WWE SmackDown 2014. október 31. – Happy Halloween

sd141031

A SmackDown kicsit meglepő módon egy díva eseménnyel indul, amiben a szervezet hölgyei különböző öltözékekben, különféle parókákkal jelentek meg Halloween alkalmából.

Díva Halloween Battle Royal

A Halloween-i Battle Royal-nak a tétje nem más, mint az első számú kihívói jog a WWE Díva Bajnoka, AJ Lee ellen. AJ A kommentátorok mellől figyelte a csatát, amiben a hölgyek különféle kosztümökben harcoltak azért, hogy a Survivor Series-en összecsaphassanak a címvédővel. A küzdelemben végül Nikki Bella volt képes megszerezni a győzelmet, azzal, hogy felül kerekedett ellenfelein, akik Paige, Alicia Fox, Natalya, Naomi, Layla, Cameron, Emma, Summer Rae, és Rosa Mendes voltak.

Dolph Ziggler vs Kane

A mérkőzés előtt Seth Rollins társaságában érkezett a ringbe a Vörös Szörny. Kane először is szeretett volna mindenkinek nagyon boldog Halloween-t kívánni. A Vezetőség embere azzal folytatja, hogy elmondja, hogy a mai SmackDown főeseményén Cesaro összemérheti az erejét Dean Ambrose-al, méghozzá egy Street Fight csatában.
Kane és Ziggler összecsapása átlagosra sikeredett, amiben végül egy hatalmas ChokeSlam-et követően Kane tudta megszerezni a győzelmet. A mérkőzést követően Seth két biztonsági embere a ringbe sietett és nagy nehezen talpra állították a Show-Off-ot. Kane ekkor elmondta, hogy Dolph egy kicsit szedje össze magát, hiszen ezen a SmackDown-on lesz még egy meccse, ahol az ellenfele nem más lesz, mint Seth Rollins.

Dolph Ziggler vs Seth Rollins

Azonnal indult a harc, amiben igazából egyetlen egy mozdulatot láthattunk ami a Curb Stomp volt. A Finisher-t követően Seth kopogtatta a már teljesen kiütött ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

Ryback vs Heath Slater

A csatához Heath madárijesztő jelmezbe érkezett a ringbe, akit követve Ryback is megjelent. A harc rendívül rövid és egyoldalú volt ,amiben a Big Guy a Finisherjét követően megszerezte a győzelmet.

A SmackDown következő szegmensében The Miz és Damien Mizdow jelentek meg a szorítóban, akik megrendezték a WWE Legnézettebb Talk-show-ját, a Miz TV-t. Miz legelőször szóba hozza a következő PPV talán legfontosabbnak ígérkező pillanatát, amiben egy Tradicionális Survivor Series Elimination csatát tekinthetünk meg, amiben John Cena csapata fog összecsapni a Vezetőség csapatával. Ez mellett pedig a mostani beszélgetés másik témája nem más, mint Mark Henry meglepő turn-je, amikor az előző RAW-n megtámadta Big Show-t, aki a csapattársa volt. Miz visszaemlékezését követően A Világ Legerősebb Embere érkezett a szorítóba egy kis beszélgetés erejéig. Henry elmondta, hogy Miz és mindenki más tudja, hogy mi is történt kettőjük között, azt viszont kevesen tudták, hogy ez minden csak féltékenységből alakulhatott ki. Show mindig is irigyelte Henry-t, ám ezzel a Világ Legerősebbje is teljesen tisztában volt. Így a Hell In a Cell-t, ahol Show-t kemény verésben részesítette Rusev mosollyal az arcán figyelte a Backstage-ből. Ezt követően megjelent Big Show, aki a ringbe robbant, ahonnan egyből a szorító mellé sietett és nekiesett Henry-nek. A kettejük rövid harcának a végén Mark ismét rendesen ellátta a Világ Legnagyobb Sportolójának baját.

Goldust és Stardust vs Los Matadores

A csata rövid, de ugyanakkor nagyon pörgősre és fordulatosra sikeredett, amiben végül a Los Matadores csapata tudta megszerezni a győzelmet. Sajnálhatják, hogy nem a Tag Team övekért szálltak csatába…

Great Khali vs Rusev

A csata megalázóan rövid volt, amiben Rusev tovább növelte a veretlenségét. Az összecsapást követően Sheamus jelent meg, aki a következő lesz abban a bizonyos sorban, amiben Rusev legyőzését kísérlik meg.

Dean Ambrose vs Cesaro (Street Fight)

A csata előtt Bray jelent meg a ringben, aki elmondta, hogy nem lehet a végtelenségig bujkálni. Pontosan tudja, hogy hol van Ambrose…Jobb ha Dean szembenéz a keserű valósággal. A főeseményen egy kemény, pörgős csatát láthattunk, amiben a Dirty Deeds-et követően Ambrose tudta megszerezni a győzelmet.

Ezzel zárult a SmackDown, ami eléggé átlagosra sikeredett, várhatjuk, hogy a RAW-n hogyan fognak folytatódni a sztorivonalak.

34 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. október 31. – Happy Halloween” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Értékelhetetlen adás volt.Még Kane “győzelme” is szánalmas volt vele együtt.
  Sose csíptem az ilyen “ünnepi”adásokat,de ez talán az egyik legszarabb volt az eddigiek közül.Bár a korábbi karácsonyi adásokat azért természetesen nem überelheti semmi.

  Kedvelés

 2. Értsék már meg a sok hülye hogy ha tetszik neked az adás akkor nézed..
  Ha nem tetszik nem nézed 😀

  Ennyi! 😀

  De már annyira hülye az emberiség hogy csak szidni tud meg stb. -.-”

  Nekem tetszett az adás. 10/7

  Kedvelés

  1. Ha 16 éves vagy akkor az még nagyobb szégyen de így is úgy is, minden tisztelem a szüleidé, hogy ilyen értelmes gyerekük van. Irigylem őket komolyan.

   Kedvelés

  2. Egy 16 éves aki vagy olyan hülye hogy nem tud írni,vagy olyan hülye hogy hülyének tetteti magát,vagy egyszerűen hülye.

   Kedvelés

 3. Szerintem pofás kis adás volt. De nagyon idegesít sőt szerintem aki negatív kommenteket ír azt főbe kéne lőni.. Ott ugye vágjátok hogy halloween egy ünnep?karácsonykor sem a sztoriról szól a wwe. Meg milyen sztorit akarsz most volt csak ppv… Alapból rusev nem vihetnè el a “ruskikhoz” az övet mivel van egy SZERZŐDÈSE!! Meg miaz hogy a s.downtól már megszoktuk a rossz adást??????? Te tökèletlen te kinek ez tetszik kinek az.. Most legyen mindíg az hogy csak a face turns győzön?? Meg az ilyen hülye beceneveket hanyagoljátok már mert irritáló a dolog. Müzli meg ilyenek küldj magadról kèpet azt majd èn is találok ki valamilyen nevet neked…. Az ilyen hozzá nem èrtő porbafingó seggdugaszok inkább ne kommenteljenek…!

  Kedvelés

  1. Azzal egyetértek, hogy nem kellene ennyit negatívkodni, hogy “milyen szar volt ez az adás is” de a becenevek szerintem egész vicceseket, amiket kitalálnak itt az emberek, legalábbis én jól szórakozom ezeken.:DD
   Régi Ryback visszatért, ennek nagyon örülök, mert a heel turn-je óta olyan gyenge karaktert kapott, hogy egyszerűen nem láthattuk egyszer se nyerni. :/
   Főmeccs vagány volt szerintem, jó kis street fight így a végére, a Halloween-i cuccok meg felbodták az egészet 😀

   Kedvelés

  2. Te beteg vagy. Hiába próbálod elhitetni magaddal, a SMACKDOWN igenis szar. Hétről hétre. A raw-hoz képest is meg amúgy is. Ezen nincs mit szépíteni, nekem is nehezemre esik elfogadni, de ez az objektív tényállás. És ne próbáluk meg azzal áltatni magunkat. hogy azért volt rossz adás mert ünnepi adás volt. A smack egy jó ideje mindig ilyen rossz, csak ilyenkor kifogás is van rá, amit a hozzád hasonlóak meg is esznek. Erről ennyit. Mellesleg Rusev maga mondta szó szerint hogy, hogyha megnyeri az övet elveiszi és odaadja Putiyinnak. Szóval a helyedbe kussolnék. A stílusodról meg inkább ne beszéljünk. Nem tudom kinek képzeled magad, hogy itt mindenki porig oltogatsz. Téged idézve kinek ez tetszik kinek az. Na csá Mr.Nagymenő.

   Kedvelés

  3. Ne szépítsük a dolgokat. A smackdown már egy jó ideje ritka szar minden héten. A raw-hoz képest is meg amúgy is. Csak ilyenkor, amikor ünnepi adás van akkor van rá indok is, amit te és a hozzád hasonlóak szépen meg is kajálnak. Mellesleg maga Rusev mondta, hogy hogyha menyeri a US övet odaadja Putyinnak. Szóval inkább befognám a mocskos számat a helyedben, és utána járnék a dolgoknak, mielőtt hülyeséget írok. A stílusodról meg…Nem tudom kinek képzeled magad, hogy itt mindenkit csak úgy első kézből beoltasz. Téged idézve kinek ez tetszik kinek az. Én is mondhatom neked, hogyha nem tetszik az, hogy itt néhányan olyan beceneveket használunk a pankrátorokra, amikkel kihangsúlyozunk egy-két tulajdonságot, akkor elhúzhatsz melegebb éghajlatra, vagy csak simán nem kell kommenteket olvasni. Na csá Mr.Nagymenő.

   Kedvelés

   1. Nem fogja oda adni az usa övet Putyinnak, nem kell beszarni… Hamár a becenevek, Rollinsra melyik jómadár adta a cicababa nevet?

    Kedvelés

  1. a-a nem fogja.
   Ugyanis a WWE azt tervezi,hogy Rusevhez juttatja a US övet.
   Mivel Sheamus csak azért kapta meg hogy jelentőséget adjon az övnek,és már kinőtte a minicarder szintet,Rusvnek viszont nagyobb szerepet szánnak és egy jó kis story lenne ha ő lenne az Egyesült Államok bajnoka holott mást se csinál csak szidja.

   Kedvelés

 4. Ez az adás szó szerint egy töltelék volt. Nincs is mit róla elmondani, egy esemény volt benne ami kihatással lesz a jövőre, az hogy Rusev megy a US övért. Ami rendben is van, de ha kiviszi a WWE-ből és hónapokig nem lesz US öv mert elviszi a ruszkikhoz, akkor azt hiszem az utolsó utáni reményem is affelé, hogy ez a WWE még ér valamit összeomlik. Veressék már elezt a kurva korcsot. Mindenkivel ilyen Isteni streaket akarnak létrehozni, mert próbálják utánozni Undertaker streakjét. A Shield is veretlen volt egy jó ideig, aztán a seggnyaló Dallas is , ez a kommunista kutya meg még mindig az. És manapság mindenki aki újként beteszi ide a lábát, az veretlen lesz 34 évig. Hagyjuk már…. Borzalmasan szánalmas. Ha azt hiszik hogy így lesznek izgalmasak az adások akkor nagyon el vannak tájolva. És biztos vagyok benne, hogy Sheamust is meg fogja verni, mert ő az Atyaúristen.
  Az adás többi része szót sem érdemel. Semmi sztorialakítás / fejlődés, benyomtak néhány töltelék meccset, mit néhány az összes az volt. Arról már nem is beszélek, hogy 1 óra és 12 percből, 20 perc a Raw-ra való visszatekintéskre ment el…. Dehát egy ideje a Smackdowntól megszokhattuk már, hogy a kutyám szebbet s jobbat szarik nála…. Raw és Smackdown ég és föld lett és szerintem ez nagyon nem jó…. 😦

  Kedvelés

  1. Te, nem fog megszünni az a baszott öv.. Biztos ilyen ünnepségre elhurcolja, de nem fogja hónapokra elvinni. Storyba mond ilyeneket, az még nem a valóság kölyök.

   Kedvelés

   1. Nagyon nagy arcod van csak tudnám mire. A WWE-ből simán kinézem hogy kiveszik a US övet a sztoriból, Rusev miatt. Azután hogy 2 hónapja nem volt cimmeccs a főövért. Nem lepődnék meg semmin…

    Kedvelés

   2. Ettől? Ettől már nagy az arcom? Amúgy meg 2 hónapja nem védi meg Lesnar az övét, de nem adja oda egy másik ország elnökének. Ja, és Oroszország már rég nem kommunista ország.

    Kedvelés

   1. Nyert Stardust? Mesélj még! Fila táskád nincs véletlenül? És mennyi adót fizetsz az ekkora baromságokért?

    Kedvelés

   2. Mikor olvasom a hozzászólásaidat, még én magam is összezavarodok mire megértem mit akartál írni. Amiket írsz abból kb. látni, hogy 6-7 éves lehetsz, úgyhogy szerintem egy 5-6 évig maradj még a Viasat-nál, ebből úgysem értesz semmit. Másoknak is megkönnyítenéd az életét. 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek