WWE SmackDown 2015. szeptember 24. – “Komoly segítségre lenne szükséged”

sd150924

A SmackDown 2015. szeptember 24-én egy visszatekintéssel indul, amiben a Night Of Champions-t követő RAW főeseményét láthatjuk ismét. Kane ide kiírt egy összecsapást Seth és John Cena között, amiben a United States Bajnok sikeresen legyőzte a kihívóját, amit követően megjelent a Vörös Szörny, aki lehúzta a ring alá Seth-et…

Legelőször az Operatív Igazgató érkezik a ringbe, aki köszönt mindenkit a mostani SmackDown-on. Nagyon jól érzi magát, hogy ismét visszatérhetett a Vezetőséghez és folytathatja a munkáját a hosszas kényszerpihenőt követően. Szeretné megragadni az alkalmat és bejelenteni egyből pár összecsapást, amiben az új Interkontinentális Bajnok, Kevin Owens csapatot alkot majd Rusev-al és szembe néznek Ryback, valamint Dolph Ziggler duójával. Emellett A Wyatt Family-ből Luke Harper egy az egy elleni küzdelemben fog szerepelni, ahol az ellenfele nem más lesz, mint a Big Dog, Roman Reigns. Az összecsapás alatt pedig Braun Strowman, Bray Wyatt, valamint Dean Ambrose is el lesz tiltva a ring mellől, tehát kettejük csatáját semmi sem zavarhatja meg. Ez azonban nem minden, hiszen…
Azonban Kane nem tudta folytatni a mondanivalóját, mert Seth Rollins érkezett a bejárat felől, akit kicsit furcsa módon Kane felkonferált annak ellenére, hogy a Bajnok félbeszakította őt. Seth próbálja ismét elmagyarázni a Vörös Szörnynek, hogy nem kell a színjáték, hiszen mindenki tudja, hogy Ő a Démon, aki megjelenik Rollins összecsapásain és folyamatosan megtámadja Őt. Kane teljesen értetlen arccal áll, hiszen nem érti, hogy mégis miről beszél a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. Felfrissíti az emlékezetét, hogy mi is történt az előző RAW főeseményén. Kane-nek egyből bevillan minden, hiszen tudja pontosan, hogy kiírt egy United Sates Bajnoki övért folyó csatát Rollins és John között. Azonban Seth nem erre gondolt, elmeséli, hogy megtámadta őt, valamint behúzta a ring alá. Az Operatív Igazgató még mindig nincs képben ezzel kapcsolatban és visszakérdez, hogy mégis kit lát Seth a ringben? Egy Démont, aki pusztításra született és minden egyes mozdulatával azon mesterkedik, hogy földbe tapossa Rollins-t, vagy peidg Seth jó haverját azt a Kane-t, aki segített neki megnyerni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címet?
Rollins megpróbálkozik még egyszer emlékeztetni mindenre Kane-t, aki azonban továbbra sem érti, hogy mit szeretne modnani neki a Szupersztár. Végül Seth kijelenti, hogy ezúttal úgy szól hozzá, mint egy barát, mint egy olyan ember aki törődik vele és azt mondja, hogy segítségre van szüksége, nagyon nagyon komoly segítségre. Kane megköszöni a tanácsot és végig mosolyog Rollins-ra, aki ettől már besokallt és távozott volna, azonban Kane utána szólt. Nem jelentett be még egy mérkőzést, aminek az egyik főszereplője Seth lesz. A főeseményen egy olyan ember ellen kell majd ringbe lépni, akit nagyon jól ismer, egykori csapattársa…A Lunatic Fringe, Dean Ambrose.

Roman Reigns vs Luke Harper

A SmackDown első összecsapásán Roman és Luke léphettek egymás ellen ringbe. Ahogy Kane bejelentette senki sem jelenhetett meg a ring mellett, ami miatt nem kellett diszkvalifikációval véget érnie a csatának. Befejezésül Roman kiosztott egy jókora Superman Punch-ot, amit követően értékesítette a Spear-t. A Finisher-t követően Luke nem volt képes kirúgni a kopogtatásból, ami miatt elvesztette az összecsapást.

The New Day vs Lucha Dragons és Neville

A 6 Man Tag Team mérkőzésben mindkét fél körül belül ugyanolyan teljesítménnyel tudott szerepelni, aminek a legvégén Xavier panaszkodni kezdett a játékvezetőnek, hogy ellenfele belenyúlt a szemébe, tehát szabálytalanságot követett el. Azonban ahogy észrevette, hogy Sin Cara visszatért a ringbe Woods hirtelen meggyógyult és kopogtatta ellenfelét, amivel megszerezte a Tag Team Bajnokok csapatának a győzelmet.

Bo Dallas vs Cesaro

A küzdelem előtt Bo elmondta, hogy sosem kell csüggedni és inkább tennie kéne Cesaro-nak, valamint minden amit tennie kell a svájcinak, hogy hisz (Bolieve)! A küzdelemben eleinte Cesaro volt az, aki a csata menetét diktálta, azonban Bo is belelendült a küzdelembe egyre jobban teljesített. Befejezésül, azonban Dallas nem volt képes győzelmet szerezni, hiszen ellenfele egy nagyon látványos kopogtatással képes volt megszerezni a győzelmet.

A ringbe ezt követően Becky Lynch és Charlotte érkeznek, akik közül a friss WWE Díva Bajnok elmondja, hogy mindketten szeretnének köszönetet mondani a WWE Univerzumának, hogy támogatják Őket, valamint a Díva Revonution-t, ami miatt a jövő fényesebb, mint valaha…Nem tudta azonban tovább folytatni a mondókáját Charlotte, hiszen Paige zenéje szólalt meg és a bejárat felől érkezett a hölgy. Paige az előző RAW-n nagyon komoly dolgokat vágott a PCB-s csapattársai fejéhez, amit követően pedig távozott az arénából faképnél hagyva a trió másik két tagját.
Az angol hölgy elmondja, hogy sosem volt igazi csapatjátékos, valamint sosem kért bocsánatot azért, mert saját magát adta. Ezúttal viszont úgy érzi, hogy az útjába állt a Díva Revolution-nek, amit egyáltalán nem szeretett volna. A csevegésben végül Becky kijelentette, hogy jobb lenne, ha inkább sarkon fordulna Paige, hiszen ebből nem igazán jön ki semmi jó. Ez nem annyira tetszett a bocsánatot kérő hölgynek, aki pedig válaszul azt mondja, hogy: “Jobb lenne ha befognád édesem”…Ekkor Natalya jelent meg, akinek az érkezése mondhatjuk, hogy leállított egy elinduló félben lévő szócsatát, amiből még verekedés is kialakulhatott volna. Natalya a ringbe érve elmondta, hogy ez már egy másik generáció, valamint egy másik kor, ahol a Díva Szekció színesebb, mint valaha volt. Ebbe a részlegbe tartozik Paige is, aki már kétszeres Díva Bajnok és jobb annál, hogy ilyen viselkedéssel csapattársai ellen forduljon. Emlékezzen vissza arra, hogy amikor a debütálásánál megnyerte élete első WWE övét, Natalya odasétált hozzá és megölelte. Nem ellenségeskedett, hanem gratulált neki. Paige-nek ebből csak annyi maradt meg, hogy jobb ennél…ami után arra következtet, hogy jobb Natalya-nál. Végül egy hatalmas pofont osztott ki a kanadai hölgynek, ami után távozott az arénából.

Kevin Owens és Rusev vs Ryback és Dolph Ziggler

A küzdelem eléggé jóra sikeredett, amiben az Interkontinentális Bajnok besokallt és egyedül hagyta a ringben a Bolgár Bestiát, aki egy Superkick és egy Shell Shocked után elvesztette a küzdelmet ellenfeleivel szemben.

Seth Rollins vs Dean Ambrose

Ahogy arra számítani lehetett, egy mozgalmas csatát vívtak a felek, amiben végül felgyulladtak a lángok a bejáratnál. Seth a ring alját, valamint a rámpát pásztázta tekintetével, hogy mégis honnan érkezhet a Démon. Azonban Kane nem jelent meg, ám ez a kis közjáték éppen elég volt ahhoz, hogy Ambrose a keresgélő ellenfelét egy fordítás után képes legyen lekopogtatni.

A SmackDown befejezésénél Seth mikrofont fogott és kijelentette, hogy ne akarjon Kane elmejátékokat játszani Rollins-al, hiszen a Night Of Champions-on mindenki láthatta, hogy mit tett Sting-el és ez képes lenne megtenni a Démonnal is. Nem véletlenül Ő még mindig a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka.

12 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. szeptember 24. – “Komoly segítségre lenne szükséged”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azt olvastam,hogy Undertaker és Kane ismét összeállnak,most harperke és a szörnyeteg ellen a mexikói túrán..hogy ebből mi az igaz..és lesze belőle valami..

  Kedvelés

 2. Nem volt ez egy rossz adas egyaltalan. Talan kicsit laposabb volt, mint a mult heti, de vannak azert itt pozitiv dolgok szep szammal.
  Kane nyitotta a showt, jo volt az egesz ugy, ahogy van.
  Reignsnek es Harpernek is szuksege van neha teljesen onallo kuzdelmekre, ez itt meg is volt. Nem toltak rossz meccset, termeszetesen varhato eredmeny szuletett, de ez nem baj egyaltalan. Reignsnek nagy jovoje van meg itt.
  En kifejezetten nem szeretem az olyan meccseket, mikor 2 kulon feudban szerepelo feleket heel-heel/face-face aranyban osszetesznek TT-be. Valamiert nem jonnek at nekem, ez most sem volt maskepp, de izlesek es pofonok. Owens nem hazudtolta meg onmagat, szep munka.
  A Diva Revolution legnagyobb hibaja, h9gy nem Becky az alpha. Az indyben is megallta a helyet sikeresen, a Shimmerben is, ami azert a noi pankracio csucsa. A karaktere, a zeneje, megjelenese, bevonulasa, inring, mindene megvan ahhoz, hogy sosem latott magaslatokba emelkedjen Diva szinten. De ennek a dolognak a legnagyobb bokkenoje pont Charlotte. Mogotte all a pankracio egyik legkimagaslobb alakja, aki nem mellekesen az edesapja. Erre pluszban ratesz, hogy azert a ringben is jol mozog. Es akkor ott van meg Paige, Naomi, es legfokeppen Sasha Banks, akik kozul barki barmikor mehetne az overt, nem lenne senkinel rossz helyen. Es ha az NXT-ben korulnezunk, ott van meg a szamomra erthetetlen modon visszasorolt Emma, a friss Asuka/Kana, a kislanyos Bayley es igen, Dana Brooke is nagyon jo. Nincs baj a diva reszleggel.
  Ceseronak kellenek a gyozelmek, ha ez epp Bo ellen lehetseges, hat ez van.
  A New Day tokeletes bajnokcsapat, jo helyen vannak az övek.
  Ambrose gyozelme szamomra egy peecig sem forgott veszelyben, varhato volt Kane megjelenese. Szukseg volt mar erre neki is, hogy 1v1 menjen es gyozzon.

  Kedvelés

 3. Nekem csak 3 pozitívum volt az adásban: Heel Paige, Kane játéka Seth ellen és Ambrose egyedüli győzelme egy régi rivális ellen:
  -A Paige-nek már nagyon kellett ez a heel karakter, mert már a face karaktere kezdett ellaposodni.
  -A 2. pozitívumról meg annyit, hogy Kane folytassa és rabolja el még legalább 2-3 alkalommal. Seth járja csak meg a Poklot.
  -A 3. pozitívum: Ambrose végre egyedül! És nyert is! Azért volt ez számomra pozitívum, mert nem volt mellette regins és nem nyomta el. (szokáshoz híven) Ráadásul egy régi riválisával harcolt.

  A legeslegnagyobb negatívum Cesaro és Becky elnyomása:
  -Cesaro-t miért kellett ennyire elnyomni? Már rég USA bajnok lehetne, de minek is, mikor széna folyton bajnok. Most meg a bo dallas-szokkal kell megküzdenie. Remek, sőt gratulálok annak, hogy sikeresen tönkretettek egy újabb karriert. Barmok.
  -A másik negatívum Becky elnyomása. Charlotte-ot már kezdem nem szeretni egy ok miatt: Becky miatt. Azért nem szeretem már Charlotte-ot, mert a társát elnyomja. Én ezt amolyan Ambrose féle elnyomásnak nevezném, mert: keveset beszél a mikrofonba, maximum 1-2 szót, de nem többet, ő kap ki a legtöbbször, a társát nyomatják folyamatosan, de őt meg nem, folyton ő viszi be a finish-t és ha segíteni kell a társának, mert 2-3 ember rátámad, akkor meg le van tojva.
  DE ez csak egy teória.

  És csak egy dolgot kérdeznék: valaki ismer valami Demon Kane-t? Mert én nem, mert én Kane-t Big Red Monster/Machine névan ismerem. A kommentátorok fejére tűznék egy papírt, amin ki van x-elve a Demon Kane és zöld pipával oda van írva a Big Red Monster/Machine. #fuckcole

  Kedvelés

 4. jéé na mi van félre néztek és látták hogy Natalya is ott van és nem lenne baj bevonni a “forradalomba” ???…bár remélem nem csak pofon szedőnek hozták be:S

  Kedvelés

 5. Az adás nekem gyenge és közepes között volt. Én Kane miatt néztem meg.

  Cesaro győzelme pozitívum, de a legnagyobb negatívum az, hogy ez most komoly? Mármint úgy értem, hogy most komolyan bo dallas-szal kellett megküzdenie? A másik pedig az, hogy mostanában nincs Swing-Sharpshooter, de amit a legvégén csinált azt csak tátott szájjal néztem, annyira tetszett nekem. Trükkös kis kopogtató mozdulat. Remélem még ebben az évben kapni fog övet.

  A másik pozitívum, hogy Paige teljesen átváltott heel-be. Ez már nagyon kellett neki, mert már kezdett ellaposodni a karaktere. És amit mondott Becky-re azon csak lepődtem. Lehet, hogy ő lesz a női Heel Stone Cold? (Ez csak egy teória, de ez egy totál nagy hülyeség tőlem megint, bár ez nem lenne olyan rossz ötlet, de ez is csak fantáziámban fog megmaradni.) Mert én dívától ilyet már rég nem hallottam, hogy a másikra azt mondja, hogy “Fogd be a szád!”. Charlotte-ot meg már kezdem nem annyira szeretni. (Erről lesz egy kis véleményem.)

  A Harper vs regins és nyú déj vs L.Dragons és Neville meccset meg sem néztem, mert voltak sejtéseim, hogy kik is fognak nyerni.

  A finálét pedig élveztem. Miért is? Természetesen azért, mert Ambrose mellett nem volt regins. A végén pedig tényleg elhittem, hogy a Big Red Monster megint el fogja rabolni Seth-et. Ami Kane-t illeti: nekem bejön ez a kéténes karakter. Előbb vagy utóbb Kane a maszkban fog maradni. Erről vagy is egy fantáziám: az Authorithy-nek elege lesz abból, hogy Kane még mindig nem találta meg a maszkot. Annyira elegük lesz belőle, hogy kirúgják a pozíciójából. Kane bedühödik és visszatér a pártatlan oldalra és mindent elpusztít. Amúgy valaki ismeri a Demon Kane-t? Mert én nem ismerem, de az ostoba kommentátorok mindig ezt mondják a Big Red Monster/Mashine helyett. #fuckcole

  Visszatérve a Becky-Charlotte párosra. Nem tudom, hogy ki hogy van ezzel, de nekem azaz érzésem, hogy ez is amolyan Ambrose-regins szerűségű elnyomáshoz kezd hasonlítani. Mármint regins elnyomja Ambrose-t. Vagyis: keveset beszél a mikrofonba, maximum 1-2 szót, de nem többet, állandóan ő van a középpontban, mindig regins viszi be a finish-t és ő győz, míg Ambrose-nál pont fordítva van, nem segít a társának, ha egyedül van 2-3 ember ellen és még csak a segítségére sem rohan. Ha az utolsót nem számítom bele, akkor nagy a hasonlóság. +Lehet látni és hallani is, hogy többen vannak oda Becky-ért, mint Charlotte-ért.
  DE ez is csak egy teória.

  Kedvelés

 6. pfffffffffffff
  Ilyen szánalmas adást.Tényleg csak ennyi telik tőlük?
  Kit érdekel egy harper vs kentaur,amikor tudja mindneki,hogy kentaur nyer,mert 8 miliószoros pusht kapott,ami 2156 ig kitart..
  superman ütés lol ami aa kategória,meg a lopott faltörő..és ismét nyert..Kit érdekel???

  trombitás fattyúk vs törpe sárkányok meg tünde

  Már az unalmas,hogy leírtam..egyértelmű,hogy a vicc “bajnokok”nyernek..miért kell őket ennyire nyomatni?A legtehetségtelenebb tt csapat agyon van pusholva és bajnokok,a legtehetségesebbek meg szopóágon vannak és lehetőséget sem kapnak…Hol van itt a logika?Hol?Ja,hogy nincs,értem.

  Cezaro,az egyik legtehetségesebb,legerősebb,legszívósabb,legjobb pankrátor a suplex city temetőből feltámadt bohóccal meccsel,vagy feudol?Vagy mit csinál?Miért???
  Bajnoknak kéne lennie..müzlit a földbe kéne taposnia,vagy owens genyót vagy egyszerre mindkettőt..vagy a főövért mennie,ami sajnos nála sose jön el..de még akis övek se ugy látom..face,de többet szopatják mint egy heelt,vagy mint egy kur..át..Szomorú…

  gondosbocs besenyő stb

  pfffffffffffffff
  Menekül,mert megteheti.Szánalmas.Sokaknak bejön ez a karakter,szarok mindenkire,azt csinálok amit akarok stb,de már unalmas.Lehetne akár bestia szintű heel…lesnar mikor is futott el?Aha,értem…
  rusev új karaktere jobb mint az egykori..de szopatják csorot.Nem elég,hogy öve sincs,már öv közelébe se kerül,120 x kikapott müzlitől stb és nem tudnak vele mit kezdeni.Miért nem küldik övérT?Vagy normális sztor?Miért?Jobb ha ide lökik meg oda..elfog khálisodni,előbb mint utóbb…

  júdás,a bajnok ismét kikapott,persze tét nélküli meccsen.Idén,kb 5 x kikapott bajnokként tét nélküli meccsen,ha nem többször..Mire jó ez?Mire?Sokat szerepel,túl sokat.Ok,jobb bajnok mint lesnar,valljuk be,mert mindig meccsel stb de túl sok már belőle.Mindenhol mindig ott van minden sztoriban,és ez még csak a kezdet…a tesó tesó tesó nyali fali békapofa hamar a süllyesztőben köt ki..hiába nyert,mit ér vele?Ő kentaur csicskája,egy áldozati bárány,egy felesleges ember..nem tudnak mit kezdeni vele..Mit ért el az önálló karrierje alatt?Mit?Ja,hogy semmit..mert csak aszisztál a tesokájának..aha értem..

  Kane…

  Én a pusztító,gonosz démont akarom látni.Múltkor megkaptam,most meg tudathasadásos szerepben tündököl..Még akár jó is lehet,de nem hiszem..hamar kifog ez siklani..
  Én a visszavonulása után nem akarom op emberként látni,semmi ilyen szerepben az egykori nagy vörös szörnyeteget…

  Kedvelés

  1. Lesnar is futott, amikor HHH-el feudolt 2013 Extreme Rules-án talán…Ez a WWE hiábaja, azt hiszik, hogy a jó heel abból áll, hogy menekül, mert az mindenki számára olyan nagyon “ROSSZ” és gonosz…Nagyon óvodás felfogás.

   Kedvelés

  2. Több fronton is megcáfollak.
   Tény, hogy a Lucha Dragons tagjai óriási tehetségek. Tény, hogy Neville az egyik legjobb high-flyer az utobbi 10 evben. DE!
   Kofi Kingston a legjobb, nem az egyik legjobb high-flyer amióta csak itt van. Emlékszel az Orton elleni feudjara? 😉
   Big E egy igazi tank. Tekintelyt parancsoló, teljesen jó inring. Xavier Woods meg olyan mikrofonnal, amit a roster nagy része irigyelhet. Egyutt pedig oylan tökéletes összhangban vannak, hogy igen, tökéletes tag team bajnokok.

   Cesaro inring oriasi, a fizikai ereje, a megjelenese, minden minden adott lenne, hogy bajnok lehessen. Egy dolog hianyzik csupan belole, ami a sportszorakoztatasban a legnagyobb dolog. Mikrofonnal nem szuperal annyira, mint a ringben. Seth a HEEL BAJNOK prototipusa. Tokeletes mikrofonnal, a ringben folyton kepes megujulni, uj mozdulatokat beepiteni. Szorakoztat.

   Owens karaktere teljesen arra epul, hogy leszarik mindent, nem erdekli semmi/senki, csak sajat maga. Hiany az ilyen manapsag, ezt a habitust pedig a tokeletes ember kapta meg. Hiteltelen lenne face karakterkent, o tenyleg egy orok heel. Remelem ezt a kreativok is igy gondoljak. A tehetsege megkerdojelezhetetlen, teljesen korrekt bajnok lesz o.

   Kane meg nem volt ilyen szerepben, es nem tudathasadasos a karaktere, csak szimplan jatszik. Rendkivul szorakoztato miota ujra visszatert, uj eletet lehellt a karrierjebe, kellett neki ez, mint eg falat kenyer. Ezt a jatszadozast Rollinssal akar a Survivor Seriesig elnézném. Egy fokkal nem lenne jobb, ha facekent folyton pusztitana. A kozelmultbol a CENA/RYDER elleni feudja volt olyan utoljara, hogy maszkban hitelesen zuzott, abban a feudban minden benne volt. Tokeletes.

   Kedvelés

   1. Nos igen az ND tagjai jol osszevannak pakolva, de ne ilyen vicc gimmicket kaptak voln., A tag finisheruk is adja nekem nagyon
    DE! bevillan az a tapsolos, bohockodos resz ami rombolja a csapat ertekesseget. Ertem hogy a PG Era-ba kell 1 ilyen de pls ne az ND legyen ez

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek