WWE SmackDown 2014. november 7. – Eredmények és videók

sd141107

A SmackDown 2014. november 7-én Albany városából, New York államból jelentkezik, ahol a legelső képen egy Steel Cage ketrecet láthatunk leereszkedni a ringhez. Ekkor a kommentátorok bejelentik, hogy a mostani adás kezdeténél egy Tag Team csatát tekinthetünk meg a kalitkán belül, amik ráadásul a Bajnoki övekért fognak folyni.

The Usos vs Goldust és Stardust (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A csata eléggé jóra sikeredett, amiben több fordulatos mozdulatsort és pár remekül kivitelezett csapatmanővert alkalmaztak a Szupersztárok. Végül egy kemény Superplex-et követően Jimmy bevitte a Diving Body Splash-t, ám ezt követően a kopogtatását Stardust zavarta meg, aki egy könnyed fordítással két vállra fektette ellenfelét, aki nem volt képes ekkor kirúgni a kopogtatásból. Így Goldust és Stardust sikeresen megvédte a WWE Tag Team Bajnoki öveket.

Visszatekinthetünk az előző RAW-ra, aminek a főeseménye egy kicsit eltorzult, hiszen Kane, Triple H, Seth Rollins és a két biztonsági ember megtámadta Randy Orton-t. Egy nagyon kemény és brutális verésben részesítették a Viperát, ami után kijelenthetjünk, hogy Orton már nem a Vezetőség által babusgatott Szupersztár, hanem egy első számú célpont. Viszont egyetlen egy nagy kérdés felmerülhet bennünk: Vajon Randy összetűzése a Vezetőséggel azt fogja eredményezni, hogy a Vipera szerepelni fog a Survivor Series-en John Cena csapatában? (Természetesen ebben az is közre játszik, hogy addig felépül-e Randy a mostani sérüléséből).
A ringbe Kane érkezik, aki megragad egy mikrofont és elmondja, hogy úgy volt, hogy a Survivor Series-en Orton egy nagy fegyvere lesz a Vezetőség csapatának, ám idő közben kiderült, hogy nem szorult túl sor hűség Randy-be. Ezért is kénytelen volt dönteni Triple H, hogy vagy az áruló Orton-al együtt harcol, vagy pedig szembe száll vele. A legelső döntést meghozta a COO, aki ezután kiépíti a frontvonalakat és felállít egy olyan csapatot, amivel John Cena bandája képtelen lesz versenyezni. Ekkor Kane szóba hozza Dolph Ziggler-t, akit egy szinte biztos tagnak hisz Cena csapatában, hiszen a mostani sztorivonalakban a Show-Off is komolyan szembe fordult a vezetőséggel. A Vörös Szörny bejelenti, hogy Dolph-nak a mostani SmackDown-on nem lesz könnyű dolga, hiszen egy Steel Cage csatában kell helyt állnia, méghozzá Kane ellen. A bejelentést követően elmondja, hogy most, mivel Randy kivált a Vezetőségből felszabadult egy hely, amit meg kell tölteni a következő PPV-ig…
Ekkor Cesaro szakítja félbe Kane-t, aki a ringbe menetel, ahol mikrofont ragad. A svájci szerint vagy egy remek ember erre a posztra, aki képes úgy megpörgetni John Cena-t, mintha rongybaba lenne (Utal magára Cesaro). Kane ekkor elgondolkozik az ötleten, amit követően esélyt ad Cesaro-nak, hogy bebizonyítsa, hogy ő a legmegfelelőbb ember erre a pozícióra: A mostani adásban lesz egy összecsapás a svájcinak Ryback ellen, akit értelem szerűen le kell győznie, hogyha kvalifikálni akarja magát a COO bandájába.

Ryback vs Cesaro

A csatát Kane a kommentátorok mellől figyelte, amiben végül Cesaro elbukott, hiszen kapott egy jókora Shell Shocked-ot, amit követően nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Adam Rose vs R-Truth

A csata kellően butára és semmitmondóra sikeredett, pont ahogy Adam Rose-tól vártuk. Végül Truth egy sima fordítás utáni kopogtatással képes volt megszerezni a győzelmet.

Ezt követően Christian érkezik a ringbe, aki ezúttal megrendezi a Peep Show nevű Talkshow-ját, amiben a vendég nem más, mint Dean Ambrose. A vendég érkezését követően Captain Charisma megkérdezi Ambrose-t, hogy vajon mivel magyarázható az, hogy a Hell In a Cell-en váratlanul Bray Wyatt megtámadta Dean-t? Erre azt feleli Ambrose, hogy fogalma sincsen, hiszen Bray egy teljesen kiszámíthatatlan ember, akit igazából senki sem ismer eléggé. Viszont azt tudja róla, hogy akár meddig képes lenne elmenni, hogy megszerezze, amit akar, így nem fog meghátrálni, képes lenne lemennie egy sötét sikátorba, hogy szembe nézhessen Wyatt-el.
Ekkor megjelenik a bejáratban Wyatt, aki a hintaszékében foglal helyet. Bray elmondja, hogy Ambrose nem fél, hiszen már nincsen semmi vesztenivalója. Nem tart attól,hogy mi várhat rá, mert már saját magában átélte a legrosszabbakat. Viszont tudja, hogy legbelül egy törött ember Dean, akinek óriási biztonságot nyújtott a Shield. A felbomlást követően, egyedül maradt, mint egy utcára taszított árva, így a biztonsága és a védelme köddé vált. Hirtelen beleesett a magányosságba, ahonnan fejvesztve kereste a kiutat, miközben, akárcsak egy fulladó levegőért kapkodott, de senki sem érkezett segítségül. Pont olyan volt neki ez, mint amikor a saját apja hátat fordított neki és magára hagyta. Csak az az egyetlen egy nagy különbség, hogy a Shield-es csapatával megszakadtak a kapcsolatok, az apjának pedig mostanáig is küldi a képeslapokat a börtönbe. Ekkor Dean kirobbant a szorítóból, hiszen már eleget hallott. Ekkor azonban elsötétült az aréna és Bray eltűnt a székéből, amikor a kamera Dean-re fordult láthattuk, hogy Wyatt megjelent Ambrose mögött. Rákiáltott a Szupersztárra, hogy: “Fuss” Majd ismét eltűnt a helyszínről Bray.

Natalya vs Summer Rae

A csata előtt visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Sheamus összemérte az erejét Rusev-el, aki legyőzte a Keltát és elvette tőle a United States Bajnoki övet.
A hölgyek csatájában, mindkét fél hasonló teljesítményt nyútjott, ami végül Summer Rae győzelmét hozta.

Dolph Ziggler vs Kane (Steel Cage)

A csatában mindkét Szupersztár remekül szerepelt egy izgalmas csatában, amiben végül a Show-Off tudta megszerezni a győzelmet, miután kimászott nagy nehezen a ketrecből.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a RAW fog követni hétfőn, ahol talán újabb résztvevőket jelentenek be a Team Cena – Team Authority mérkőzésre.

20 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. november 7. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Csak én említem meg a promo videot, ami Ziggler titantronját szakította félbe?? Nagyon Luke Harper gyanús az IC öv ellen. 🙂

  Kedvelés

 2. Nem bírom Wyatt-et de az igen,hogy Dean csak a Shield mellett volt valaki.. az,hogy most nagy superhős lett az nem jelent semmit.. emlékszem a régi Shield-es meccsekre,mindig az ő fejét verték meg legelőször.. De az adás ritkán unalmas volt persze.

  Kedvelés

 3. Nocsak.

  Nyert az aranyember és a csillaglány,nyert a tsz paraszt.Kikapott cezaro meg Kane.Csupa meglepetés.Hát mi van itt kérem szépen?A büdös életben nem gondoltunk volna ezekre a meglepő eredményekre.Sose láttunk még ilyet.Soha!

  Az egyedüli értékelhető momentum mr wrong turn horrorisztikus jelenetei.

  A face csapat fog diadalmaskodni majd a ss en,mert ugye,mert csak és kizárólag ők nyerhetnek,ki más is nyerhetne.Egy heel csapat?Ugyan már gyerekek.Kevesebb mesét nézzetek.Ez a kőkemény valóság muahahahhaha

  Lassan év vége,de normális ppv adás még nem láttam,és csak kb 2-3 meccset tudok megemlíteni ami valóban jó volt.Az egyik ilyen finom kis csalánkság a 3 kibaszott vadember vs csicska … volt amiben az erdőlakók a szart is kiverték amazokból hehe.
  Ez se ma volt…Ilyen meccsek kellenének,de hát ugye nekünk nem erre van szükségükn,hanem a verhetetlen szuperhősök uralmára,akik mindnekit megvernek,akár fél kézzel is,és azokra,akiknek miliiónyi bajnoki címük van már,és mindig ezek kapnak címmecseket,mert így korrekt.
  Visszatér kecskepofa is,és ismét nézhetjük hosszú hónapokon át,hogy yes yes yes és mindenkit megver,majd valamikor ismét bajnok lesz.Csúcs szuper lesz,na meg szuper kentaur is lassacskán visszatér,szuper müzli alap.
  Így a jó.Ők kellenek a jelennek,s a jövőnek.
  Jericho,Kane,Undertaker pedig a múlt része…

  Kedvelés

   1. Rég beletörődtem,de attól még igazam van.Hozzá hasonló pankrátorok nincsenek és már nem is lesznek.
    A mostani matiné wwe világban nincs helyük ilyen renegátokra,csak és kizárólag baby face fejedelmekre.
    money money money…

    Kedvelés

   2. Persze hogy igazad van!
    A régi wwe mérföldekkel jobb volt ennél a pankrációnak nevezett szappanoperánál,de attól még ha tény tény marad Jerichot már rég nemérdekli a wwe Kane kiöregedett,hogy Takerről már ne is beszéljünk.

    Kedvelés

   3. Az Ascesion-ből állítólag a Taker-Kane pároshoz hasonlót akarnak építeni, szerintem nem lennének rosszak. Valahol olvastam hogy twinnerek lennének, akárcsak az “előd”.

    Kedvelés

   4. Hozzájuk hasonló nincs e világon,és más világon sem.

    The Brothers of Destruction

    Egy fogalom,ahogy a két szörnyeteg is.
    Remélem,hogy még 1 x,utoljára,láthatom őket együtt harcolni.

    Kedvelés

   5. Hát arra sajnos az esély borzalmasan kicsi… Még annak is örülhetünk ha Undertakert-t egyszer még valaha is harcolni láthatjuk. Bár most hogy a streakjét megtörte ez a bajnoknak nevezett Heyman fajzat,így már erresem látok sok esélyt 😦

    Kedvelés

   6. Sajnos Ő akarta,hogy a bestia szakítsa meg,mert nagy cimbik a való életben,és ha így nézzük,inkább lesnar geci,mint puncika vagy neadjisten müzlike…mert így legalább egy olyan valaki törte meg,akiből ki is nézi az ember,hogy képes rá…
    Na,de az,hogy megtört a széria,nem jelenti azt,hogy szégyenkeznie kéne.
    21-0 soha a büdös életben senkinek nem lesz még csak hasonló sem.Ez örökké az övé lesz.És így reálisebb,mint hogy wm veretlenül vonult volna vissza…Fájt leirni eme sorokat,de most már így érzem.

    Kedvelés

   1. De az a baj, hogy csak az tud véleményt alkotni a videókról, aki nézi őket.. Van itt pár tag, aki minden ilyen videó után beszólogat ennek a kommentátor fajzatnak, hogy a nemtetszését fejezze ki a videóban található hang aláfestés miatt.. 😀
    Én egy viedot sem néztem meg, ezért nem is zavar a dolog, ha ide belinkeli..
    De aki itt kommentálja a bejátszásokat, az minden videót megnéz, tehát érdekli, mit rejt az ide feltett link. Ha meg meglesed, akkor meg ne kommentáld már le, mert saját magad alá ásod a kutúra árkot, hogy ezeket kíváncsisággal nézed meg minden alkalommal. 😀

    Kedvelés

 4. Az adásról nem is írok inkább semmit, mert ritka unalmas volt, nagyon kevés sztorihoz kapcsolódó tartalommal. Viszont lenne egy kérdésem azok felé akik össze-vissza nyálazzák Wyatt-et, hogy mekkora szupersztár. Miért? Mitől olyan nagy szám az, ha valaki minden héten bejön, és elmondja a szokásos pszichológiai szövegét? Semmi bunyó, csak azt tudja nyomatni folyton, hogy nincs mit vesztened, nincs mitől félned, ez a világ ilyen s olyan, s a tököm tudja még milyen hülyeségeket…. Ha a ringben jó lenne még megérteném, de ott sem az…. A finisher-én kivül nem tudom ha van 1db normális saját mozdulata. Talán a SS, vagy a Night of Champions után eltűnt egy időre (nagyjábúl akkor lehetett). Promózták egy csomót őt is meg a másik benga csövest is. Én is arra számitottam hogy visszajön és végre mutat valami újat azután hogy egy éven keresztül ugyanazt az idióta unalmas sztorit nyomta le mindenkivel. Aztán visszajött, és nem hogy Fekete Szakállt nem láttuk, de ő is ugyanazzal a sztorival jött vissza…. Semmi nem változot. Az éppen aktuális ellenfelét mindig csak őgy megtámadja, és még a kreatívok sem tudják megmagyaráztatni vele hogy miért mert FULL értelmetlen az egész…. Úgyhogy kérlek írjátok le nekem, kultúráltan ha lehet, hogy mi olyan izgalmas ebben a tagban, mert én még mindíg nem tudok rájönni….

  Kedvelés

  1. Ha már ilyen szépen kéred nedves törpilla,felvilágosítalak.Persze nem sexuálisan,hiába is szeretnéd.
   Szóval.A mr wrong turn jelenséget úgy tudnám legegyszerűbben megmagyarázni,hogy még te is felfogd,hogy ő egy igazi egyéniség.
   Már nagyon régen nem tűnt fel a szervezetnél hozzá hasonló heel karakter.Ő nem egy átlagos,bemegyünk a ringbe és irgum burgum csúnyán nézünk és lesz ami lesz karakter,amiből 12-1 tucat.Ő más.Ő több.Ő különleges.
   Kult státuszt vívott ki magának,rövid idő alatt.Imádja őt a közönség,éljenzik,és a sötét égbolton ők a meggyötört csillagok..
   A kezdése neem speciel nem tetszett,mert a kedvencemet Kane-t támadták be.Aztán rájöttem,hogy még sem az igazi Kane volt az,hanem a team hell noban bohóckodó,face karakterré silányodó Kane az.a családfő jött,látott és győzött,egy “hatalmas armageddon,hova ne szarjak”meccsen,ami a wwe történelem 10 legszánalmasabb meccsében benne van.Kegyetlenül szar volt,pedig imádom ezeket,de én reálisan nézem a dolgokat és elfogultság nélkül alkotok,saját,önálló véleményt,veled és sokakkal ellentétben kis pajtás.Az tré meccs volt,de a végeredmény volt a fontos.Kezdésnek leterítettek egy nagy vadat,és folytatták az emberek molesztálását.
   Te csak annyit látsz,nem tudom mióta nézel pankrációt,vagy mióta engedik meg a szüleid,hogy a viasat 6 on nézd..de nem is érdekel.A lényeg,hogy nagyon rég nem tűnt fel ilyen karakter,mint ő.Saját magának írja szövegeke.Jól előadja magát s jól el is adja magát.Nem egy néma levente,hanem egy csibész,aki a sötét oldalt erősíti.Ritka jó dumákat levág.Ha tudnál angolul,értenéd,de így..
   Sokan,velem együtt,azért bírjuk s imádjuk,mert üde színfoltot jelent a lagymatag wwe univerzumban.Heel karakterek jöttek s mentek,de ő itt maradt.És itt is lesz még egy jó ideig.
   Megemlítem neked azt az időszakot,mikor megtámadták a csicska …et.Ők nem mertek az erdőlakókra támadni,de bezzeg ők!!!
   Szép kis korszak volt ez,melynek végén kiderült,ki is a fasza gyerek.Hell vs heel!!!
   A csicska …csúfosan elbukott.Megalázottan,szarrá verve,elkullogtak.mr wrong turn megtörte a lelküket,s miatta,és a család miatt oszlottak fel.Ok és okozat.
   A müzlivel való szarakodása rangon aluli volt,aláírom,és az idénymunkássá silányult Jerichoval valo seggre pacsizása se lett maradando,de mégis szórakoztató volt.
   A múlt s a jelen csapott össze a jövőért…
   Aztán eltünt…a 2 martalócot szélnek eresztette s most visszatért,egyenlőre egyedül..

   Röviden,tömören összefoglalva,Ő egy olyan karakter,akire lehet építeni.Horrorisztikus elemekkel tarkított,showműsorai magukért beszélnek.Nagyon beteg elmével van dolgunk.Aki jól manipulálja az embereket.Meggyötri,majd megtöri a lelküket.Ahogy azt tette müzlivel is,mikor elvette tőle azt,ami a legfontosabb számára a
   világon.
   A gyerekeket..
   Kecskemaszkos kukorica gyermekei.
   Nekem special az egyik kedvenc jelenetem tőle,amikor szuper müzlivel harcolt a ketrecben.Sötétségbe borult minden,ratyi gyerek vele szembe skandálta a családfő szövegét,sátáni hangon,müzlike megszeppenve állt,majd a sötétségből előbukkant mr wrong turn,és elkapta ellenfelét,majd jobb létre szenderítette…
   Imádom!!!!És ezen a meccsen is lehetett látni,hogy a közönség megőrül érte.Sokkal jobban szeretik mint a baby face fejedelmet.És ez elég durva ha belegondolsz csenő manó.
   És a bevonulása!És a zene!!!Kurvajó az egész ugy ahogy van.
   Persze,te rózsán,fanszőrzeten és más elvetemült buzikon orientálódtál.Neked ők számítanak heel karaktereknek.Te csak annyit látsz,hogy molesztálja az embereket a családfő.Lelki terrort alkalmaz,megsúgom.Ami működik.
   Ő szépen felépített magának egy karaktert,ami már most legenda gyanús.Nem az a jó heel karakter,akinek jó mozdulatai vannak,és kussol végig,vagy ugyan azt nyomatja évek óta,hanem az,aki megtud újulni,képes változni,képes újat mutatni,aki dráma tagozatra kárt,lásd mr wrong turn,aki eltudja magát adni,aki megtudja venni a közönséget.
   Mondok egy jó,és egyszerű példát.A néhai wwe keret tag,a nacsó zabáló del rio.Sunyi kis alamuszi heel volt,akit utált mindenki.Jó pankrátor,jó mozdulatokkal,tehetséges,mégse volt sokoldalú,mert ugyan azt nyomata végig.És ahogy anno mondtam,a heel del riotol csak a face del rio a roszabb…
   Így is lehet játszani,meg úgy is,de ahogy a családfő teszi,az egyedülálló.
   Nem egy bestia lesnar,aki fél évente bekukucskál,csúnyán néz,a nyálát folyatja és annyi.Dehogy.Nézd és kövesd figyelemmel az erdő szellemének kalandjait,és térj meg!

   Kedvelés

   1. Hát öcsém te beteg vagy… :S Már neharagudj, de aki ennyire beleéli magát az normális nem lehet. Na mindegy ez mellékes. 1. Isten mentsen a Viasatos adásoktól 2. tudok angolul többet mint te szerintem, úgyhogy ezt a kettőt már az elején bebuktad. De ez is mind mellékes. Leírod hogy a jó heel nem az, amelyik egy évig ugyanazt nyomatja satöbbi satöbbi… Mond meg nekem hol újított a csávó a WWE-ben való megjelenése óta. Sehol. A sztori mindíg ugyanaz. Az elején én is bírtam de azután, hogy mér a 85. ellenfelével játsza el ugyanazt, már kezdem kicsit nagyon kellemesen eléggé és határozttan megunni. Annyira meg ne menjünk bele a dolgokba, hogy lelki terrort alkalmaz, maradjunk azokon a korlátokon belül, amin belül ebben a színházban még érdemes. Mert ez amit írtál hogy széttépi a lelküket s a többi elmebeteg szöveged…süket duma. Ennyire nem kell beleélned magad, mert olyanná váslz amilyen vagy, Lényegtelen, mint mondtam, mellékes. A lényeget leírtam, engem az zavar egyedül hogy a dumájában, és a sztoriajiban semmi új nincs a debütálása óta. S az meg hogy rengetegen szeretik, abszolút nem egy alapkő. Jancsit is sokan szeretik, na és kik? Persze hogy a köcsög amerikaiak, meg a 8 évesek…. :-?? Viszont meg kell köszönnöm hogy először életedben valamennyire, magadhoz képest végre egy kicst normálisabban viselkedtél.

    Kedvelés

   2. Segítek ahol tudok.Felnyitom a szemeket,jó útra terelem az eltévelyedetteket.S mindezt teszem önzetlenül.
    Nem beleélés,csak őszinteség.Én mindig marha jól szórakozom rajta.A pók formációját kihagytam a kis irományomból.Na az a legbetegebb…És működik,mert jó,és új!
    Időnként minden pankrátornak meg kell újulnia,mert különben úgy végzi mint müzli.
    15 millió övvel.Ezt meg senki sem akarja.
    Kérdem Én,tőled,kik azok az új emberkék,akik képesek voltak 1 év alatt megújulni?Pozitív irányba.Nos?
    Sorold fel hát a díszes társaságot.Én egyedül a bucifejű cezarot tudom idesorolni,bár ő se újult meg a szó legnemesebb értelmében,csak sokat fejlődött a karaktere,sok minden történt vele amióta itt van.Neki is van múltja nézz utána,ő se piskóta bácsi,mint sokan hiszik.Ő jó példa,ezzel kapcsolatban.Fejlődött,nem is kicsit,és pár új mozdulattal is beerősített stb.Heelként érkezett,szinte azonnal bajnok lett,veretlen bajnok,maj rxback elkente a száját 1 x majd 2 x,stb öv nélkül maradt utána,amcsi mániások,arany korszak a kicsi rigó számára,sajnos bajnokok nem lettek,pedig az utóbbi évek egyik legjobb csapata volt,majd júdás fajzat,aztán hájmen csaj,majd szopoóág újfent.
    Csak egy példa volt.Megújult a gyerek,persze nem annyira mint müzli,mert annyira nem lehet,de azért nincs oka szégyeneznie.
    Más esetleg az “újabbak” közül?Nekem speciel nem jut eszembe más.
    Ja,de mégis.Az egykori legendásnak nem igazán mondható lord tensai,aki pusztítóként tért vissza a wwe színpadára.A korábbi,a train megverte az akkor bajnokot,puncika,müzlike is szopott egy nagyot,majd idövel szopoág,nem is akármilyen aztán face turn lol,és a,leírni is alig merem…varacskos fivérek nevezetű csapat szerves részévé vált.Tütükében való táncikálás,bohóckodás,és megint táncikálás,majd süllyesztő.
    Ez is egy fejlődési folyamat,csak azzal az apró,de nem elhanyagolható különbséggel,hogy ez vissza fejlődés.És egyben megújulás és megcsúfolás.
    Nagyon elkanyarodtam,nézd el szerény személyemnek.Visszatérve az új kis kedvenckémre,van még spiritusz a csávóban,nem is akármilyen.
    Már maga az,hogy most egyedül mutatkozik,mert szélnek eresztette a démonait,valami újnak a kezdete.Ha nem lennél elfogult te is láthatnád.
    A jelenlegi rosterben,a heelek közül őt imádják a legjobban,és megmerem kockáztatni,ha az egész csürhét nézzük,heel-face vegyesen,akkor is dobogós helyes végezne,mivel hatalmas rajongótábora van neki,ami napról napra nő,kérem szépen.
    Lesznek itt még faszagányos meccsei.Először molesztálja a face málészájút,aztán másokat fog becserkészni.
    Én egyedül azt sajnálom és hiányolom,hogy amikor végérvényesen elpusztították a csicska ..et,egyeduralkodókká váltak,s még sem használták ezt ki.Pedig akkor,senki sem bírta már őket megállítani.És beérték,hála a kreatívoknak azzal,hogy müzli majd Jericho legyen az áldozat…És most ismét ez folytatódik,pedig…
    A lényeg töpörödött törp,hogy mr wrong turn,szerintem,és sokan mások szerint is az utóbbi évek egyik legjobb heel karaktere,akinek maga a karaktere is kurva jól elvan találva és fel van építve,Sok minden rejlik még benne,csak idő és kreativitás kérdése,hogy mikor s mennyit láthatunk belőle.
    Addig is ajánlom figyelmedbe azokat a meccseket,ahol szarrá verték a csicska ..et.
    +amolyan bónusz tallérként.A csicska …soha nem tudta legyőzni őket és már nem is fogják,mivel jobb létre szenderültek

    MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek