WWE SmackDown 2014. szeptember 26. – Battle Royal a kihívói jogért

sd140926

A SmackDown 2014. szeptember 26-án Little Rock városából, Arkansas államból jelentkezett, ahol legelőször JBL, Tom Phillips és Michael Cole köszönt minket a kommentátorállásban. A ringbe pedig legelőször az első csata főszereplői érkeznek, két Ohio-i Szupersztár, The Miz és Dean Ambrose.

The Miz vs Dean Ambrose

Természetesen Damien Mizdow elkísérte a WWE Legnézettebbjét a ringhez, ahonnan figyelte a mérkőzést. Az összecsapás kezdetétől fogva talán Dean volt fölényben, ám voltak szép megmozdulásai Miz-nek is. Végül ahogy arra számítani lehetett megérkezett Seth Rollins a bejáratba Kane társaságában. Ekkor pedig az Miz megpróbált lesipuskás módon győzelmet szerezni. Ambrose viszont képes volt kiszabadulni a Skull Crushing Finale-ből és egyből lekevert egy Dirty Deeds-et ellenfelének, ami után megnyerte a harcot. A küzdelem után Seth és Kane nekiestek a győztesnek, aki képes volt felvenni a versenyt a két támadójával. Végül kiosztott egy hatalmas Clothesline-t Mr. Money In The Bank-nek, ami után pedig kikúszott kezében a táskával a ringből és a közönség sorai közt távozott Rollins szerződésével.

Battle Royal

Ez a Battle Royal összecsapás az Interkontinentális Bajnok első számú kihívói helyéért folyt. A csata nem volt unalmas, sőt a befejezése eléggé jóra sikeredett, ahol Cesaro képes volt lehengerlő teljesítménnyel megszerezni a győzelmet. Ezzel Ziggler aggódhat hiszen nem akármilyen ellenfelet kapott.

The Usos vs Goldust és Stardust (WWE Tag Team Bajnoki öv)

A Tag Team övekért folyó meccs eléggé furcsán ért véget, hiszen itt az Uso srácok kerültek fölénybe, ami után egy őrületes mozdulatot követően Stardust-ot kopogtatták volna. Ekkor azonban Goldust érkezett és esett neki Jimmy-nek, amit követően a játékvezető diszkvalifikálta a bajnokokat. Ez egy óriási bírói hiba volt, hiszen ilyenkor a csapattárs megállíthatja a kopogtatást. Tehát az Uso srácok nyertek, de a kizárás miatt az öv továbbra is Dust-éknál.

Natalya és Rosa Mendes vs Layla és Summer Rae

A hölgyek Tag Team összecsapása nem sikerült rosszra, végül a győzelmet Layla és Summer csapatának sikerült megszerezni, miután Layla képes volt egy fordítással kopogtatni Rosa-t.

Dolph Ziggler vs Cesaro (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

Cesaro megnyerte a Battle Royal-t, ami után a Bajnok ellen léphetett ringbe. A két fél körül belül ugyanolyan teljesítményt nyújtott, végül vitathatóan ért véget a csata. Ugyanis Cesaro a kötélbe kapaszkodott, ám ezt a bíró nem vette észre és tovább számolt. Így Ziggler megvédte az övet, ám csak a játékvezetői hiba miatt.

Big Show vs Rusev

A SmackDown főeseményén ismét Rusev szerepelt, ezúttal viszont az óriás ellen. Jó lett a mostani SmackDown utolsó meccse, amiben Rusev nagyon közel került a veretlensége elvesztéséhez. Azonban a ChokeSlam-et követően a Világ Legnagyobb Sportolója megpróbálkozott volna még a W.M.D.-vel is, amit Lana hiúsított meg, hiszen elterelte a szorítóba lépve Show figyelmét. Ekkor azonban Rusev érkezett hátulról, aki az orosz zászlóval esett neki ellenfelének, így diszkvalifikációval ért véget az összecsapás. A mérkőzést követően a Bolgár Bestia még kiosztott volna egy Superkick-et is, ám Show elkapta a lábát és csak azért is bevitte a W.M.D.-t.

Így zárult a SmackDown, amiben Rusev kétségtelenül nagyon közel került a veretlensége elvesztéséhez. Ám ezidáig még nem volt olyan Szupersztár, aki képes lett volna lekopogtatni vagy feladatni vele a csatát…

23 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. szeptember 26. – Battle Royal a kihívói jogért” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Valóban jó ötlet lenne,ha a 3 kibaszott vadember elkezdené molesztálni brokit is,majd szarrá vernék,megtaposnák,az arcából ennének,és a családfő menne az övekért.
  Csak ugyebár,hogy molesztálva lehessen a nagyságos úr,megkéne jelennie valamelyik adásban,valamelyik héten,valamelyik hónapban…

  Kedvelés

  1. Téged abszolút nem érdekel, hogy mindenki szarik ezekre a forditásokra? És ennek a fő oka hogy megkockáztatom rosszabb, mint a Viasatos magyar adás. Vörld lordzsiszt etli – minden elismerésem az angol tudásodé. Ha nem tudod a nyelvet akkor nem értem miért próbálkozol ennyire agressziven…Fejezd ezt be, mert ritka gyengék ezek a forditások.

   Kedvelés

   1. Mi??
    Ez nemhogy minősíthetetlen fordítás,hanem vicc!
    A viasatosok legalább próbálkoznak,és igaz néha eget verő hülyeségeket fordítanak le,de a lényeg kb. megegyezik.
    Ez a kis hülye meg csak elvicceli az egészet,mert azt hiszi,hogy vicces,holott beteges.
    Nem képes felfogni,hogy ezzel csak 1-2- kivétellel mindenki megutálja,de talán ez a célja.

    Kedvelés

   2. Rosszabb a Viasatos verziónál persze. Ott azért komoly szinkronszínészek dolgoznak, arról meg nem ők tehetnek, hogy túl van magyarítva a szövegkönyv.
    Ezt a marhaságot meg tényleg kár erőltetni. Ha már nekiállsz valaminek legalább próbáld meg jól csinálni. Vontatott a szöveg, az angol szavak kiejtésébe bele se megyek.

    Kedvelés

 2. Amúgy van 1 ötletem, mire volt jó a Rollins-os közjáték még a NoC-ön… Ugyanis szerintem a WWE először úgy tervezte, hogy Rollins beváltja a táskáját, és kialakul az új feud, és minden megoldódik: Rendes bajnok lesz, egy közveszélyes kihívó, egy jónak ígérkező Hell in a Cell meccs… Szép is lett volna, de neeeeeem! Mert a köcsög hülye amerikaiaknak Cena kell! Meg heel nem mehet heel ellen, mert az a világvége, armageddon, anyag+antianyag, lehetetlen, nem igaz? Őt kell nyomatni, nehogy egy értelmes bajnok legyen már! Valószínű nem tetszett neki, hogy Rollinsszal őt egyenesen kizárják a sztoriból, ezért a gyökér kreatívokkal együtt kitalálta, hogy maradjon minden a régiben… Rollinsra úgyis ott van Ambrose (megkockáztatom, hogy őt is ezért hozták vissza az utsó pillanatban) eljátsszák megint a táskanyitogatós-lopogatós faszságot tavalyról, azt Cena megint mehet bunyózni Lesnar ellen (mert ezek szerintők azt hiszik, hogy mi ezt szívesen nézzük, ugyanis az európaiak véleménye szart se ér, csak az agymosott amcsiké), hogy még tovább húzza az elkerülhetetlen szopóágra kerülést…
  És itt jöhet a képbe Wyatt! most se neki, se Brocnak nincs sztorija és feud-ja! Tehát, ha a WWE-ben maradt még bármi gerinc, akkor bevállalják a Wyatt vs Lesnar HiaC meccset, de úgysem fogák, mert szupermüzli forevör, sok köcsögnek csak ez köll!

  Kedvelés

 3. Esküszöm ez egy jó smack down volt. A végén az a kiütés,meg a nézők sikolya komolyan jó volt! Hiányolom Lesnart mert elég gáz,hogy havi 1x bejön mutogatni az övet aztán “na sziasztok cucu beszél majd helyettem”.. Cena már ne menjen ellene mert unalmas már.. ötletem nem sok van, hogy ki menjen,de Rollins-t megnézném Lesnar ellen az biztos. Még annyit, hogy Ambrose elviszi a táskát.. nos nagy cucc.. régóta húzzák kettőjük baromkodását és az, hogy Kane ilyen senkiházi lett az nagyon gáz… olyan mint -1 ember,mert kb. annyit ér mostanság.. sajnálatos.. még annyit,hogy Big Show remélem felmos már ezzel az üvöltöző majommal,mert ideje lenne már,valakinek összeverni!

  Kedvelés

 4. A Goldstar vs The usos!
  Mérközés Nem Biroi Hiba Volt !
  Mert Goldust Az Övvel Üttöt-e Meg Az Egyik Uso-t !
  A Tag Team Bajnokok!

  Kedvelés

 5. Viszonylag jó adás volt ahhoz képest hogy Smack volt.
  HálIstennek a csicska szupersztár a kúrópajtásával együtt elkerült az öv közeléből. Legalábbis remélem hogy nem eresztik őket oda vissza. Kiváncsi vagyok hogy mit hoznak ki ebből hogy Ambrose lenyúlta a cicababa táskáját, mert ugye tavaly is volt már egy ilyen 😀 Remélem egy ideig húzzák még ezt 😀
  Battle Royal: Úgy voltam vele hogy tőlem Obama Robin Hood is megnyerhette volna, csak ne Bo Dallas. Örömmel nyugtáztam, hogy ha az utolsók közt is, de szerencsére ráesett a homokos fejére. Tudtam hogy innen Cesaro fog nyerni mert face-t nem küldenek face ellen. Illetve azt is gondoltam, hogy nem fogja megnyerni a tűzoltó Cesaro az övet, mert azért az a sok cserélgetés már sok lett volna.
  A TT övekért a két legszánalmasabb csapat megy Róza és a nyuszija után. A probléma csak az, hogy ezeknél jobbak viszont nincsenek, mert nincsenek TT csapatok. A csövesek eltűntek a szumósokat meg valami ismeretlen oknál fogva szétszedték egymástól, hogy legyőzzék a kommunista korcsot.Taps-taps WWE.
  A főeseményhez annyi hozzáfűzni valóm van, hogy már azt hittem hogy itt is a tetves kutya nyer, aztán végre kapott egy WMD-t a rusnya bevándorló pofájába. Ha a Hell in a Cell-en Big Show ellen is győzni tud majd, elásom magam.
  Néhány észrevétel: Az hogy Lesnar a PPV-k között egyszer jelenik meg egy adásban, az már meg sem lep. Kellett nektek bajnok. Nem mondom hogy Cena jobb, mert nem az, de odaadhatnák bárki másnak a rosterből, mert ez a köcsög nem akarja idedugni a képét, csak a zsiros barátját küldözgeti mindig galambpostán.
  A Wyatt family úgy eltűnt mint Győzike a dzsungelben. Rájött a szervezet, hogy a f-szt sem érdekli már ugyanaz a sztori, amit ezek lenyomtak. Ha tudnak újitani velük akkor jó, ha nem meg akkor cumi.
  Nem tudom, hogy ki lesz Lesnar következő kihivója. Két lehetőség van: Az egyik az hogy Széna Jani ismét megy ellene, ami hát valljuk be még részegen sem elfogadható, a másik pedig hogy kijelölnek egy random embert, mert az biztos hogy senkinek köze sincs a bestiához sztori téren. De hogy ki megy majd ellene, azt még Kisszel Tünde -30 fokos hidegben meggörbült belakkozott szélső hajszála sem tudja. Érdekes lesz :-??

  Kedvelés

 6. Nem volt kopogtatás szal nem hivatalos veresége ez a mangalicának,de attól még persze szép fojtó dobás volt és “nagy bumm” ahogy annak lennie kell.Visszafogottan harcolt ahegyomlás,mert ha nem így tette volna,akkor el is kaparhatták volna amecs után a besenyőt valahová.

  Kane magától kiszalad és kiesik a ringből,nyugdíjas tempoban…ennél már nincs lejjebb…

  fos adás volt nem vitás

  Kedvelés

  1. Csak DQ-val nyert Big Show. Így meg már nyertek Rusev ellen máskor is. De faszányosan kiütötte őt, az nem vitás. 🙂

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek