WWE SmackDown 2014. október 10. – Jubileumi adás

sd1401010

A SmackDown 2014. október 10-én Philadelphia városából jelentkezik, ahol legelőször egy rövid összefoglalóval tekinthetünk vissza a WWE második legfontosabb heti adásának történelmére. Ebben az adásban a WWE Univerzum ünnepelni fogja a SmackDown 15. évfordulóját. A fennállása óta láthattunk hatalmas pillanatokat, mint: John Cena debütálása, Stone Cold és Mr. McMahon viszálya, Edge és Vicke Guerrero esküvője, Undertaker óriási győzelemsorozatai, Kurt Angle látványos összecsapásai, valamint az egykori Eddie Guerrero őrületes pillanatai…Boldog Születésnapot a SmackDown-nak!

Lilian Garcia hangja töri meg a rajongók ünneplését, aki bejelenti, hogy a ringbe először nem más érkezik, mint a WWE egyik tulajdonosa, valamint a SmackDown legelső General Menedzsere: Stephanie McMahon. A hölgy legelőször köszönt mindenkit ezen a jeles adáson. Utána pedig szóba hozza a SmackDown talán legnagyobb történését, ami nem más volt, mint az Emberek Bajnokának, a Great One-nak, azaz The Rock-nak a visszatérése. Rocky mellékesen szerepelt a SmackDown legelső adásán 1999. áprilisában, ahol nem más volt az ellenfele, mint Triple H. Ahogy Steph folytatta volna a mondanivalóját megszólalt egy már nagyon régen hallott bevonuló zene, amire nem más érkezett, mint a People Power atyja, John Laurinaitis. A rajongók nem igazán kedvelték őt, amíg aktív volt a cégnél, ám most jó páran rendesen megörültek annak, hogy láthatták az egykori General Menedzsert. Ahogy elhalkul a muzsikája a rajongók hangja töri meg a csendet, akik egy emberként kiáltozták, hogy: People Power. Laurinaitis bemutatkozik a publikumnak, valamint tudatja velük, hogy ő a szervezet egykori Tehetségkutatással foglalkozó hálózat elnöke. Johnny-nak természetesen vannak újabb mérkőzések a tarsolyában, amiket szeretett volna tudatni is a közönséggel, ám a mondanivalóját egy szintén rég hallott zene szakította félbe. Nem más érkezett, mint az imádott és tisztelt Teddy Long. JBL látszólag borzasztóan megörült az úr érkezésének és egyből táncban tört ki a kommentátori asztal előtt. Theodore alig tudta elkezdeni a mondanivalóját, hiszen a nagyérdemű szurkolótábor a Teddy nevet kezdte el kántálni. Long végül kijelentette, hogy ismét találkozik itt a SmackDown-on egykori nagy riválisával. Laurinaitis-ben fellángolt az egykori versenyszellem, ami miatt feltette a kérdést, hogy a mai napokban melyikőjük a jobb Menedzser. Ezért is szeretné megkérni Steph-et, hogy a mai adásra írjon ki egy Tag Team csatát. A két General Menedzser egymásra licitált, hogy mi legyen a kettejük kialakuló meccs névsora. Végül Teddy megalkotott egy 15 Emberes Tag Team Meccset, ami kicsit furcsának hangzik, hiszen ez egy páratlan szám…Végül Steph beleegyezett és kihirdette, hogy aki ezt a csatát megnyeri, az lesz minden idők legnagyobb General Menedzsere. Ekkor pedig nem más érkezett, mint Adam Rose, aki ünnepelni kezdett. A hölgy szerint ez a tökéletes idő a partizásra, ám fél, hogy elrontja a bulit, ha megmondja Adam-nek, hogy most azonnal lesz egy mérkőzése. Az ellenfele pedig nem más, mint Kane.

Adam Rose vs Kane

A csatában egyértelműen Kane volt az a karakter, aki képes volt irányítani, ám voltak Adam-nek is apróbb mozdulatai, amik sikeresek voltak. Végül azonban a ChokeSlam volt a döntő, ami után Rose már nem tudott kirúgni a kopogtatásból. A harc ezzel zárult, amit követően a Vörös Szörny nekiesett a Rosebud-oknak is, akik kaptak pár finisher-t és pár kemény pofont.

AJ Lee vs Alicia Fox

A harc előtt megtekinthetünk egy hatalmas debütálást a SmackDown-on. John Cena érkezett a szorítóba, aki összecsapott Kurt Angle-el egy fordulatos és izgalmas mérkőzésen, ami után nagy örömmel fogadhatta a szervezet akkori Top Szupersztárjainak elismerését.
A hölgyek összecsapása eléggé rövidre sikerült, amiben végül AJ szerezte meg a győzelmet a Black Widow nevű finisherjét követően. Az ünneplés azonban elmaradt, hiszen Paige érkezett a szorítóba, aki nekiesett AJ-nek.

Seth Rollins vs Kofi Kingston

Itt is visszatekinthetünk egy kicsit a SmackDown történelmére, ahol olyan Szupersztárokkal találkozhatunk, mint Eddie Guerrero, Rey Mysterio, Batista, Undertaker és Mark Henry.
A harcban inkább Rollins kezében volt az irányítás, de Kofi neve mellett is említhetünk meg jó pontokat. Végül a döntő mozdulat Mr. Money In The Bank-neka Curb Stomp-ja volt, amiből nem volt képes kirúgni ellenfele.

Visszatekinthetünk az előző RAW-ra, hol Rusev és Lana a ringben szerepeltek, amikor megszólalt The Rock zenéje. A publikum egyből állva tapsolta a Great One-t, akinek bombaként robbant a visszatérése.

Dolph Ziggler vs Rusev

A csatában mindkét fél jól szerepelt, végül a győzelmet a szorításos finisherjét követően Rusev szerezte meg.

Visszatekinthetünk az előző RAW utáni történésekre, amiket már nem láthattunk az adásban, ahol The Rock találkozott a COO-val és Steph-el. A barátságos üdvözlés után szóba került az a bizonyos összecsapásuk a SmackDown legelső adásában, ahol Triple H legyőzte csalással The Rock-ot. Rock ezt nem igazán akarta végighallgatni és kijelentette, hogyha mosta csatáznának, viszont már más lenne csata kimenetele. Triple H szerint viszont úgy érne véget az összecsapás, hogy a Pedigree után 100.000 Ember őrjöngene az arénában, hogy The Game ismét elverte Rocky seggét. Ekkor a Great One tekintete véresen komoly lett és közelebb lépett The Game-hez, akinek elmondta, hogy nem számít az, hogy mikor csapnak össze, hogy melyik WreslteMania-n nem engedné még egyszer a győzelmet át Triple H-nek. Sőt nem csak a Rock Bottom lenne a döntő a harcukban, megalázná a COO-t a People’s Elbow-val is. A komoly összeszólalkozásnak Stephanie vetett véget, aki elmondta, hogy mindketten győztesek, tehát nincsen szükség semmilyen rivalizálásra. Lassan, de lenyugodtak a kedélyek, ám valószínű, hogy lesz ennek még folytatása. Vajon a WreslteMania XXXI.-en The Rock összecsap Triple H-el?

Team Teddy vs Team Johnny

A két nagy GM csapatai csaptak ezúttal össze, amiben Teddy csapatát: Mark Henry, Los Matadores, Sheamus, The Usos, Jack Swagger és El Torito alkotta. Míg a Johnny csapatnál: Heath Slater, Titus O’Neil, Goldust, Stardust, Bo Dallas, Damien Sandow, The Miz és Hornswoggle szerepelt.
A csata izgalmas volt, aminek a végén a Theodore Long banda tudott győzelmet szerezni, így Teddy lett a SmackDown történelmének legnagyobb General Menedzsere.

A főesemény nem más, mint a Miz TV, aminek a műsorvezetője felkonferálja Dean Ambrose-t és John Cena-t. A Szupersztárok megjelentek az arénában. Dean egyből a szorítóba menetelt, John viszont roppant szimpatikus módon kiszaladt a közönségbe egy szurkolójához. A kettejük beszélgetése a ringbe érkezés után egyből elkezdődött, aminek az elején Dean szólalt meg. Elmondta, hogy Seth Rollins a testvére volt, ám elárulta őt, ezért értelem szerint őt illetné az a mérkőzés, amit John Cena el akar lopni tőle. Ambrose kijelenti, hogy nem tart John-t, nem érdekli, hogy mit ért el és, hogy hányan szurkolnak neki. Senki sem lophatja el tőle azt, amit megérdemel. Ezt követően John szólalt meg, aki természetesen egyből szóba hozta azt, hogy a mérkőzésük bejelentése után a RAW-n Dean egyből megtámadta őt, valamint a Tag Team mérkőzésen egyedül hagyta három Szupersztárral szemben. Cena mondanivalója után Miz odahajolt Ambrose-hoz és annyit kérdezett tőle, hogy szerinte van-e esélye a legenda, a későbbi Hall Of Famer, a sokszoros Bajnok John Cena ellen? Ambrose erre pedig egyszerűen annyit válaszolt, hogy: “Yep” Miz következő kérdése, hogy Dean úgy gondolja, hogy képes lesz legyőzni Cena-t? Ambrose pedig azt válaszolta, hogy nem gondolja, hanem tudja, hogy legyőzi. Miz ekkor kijelentette, hogy a SmackDown 15. Évfordulójának alakalmából a rajongók had kapják meg amit karnak: Dean és John essen egymásnak. Ám Cenának más terve volt, szerinte azt jobban akarnák látni, hogy John és Dean együtt nekiesik Miz-nek.
Ahogy Cena ezt kimondta elkezdődött a harc, amiben végül Miz John vállára került, ám John nem osztotta ki az Attitude Adjustment-et, hanem odalökte Ambrose-nak, aki viszont levágott egy Dirty Deeds-et Miz-nek. Ahogy láthattuk a finisher-t érkezett Cena, aki pedig Dean-nek adott AA-t.

Ezzel zárult a show. Nem volt rossz az adás, kíváncsiak lehetünk, hogy mi lesz The Rock-al és Triple H-el, valamint Dean-el és John-al. Valamint, hogy ki lesz Brock Lesnar kihívója…


20 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. október 10. – Jubileumi adás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. The Rock vs. Triple H: Csak annyit,hogy aki látta a meccsüket,és hogy HHH csalva nyerte!
  The Rockra rátámadnak,és a segítségére siet Kane és Undertaker,mire Rock észhez tér és pont balszerencsére Undertakert üti meg így Undertaker oszt ki neki egy folytódobást,amit HHH kihasznál

  Kedvelés

 2. Na végre jól indul a vasárnapom.Nem a választások miatt,hanem azért mert Kane kinyírta a nyalókás buzit meg a bandáját.Én a csajoknak is bebasztam volna pár jobbost.Végre akcióba hozták a démont.A többi már nem is érdekel.Mennyivel jobb volt és izgalmasabb volt a régi smackdown.

  Kedvelés

 3. Nem tudom hogy, hogy vagytok vele, de nekem baromira tetszett ahogy Cena adott egy AA-t Ambrosenak. Remélem nem itt áll meg a történet a heel Cena felé.

  Kedvelés

 4. Nyulam bulam

  Kane fojtódobásait nem lehet megunni.Csodaszép látvány volt,ahogy kivégezte a vándorcirkuszt.Na,de vajon kit rejt a nyúl maskara?Ez itt a kérdés.
  Más nem is volt,ami szót érdemelne.

  Csak így tovább,mert erre van szükségünk.

  Kedvelés

  1. Nekem is nagyon tetszenek ahogy el dobja őket a faszba mindig is.De mi lesz mikor ő már nem lesz?Még egy ilyen pankrátor sajna mint Kane többet nem lesz.Maradnak a vidám vasárnapos higgyj magadban Bolieve faszok,meg a nyalókás buzi,müzli kapitány,meg a shit táskás latexes kancsó.És megállt a tudomány.

   Kedvelés

 5. Pillanatnyilag Cenán kívül egyetlen egy top wwe face karakter sincs. Sheamust lefokozták, Punk elment. Roman és Bryan pedig sérült. Szerintem a srácoknak nincs ötlete és ez a Royal Rumbelig nem is fog változni.
  Rock csak pofázni jött vissza, maximum a Wrestlemanian, de az még nagyon hosszú idő lenne. Brockot pedig én nagyon szidom, hogy nem teljesíti a bajnoki kötelességét. Most kellet volna Markkal, Showwal vagy Randyvel küzdeni. De ez sem fog megtörténni, hiszen a WWEnek nincs ötlete, ezért van még egy meccs bejelentve a hell in a cellre. (Ha azt nézzük, akkor kettő, de szerintem Cena vs Rollins lesz a ketrecben.)
  Ortonnal és Kaneval továbbra sem tudnak mit kezdeni. Azt a hülye nyúlt pedig már ki kéne rúgni, páros lábbal.

  Kedvelés

 6. A hiba nem nálunk van, mint a videó képernyőjén is látható, a Dailymotion szervere lehalt. Türelmet kérnek és mi is reméljük, hogy mielőbb ismét nézhető lesz a SD.

  Kedvelés

 7. Egy valamit nem értek. Van egy WWE bajnokunk megint, de hétközi adásban nem, hogy meccse nincs, de még meg se jelenik. Akkor minek van itt Lesnar? A fő szál helyett most kapunk töltelék meccseket a matadorokkal meg ezzel az Adam Rose névre hallgató viccel. Mr. MITB Seth Rollinsból is csináltak egy harmadrangú töltelék szereplőt. Nem is értem miért nem jött ki hergelni Cena-ékat az adás végén.

  Kedvelés

  1. Mégis minek jönne Lesnar az adásokra? Nem tudnak kit az útjába állítani, itt lett volna Ryback, hatalmas lehetőség lett volna akár 3-4 PPV erejéig is, úgy hogy oda-vissza verik egymást. Se sajnos lesérült, meg se amúgy hozták volna sztoriba. Heymant beküldhetnék párszor hogy pofázzon valamit és annyi. Annak nem sok értelme lenne hogy végig veretik Lesnarral az egész rostert.

   Kedvelés

 8. 1: Köszönöm Istenem hogy végre láthattam ahogy agyonverik Róza buzi bandáját.
  2: Ki a tököm fog Lesnar ellen menni? Nem mondjátok hogy nem lesz címmecs mert itt kapok hülyét. Az a csicska Lesnar nem dugta ide a pofáját hetek óta. Esküszöm még Széna Fucking Janinál is jobb helyen volt… Soha nem gondoltam volna hogy ezt mondom majd.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek