WWE SmackDown 2015. április 9. – Six Man Tag

sd150410

A SmackDown 2015. április 9-én Dallas városából, Texas államból jelentkezik, ahol legelőször nem más érkezik a szorítóba, mint az Interkontinentális Bajnok, azaz Daniel Bryan. A Szupersztár érkezése alatt visszatekinthetünk arra a kemény és véres csatára, amit az előző SmackDown-on Sheamus és Bryan vívott egymással…

Daniel mikrofont fog és elmondja, hogy karrierje egyik legjobb pillanata volt pár héttel ezelőtt, amikor 76000 ember előtt felmászott egy létra tetejére, legyőzve az ellenfeleit és megszerezte az Interkontinentális Bajnoki övet. Bryan azzal folytatja, hogy ez az öv mindig is nagy jelentőségű volt a szervezetnél, amit ő képes megvédeni bárkivel szemben, aki kijön a Backstage-ből és ringbe száll ellene. 2 héttel ezelőtt a RAW-n is címvédést mutatott be egy hosszas és kemény csatában Dolph Ziggler ellen, ám megjelent a küzdelmet követően valaki, aki sokkolva a WWE rajongókat megtámadta a Bajnokot és a kihívót, ez a Szupersztár pedig nem más, mint Sheamus. Daniel szerint a Kelta megjelent az új hülye kinézetével és egyből meccset akart a bajnok ellen, amit meg is kapott az előző SmackDown-on egy hete. Ekkor viszont Bad News Barrett nem bírta ki, hogy ne avatkozzon bele a csatába és nekiesett a Bajnoknak, ami miatt ilyen szépen össze van varrva Daniel homloka. Ekkor Barrett érkezett a bejárat felől, akihez Sheamus csatlakozott. Ők ketten a ring felé vették az irányt, mondva, hogy megmutatják majd a törpének, hogy milyen is az Európai stílus. Viszont, ahogy a kötelekhez értek Dolph Ziggler sietett Daniel segítségére. Ahogy a Show-Off a kötelek közé érkezett Big Show zenéje szólalt meg, aki elmondta, hogy sosem volt nagyon jóban sem Sheamus-el, sem Barrett-el, viszont ő a legnagyobb óriása ennek az egész biznisznek, ami miatt nagy hiba lenne, hogyha kimaradna Daniel és Dolph elnáspángolásából. Viszont Show megjelenése után sem került még sor ütésváltásra, mert a közönségből érkezett a Roman Reigns, aki szintén azért érkezett, hogy a Face Szupersztároknak segítsen. Roman nem mondott semmit, csak nekiesett Show-nak, amit követően Bryan és Ziggler is támadást indított. A szorítóban a jó karakterek maradtak, ám ezt a 6 Embert láthatjuk még a kötelek között egy mérkőzésen harcolni…Ezzel bejelentették a SmackDown főeseményét.

The New Day vs Tyson Kidd és Cesaro

A New Day egyre inkább Heel csapat, mint sem Face. A mostani bevonulásuknál azt követelték a rajoktól, hogy ne merjék szarnak nevezni őket, mert ők egy tiszte méltó kemény és technikás trió, ezért mindenki a rajongók soraiból álljon fel és tapsoljon nekik. A közönségnek ez természetesen nem igazán tetszett, ami miatt a “New Day Suck” kántálást hallhattuk. A csatában mindkét fél körül belül ugyanolyan teljesítménnyel szerepelt, folyamatosan változott az irányító személye. A harc befejezéseként a bíró Big E-vel volt elfoglalva, aki nagyon bele szerette volna vetni magát az összecsapásba, amikor Kofi volt bepacsizva. Amíg a mérkőzésvezető nem figyelt Kingston kapott egy jókora European Uppercut-ot Cesaro-tól, amit követően Tyson is értékesíteni tudta a Code Blue nevezetű Finisherjét, ami után megszerezték kopogtatással a győzelmet.

Visszatekinthettünk a RAW-ra, ahol Kane kiírt egy csatát Ryback, Roman és Orton között az első számú kihívói jogért az Extrele Rules-re Seth Rollins ellen. Ez egy cseppet sem tetszett a Bajnoknak, aki emiatt komolyan összeszólalkozott a Vörös Szörnnyel. Végül a győzelmet egy RKO után Randy tudta megszerezni, így ringbe szállhat a korábbi Money In The Bank győztes ellen a következő PPV-n, ahol a tét nem más lesz, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv.

Curtis Axel vs Neville

A szervezetnek egyre fontosabb karaktere Neville, aki sorozatban a harmadik WWE adáson megjelenik. Az előző RAW-ra visszatekintett egy kicsit Axel a csata elindulása előtt, ahol Neville Rollins ellen lépett ringbe egy eléggé hosszú csatában, amiben ugyan a győzelmet nem sikerült megszeretnie, ám nagyon jól teljesített a Bajnok ellen. Ezúttal Axel keményen kezdett, de végül nem sikerült legyőznie az egykori NXT Bajnokot. Neville a rendívül látványos Finisherjét követően kopogtatni tudta ellenfelét.

Natalya vs Alicia Fox (Speciális Vendégbíró: Cameron)

A Backstage-ben készítettek egy interjút Natalya-val és Alicia-val, ahol a hölgyek elmondták, hogy mennyire tisztelik a másikat és mennyire jó ellenfélnek tartják egymást. A kis bájcsevej és bókolások után végül már a kulisszák mögött is egymásnak estek a dívák. A mérkőzésen Natalya tudta végül megszeretni a győzelmet, aki bevitte a Sharpshooter nevezetű Finisherjét, amiből ellenfele nem tudott kiszabadulni, így végül Alicia feladta a csatát. Ha ennyi még nem lett volna elég Fox-nak még Cameron is nekiesett a küzdelmet követően.

Bray Wyatt vs Erick Rowan

Bray a bevonulását követően elmondja, hogy emlékszik még arra, amikor először meglátta Erick Rowan-t. Olyan volt, mint egy elhagyatott árva, akit kitaszított és elhagyott a társadalom. Mindenki félt tőle és úgy kezelték, mint a pestist, egy halálos betegséget, ami elől csak menekülni lehet. Bray viszont más volt, látta az apró hibákat benne, amikor kijavított és családtagot faragott belőle. Nem volt könnyű, de végül Rowan megtanulta uralni a benne élő gonoszt, ami mindig is a felszínre kívánkozott. Mindig is várja Bray, hogy újra láthassa, amikor az ördög kiszabadul…Ezt követően Rowan is megérkezett a ringhez, ami után csak a gongszóra várt mindenki, ami a csata indulását jelentette. A küzdelem nem volt túlságosan hosszú, amiben végül a győzelmet Wyatt tudta megszerezni, amikor bevitte a Sister Abigail nevezetű befejező mozdulatát.

A csata után The Miz érkezik a ringbe, aki bemutatja a The Marine 4 nevezetű film rövid előzetesét, aminek Ő a főszereplője. Viszont Summer Rae ezt nem igazán hallgatta szívesen és félbeszakította Miz-t, akit ez nem túlságosan hatott meg és folytatta a mondanivalóját. Később Mizdow is megérkezett, akit arra kényszerített Miz, hogy kérjen bocsánatot tőle a korábbiakért…Mizdow nehezen, de kinyögte ,hogy mennyire sajnálja….majd befejezte a mondatát, hogy nem verte el hamarabb Miz-t. Ahogy ezt kimondta nekiesett a mozisztárnak, majd egy hatalmas csókot adott Summer-nek.

Sheamus, Big Show és Bad News Barrett vs Roman Reigns, Daniel Bryan és Dolph Ziggler

Úgy látszik, hogy Reigns szinte hagyományt csinál abból, hogy a Big Show elleni csatáin az óriás mindig kap egy jókora Superman Punch-ot. Ezúttal sem alakult másképp, végül a Face Szupersztárok tudtak győzni, miután Bad News kapott egy Spear-t Roman-től.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd hétfőn a RAW fog követni, valamint egyre közelebb vagyunk az Extreme Rules-hoz, amire egyre több összecsapást jelent be előre a cég.

10 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. április 9. – Six Man Tag” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Gyenge sd,szokás szerint.Család egyesítést akar Wyatt?Vagy csak megleckéztette az árulót?Érdekel h kilesz a következő áldozata.
  A hegyomlás megjelenése ennél az övnél,szánalmas,nevetséges,indokolatlan,de annyira tudtam h ha ő jön,akkor szuper kentaur is megjelenik s íme…Na és a vége,a kamu lopott gyenge tré faltörő győzelem,mint mindig…Nagyon szánalmas ez az egész.

  Kedvelés

 2. Csak a szokásos, a csajok meccse tetszett, azt most meg is néztem, meg Neville, hatalmas tehetség a srác, remélem hogy nem basszák el… a többi értékelhetlen, ez a main event is mi volt, bejőtt reings, letoltta a 2 mozdulatát és nyert, huh de meglepődtem, nem is tudtam hirtelen hogy mivan, ekkora fordulatott még életemben nem láttam, ez igen, csak így tovább…. egyszóval kap jó indulattal egy 10/3-at a csajok és Neville miatt….

  Kedvelés

 3. Ez a smackdown leírhatatlanul szar volt. Értelmes megmozdulás Wyatt beszéde Rowanról. Ki lehet a következő áldozata?
  Valamint a szerencsétlen akinek elvették a keresztnevét. A gnóm jó kis meccseket csinál…
  New day végre heel.. Kofira nem emlékszem mikor volt heel… (a legutóbbi 4 rumble miatta volt jó 2012 kézenállás
  2013 széken ugrálás
  2014 barikádról ugrás
  idén rosebuds elkapta amikor kiesett és visszarakta..) big e anno aj testőreként volt heel. Woods meg egy szar. Na csak ennyi

  Have a nice day!

  Kedvelés

  1. Ne haragudj ránk Judit, bennünket is nagyon bosszant. Sajnos a videókat nem mi töltjük fel és több változatot is megnéztünk beágyazáskor, de mind ilyen volt. 😦

   Kedvelés

  2. Nem buzdítalak én torrentezésre, de szerintem, ha az ember nem legálisan nézi, akkor olymindegy hogy hol,,,,ergo kickass vagy piratebay, ha van kapacitás rá.

   Kedvelés

 4. Pff, ezen a főeseményen majdnem elaludtam. Ez mi volt? Miért van az, h megjelenik ez a szuperkentaur, tol 2 supergirl pofont, meg egy speart, és nyer? Ha ezen múlik, jöjjön vissza Lesnar minden adásra, és csapja szét a fejét újra és újra

  Kedvelés

 5. Egy átlagos Smackdown semmi meglepetés mindig ugyan az remélem az Extreme Rules-on Seth el bukik Randy ellen !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek