WWE SmackDown 2014. január 15. – Az első csütörtöki adás

sd150115
A SmackDown 2015. január 15-én, legelőször az új, csütörtöki időpontban jelentkezett, ahol a szervezet bemutatta az adás új Intro Videóját, amiben a korábbi Survivor Series Promo zene volt a hivatalos muzsika, a CFOS, Black and Blue című szerzeménye indította a show-t.

Legelőször az adás kommentátorai üdvözölnek minket, név szerint Michael Cole és Jerry Lawler. Látszólag Jerry nagyon jól érzi magát, hogy ismét visszatérhetett a SmackDown kommentálásához, hiszen nagyon rég óta nem láthattuk őt a “Kék Adáson”. A ringbe pedig nem más érkezik először, mint a közönség nagy kedvence, a hosszú idő után ismét ringbe lépő Daniel Bryan. Byron Saxton készít vele a szorítóban egy kisebb interjút, amiben a szakember első kérdése egyértelműen: “Mégis hogyan éli meg Daniel ezt a hatalmas visszatérést a szervezet kötelei közé a sérülését követően?” Daniel szerint ez egy leírhatatlan érzés, hiszen a saját otthonába lép be ilyenkor, ahol teljes mértékben nyugodt és otthon érzi magát. A választ követően a kivetítőn megnézhettük 2014. áprilisát, ahol Kane nekiesett Bryan-nek. Ez volt az a bizonyos ominózus támadás, ami után műtét alá kellett vetnie magát a szervezet egyik legkedveltebb Szupersztárjának. A kis visszatekintést követően Byron azt kérte a pankrátortól, hogy komolyan tárja ki a publikumnak az itt történteket. Daniel ekkor pedig kijelentette, hogy ő folyamatosan komolyan veszi ezt a dolgot, hiszen rajta kívül senki sincsen teljesen tisztában azzal, hogy Kane milyen veszélyes is. Egyedül ő az, aki elmondhatja magáról, hogy megismerte a Szörnyet. Hosszas rivalizálás volt közöttük, valamint egykor még csapat is voltak. Bryan ekkor őszintén kijelenti, hogy a Team Hell No időszaka alatt úgy gondolt a Vörös Szörnyre, mint egy csapattársra, mint egy barátra és mint egy testvérre. Viszont Kane mindenkit hátba támadott, amikor levette a maszkját és öltönyre cserélte. Behódolt a Vezetőségnek, akik visszaadták neki az kegyetlen Démont arra a bizonyos estére. Daniel azzal folytatja, hogy a támadást követően doktortól doktorig járkált, de mindegyik, kivétel nélkül azt mondta, hogy nagyon komoly a sérülése és az is megeshet, hogy soha többet nem léphet ringbe. Viszont mindenki láthatja, hogy Bryan jól van és megjelent ezúttal a SmackDown-on!
Felmerülhet sokakban a kérdés, hogy Daniel mennyire aggódik a nyaka biztonságáért, amire azt feleli a Szupersztár, hogy, amint az orvosok is megerősítették, Daniel készen áll a harcra. Természetesen kicsit aggódik, ami érthető, de félre fogja tenni a félelmeit és egyedül arra fog koncentrálni, hogy eleget tegyen a várakozásoknak. Hogy minden megadhasson azoknak az embereknek, akik támogatták és visszavárták őt ameddig inaktív volt. Ezért is a mai adásban csatázni fog Kane ellen, ahol győzni fog, sőt két hét múlva a Royal Rumble-ön a 30 Emberes meccsben is győzni fog. Végül pedig mindennek a tetejében a WreslteMania XXXI.-en is megszerzi a győzelmet. A publikum ekkor elkezdte kántálni a: “Yes” szót, amit követően Daniel tett fel egy kérdést a szakembernek. Miszerint: “Vajon Daniel elhiszi, hogy megtudja ezt csinálni és a szurkolók elhiszik-e, hogy Bryan képes ezt véghez vinni?” Válaszul Daniel a rajongókkal együtt kiáltozni kezdte az “Igen” szót. Viszont minden ünnepségen van egy ünneprontó, aki ezúttal Triple H volt. A COO, Rollins, Big Show és a J&J Security társaságában érkezett a ringhez, hogy a vadonatúj “Thursday Night SmackDown” első csatájában nézze végig Kane szereplését a visszatérő ellen.

Daniel Bryan vs Kane

Ahogy arra számítani lehetett egy meglehetősen mozgalmas csatát vívott a két Szupersztár, akik közül végük Daniel tudott a csata végére fölénybe kerülni. Nagy nehezen, de a földre tuszkolta ellenfelét, akinek bevitte a Yes Lock nevű szorítást. Ekkor gondolkodás nélkül a J&J a ringbe ugrott és nekiesett Bryan-nek, aki így csak diszkvalifikációval tudta megszerezni a Vörös Szörny ellen a győzelmet. Daniel kikecmergett a szorítóból és egyenesen a bejárathoz sietett. Ám ott sem érezhette magát teljes biztonságban, ugyanis Show és Rollins a J&J mellett folyamatosan közeledett a visszatérő felé. Viszont érkezett hátulról a segítéség Dean Ambrose és Roman Reigns személyében, akik Daniel mellé álltak támogatás képpen. Triple H ekkor mikrofont ragadott és bejelentette, hogy Roman, Dean és Daniel csapata a főeseményen szembenéz Kane, Show és Rollins triójával.

The Miz, Damien Mizdow és Alicia Fox vs The Usos és Naomi

A csata előtt megtekinthettünk egy kisebb videóösszeállítást egy hatalmas legendáról, aki jelölve lesz a 2015-ös Hall Of Fame beavatottak közé. Ez a férfi nem más, mint “Macho Man” azaz Randy Savage, aki 2011. május 20-án hunyt el 58 éves korában.
Az összecsapásban egy kissé unalmas, ám ugyanakkor valamennyire fordulatos csatát láthattunk, amiben végül Miz egyszerűen odalökte Mizdow-t Jimmy Superkick-jébe, amit követően szabad utat biztosított magának ahhoz, hogy bevigye a Skull Crushing Finale-t. A finisher-t követően simán kopogtatta ellenfelét és megszerezte a csapatnak a győzelmet.

Roman Regins-el készítenek egy rövid interjút a Backstag-ben, ahol a Szupersztár elmondja, hogy ebben a csatában Big Show is részt fog venni, és ha őt képes földbe döngölni, akkor a Vezetőség is egy komoly pofont fog kapni. A Royal Rumble-ön pedig egyértelműen a győzelem lesz a cél a számára, ahogy mondani szokta: One vs All.

Ezt követően Paul Heyman érkezik a ringbe, akinek a beszéde előtt visszatekinthetünk az előző RAW főeseményére, amiben Brock, Seth és Cena egy szerződéskötésen vettek részt .Itt végül Rollins távozhatott emelt fejjel, John és Lesnar pedig a földön hevertek, amíg az egész arénában Mr. Money In The Bank zenéje szólt. Két Curb Stomp-ot osztott ki Rollins, aki ezzel teljes mértékben hátat fordított Paul Heyman-nek, aki akár még Heyman Guy-nak is fogadta volna a tehetséges Szupersztárt. Paul elmondja, hogy ő a mentora annak a Brock Lesnar-nak a szervezet legrettegettebb tagja, aki képes volt legyőzni Undertaker-t és megtörni a hihetetlen veretlenségi sorozatát. Ez a Lesnar pedig bosszúra vágyik és a Royal Rumble-ön be is fog következni a reváns, hiszen Seth és Cena is megkapja azt amit érdemelnek. Lesnar pedig továbbra is a WWE Nehézsúlyú Világbajnokaként fog megjelenni a szervezet adásain. A beszédet azonban nem tudta sokáig folytatni Paul, ugyanis Rollins érkezett a szorítóhoz, aki elmondta a ringben, hogy téved mindenki, aki azt gondolja, hogy Seth egy kicsit is tart Lesnar-tól. Nincsen semmi oka a félelemre, hiszen mögötte van a Vezetőség és a J&J Security, tehát egy szó mint száz: “Egyáltalán nem aggódik Brock Lesnar miatt”. Hogy ezt bebizonyítsa Rollins, földhöz vágta a táskáját és kijelentette, hogy itt és most be akarja váltani Brock Lesnar ellen, tehát Paul hozza az ügyfelét. Harcolni akar az új Thursday Night SmackDown-on a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Ezt követően Rollins teljesen belemászott Heyman arcába, ugyanis nem nagy meglepetésre a menedzser azt jelentette ki, hogy nem valósulhat meg a harc, ugyanis Lesnar nincsen itt a SmackDown-on. Seth részletesen elmondta, hogy mi is fog történni a Royal Rumble-ön, valamint azt követően, ám természetesen Heyman-nek is volt erre válasza…

Natalya vs Nikki Bella

Az összecsapást Paige és Brie figyelte a ring mellől, akik folyamatosan próbáltak valamiféle támaszt nyújtani annak a Dívának, akinek szurkolnak. Végül a csatában Paige lekevert egy csattanós pofont Nikki-nak, amíg a bíró Brie-vel volt elfoglalva. Natalya ezt követően pedig a ring közepén értékesíteni tudta a Sharpshooter-t. A feladatásos mozdulatból nem tudott már kiszabadulni a Díva Bajnok, aki kénytelen volt feladni a csatát.

Bad News Barrett vs Sin Cara (Interkontinentális Bajnoki öv)

A SmackDown-ban sor került egy címmérkőzésre is, amiben a friss Interkontinentális Bajnoknak kellett helyt állnia a luchador ellen. Bad News egy meglehetősen rövid összecsapásban szerepelt parádésan és sikeresen megnyerte a csatát a Bull Hammer-t követően.

Roman Reigns, Dean Ambrose és Daniel Bryan vs Seth Rollins, Big Show és Kane

A főesemény eléggé izgalmasra sikeredett, amiben végül a győzelmet Daniel tudta megszerezni a csapatának, miután bevitte Kane-nek a Running Knee nevezetű finisherjét. Az ünneplés alatt ismét megjelent Triple H, aki elmondta, hogy Daniel-nek ebben az adásban meglehetősen nagy szerencséje volt. Reménykedjen Bryan, hogy ez a szerencse vele tart a jövő hétre is, hiszen a következő SmackDown-on visszavágót fog vívni Kane ellen. Ha Bryan ezt a harcot elveszti, akkor pedig nemcsak egy összecsapást bukik el, hanem nem is vehet részt a 30 Emberes Royal Rumble összecsapásban sem.

Ezzel zárult a SmackDown, ami eléggé jóra sikeredett, reménykedjünk benne, hogy legalább ilyen fordulatosra és bejelentésekkel telire sikerül a többi Thursday Night SmackDown is.

22 című bejegyzés “WWE SmackDown 2014. január 15. – Az első csütörtöki adás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A böngésző címsorában (Chrome-ban jobbról egy kis pajzs, firefoxban balról) van egy kis figyelmeztető jel.) Ott engedélyezzétek a script futtatását.
   Sajnos nem tudjuk, hogy mi ez az új dolog, pénteken vettük észre, előtte nem volt.

   Kedvelés

 1. MEK!MEK!MEK!
  Tapsot a wwe leendő arcának,remélem örül mindenki,a kecske lesz a bajnok,grat wwe,mi ezt akarjuk látni,várjunk csak,nem ez nem egy állatkert.

  Kedvelés

  1. Nem fogják a bajnoki öv felé terelni. Szerintem ugyanaz lesz mint tavaly CM Punk-al. A Royal Rumble esélyese de a vezetőség tesz róla hogy ne nyerje meg. S Tripple H-el meg Kane-el fog feudolni.

   Kedvelés

 2. Én nem tudom ki hogy van vele de ez az adás után tőlem még akár Mizdow is nyerhet Royal rumble-en csak a kecske ne… Reigns vagy Orton lenne a két legjobb opció…Csak ne a szuperkecske… Küldjék vissza az inkubátorba még egy évre…

  Kedvelés

 3. Mi a búbánatos retkes lófa.zért tért vissza, a fodrászt 10 éve nem találó a Google-n, szőrös ősember fa.zpörgenytű? Annyira nem hiányzott és amint visszatér egy adásban két meccset is nyer. BNB derekára tetoválhatja azt a ku.va IC övet, rohadt nagy értéke lesz ettől a ferde orrú angol, puding zabálótól, még Zigglernél is nagyobb értéke volt. Nagyon remélem nem lesz megint Dean Ambrose vs Seth Rollins, mert már unalmas lesz kicsikét nagyon.

  Kedvelés

 4. Remélem még nem változtatták meg a WM 31 főmeccsét. Nagyon remélem, hogy triple h még mindig Dean ambrose vs Seth rollins( wwe champ) vs Roman reins( 2015 royal rumble match winner) szeretné megcsinálni. Mert azok után, hogy megint azt látom, Bryan meg a Yes mozgalom azok után elkezdtem kételkedni. És tudom, ezzel amit irtam nem fogtok eggyet érteni.

  Kedvelés

  1. Mi sem láttunk egy jó darabig, aztán kiderült, hogy mi az oka. Az utolsó Win frissítés óta a böngésző címsorában (Chrome-ban a jobb oldalon, Firefox-ban a bal oldalon megjelenik egy kis pajzs alakú ikon, ami szerint a script nem biztonságos.
   Fogalmunk nincs, hogy a kedden felkerült RAW óta mi nem lett biztonságos egy szimpla Dailymotion videón. Mobilról Saharival nincs probléma.
   Ha valaki rájön, mi ennek az oka, köszönjük, ha megosztja velünk is. 😦
   Sajnos Youtube videót nem tudunk hozni, hisz azokat tiltják a leggyorsabban…

   Kedvelés

 5. Jó kis adás volt,jó volt ujra látni meccselni Daniel Briant.Beretta győzelme is tuti biztos volt,hiába Sin Cara egy technikai fenomén ,de ez a kis egymozdulatos kö,,ög jobban be van nyalva a vezetőségnél vagy akárhol ,mostanában nem is fog kikapni.Szörnyű hogy aki tehetséges és látványos le van tojva,akinek meg van egy nyomorult (bullhammer )mozdulata az az isten.

  Kedvelés

  1. na ja en is igy vagyok vele, en nekem sokkal jobban bejonek a highflyer pankratorok, mert nekik sok mozdulatuk vannak, technikasak, latvanyosak, en nem tudom mit esznek ezen a bnb-n de ez egy nulla, 1 qrva mozdulata van, az alap mozdulatokon kivul, es ez 5szoros interkonti bajnok, hat agyam eldobom, bezzeg zigglert meg allandoan kikell rugni, aztan visszahozni, minden adason elveni tole a cimet, majd vissza adni, hihetetlen

   Kedvelés

  2. Randall ebben teljesen igazad van. De nekem van egy tippem, hogy majd ki veszi el tőle az övet. Adriann neville. Legalább triple h azt mondta egy interjúban, hogy lát a srácban fantáziát.

   Kedvelés

   1. Jó lenne,Neville is egy szuper látványos, tehnikás pankrátor. Csípem a buráját a ki hobbit fülűnek.Még Sammy Zaynt is fel lehetne ide hozni,csak még had védje meg párszor az övet.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek