harcokat diszkvalifikáció zárta, mert Kane és a New Age Outlaws nekiesett Roman Reigns-nek. Eközben a Real Americans és a Curtis-Ryback páros pedig karöltve elintézte Dean-t és Seth-et. A Shield egy nagyon kemény verésben részesült, kíváncsian várhatjuk, hogy mi lesz a következménye ennek a támadásnak.

The Miz lép a ringbe, aki megrendezi a Miz TV-t, aminek a vendége ezúttal nem más lesz, mint Big Show, a témája pedig az André The Giant emlékére megrendezendő Battle Royal a WrestleMania XXX.-on. Egy rövid beszélgetést követően megjelentek azok a Szupersztárok, akik majd részt fognak venni ebben a bizonyos Battle Royal-ban, mint például Sheamus, Titus, Goldust, Big E és így tovább. Végül egymásnak estek ezek a pankrátorok, akik közül végül Big Show maradt bent utoljára a szorítóban, majd ünnepelt egy kicsit, mintha megnyerte volna a Royal csatát.

Big E vs Alberto Del Rio

A harc nem volt túlságosan hosszú, a győzelmet végül Alberto Del Rio tudta megszerezni kopogtatás után.

Natalya és Summer Rae vs Bella Twins

A dívák csatája sem volt túlságosan hosszas, a győzelmet végül a Bella lányok szerezték meg, hiszen a két ellenfelük nem igazán értette meg egymást.

Visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol Goldust és Fandango csatázott, itt talán nem lepődött meg senki a mérkőzés végkimenetelén. Anélkül, hogy leszólnánk Fandango képességeit el kell ismernünk, hogy ennek a mérkőzésnek nem ő volt a favoritja.
Az eredmény természetesen maradt a papírformánál, Goldust bevitte a Final Cut-ot és megnyerte a mérkőzést. Ez azonban nem volt mégsem a legsimább győzelem, ezt bizonyítja a Goldust jobb szeme környékén keletkezett sérülés is.

John Cena vs Luke Harper

Ahogy az előző RAW-n bejelentették, megtekinthetjük most a Cena-Harper harcot, amit majd Rowan és Bray a ring mellől fog figyelemmel kísérni. Ám mielőtt elindult volna az összecsapás, Lana lépett be az arénába és konferálta fel Alexander Rusev-et, aki ezúttal sem csatázott, csak megmutatta magát a rajongóknak.
A főeseményen mindkét fél eléggé jól alakított, befejezésül pedig John kiosztotta az Attitude Adjustment-et, amit követően lekopogtatta ellenfelét. Ám egyből kikúszott az alsó ringkötél alatt a szorítóból, hiszen Erick és Bray a kötelek közé sietett, hogy nekieshessen a győztesnek.

Ezekkel a képsorokkal ért véget a mostani SmackDown, amit majd a hétfői RAW fog követni. Facebook-on folytatjuk tovább a WrestleMania visszaszámlálásunkat, hiszen már csak bő két hét van hátra a pankrációs világ legnagyobb eseményéig.

Pre Show:

SmackDown:

Backstage Pass:

Letöltési linkek:

http://www.multiupload.nl/61V1FPZCWM
http://www.multiupload.nl/63ZOS9KIZV
http://www.multiupload.nl/RHIBX5VBQH
http://www.multiupload.nl/W45CQH8UHS
http://www.multiupload.nl/JKNQC4OGTO
http://www.multiupload.nl/9RJXZWQ8EB

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. március 21. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Jó, akkor oda dumálok!A viasat6-os pankrációból kihaggyák a legjobb részeket.Egy viasatos adás 45 perc ami igazából MÁS FÉL óra.Ja mégegy ok:csak a RAWt- adják le,SMACKDOVN-nak se híre se hamva.Teljesen nem fordítják le az adásokat.Te nekem ne dumálj,mert igazam van!A VIASAT egy semmit nem érő el rontott tv adás,ez meg egy jó oldal!

    Kedvelés

  2. Ezután az adás után komolyan elkezdtem gondolkodni hogy mi is lenne a jobb: Ha a Shield feloszlik a Wrestlemaniaig vagy ha megmaradnak és elpicsázzák Kanet. És valamiért az utóbbi az amelyik nekem jobban tetszik nem tudom miért de ez a Shield nekem nagyon tetszik most hogy már Abrose sem az a ott vagyok de mindent a másik kettő csinál és és hát nekem sokkal jobban tetszenek igy együtt hárman mintha mondjuk feloszlanának és ki tudja mi lenne velük. Igy szerintem ütősebb sztorit tudnak irni hozzájuk :-?? (Lehet más ezt nem igy gondolja)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek