WWE SmackDown 2015. április 23. – Utoljára az Extreme Rules előtt

sd150423

A SmackDown ezúttal csütörtökön Providence városából, Rhode Island államból jelentkezett, ahol az adás promovideója után egyből köszöntettek minket a show kommentátorai. Elmondják nekünk, hogy már csak pár nap van hátra az Extreme Rules-ig, ahová a cég több izgalmasnak és fordulatosnak ígérkező csatát is előre bejelentett. Ez a SmackDown inkább egyfajta ugródeszkaként fog szolgálni, hiszen inkább csak a feszültséget fogják tovább fokozni a Szupersztárok között, mintsem úgy sztorivonalakat vezetnének be.

A ringbe legelőször a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, Seth Rollins érkezik, aki kikötésnek az tette közelgő mérkőzésére, hogy Randy nem használhatja az RKO nevezetű Finisherjét. Viszont a Vipera egy Steel Cage csatát hozott létre a szabad választás jogával, hogy Seth-nek véletlenül se lehessen semmiféle segítsége vagy esetleges menekülési lehetősége. Emellett pedig azt is megmutatták nekünk az ezelőtti Monday Night RAW-ból, hogy Orton az egész adás során mindenkinek, aki egy kicsit is unszimpatikus volt neki, levágott egy RKO-t. Végül pedig a ketrecben egy kis ízelítőt adott Rollins-nak, valamint a rajongóknak is, hogy mi várható majd a Bajnoki övért folytatott csatában a közelgő PPV Eseményen…Seth megragadja a mikrofont és elmondja, hogy Randy Orton nagyon okos volt és mindenkinek csak adogatta az RKO-kat. Viszont nagyon reméli, hogy kitombolta magát, ugyanis vasárnap már nem lesz lehetősége használni a Finisher-jét, mert a mérkőzés szabályai szerint meg lesz tiltva neki. Az előző hétfőn pedig még az is kiderült, hogy a Steel Cage csatában a kapu őrzője nem más lesz, mint az egykori szörnyeteg, Kane. Viszont ezúttal Rollins kijelentené, hogy mindenki tisztában legyen vele, nincsen szüksége senki segítségére. Nincsen rászorulva, hogy ott álljon mellette minden egyes pillanatban a J&J Security, vagy Triple H és a Vezetőség, nem gondolja, hogy szüksége lenne Big Show-ra, vagy a leendő kapuőrre. Ugyanis egyedül is képes megállni a helyét és legyőzni Randy Orton-t.
Ahogy ezt elmondta Seth Kane zenéje szólalt meg és a Vörös Szörny a bejárat felől érkezett. Elmondta Seth-nek, hogy mivel ő lesz a kapuőr éppen lehet majd Rollins legjobb barátja vagy pedig a legrosszabb rémálma, aki miatt elszenvedheti karrierje eddigi legcsúfosabb vereségét. A Bajnok erre azt válaszolta, hogy nem hiszi, hogy tartania kellene Kane-től, hiszen, hogyha a Szörny nem cselekszik úgy, hogy Seth-et segítse hozzá a győzelemhez, akkor a Vezetőség kirúgja őt. Ezzel eljátszana a munkáját, inkább tegye azt, ami mindenképpen a legjobb az üzletnek. Ezt követően Rollins végignézett Kane-en, akiről elmondta, hogy egyáltalán nem kelti egy szörnyeteg benyomását, inkább csak egy öltönyös mogorva fickó, akinek nem tetszik a munkaköre. Végül a démon elmondta, hogy szívesen segítene Rollins-nak, de nagyon nem tetszik neki, hogy az előző RAW-n le kellett feküdnie neki, hogy szabadul legkopogtathassa. Akkor esetleg hajlandó lenne ezt elfelejteni, hogyha most Seth is lefeküdne a padlóra, hogy Kane fogja pin-be. Ezzel természetesen problémája volt Rollins-nak, aki nem gondolta, hogy bárkinek is engednie kellene, hiszen ő a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka. Viszont ez egy cseppet sem érdekelte a feldúlt Kane-t, aki egyből kért a ringbe egy játékvezetőt, valamint kiparancsolta a J&J-t. Ahogy megszólalt a gong Kane egyértelművé tette a dolgot, hogyha nem fekszik le saját erejéből Seth, akkor a Szörny majd elkapta a torkát és egy az egyben belevágja őt a padlóba, hogy a Bajnok felkelni se tudjon. Végül Rollins nem talál semmilyen kiutat így végül megadja magát és eleget tesz a követelésnek. Kane azonban nem kopogtat, hanem mosollyal az arcán felsegíti a földről a WWE Bajnokot és kijelentette, hogy csak mókázott vele. Viszont a Vezetőség most nincs itt a SmackDown-on, így Ő neki kell kiírni a csatákat, méghozzá Seth fog kezdeni az elsőben az egykori testvére, a “Holdkóros” ellen.
Ahogy ezt Kane kimondta érkezett Dean Ambrose, aki nekiesett a Bajnoknak, ám Luke Harper (Dean vasárnapi ellenfele) segített a J&J-vel együtt Rollins-nak. Négyen felülkerekedtek Ambrose-on, akinek mentsvárként pedig Roman Reigns érkezett, aki kemény mozdulatokat követően, végül kiosztott egy jókora Superman Punch-ot Harper-nek.

Dolph Ziggler és Neville vs Sheamus és Bad News Barrett

A csata nem volt túlságosan hosszú, ám mindenképpen fordulatos és látványos volt. Végül a győzelmet Ziggler és Neville csapata tudta megszerezni miután a fiatal High-Flyer képes volt értékesíteni a Finisherjét, majd pedig kopogtatni Bad News-t.

Natalya vs Naomi

Vasárnap az Extreme Rules-on Naomi lesz majd Nikki Bella ellenfele a WWE Díva Bajnoki övért. Ezúttal viszont még a Natalya elleni csatájára kellett koncentrálnia, hiszen Tyson Kidd felesége is egy komoly ellenfél. Mindenesetre Naomi eléggé könnyen tudta venni ezt az akadályt, vajon majd vásárnap is ilyen formában tud szerepelni?

Ryback vs Rusev

A Bolgár Bestiának ezúttal Ryback volt az ellenfele, aki ellen jól szerepelt, ám a Big Guy sem bizonyult könnyű ellenfélnek. Végül a Bestia nem is bírt a mostani ellenfelével, így a ringen kívül Rusev azzal a bizonyos lánccal esett neki Ryback-nek. Ezt követően a United States Bajnok leendő kihívóját diszkvalifikálták, ám nem érte be ennyivel és kiosztotta még a Big Guy-nak az Accolade-et.

Cesaro vs Kofi Kingston

Ezúttal is egy kisebb ízelítőt kaphattunk az Extreme Rules-ra, ahol majd a Tag Team Bajnoki öveket próbálja megvédeni Cesaro és Tyson a New Day csapata ellen. Ezúttal Kofi lépett ringbe Cesaro ellen, ahol a dominánsabb karakter a svájci Szupersztár volt, aki azonban nem tudta megszerezni a győzelmet, mert teljesen elterelte a figyelmét, hogy Xavier és Big E. megtámadták a csapattársát. Végül Kofi kiosztott neki szinte a semmiből egy Trouble In Paradise-ot, ami után képes volt kopogtatni.

Seth Rollins és Luke Harper vs Dean Ambrose és Roman Reigns

A csatában Kane a kommentátorok mellől figyelte a történéseket és valójában egy kicsit keresztbe is tett Rollins-nak. Amikor már nagyon a harc végén tartottak a felek, akkor a Vörös Szörny visszagörgette a ringbe a meglehetősen rossz állapotban lévő Bajnokot, aki kapott egy Spear-t, majd képtelen volt kirúgni Roman kopogtatásából.

Ezzel zárult a SmackDown 2015. április 23-án, reméljük, hogy az Extreme Rules meglehetősen kemény és igencsak fordulatos lesz. A csaták típusaiból kifolyólag egy remek PPV-re van kilátás…

39 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. április 23. – Utoljára az Extreme Rules előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sokan úgy gondolják, hogy Roman nyer Big Show ellen az Extreme ruleson. Én is ezt szeretném, viszont van egy olyan érzésem hogy Wyatt megjelenik, és emiatt Big Show nyer, majd kezdetét veszi a Roman-Wyatt feud… Bár ne legyen igazam és nyerjen Roman.

  Kedvelés

  1. Nem lenne rosz feud valljuk be,de ez azt jelentené,hogy a szuper kentaurt úgy tépnék le az övtől,mint kisbabát az anyja csecséről.

   Kedvelés

 2. Hihetetlen, hogy az ex-Shieldesek között mennyire működik a kémia, főleg Dean és Seth között tökéletesen. Így még Roman is esküszöm egész jónak tűnt, sőt pár mozdulatot mindent összevetve nagyon szépen adott el. Harper a saját oda nemillőségével illett ide a legjobban, Smackdownhoz képest egy tök jó főmeccs volt.

  Ambrose-Rollins feudnak meg nem értem miért kellett véget érnie, egyszerűen a legjobb feud volt a palettán és az ő rivalizálásuk tényleg abszolút hihető és fogyasztható lenne és remélem lesz is a következő tíz évben. Igaz nagyon bízok benne, hogy adná isten vagy akármi más, fordított szerepekbe történne meg mint most. Heel Ambrose és Face Rollins. Hmmmm,,,,

  Kedvelés

  1. harperke tényleg ilyen.Olyan mint egy szép festményen egy nagy fekete tinta paca.Sehogy se illik oda,de ha sokáig nézed,megkedveled és azt mondod,így teljes a kép.

   Megnéznék egy bogárszemű + békapofa tag teamet úgy,hogy nem az első válna face karakterre és nem is úgy,hogy a másik lenne heel.Hanem így maradnának.heel + face,nagyon jó lenne.Persze más felállásban is jó lenne ez az elképzelés,de mivel velük nem tudnak nagyon mit kezdeni mostanában…

   A team hell no páros atom király volt,ellentétek miatt főleg,de ott Kane már nem volt heel..

   Egyszer talán Wyatt is csapatba kényszerül,békapofával ő is jó párost alkothatnának.

   Kedvelés

  1. Nincs róla hír, hogy megegyezett volna WWE-vel. De szerintem lesz folytatás, mert Stinget elég jól fogadta a mostani generáció is nem csak az idősebbek.

   Kedvelés

   1. Nagy kár lenne,ha tényleg csak ennyi lett volna..Amit ő felépített “odaát” az van olyan nagy mint amit itt elért Undertaker.Két élő legenda.Nagy arconköpés ez neki,hoy a wwe sose bírta elérni,hogy átjöjjön hozzájuk,annyi év után most még is és kikapott…egy olyan meccsen,ami a csalásról szólt..Remélem visszatér.

    Kedvelés

     1. A régi szép idők…Ma meg…Sose hittem volna,hogy ennyire meg fog változni a pankráció.És maguk a pankrátorok is…
      Sajnos már semmi sem lesz olyan mint régen…

      Kedvelés

     2. Ezt nem hiszem el!!!Egyetértek veled.Azért remélem,hogy nem szereted azt a pankrációt,ami 30-40 éve volt,mert az még rosszabb mint a mostani.

      Kedvelés

 3. Azért azt említsük meg,hogy egy sima mezei sd ben szerepelt a bajnok,és nem csak nyávogott és fröcsögött,hanem meccselt is.Ilyen szempontból ez pozitívum,mivel egy bajnoknak pont ez a dolga,hogy mindig ott legyen,mindig harcoljon.Ha nem is címvédésről is legyen szó,igen is meccseljen,mert ez kell a népnek.bestia szar bajnok volt,mert évente 2-3 x tűnt fel.A júdás egy nagy 0 de legalább szerepel és ez jó.

  veszett kutya vs besenyó még akár jó feud is lehetne,de ugye ott van müzlike..Amióta bukta az övét a bolgár juhász azóta el van nyomva.Vele se tudnak mit kezdeni hosszútávon,hiába erős,ha egyszerűen béna a karaktere és nem kap rendes sztorit.

  Kane nagy játékos.És lefeküdt elé a nagy bajnok:D hát igen.

  Kedvelés

  1. Viasatos RAW videó egy SD összefoglaló alatt? Most komolyan? @Kane, tegyél meg egy szívességet a jó viszony megőrzése végett, és edd meg a videóidat. Előre is köszönöm az olvasók nagyobb részének nevében is.

   Kedvelés

     1. @ROYAL, ha sokáig kell kaparnom, elkopik a körmöm és megfájdul a körömágyam. Akkor elgurul a gyógyszerem és neked jobban fog fájni.

      Kedvelés

 4. 2.videó.38.18-tól.Szánalmas,ahogy a bogárszemű odasétál a kötélhez,és kiesik magától.Rendesen kikergette magát lol
  Oda kéne figyelni jobban hékás.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek