WWE SmackDown 2014. február 5. – Eredmények és videók

wwesmackdown150205

A SmackDown 2014. február 5-én egy rövid összefoglalóval indul, amiben az előző RAW-ra tekinthetünk vissza, ahol Triple H egy kicsi megnehezítette Roman Reigns dolgát. Szinte semmibe véve a Szupersztár Royal Rumble győzelmet egyből kiírt egy összecsapást Daniel Bryan és Seth Rollins közt. A kettőjük harcának a győztese végül elkerül a Fast Lane nevezetű PPV-re…A harc befejezésénél Daniel tudott sikert aratni, amivel a következő PPV-n a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Bajnok első számú kihívói jogáért száll majd ringbe Roman ellen.

A ringbe először The Miz érkezik Damien Mizdow társaságában, ami alatt végig szemtanúi lehettünk a kettejük egyre jobban kialakuló ellentétnek, ami abból származik, hogy Miz szerint: “Mizdow a világ legrosszabb dublőre”. Erre hivatkozva az előző RAW-n el is bocsájtotta Mizdow-t, akinek végül felajánlott egy személyi asszisztensi állást. Ahogy a WWE Legnézettebbje a ringbe érkezett, hogy kezdetét vegye a Miz TV a publikum egy emberként csapott zajt és Mizdow-t követelték, amire a Szupersztár csak annyit reagált, hogy megkapták Mizdow-t, aki a kommentátorok mellett ül, pont mint egy normális személyi asszisztens. Ahogy csendre intette Miz a rajongókat elmondja, hogy ezúttal két vendége lesz ebben a Talk-Show-ban, akik majd a következő PPV-n, a WWE Fast Lane-en szembe fognak nézni egymással. Végül a győztes itt esélyt kap, hogy összemérje az erejét Brock Lesnar-ral a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért a WrestleMania-n. A legelső vendége Daniel Bryan volt, akivel nem tért ki egyből beszélgetésre, hiszen ahogy elhalkult Bryan muzsikája egyből érkezett a rajongók soraiból Roman Reigns. A két Szupersztár bevonulása után Miz várta, hogy elkezdhesse a kérdezz-feleleket, ám Roman egy hirtelen mozdulattal egy kemény Superman Punch-ot osztott ki a műsorvezetőnek. Reigns ezt követően azt mondta el, hogy látja Daniel-en, hogy azon gondolkozik, hogy hogyan vegye el Roman lehetőségét. Viszont Reigns ezt nem fogja könnyen adni, elvégre képes volt legyőzni 29 másik szupersztárt, most pedig egyetlen egy áll vele szemben. Roman biztosra veszi, hogy ő fogja megnyerni a kettejük csatáját, ami után elkerül Brock ellen a WreslteMania-ra. A rajongnak annyira nem tetszett Roman-nek ez a stílusa, ám meg kell említeni, hogy a jogosan megérdemelt címmérkőzésétől próbálja megfosztani őt a Vezetőség. Reigns nem is akarta tovább szaporítani a szót és kijelentette, hogy akár nem is kell várni a Fast Lane-ig, lebonyolíthatják a mérkőzésüket itt és most is. Ekkor kidobálta a székeket a ringből, ami természetesen nagyon tetszett a rajongóknak, akik szívesen végignézték volna az első számú kihívói jogért folyó ütközetet. Daniel kicsit tanácstalanul mikrofont ragadt, de végül nem mondott semmit, hanem jelezte, hogy készen áll a harcra.
Ám mielőtt bunyózhattak volna a Szupersztárok megszólalt Seth Rollins zenéje, aki a bejáratban kijelentette, hogy Daniel is tudja, valamint az egész WWE Univerzum tisztában van azzal, hogy Rollins-nak kellett volna megszereznie az előző RAW főeseményén a győzelmet. Viszont egyetlen egy zavaró tényező akadt, ami megakadályozta őt ebben, az pedig Roman Reigns. Roman megtámadta őt, amikor a bíró nem figyelt és ezzel szinte egy az egyben Bryan kezébe adta a győzelmet. Seth kijelentette, hogy azért tette ezt Roman, mert félt Rollins-tól, félt attól, hogyha Mr. Money In The Bank ellen lépne a ringbe, akkor elvesztené azt a kevés kis esélyét is arra, hogy Lesnar ellen küzdhessen. Rollins viszont nem törődik azzal, hogy mi történt a RAW-n, nem fogja érdekelni, hogy mi lesz a Fast Lane-en és a WreslteMania-n, ugyanis a jövőt csakis ő tarthatja a kezében (gondol itt a Money In The Bank táskára). Ezt követően pedig kihirdette, hogy a Vezetőség kiírt egy mérkőzést, amit ezúttal Ő jelentene be: Daniel Bryan a főeseményen ringbe száll majd a J&J Security valamint Seth Rollins ellen egy 3:1 Handicap csatában).

Dolph Ziggler és Ryback vs Goldust és Sratdust

Az összecsapás előtt a Backstage-ben láthatunk egy rövid interjút The Miz-el, aki sértve érzi magát amiatt, hogy Roman a saját kis Talk-Show-jában vágott le neki egy Superman Punch-ot. Viszont tartogat egy kihívást Roman-nek, amit nagyon reméli, hogy a Szupersztár el fog fogadni.
A harcban az éppen hullámvölgybe kerülő Dust-ok nem tudtak semmi jellegzeteset, emlékezeteset, vagy éppen hasznosat mutatni. Ebből kifolyólag egy eléggé egyoldalú ütközetben Ryback Finisherjét követően el is vesztették a csatát. Ám mindenképpen hozzájárult a vereségükhöz, hogy Stardust az összecsapás vége felé elindult a Backstage-be és egyedül hagyta a szorítóban testvérét.

Curtis Axel vs Dean Ambrose

A ringbe először Curtis érkezett, aki ismét elmondta, hogy mivel nem tudott belépni a Royal Rumble csatában a ringbe, így ki sem esett onnan. Emiatt azt akarja, hogy eljuthasson a WrestleMania-ra, pontosabban az AxelMania-ra. Ezt Dean nem akarta tovább hallani és félbeszakította ellenfelét. A harc nem volt túlságosan hosszú, sem izgalmas. Egy az egyben a papírforma érvényesült, amiben a Dirty Deeds után Ambrose megszerezte a győzelmet. A Szupersztár ünneplése azonban nem sikeredett tökéletesre, ugyanis Bad News Barrett jelent meg a kivetítőn, akit az előző RAW-n Dean kihívott egy mérkőzésre, a Fast Lane-re az Interkontinentális Bajnoki övért. Bemutatta a Bad News Zone-t, ami egy amolyan hírműsorként jelent meg, itt pedig csupa rosszat jósolt Dean-nek, hogyha ringbe akar lépni ellene.

Adam Rose vs Fandango

A harc előtt, még Adam bevonulásánál a buliőrült a tőle megszokott módon a RoseBud-ok közé ugrott, ám nem voltak képesek megtartani és elejtették őt. Ettől teljesen elborult Adam agya, aki egyesével megtámadta a kísérőit. A kisebb tombolást követően kezdetét vehette az összecsapás, ami nem volt túlságosan különleges. A győzelmet Fandango szerezte meg a Diving Leg Drop nevű Finisherjét követően.

The Miz vs Roman Reigns

Az adás elején történtek miatt akarta minden áron ezt a meccset Miz, aki teljesen megsértve érezte magát, hogy műsorvezető létére így helyben hagyták. Egy kicsit Miz még őrjöngött a mikrofonba, valamint követelte, hogy Reigns nézzen vele szembe egy mérkőzésen. Roman-ről tudjuk, hogy nem az a fajta Szupersztár, aki megfutamodik a harc elől, így érkezett a szorítóba, amit követően a gong jelezte a csata kezdetét. A harc kétségtelenül jobbra sikeredett, mint az előzőek, amiben végül a Superman Punch-ot és a Speart követően Roman kopogtatni tudta ellenfelét.

Rusev vs Erick Rowan

A két Szupersztár ismét egymás ellen léphetett a szorítóba, ám ezúttal a RAW-hoz képes el is indult a csata. Ugyanis a hét elején nem tudott megszólalni a küzdelmet indító gongszó, ugyanis Rusev egy gyors és kemény pusztítást rendezett. Ezúttal már Erick is kivette a maga részét a harcból, ám ez kevés volt ahhoz, hogy felül kerekedjen a Bolgár Bestián, aki tovább növelte a győzelmei számát a Finisherjét követően.

Alicia Fox vs Paige

Visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol Alicia és a Bella nővérek eléggé helyben hagyták Paige-et. Ezúttal viszont az Egyesült Királyságból származó díva kicsit bosszút tudott állni Alicia-n. A csatájukat Paige nyerte feladatással.

Daniel Bryan vs J&J Security és Seth Rollins

A Handicap csata eléggé jóra sikeredett, amiben végül Joey Mercury-t Daniel képes volt elkapni a Yes Lock-al, amit követően nagyon hamar kopogott a biztonsági ember. A győzelem megszerzése után Daniel távozott volna, ám Kane érkezett, aki a három vesztessel együtt megtámadták Bryan-t. Ezúttal nem érkezett senki sem segítségül, így egy komoly verésben részesítették a közönség nagy kedvencét.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a RAW fog követni hétfőn…

24 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. február 5. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. SZERINTETEK KI FOG GYŐZNI? ROMAN VAGY DANIEL ÉS AKI VESZÍT KI ELEN FOG BUNYOZNI A WRESTLE MANIÁN SZERINTEM AZ JO LENNE HA BRYAN VESZÍTENE AKKOR SHAWN MICHAELS ELLEN HA ROMAN AKKOR GOLDBERG ELLEN DE ŐK A WRESTLE MANIÁRA NICS NAGY ESÉLY HOGY VISSZA JŐJENEK BUNYOZNI

  Kedvelés

 2. Ha Sheamus visszatérne és Orton is. A heel Sheamus lenne akkor Magyarországon láthatnánk őket is! Ha persze egymás ellen nyomnák.

  Kedvelés

 3. Szemet kane olyan szemet mint a bigso csak csalassal tud ervenyesulni….a lenyeg h damiel legalabb a meccset megnyerte szerintem ez lenyugozo h 3ember ellen is tudott gyozni. Roman nehezen fogja tudni leverni bryant de roman kigyurtabb szoval a szuperman utes utan danielt a mento fogja elvinni.
  Aztan pedig lesnart veri meg faltoro,lesnar ordit a fajdalomtol es meg azelott feladja majd a kuzdelmet mielott meglenne az egy ketto harom es ujbajnook!

  Kedvelés

  1. Te biztos Magyar vagy? Eddig azt hittem csak Ámérikában ilyen kukák az emberek,h mindent komolyan vesznek, és mindig a jónak kell nyernie 😀 Ne ringasd magad álmokban, Roman jó pankrátor, de Lesnar túl nagy falat lesz neki. Még ámérika másik superheroja, Cena sem tudta elverni, nem hinném, h pont Romannek sikerülne. Ez a Bryan vs Reigns csata meg fura lesz ha összejön a fastlanere. Két közönségkedvenc face karakter egymás ellen nem épp jövedelmező, mert így az egyik elveszti a szuperhős státuszát

   Kedvelés

   1. Mici ebben totálisan eggyet értek veled. De ismered a WWE logikáját. Kiszámíthatatlanok. Az én véleményem az hogy Roman 80% eséllyel meg veri Bryant. Aztán a Wm 31 en kb egy olyan 60% eséllyel győzheti le Lesnart.

    Kedvelés

 4. Elolvastam az összefoglalót.. hmm valahogy elég is volt 😀 Ennyi az értékelésem! Orton,Sheamus,Mark Henry hiányzik kissé..
  Orton mehetne Rollins ellen,meg Triple H egész bandája ellen,Henry mehetne megint face karakterként,Big Show ellen és mondjuk Sheamus heel turn is jó lenne! 😀

  Kedvelés

  1. Az a baj,hogy shemus hiába lenne hel,nem tudnád ez alapján ki ellen küldeni! Mert bármelyik face ellen is küldenénk,még örülnének neki! Mark vs big már volt töbször is,nem volna érdekes! Orton vs rollins tuti hogy lessz amint randy visszatér!

   Kedvelés

  2. Szerintem az igazi Orton az heel, szóval jobban örülnék ha inkább úgy jönne vissza, face-nek elég gyatra.

   Kedvelés

 5. Mi volt a legfőbb gond ezzel az adással azután, hogy leforgatták? Hogy a kibaszott NXT megint, de most hatványozottan földbe tiporta, megemésztette, kihányta és a halott emberrel együtt eltemették. De most teljesen komolyan…ezt az adást teljesen felesleges megnézni, semmi sem haladt sehova és egy emlékezetes meccs nem jött össze. A legjobb pillanat Reigns volt (!), ahogyan kapásból kiütötte Mizt, és nagyjából ennyi érdemleges történt. Sajnálatos módon ez nem vicc,,,,

  Komoly tisztelet a szerkesztőnek, hogy tudta tartani magát a tematikához, és előbb írt sd összefoglalót semmint -igaz még nincs kint- nxt-set. Azt kimondottan várom most, kényszeresen ömlengenem kell Bálor és Hideo miatt,,,,,

  Kedvelés

 6. Ez a ambros barret mecs szerintem nem lessz rossz! Vártam valami fordulatot,de elmaradt! Rollinsot altatni kellene egy időre,ugy nagyobbat ütne,amikor beváltja a táskát! Bryan meg reins had öljék egymást! Rybaket meg zigglert jobban futtatnám,de bem tag teambe! Ennyi!

  Kedvelés

 7. Na akkor jöjjenek a meccsek értékelése

  Curtis Axel vs Dean Ambrose:Axel nyálas szövegével indult a szöveg amiben elmondta.hogy a rumbelen nem esett ki és így neki kéne megküzdeni Lesnarral a wrestlemanian.Szerintem ezt még ő sem gondolta komolyan.Nem tudtam kínomban sírjak vagy röhögjek.Amúgy a meccs papírforma volt amiben Dean győzött.Ez olyan adáskitöltő meccs volt.

  Adam Rose vs Fandango:A két buzik párharcát nem nézem meg mert kurvára nem érdekelt

  The Miz vs Roman Reigns:A meccs maga nem volt olyan rossz.Ebbe a meccsbe Miz most rendesen odatette magát.Persze Roman reigns az egész meccsen nem csinált semmit és a végén valami hirtelen szupererőre kapva megnyeri ezt a meccset.Szánalmom.

  Rusev vs Erick Rowan:Ezt a meccset se néztem meg,mert felesleges volt.Ki hitte volna hogy megint a kommunista korcs nyer? na ki? én biztos nem.Viccet félreértve valaki már tényleg megverhetné Rusevet,mert már unalmas hogy mindíg ő nyer.

  Daniel Bryan vs J&J Security és Seth Rollins:A meccs maga elég jóra sikeredet ég igen ahogy már megszokhattuk megint a vége lett elrontva de nem baj mert végre elintézte valaki ezt a nyomorult kecskét és nem megint ő diadalmaskodott.Édes a bosszú.

  Dolph Ziggler és Ryback vs Goldust és Sratdust:A meccs elég gyenge volt és kiszámítható,Kb mostt ennyit tudok erről írni.

  Alicia Fox vs Paige:Ez a meccs nem nagyon tudott érdekelni

  Összeségében elég unalmasra és laposra sikeredett a smackdown(de már megszoktuk).Reméljük a raw ennél jobb lesz.

  Kedvelés

  1. Még valami:szerintem senki se nézze meg az adást.Mert aki megnézi csak az idejét pazarolja vele.Semmi érdekesség nem történt az adáson a meccsek nagy része unalmasra.laposra sikeredett.

   Kedvelés

   1. Köszi a véleményt. Egyetlen meccset nem tudtam volna előre borítékolni, az meg a két buzi csatája volt, de nem is érdekelt. Full papírformára meg nem vagyok kíváncsi, így az adást alapban nem néztem meg. Csak a cicaharcot, azt is csak Paige miatt 😀

    Kedvelés

 8. Azt a mindenit :O komolyan most a WWE magasra tette a mércét!!!! Végre izgalmas fordulatos meccsek….Ja hogy NEM -.-” komolyan szerintem időpazarlás megnézni ezeket a meccseket, mindenki olvassa el az összefoglalót és essen túl rajta gyorsan 😀

  Kedvelés

 9. – A Ryback-Ziggler Tag Team meccs valami hihetetlen jó és élvezetes volt.
  – Axel vs Ambrose meccse gyors volt de pörgős, ez is egy jó meccs volt.
  – Adam Rose vs Fandango <— ezeket minek erőltetik? Unalmas volt és annyira érdektelen, sőt az is hidegen hagyott, hogy ki nyert (de még így is több mozdulatuk van mint Reigns-nek)
  – The Miz vs Roman Reigns meccs jó volt, Miz szépen alázta Reigns-t, aki bevitte a 2 mozdulatát (ennyit tud összesen, bár itt még egy 3-at is felvezetett hihetetlen módon) és kinyomta Miz-t, mely győzelmet nem érdemelte meg Reigns.
  – Rusev vs Erick Rowan: itt végre Rowan kicsit mutatott magából, s mondhatnám így is több mozdulatot vonultatott fel, mint Super Cena 2! 🙂
  – Alicia Fox vs Paige: nem szeretem a Díva meccseket de Alicia Fox hihetetlen mozdulatokat tud mutatni, melytől leesik az állam.
  – Daniel Bryan vs J&J Security és Seth Rollins: Nem mondanám, hogy a legjobb meccs volt a Smackdownban, de a két biztonsági őr nagyon szép mozdulat sorokat mutatott, így már Rollins kicsit veszélyesebb, ha ez a két ember támogatja. Nem nyertek, de sose hittem volna, hogy a 2 J tud ilyeneket. 🙂

  Összességében: Régen láttam ilyen jó Smackdown-t, tényleg belezsúfoltak 1.5 órába mindent, csak így tovább, ez a jó irány, merre haladni kéne. Élvezhető volt az adás Cena nélkül is, bár Sheamus és orton hiánya kicsit fájó, de a Rawba hátha már benne lesznek. 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek