WWE SmackDown 2015. április 16. – Bajnoki leszámolás

SD_814_Photo_008-4183485170Az eheti SmackDown az európai turné keretein belül szerveződött, és Londonban került megrendezésre. A ringbe máris érkezik John Cena, és kezdődik a show. Beszél arról, milyen kemény de nagyon szuper RAW-on vagyunk túl, és mennyire örül annak, hogy Londonban van az adás, majd a közeledő Russian Chain Match-ről is. Ezután megteszi szokásos nyílt kihívását a US címért.

Szirénák hangja hallatszik, s érkezik Cesaro, Tyson és Natalya. Közlik, hogy nem ezért a meccsért jöttek, majd “tényeket” közölnek az ország bajnokával. Cena viszont úgy reagál, ha nem akarják látni, akkor rendezzék a dolgokat és mérkőzzenek meg itt és most. Ekkor megszólal Bryan zenéje. Daniel megkérdezi a közönséget, valóban Kidd és Cesaro volna a legnagyobb bajnok a WWE-ben jelenleg? A közönség kifejti véleményét, miszerint nem, Natalya pedig kissé poénosan befogja Tyson fülét. Aztán arról érdeklődik, John-e a legnagyobb. Ez már megosztotta a publikumot. Majd megkérdezi: “Szerintetek én vagyok a…..legjóképűbb férfi a WWE-ben?” Nos, inkább nem nagyon válaszoltak… 😀 Komolyra fordítja a szót: “Ha komolyan azt gondoljátok, hogy a legnagyobb bajnokok vagytok, akkor miért nem bizonyítjátok ma be a US- és az Interkontinentális Bajnok ellen?” Tyson-ék elfogadták a kihívást a Tag Team mérkőzésre.

R-Truth vs Bray Wyatt

SD_814_Photo_036-902796342Nem volt érdekes meccs, R-Truth megismerte a Rettegés Arcát a Sister Abigail után. (Ebből talán többet is ki lehetett volna hozni.)

RAW visszatekintés, majd Roman Reigns interjú. A szupersztár lényegében arról beszélt, hogy minden pofon után fel kell és fel fog állni.

The Miz vs Bad News Barret

SD_814_Photo_048-2637574134Az élő képeken Miz áll a kötelek között mikrofonnal kezében, és azt mondja Mizdow szerencsés volt hétfőn, viszont ilyen soha többé nem történhet meg, mert szerinte mind tudjuk, hogy Mizdow egy senki Miz nélkül, hisz ő tette azzá ami, ő dolgokat teremt, nem csak Mizdow-t teremti de Summer Rae-t is. Emellett szerinte ő teremtette a Tengerészgyalogos legújabb részét, illetve minden WWE rajongót. Ekkor azonban ellenfele kellett, hogy közölje vele a rossz hírt: az emberek nem azért vannak itt, hogy egy hollywoodi filmsztárt lássanak, hanem egy angolt. Egy olyasvalakit, aki az ER-on szétveri Bryan-t és hatszoros Interkontinentális Bajnok lesz! A gong után BNB pillanatok alatt kopogtatta Mizt a Bull Hammer Elbow segítségével.

A backstageben Renee készít riportot Damiennel és Summerrel. Ms. Young Miz feletti hétfői győzelméről kérdezi Mizdowt. A szupersztár kissé költői szavakkal él: “Mikor odakint sétálsz és látod, hogy egyre melegebb az idő, madarak repkednek körülötted, a nap fénye süt reád akkor azt érzed ez egy nagyszerű /Nyár/ Summer…..Rae.” Ekkor Renee érdeklődne a csókról is, ami elcsattant Damien és Summer között. Viszont Miz jelenik meg. Eltessékeli a riporternőt, visszavágót kér, majd megkéri Mizdowt, térjen vissza saját neve használatára, hisz Mizből csak egy van. Summer szerint viszont Damien jobban játssza a Mizt, mint maga Miz. A filmsztár kioktatná a dívát, erre Mizdow utánozni kezdi. Awesome kiakad. Damien a következőt javasolja: hétfőn megmérkőznek és a győztes lesz az egyetlen aki Miz lehet, beleértve a zenét, a ruhát, mindent. Summer újabb megjegyzést tesz, Awesome kioktatná, erre kap egy szép pofont a lánytól. Mizdow azt mondja: “That was awesome!”

Sheamus vs Neville

SD_814_Photo_061-3604805072Fontos megemlíteni, Adrian hazai pályán van, hisz angol. Sheamus mikrofont ragad és kioktatja. Szerinte talán elfelejtette Nevillet a gravitáció, mi viszont ne feledjük, hogy egy kis emberről van szó. Olyan, mint Ziggler vagy Bryan. Az ír nem szeleti az angol gyarmatosítókat, így Adriant sem. A feltörekvőt ez nem hatja meg, beteszi a fogvédőjét, és készen is áll a harcra. Eléh jó mérkőzés volt, nem részletezném, hisz benne van a videóban. Diszkvalifikációval ért véget, mikor Sheamus rávágta ellenfelét a kommentátorok asztalára. A keltának ennyi nem volt elég. Berángatja a ringbe, majd elkezdi térdelni az arcát. Hamarosan érkezik azonban a segítség Dolph Ziggler személyében. Sheamus jobbnak látja menekülőre fogni, de DZ-nek még mondandója van, ezért mikrofont kér: “Értem én, hogy nem szereted az angolokat, hisz ők sem bírnak téged. De a németek, magyarok, hollandok, walesiek, de még az írek se túlságosan. Tudod miért? Mert csak egy kisfiú vagy.” Ezután kihívást intéz Sheamushöz, aki így reagál: “Néz már magadra! Nagy szavak egy kis embertől. Tudod mit? Csókold meg a valagam!” Dolph folytatja: “Ennyi? Csak ennyi telik tőled? Most pedig elsétálsz? Ez még tőled is kevés.” Sheamus visszafordul, majd korrigál: “Látom nem érted. Úgy értettem, két hét múlva szembenézünk egymással egy Csókolj Seggen meccsen az Extreme Rules-on!” Az ír megígéri, DZ arra fog kényszerülni, hogy őt valagon csókolja. Ziggler szerint viszont Sheamus fog arra kényszerülni, hogy a SAJÁT valagát megcsókolja az egész világ előtt!

The New Day vs Los Matadores

SD_814_Photo_096-3475012796A meccs alatt a “New Day Sucks” skandálás hallatszott, ennek ellenére ők szerezték meg a győzelmet.

Big Show jelenik meg, aki kihívja Roman-t, a “Nagy Kutyát” egy Last Man Standing mérkőzésre az ER-ra.

Cameron vs Alicia Fox vs Natalya

SD_814_Photo_124-3273174636A Triple Threat díva meccsen Cameron tudta Natalyát kopogtatni, miután Alicia-t kidobta a ringből.

Adam Rose vs Fandango

SD_814_Photo_176-1348549381Rosa a mérkőzés közben jelent meg, amivel elősegítette Fandango győzelmét, aki viszont nem volt túl hálás, sőt egyedül ünnepelt, ahelyett, hogy a lánnyal törődött volna.

Daniel Bryan & John Cena vs Tyson Kidd & Cesaro (w/Natalya)

SD_814_Photo_216-75309786Egy hosszú mérkőzés volt, elég érdekes befejezéssel. Bryant megzavarta Natalya, leálltak vitatkozni a kötélnél, majd jött Tyson. Daniel elhajol, így Kidd nekiment Natalyanak, akit Cesaro éppen elkapott, és ölében tartotta. Közben Bryan feladásos fogása jön, mire Cesaro ledobja a lányt a földre és berohan a kötelek közé. Azonban érkezik Cena is, így nem tud beavatkozni, Tyson kopog. Így a bajnoki leszámolás győztesei: az Interkontinentális Bajnok Daniel Bryan és a US Bajnok John Cena.

9 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. április 16. – Bajnoki leszámolás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Judit ugyanazon a napon ők már nem szerepeltek sehol. A SmackDown minden héten felvételről kerül televíziós adásba és kedden rögzítik. 🙂 Évente mindössze néhány alkalommal fordul elő, hogy élő SmackDown van, akkor pedig nem is csütörtökön, hanem kedden tartják rendszerint. 🙂

   Kedvelés

 1. Úgy gondolom Bryan és Cena lesz a megoldás a kis övek egyesitésénél.
  Miután a nagokat (WWE & WHC = WWE World heavyweight champion) egyesitették úgy voltak vele, hogy a kicsiknek is ez a sorsa. Szerintem ezzel a két pankrátorral lépik majd ezt meg. aztán majd kiderül.
  Nem örülnék neki, de azzal nincs bajom, hogy ők a kisbajnokok. Adnak egy kis pusht az övnek még ha nem is kedvelem őket.

  Kedvelés

 2. Nagyon röviden irjátok le most miért?

  Alakulnak az ER meccsek
  miz-mizdow
  show-reings last man standing
  sheamus-ziggler
  rusev-cena us öv chain meccs
  bryan-BNB ic öv
  cesaro kidd- ??? Tag team öv
  orton-rollins WWEWHC öv
  Jól olvastam hogy a raw-n miz-mizdow aki veszít nem lehet többet Miz?
  Na csak ennyi

  Have a nice day!

  Kedvelés

 3. Nem akarok senkit megbántani, de ez a stílus a szöveges összefoglalóban (az én véleményem) nekem nem tetszik. :/

  Kedvelés

 4. Ilyen szar adást Én még nem láttam idén,pedig volt már rengeteg kritikán aluli,de ez…

  Az új kezdő sd video tré szerintem..Bárki is csinálta.

  Kedvelés

  1. Figyelj add meg már a címedet, hogy szarrá verhesselek. Elég volt már abból, mint egy segglyuk jössz és kiosztasz mindenkit. Egy ideig itt se voltál, ami jó volt és most jössz vissza?

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek