WWE SmackDown 2015. augusztus 20. – Szavak háborúja

sd150820

A SmackDown 2015. augusztus 20-án Green Bay városából, Wisconsin államból jelentkezik, ahol mindenki annak tudatában érkezik ki a ringbe, hogy pár nap múlva a “Nyár Legnagyobb Eseményét” fogja megrendezni a szervezet. Egyre felfokozottabb a hangulat, hogy már csak mindössze 2 nap van hátra a SummerSlam adásáig.

Ryback vs Big Show

A küzdelem előtt a cég bejelenti, hogy ennek a SmackDown-nak a főeseményén egy rendkívül jónak ígérkező 8 Emberes Tag Team csatát tekinthetünk meg, amiben Roman, Dean, Cesaro és Orton csapata összecsap, Luke, Bray, KO és Sheamus bandájával.
A SummerSlam előtti utolsó adás nyitómérkőzésén az Interkontinentális Bajnok csap össze egyik leendő kihívójával, ugyanis Big Show és Miz ellen kell helyt állnia egy Triple Threat meccsen a PPV-n, ahol az Ő címe lesz a tét…A gong megszólalása után elindul a harc, amiben Big Show egy rövid erődemonstrációt végez, hogy meggyőzze a rajongókat arról, hogy az unszimpátiának, amit a szurkolók sugároznak felé nincsen semmi alapja. Pár rúgás és Powerslam-et követően a Big Guy is bekapcsolódott a küzdelembe, ahol egy Spinebuster-t követően a sarokba sietett. A Meathook Clothesline azonban elmaradt mert egyeneseb ellenfele kemény Spear-jébe szaladt bele. A rövid összecsapást azonban nem tudták rendesen befejezni a felek, ugyanis Ryback kitörte a barikádot Show-val, aminek következtében a címvédő a fejét, míg az óriás a csuklóját fájlalta. Az orvosi stáb megjelenését követően félbeszakították a küzdelmet…Reméljük, hogy nem sérültek meg a Szupersztárok és nem kell a szervezetnek törölni az Interkontinentális övért folyó csatát a SummerSlam-ről.

The New Day vs Los Matadores

A csatában El Torito is csatlakozott a matadorok csapatához, ahol végül Big E valósággal megsemmisítette Őt. A kemény befejezést követően Xavier lépett a szorítóba, aki lekopogtatta a bikát és megszerezte a győzelmet a New Day triójának.

Az adás második összecsapását követően Dolph Ziggler és Lana érkezik a ringbe. A Show-Off mikrofont ragad és elmondja, hogy nagyszerű érzés ismét itt lenni Green Bay városában, de még nagyszerűbb Lana társaságában megjelenni itt. Ziggler visszagondol arra, mikor az Accolade miatt összeszedett egy sérülést és kényszerpihenőre szorult. Ekkor fájdalmas volt neki a levegővétel, az evés, a beszéd, de a legrosszabb az volt, amikor Summer Rae elkapta Lana-t az Accolade-el és Dolph tehetetlenül nézte otthonról a történéseket…Dolph ekkor Lana felé fordul és megkérdezi, hogy vajon ki lesz az első dolguk, hogy 6 hetes kihagyást követően ismét itt van Ziggler, akinek a SummerSlam-en Rusev ellen lesz meccse. A hölgy a szájához emeli a mikrofont és kijelenti, hogy össze fogják törni ezeket a barmokat. Ezt követően elkezdtek még poénkodni Rusev Lana utánzatán, valamint az előző RAW-n, ahol Summer kapott egy óriási pofont, amit követően Dolph visszatért és kicsit eligazította Rusev-et. Végül Lana és Ziggler megcsókolták egymást amit Rusev nem tudott jó szemmel nézni. A Bolgár Bestia Summer társaságában megjelent a bejáratban és elmondta, hogy Ziggler úgy gondolja, hogy ismeri Őt. Viszont el kell mondania valamit, amire biztosan nem számít…A csata végén, ahogy az Accolade-el szorítja majd a Show-Off-ot, kivárja azt a pillanatot, amikor Dolph még öntudatában van, de még nem adta fel a küzdelmet. Ekkor pedig végig fogja nézni Ziggler, hogy Summer kiosztja az Accolade-et Lana-nak. Dolph hallani fogja a sikítást a fülében és egyenesen Lana szemébe fog nézni, ahogy Rae összeroppantja Őt. Miután ezt látta egyenesen szétroppantja a Show-Off-ot, ami után végül megismeri majd, hogy ki is Rusev valójában.

Neville vs Bo Dallas

Az angol Highflyer egy nagyon gyors összecsapásban megszerezte a győzelmet a Red Arrow-t követően. Vajon ilyen jól fog szerepelni a SummerSlam-en is, ahol majd Stephen Amell-el egy csapatban kell helyt állnia Kig Barrett és Stardust csapata ellen.

Brie Bella vs Becky Lynch vs Sasha Banks

A csata előtt megjelent mindegyik csapat, akik elmondták a saját verziójukat, hogy miért is lennének esélyesek a győzelemre a SummerSlam-en…A rövid szócsatát követően elindult a Triple Threat Díva csata, ami eléggé jóra sikeredett. Végül egy rutinos könnyed fordítással Brie kopogtatni tudta Becky-t, amivel megszerezte a győzelmet.

A Backstage-ben Dean Ambrose és Roman Reigns hangolódnak a mostani SmackDown főeseményére, valamint a SummerSlam-re, ahol azt tervezik, hogy egy kemény leckében részesítik az egykori Wyatt Family két tagját. Randy Orton csatlakozik hozzájuk, aki a mostani eseményen Cesaro-val együtt csapatot alkot Roman és Dean duójával. A Vipera szerint Sheamus magabiztos, viszont most megmutatja neki, hogy akármikor lecsaphat az RKO-val, ami végzetes lenne a Kelta számára. A svájci is megjelent, aki KO-t igyekszik majd móresre tanítani a SummerSlam-en, ami után “Lose Owens Lose” pólókat szeretne látni mindenhol a rajongókon.

Ezt követően visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol a főeseményen Paul Heyman jelent meg az arénában, aki felkonferálta a Minneapolis-i Brock-ot, akit nagy szeretettel fogadott a közönség. Lesnar kellő módon ki is élvezte a közönség szeretetét, amíg a ringbe vonult. A kötelek közt Heyman térdre borult és ódákat zengett annak a Szupersztárnak, aki képes volt megtörni Undertaker 21-0-ás Streak-jét. A közönségnek nagyon tetszett, hogy a Minnesota-i születésű Szupersztárt ilyen sokra tartják és éltetik a ringben. A hosszas ünneplést követően Paul elmondta, hogy látszik Lesnar szemein, hogy teljesen elszánt és készen áll ismét ringbe lépni Undertaker ellen és megismételni egy olyan csatát, mint amilyent a WreslteMania-n vívott ellene. Ebben a csatában pedig hatalmas előnye van Lesnar-nak, hiszen Undertaker fél tőle, mert tudja, hogy az ellen az ember ellen kell ringbe lépnie ismét, aki megtörte a hihetetlen veretlenségét és ezzel bebizonyította, hogy a Dead Man karrierje nem ér semmit sem.
A beszédből viszont Taker-nek elege lett, így megjelent a szorítóban. Heyman egyből a ringen kívülre sietett, Brock pedig kapott egy kemény rúgást az ágyékára. Ezt követően a Phenom átnevezte a várost Tombstone City-re.

Roman Reigns, Dean Ambrose, Randy Orton és Cesaro vs Bray Wyatt, Luke Harper, Sheamus és Kevin Owens

A mostani SmackDown főeseményén a Face csapat tudta megszerezni a győzelmet, amit követően nem maradhatott el az ünneplés sem.

Ezzel zárult a SummerSlam előtti utolsó SmackDown, amit vasárnap a 4 órás PPV fog követni, ami jónak és fordulatosnak ígérkezik.

11 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. augusztus 20. – Szavak háborúja” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Figyeljetek már ha nektek szar a WWE akkor miért nézitek?
  Amúgy a Lucha Undergroundnál is engedélyezik a koxot?

  Kedvelés

 2. Nem igaz,hogy ennyi panki van és nem tudnak mit kezdeni velük.Mi szükség volt a 2 sztori szál összemosására?Ismét nyertek kentaurék.ss en meg szo..fognak az biztos.
  Nem nagyon mit lehet hozzáfűzni az adáshoz.veszett kutya ön és közveszélyes amióta itt van,ebből is látszik..neki még nagyon sokat kell fejlödnie,tanulnia,mert könnyen okozhat magának vagy másnak komoly illetve maradando sérülést..

  Kedvelés

 3. Természetesen szar volt,nemsok említésre méltó.
  Ryback kiütötte magát meg a hegyomlást akit már nemszeretek,mert tavajóta borzasztóan lomha lett.
  Rusev vs Ziggler feud tetszik.Ennyi.

  Nem agitálni akarok ,de nemrég fedeztem fel a Lucha Undergrundot és ajánlanám mert jobb mint a wwe.persze kevesebb néző van,nincs akkora felhajtás.

  Nemrég volt egy nagy eseményük az AAA Triplemania XXIII.

  Egész más a hangulata,rengeteg highflyer pankrátor van.és pár WWEt otthagyott pankrátor .Alberto del Rio,Rey Misterio,John Morrison.Főként ezek miatt néztem bele.
  Durvább mint a WWE ,nincs olyan hogy nembántjuk a nőket,hagyjuk hogy szarrápofozzanak minket.Itt vannak vegyes meccsek is,igaz akkoris a csajok nyernek.
  Nekem nagyon megtetszett ,követni fogom ezután.
  Aki nemszereti a maszkos,vagy a gyors ,pörgős highflyer pankrátorokat ,jobbanszereti a lomha hegyomlásokat vagy gizda bajnokokat, azoknak nemlessz jó.
  Olyan előnye is van hogy nem kell a rohadék Michael Colet hallgatni ,mert nincs ott hálistennek.
  Kicsit hasonlított a régi WWFhez ahol bohócok ,meg exrtrém öltözetű figurák voltak.

  Kedvelés

  1. most csak az utolsó mondatodat ragadnám ki, Stardust most pont ilyen és a többség fröcsög rá hogy milyen bohóc. következetlenség rulez. szerintem baromi jó párost alkotnak Barrettel. a Cosmic King gimmick már most ezerszer jobb mint a King Barrett. csak nézzetek rájuk. 😀 ❤

   amúgy nagyon unom már az oldalon túltengő masszív gyűlöletet amit majdnem minden pankrátor kiérdemel valamivel. néha elég annyi hogy szimplán lélegzik.

   ennyi…

   Kedvelés

   1. Stradustot én is bírom,jó arc.A bátyussal eggyütt nagyonjók voltak.De ha tényleg visszatér a régi Cody,akkor megy a süllyesztőbe szerintem.
    Akit imádnak vagy gyűlölnek ,az a pankrátor piszok jól játsza a szerepét,szerintem.

    Kedvelés

  2. De jó hogy ezt közzétetted.Nagyon jó.Itt végre tényleg vér folyik minden meccsen.Jobb mint a WWE az biztos.Köszi szépen.

   Kedvelés

 4. A főesemény most elég jóra sikeredett, bár az elején már elkezdtem aggódni hogy Sheamus már megint elrohan a batyújával…istenem…-.-” de nem így lett, csak az ilyen kis megtorpanások sem kellenének neki…a meccs elején a heelek között kettő ember volt csak és ez Wyatt és Luke…a vége fele vagy inkább közepe fele KO és Sheamus is kiheverte azt a traumát hogy hozzájuk értek és onnantól nekem tetszett az összmunkájuk a végén pedig mindenki kapott mindenkitől 😀 ami engem bosszant hogy ott van pl: Sheamus akivel valamit akarnak kezdni és mégse csinálnak semmit vele nincs előre haladás, Orton elkapja a fejét már tiszta depressziós lesz a csávó…vagy így akarják elkerülni hogy az SS előtt legyen valami komolyabb köztük ? érdekes Dean meg Luke ha kell már itt szétszedték volna egymást meg Bray is…nem szalad el ha meglátja Reignst…akkor Sheamusnek a nagy Mr. MITB-nak minek kell ? xdd értelmetlen…csak simogattassák vele a haját akkor talán nem fut el…
  ettől eltekintve mondom nekem tetszett a meccs csak ezeket a cselekedeteket nem értem…szerintem értelmetlen.:S

  A másik ami nem volt rossz az a díva meccs…csak kár hogy rövid volt…nem kellett volna TTmeccs vagy Neville vs Dallas és máris tovább tartott volna és jobb lett volna plussz pozitívum hogy az elején hallhattuk a hangjukat egy kicsit mert eddig nem nagyon

  Várom mit hoz a szombat és a vasárnap 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek