WWE SmackDown 2014. november 21. – Eredmények és videók

SD_769_Photo_099-3353546896

A SmackDown 2014. november 21-én a Tennessee-i Egyetemről jelentkezik, ahol egy rövid visszatekintést kaphatunk a Vezetőség Csapata – Cena Csapata ellentétre, ugyanis az előző RAW-n végleges lett a két alakulat névsora. Ez az adás lesz az utolsó show a Survivor Series előtt, amiben tovább folytatódhatnak az ellentétek a Szupersztárok között…

A ringbe először Michael Cole érkezik, aki egyből bejelenti, hogy a szorítóba nem más fog belépni, mint a WWE COO-ja, azaz Triple H. A bevonulást követően Michael felteszi a legelső kérdését Hunter-nek, amiben arra kíváncsi, hogy mekkora teher nyomja Triple H vállát, annak tudatában, hogyha elveszítik a csatát, akkor Ő és Steph nem mondhatják továbbá magukat a Vezetőségnek? Triple H erre azt feleli, hogy nem érdekli őt jelen pillanatban semmi külső tényező, sem a mérkőzés tétje, sem a rajonók, akik nyilvánvalóan Cena csapata mellett teszik le a voksukat. Egyedül csak a csapat érdekeli, amit képes volt felállítani és képes lesz velük diadalmat aratni is. A közönség csak zavaró tényezőként lesz jelen, akiknek a véleménye teljesen lényegtelenné válik. Cole ekkor pedig felhoz pár állítólagos pletykát, miszerint Hunter és Steph egója már olyan nagyra nőtt, hogy nem is a WWE miatt teszik, amit tesznek, csak egyszerűen a Vezetőség miatt. Valamint, hogy ez a hatalmon kezd kicsit kicsúszni a kezükből, ami miatt a Survivor Series meccset kiírták, bizonyítás vágyából. Ekkor Triple H kicsit feszülten ráförmedt Cole-ra, akinek elmondta, hogy ez nem egy sprint, hanem egy hosszú maraton, amiben talpon kell maradni a győzelemhez. A mostani pankrátorok nem tudnak magukról gondoskodni és nem tudják tisztelni a felsőbb hatalmat. Ezt követően pedig a COO belekezd egy kis nosztalgiázásba, miszerint ő azokat az időket szerette legjobban, amikor még olyanokból állt a szervezet, mint Bret Hart, The Rock, Steve Austin, Undertaker és Shawn Michaels…Ez volt az Attitude Era, az igazi elit, ami a számára a legkedvesebb korszakot jelenti. Viszont egyetlen egy nagy különbség van ezek között a legendák és Triple H között, az pedig az, hogy The Game sokkal okosabb náluk. Ugyanis ő stabilan maradt a helyén és megrendíthetetlen hatalmat alakított ki. Cole ekkor emlékezteti, hogy ez a hatalom egyetlen egy nap alatt megtörhet, hogyha a vasárnapi csatában a Vezetőség csapata alul marad. Valamint, ha ugyan az lesz a Survivor Series vége, mint ami az előző RAW-é volt, akkor a COO máris elkezdhet pakolni. Triple H erre azt feleli, hogy Mr. McMahon a leghatalmasabb elme, akit csak ismer, hiszen felállította a szervezetet szinte a semmiből, ám bizonyára tisztában van azzal, hogy a Vezetőség nélkül nem lenne a cégnek jövője. Ha veszítene is a Vezetőség csapata, körül belül 3 hónap elteltével térden állva könyörögnének Triple H-nek és Stephanie-nak, hogy jöjjenek vissza és mentsék meg a süllyedő hajót.

Michael ezt követően azt a kérdést teszi fel a COO-nak, hogy mi fog történni akkor, hogyha a Vezetőség csapata képes megszerezni a győzelmet? Triple H ekkor elmondja, hogy volt egy interjú még a hét elején Cena-val, amiről hozott egy klipet is, ám a szorítóba akarja hívni John Cena csapatát, mert ezt nekik is hallaniuk kell. Ekkor megjelenik a bejáratnál Dolph Ziggler, Big Show, Erick Rowan, és Ryback. Ezt követően Triple H megmutatja azt a bizonyos kis beszélgetést, amiben Cena elmondta, hogy a bosszú egy nagy úr, és őszintén megmondja, hogy törekszik arra, hogy bosszút állhasson a vezetőségen…Ebből kifolyólag Triple H elmondja, hogy Cena csak csatlósokat bérelt fel a munka elvégzésére maga mellé és, hogy egy kicsit izgalmasabb legyen a Survivor Series csata: Ha a Vezetőség csapata szerzi meg a győzelmet, akkor a Cena csapat minden egyes tagja ki lesz rúgva!

Rusev vs Dolph Ziggler

Triple H bejelentését követően néma csend ült az arénában egészen Rusev érkezéséig, amikor a tömeg új életre kelt. A csata nem volt rossz, amiben Ziggler nagyon közel került a győzelem megszerzéséhez és a veretlenség megtöréséhez, ám végül Rusev képes volt bevinni egy Superkick-et, ami után már nem tudott Dolph kirúgni a kopogtatásból.

The Miz és Damien MizDow vs Los Matadores

A csatát az Uso Ikrek, valamint Goldust és Stardust a szorító mellől figyelték. Végül a csatában a Los Matadores csapata tudta megszerezni a győzelmet, bár ez nem volt akkora csoda, hogyha láttuk, hogyan szerepelt Miz és Mizdow a ütközetben…Folytonos meg nem értés volt közöttük, vajon ezek a csapat utolsó hetei?

A ringben ezt követően Dean Ambrose jelenik meg, aki elmondja, hogy ő egy túlélő, aki képes átvergődni magát bárkin, aki csak az útjába áll. Olyan, mint egy sétáló túlélőkészlet és egy vadász, tehát, hogyha Wyatt, a zsákmánya szeretne megmenekülni, akkor azt ajánlja neki, hogy fusson, minél gyorsabban és minél messzebbre. Ezt követően pedig Bray jelenik meg a kivetítőn, aki egy börtöncella rácsai között sétálgat. Azzal kezdi Wyatt, hogy bizonyára emlékezteti ez a kép Dean-t a saját apjára, aki életet adott a kis Ambrose-nak majd engedte, hogy ez a nyomorúságos sors lassacskán szétmarcangolja és megtépázza a fiát. Bray szerint a jövőt és a végzetet nem lehet elkerülni, Dean az apja sorsára fog jutni és egy kis ketrecben fogja várni a megváltó szabadulást, aminek a napja sosem fog bekövetkezni.

Brie Bella vs AJ Lee

Ezúttal AJ be volt öltözve Nikki-nek és úgy harcolt meg Brie-vel. A csata nagyon rövid volt, amiben a győzelmet végül kopogtatással AJ tudta megszerezni.

Erick Rowan vs Cesaro

A harcban eléggé átlagos erők csaptak össze, aminek a végén a feladatásos mozdulatát követően Erick Rowan képes volt megszerezni a győzelmet. A harcot követően Luke Harper jelent meg az arénában, aki körbesétálta a ringet, miközben farkasszemet nézett egykori csapattársával. Végül Luke ütésváltás nélkül távozott.

Big Show és Ryback vs Kane és Seth Rollins

A főesemény egy tag team csata volt, amiben mindkét fél körül belül ugyanolyan jó teljesítménnyel tudott előrukkolni. Végül a csata diszkvalifikációval zárult, hiszen megérkezett Triple H és a csapata többi tagja. Dolph és Rowan segítséget szeretett volna nyújtani bajban lévő társaiknak, ám erre nem voltak képesek. Végül még a COO is beszállt az ütésváltásba és egy nagyon kemény verésben részesítették Cena csapatát…A legnagyobb kérdést a SmackDown főeseményét követően: Hol van John Cena?

Ezzel zárult a Survivor Series előtti utolsó adás. Vasárnap megtekinthetjük a PPV-t, valamint hétfőn a RAW-t, ahol eldől, hogy ki fog búcsút venni a szervezettől: Cena csapata vagy a Vezetőség?

15 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. november 21. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Barbenita:Olyan jók az összefoglaló
  írásaid , hogy azt hinné az ember hogy ilyen jó is volt az adás.Pedig 1,2 meccsen kívül a többi egy előrekiszámítható szar .A vezetőség csapata átment supermenbe, legyőzhetetlenek hetek óta. De bezzeg ha Cena nyer néha, mindjárt megy a fújolás .
  Kezd kínyílni a szemem, nézem hetente mind a 4 adást,látom már hogy egy fos lett ez a wwe.Mióta ez a HHH geci a főnök.aki szerintem csak bábu , szerintem az öreg McMahon irányít a háttérben.
  Ezért is nézek régi meccseket is.Mikor olyan arcok voltak mint Booker T,Big Bossman,Curt Angle, Bret the hitman Hart,Sawn Michaels, Undertaker, Eddie Guerrero….

  Kedvelés

  1. Arra értem a szarságot,hogy pl Harper mivel érdemelte ki az övet?Előjött szabiról és már kapta is az övet.Annyiban mulatságos hogy hamarabb kapott övet mint Bray Wyatt haverja .

   Kedvelés

  1. Nyerni fognak, ne izgulj… Ennél egyértelműbben nem lehetett volna ezt a WWE-nek kiadni, főleg a mindenkit kirúgunk dumával. A kérdés az az, hogy hogyan, de valószínű Orton is ott lesz a meccsen, valamilyen formában. Van 1 elképzelésem, ami ha bejönne, akkor egy óriási meccs jönne össze:
   Amikor HHH látná, hogy emberei elfogynak, ő maga állna be hatodikként beugrónak, hogy csakazért se hagyja magát, és mikor meg így a Cena team állna vesztésre, akkor Orton állna be hozzájuk, és a végén egy Orton vs HHH felállás jönne ki. Ha ezt megcsinálják, akkor visszavonok mindent, amit a közelmúltban írtam a kreatívokról és a szervezetről…

   Kedvelés

 2. remélem vasárnap kinyirják ezt a nyomorult Triple H bandát
  mert már egy kicsit unalmas hogy ök gyöznek mindig
  jöhetne Randy Orton vagy Roman Reigns

  Kedvelés

 3. Én nem tudom mi lesz itt , de a vezetőség csapata szerintem akkor is durvább.. Tudom jönnek mindjárt a negatív szavazatok mert nem az igazság ligájának szurkolok.. De bocs, alapból nem érdekelnek.. Orton párti vagyok és nincs köze Cenaekhoz! A másik meg untam már így is a jófiúk “hatalmát” RAW óta! De persze ez magánvélemény, szóval a superhős drukkerek ne vegyék magukra.

  Kedvelés

  1. Igazából az egész sztori szarul jött ki szerintem. Ryback miatt furcsa ez a kirúgásos fenyegetés, mert pont Triple H jelentette ki, hogy nagyobb feladatot szánna neki ami nem más mint WWE világbajnoki cím mérkőzés.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek