WWE SmackDown 2014. október 17. – Eredmények és videók

sd141017

A SmackDown 2014. október 17-én egy összefoglalóval indul, amiben visszatekinthetünk az előző RAW legfontosabb pillanatára. Itt megrendezésre került egy csata John Cena és Dean Ambrose között, aminek a győztese végül megkaphatja azt a bizonyos mérkőzést Seth Rollins ellen, ám a vesztes sem jár rosszul, hiszen Randy Orton-nal léphet ringbe a következő PPV-n. John és Dean csatáját végül Ambrose nyerte meg, amit követően Cena rendkívül tiszteletreméltóan és sportszerűen gratulált a győztesnek és sok sikert kívánt neki Mr. Money In The Bank ellen.

A SmackDown ezúttal az Alabama állambeli Birmingham városából jelentkezett, ahol legelőször Seth Rollins zenéje törte meg a csendet. Mr. Money In The Bank a ringbe sétál, ahol lassacskán elhallgat a bevonulója, amit követően a tömeg egyhangú kiáltásai vették át az uralmat az arénában: “You Sold Out”. A rajongók “Eladtad magad” kiáltásaira Seth kicsit mókás módon elkezdett kántálni a tömeggel együtt, hogy “Eladtam magam”. Végül belekezdett a mondanivalójába, hogy tudja jól, hogy a közönség tagjai fiatalok és naivak, akik nem értik, hogy egyes dolgoknak mi is áll a hátterében. Néha változásokra van szükség, mert a hűség nem kifizetődő. Azzal folytatja a Szupersztár, hogy a rajongókra mutogat, ami mellet elmondja, hogy eladnák az anyjukat az apjukat, a kutyájukat, a nagyszüleiket, a testvérüket és a legjobb barátjukat. Tehát eladnának maguk körül mindent, hogy kaphassanak egy olyan lehetőséget, amilyet Seth Rollins. Viszont az a szomorú tény, hogy a publikum egyik tagja sem lehet olyan, mint Rollins. Sosem fognak úgy kinézni, sosem fognak úgy beszélni és sosem lesz olyan tehetségük. Egy valami azonban közös bennük egy ekkora lehetőség hallatán egyből eladnák magukat. Ezt követően pedig szóba hozza a Hell In a Cell-re kiírt csatájukat, amiben Dean Ambrose ellen fog ringbe lépni. Ennek hallatán az Interkontinentális Bajnok érkezett a szorítóba, aki nem más, mint Dolph Ziggler. Dolph természetesen nem hagyta szó nélkül az előbb hallottakat, amit követően egy csatát vívott Rollins ellen.

Seth Rollins vs Dolph Ziggler

A csata jóra sikeredett, amiben a sarokba kiosztott Powerbomb után képes volt megszerezni Seth a győzelmet, hiszen értékesíteni tudta a Curb Stomp-ot. A csatát követően Dean Ambrose érkezett a ringbe, aki látszólag már nagyon várja az egy hét múlva esedékes összecsapást. A szavait követően Kane is megjelenik az arénában, aki természetesen támaszt nyújt Seth-nek. Ezúttal nem csattantak el pofonok, de vajon mi lesz még a SmackDown-on a későbbiekben?

AJ Lee vs Layla

A hölgyek összecsapásában a győzelmet AJ tudta megszerezni a Black Widow-t követően. Ám ekkor Alicia Fox és Paige rohantak be a szorítóba, akik nekiestek a győztesnek.

The Usos és Sheamus vs Goldust, Stardust és The Miz

A 6 Emberes Tag Team csata jónak ígérkezett, amiben neves Szupersztárok csaptak össze. Végül a győzelmet a Face csapat tudta megszerezni. Jimmy kiosztott egy jókora Superkick-et Stardust-nak, majd egy Enziguri-t Goldust-nak. A Kelta a pillanatot kihasználva bevitte a Brouge Kick-et Goldust-nak, ami után képes volt kopogtatni.

Ezt követően Big Show lép a ringbe, aki beszél egy kicsit arról, hogy miért is hívják őt óriásnak. Elmondja, hogy gyerekként milyen testi adottságai voltak, valamint azt, hogy ezeket kihasználva fogja legyőzni Rusev-et a Hell In a Cell-en. Ezt követően pedig felkonferálja a ringbe lépő Szupersztárt, aki nem más, mint Mark Henry. A két óriás elbeszélget, amit követően pedig Rusev érkezett az arénába, aki természetesen nem hallgatta volna szívesen a két másik Szupersztár trécselését. Big Show emiatt nagyon kikelt magából és teljesen idegesen kiáltozott a Bolgár Bestiának, hogy mit is fog vele majd csinálni a Hell In a Cell-en.

Naomi vs Nikki Bella

A csatát Brie a Backstage-ben nézte. Ebben a harcban egyértelműen Nikki kezében volt az irányítás, amit végül győzelemre is tudott váltani.

Kane vs Dean Ambrose

A főesemény jól alakult, ám sajnálhatjuk, hogy Seth közbe avatkozott, így diszkvalifikációval zárult az összecsapás. Ezt követően viszont továbbra is csattantak el pofonok, aminek a vége izgalmasra sikeredett.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a RAW fog követni 20-án, majd egy újabb SmackDown-t láthatunk a PPV-t megelőzően.

3 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. október 17. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek