WWE SmackDown 2014. október 03. – Eredmények

sd1410032014. október 3-án került adásba a következő Friday Night SmackDown, amit Milwaukee-ben rögzítettek. Tovább gyűrűztek a már elindult sztoriszálak, és bizonyára így lesz ez a következő hetekben is. egészen az október 26-i Hell in a Cell PPV-ig.

32 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. október 03. – Eredmények” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Paige meg Alica a ribanc? :OO Khmm nem is tudom ki csókolózott már az egész wwe rosterrel! Szerintem tudd már mit jelent a ribanc szó és utána beszélj! Phhhh… Nokedli!

   Kedvelés

 1. Triple H-nél rosszabb pankrátort nem nagyon láttam még, face-ként, heel-ként egyaránt unalmas, nem sok jó meccset produkált egyszóval rühellem. (és most jöhettek azzal h biztos mert nem nézem 1960óta a wwe-t, de jó pár mérkőzést visszanéztem és képben vagyok azért nagyjából azzal h milyen volt a pankráció régen). És mégis tavaly nyár óta el kell viselnem a nyomorék fejét, ráadásul ő a “főnök”…rémes. A legrosszabb az egészben h már nem face és heel karakterek vannak…hanem vannak a face-ek, meg vannak Triple H csicskák, vicc az egész.
  Randy-nek is örültem mikor bajnok lett, de aztán olyan csalódás ért h ilyen gyenge szerepet kapott, aki csak úgy tud megnyerni egy meccset, hogy benyal a vezetőségnek. Rémes. Punk óta nem volt egy normális bajnok, vegyük csak sorra: The Rock énekelt az adásokban, aztán jött Müzli, akkor már visszasírtam The Rock Énekét, utána Randy, de csicska szerepben, aztán DB. a szuperhős, és ezek után képesek voltak visszaaadni Cenának az övet, ahelyett h megnyerte volna a meccset mondjuk Cesaro vagy Bray. Végül pedig lesnar, aki soha nem jelenik meg, pedig kurvajó bajnok lenne :/ Várom h Seth beváltsa a szerződést, de sajnos úgyis tudom h ő is “csicska” lenne…pedig kibaszott tehetséges. Na mind1, ezt már régóta le akartam írni h HHH mekkora egy nyomorék.

  Kedvelés

  1. Ezt a Punk istenítést sohase fogom megérteni. Punk mitől volt jobb Rock-nál? Semmivel, a mikrofon skill-je meg se haladta Johnson-ét és az inringje se volt fejlettebb. Punk-nál 1000x jobb bajnokok voltak, otthagyta a szervezetet mert nem kapott title shot-ot, szóval ennyit róla. Triple H utálom, de elkell ismernem, hogy az egyik legjobb pankrátor volt, aki megfordult a szervezetben. És szerintem ahelyett, hogy Steph-et és Triple H-et “csicskáznád” inkább tisztelt őket, hisz képesek magukat az egész USA-val megutáltatni csakazért, hogy a közönség az ellenük “csatázó” face kerektert támogasság, szeressék.

   Kedvelés

   1. Hát van benne igazság, de Punk jobb Rocknál. In ringben legalább is tuti. De az igaz, hogy Punknál voltak jobb champek(HBK, Hart, Edge). Rollinsban a jövő, csak erősebbé kéne tenni a karakterét.

    Kedvelés

  2. Nem istenítettem Punk-ot, csak jó bajnoknak tartom, jobbnak, mint akik utána szerezték meg a WWE címet.
   Kicsit tényleg túlzás volt lenyomorékozni Triple H-t, csak nyomatékosítani akartam h mennyire nem jó a karaktere, meg úgy az egész mostani story.
   Okoska: nem HHH az egyetlen pankrátor, aki megutáltatta magát, ugyanúgy mások is megtették, szóval nem csinálnak ők semmi különlegeset, csak olyat tesznek, ami a közönségnek nem tetszik (akárcsak a többi heel).

   Kedvelés

  3. Nekem HHH The Undertaker elleni End of an Era meccse mindig is benne lesz a TOP-ban.
   Thriple H szerintem a pankrációtörténelem egyik legjobb előadója volt és szerintem COO-nak sem lenne rossz, ha McMahon visszavonulna már végre és átadná a helyét az igazgatói székben.

   Kedvelés

  1. Nemrossz! Kane Vs The Undertaker —undertaker vs stone cold steve austin élve eltemetve meccs is jöhetne magyar kommentárral.:)

   Kedvelés

 2. Szintén egy gyenge adást láthattunk.. Rollins-t állandóan elverik,Kane meg Orton meg tartja a hátát miatta és le kell nyomniuk Cena-t meg Ambrose-t inden alkalommal,mert a kicsi Rollins-t nehogy bántódás érje.. eszméletlenül szánalmas a story.. akkor lenne bármi értelmes,ha 1. Orton saját utat kezdene 2. Lesnar többet jönne be,mert már lassan semmi sem az övről szól 3. nem mindig ilyen jófiú – rossz fiú párosítások lennének.. hiányzik a Shield mint kínzók, hiányzik a régi Orton,a régi Cena.. és az, hogy zászlók harcát játsszák már ez is sok. Kíváncsi leszek mikor látunk végre egy izgalmas,jó adást. (mint Orton szurkoló,nem örülök még annak se ha így 3-an lenyomják Cena-kat mert ez nem az igazi Viper)

  Kedvelés

  1. Mindenki tudja,hogy “ennek” az akárkinek köze nincs a régi kegyetlen Viperához.
   Akinek ez tetszik,az nem tudja Orton milyen szörnyűségeket tett a múltban.
   Szánalmas nézni,ahogy védi a vezetőség emberét,de még szánalmasabb,hogy ő is az.
   Az igazi Randyt nem érdekelte senki,és semmi csak saját maga,és nincs semmi amit ne tett volna meg a saját érdekeiért.
   Annak a Viperának senki nem parancsolt,nem érdekelték a tettei következményei,legyenek azok bármilyen szörnyűek vagy súlyosak,nevetett rajtuk.
   De ennek a Randynek már vége van,de én mindig is így fogok rá emlékezni.

   Kedvelés

   1. Egyszer kifog még törni az biztos, csak már itt lenne az ideje ! Igen,amúgy tényleg ez nem tudom kicsoda.. jó RKO-at leoszt sokszor, de maga a “szerepe” gyenge.. mit kell ezeket a majmokat védeni.. ha ő otthagyná őket akkor nagy szarba lennének Triple H-ék!

    Kedvelés

   2. *SPOILER* talán….
    Külföldi oldalakon olvastam, hogy Orton az elkövetkezendő 3 hónapban face turn fog venni – megelégeli, hogy HHH és Steph “biztonsági őrként” használja fel Rollins védelmére – és elkezd feudolni Rollins-al, melynek a csúcspontja a WM31 lesz.

    Kedvelés

 3. lol

  a piros tanga kilógott békapofának.Tök menő,olyan menő mint müzli meg a többi buzi.A közjáték és a heel “gőzelem,győzelmek”csak aszt a célt szolgálják,hogy a következő ppv adás “izgalmasabb”legyen és ismét a jó kisfiúk nyerjenek.
  Roppant izgalmas adás volt ez is.

  Egyedül a pár perces vademberes videó volt jó,bár eléggé zagyva volt,mint ők maguk.vörös szakáll sehol,és most nem mr wrong turn volt a főszereplő,hanem a bogárszemű eszelős,aki először beszélt!!!!
  Jónak ígérkezik,várom,akár az apokalipszist.

  Kedvelés

 4. Kemény és fordulatos adás volt. Nem tudom ki a franc van abban a nyúl jelmezben mert kibaszottul idegesít. A Big Show az egyik legnagyobb arc. A végén Ambrose jól tartotta de Cena elkésett a segítséggel. Összesítve fasza egy adás volt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek