WWE SmackDown 2015. december 10. – Szerződés aláírás

sd151210

A SmackDown adása Jacksonville városából jelentkezett, ahol az arénába egyből Roman Reigns érkezett az Uso Ikrek és Dean Ambrose társaságában. Miután a Face Szupersztárok bevonultak a kötelek közé, megszólalt Alberto Del Rio zenéje, hiszen a United States Bajnok lesz a Powerhouse mostani ellenfele, a TLC előtti utolsó SmackDown-on.

Alberto Del Rio vs Roman Reigns

Egy kemény, fordulatos és eléggé sokáig elhúzódó összecsapást tekinthettünk meg a mostani adás nyitányaként, amit a League Of Nations, valamint a Roman-t támogató Face Szupersztárok a ring mellől néztek végig…A harc befejezésénél a League of Nation csapata “kimentette” a szorítóból Alberto-t, ami nagyon nem tetszett az Uso srácoknak, valamint Dean-nek, akik nem csak szavakkal fejezték ki unszimpatizálásukat. Egy jókora bunyó alakult ki a felek közt, ami miatt a mérkőzésvezető kénytelen volt diszkvalifikációval véget vetni a küzdelemnek.

Tyler Breeze vs Dolph Ziggler

Ez a harc jóval rövidebbre sikeredett, mint az előző, azonban itt is láthattunk szépen kivitelezett mozdulatokat, valamint egy jókora Superkick-et, ami után Dolph Ziggler képes volt megkoptatni ellenfelét és megszerezni a győzelmet.

Egy összefoglaló erejéig megtekinthetjük, hogy milyen kisebb konfliktus alakult ki Ryback és Rusev közt, mikor egymás ellen volt csatájuk. A Bolgár Bestiát támogató Lana nekitámaszkodott egy korábbi adáson a lépcsőnek, aminek a Big Guy egyenesen nekivágta ellenfelét, ami miatt a hölgy egy jókora ütést kapott. A bokáját fájlaló Lana miatt Rusev félbehagyta a harcot és kiszámolással vereséget szenvedett. A későbbiekben ismét szembenéztek egymással, ahol Ryback miatt ismét fájlalta a mentor a lábát. Ekkor a Big Guy segítőkészen próbálta orvosolni a problémát, azonban a hölgy színészkedése annyira elterelte Ryback figyelmét, hogy Rusev képes volt értékesíteni az Accolade-et.

The New Day vs The Lucha Dragons

A New Day-es unikornisok szokásos népszerűsítő szövegét követően megérkeztek az ellenfeleik, akik egy újabb látványos csatát vívtak a Tag Team Bajnokok ellen. Szerencséje volt a New Day-nek, hogy nem a Tag Team övekért folyt ez a harc, hiszen Kalisto parádés szereplése miatt új címvédőket avathattunk volna. Befejezésül a kis mexikói képes volt lekopogtatni Xavier-t, amivel megszerezte a győzelmet.

A ringbe nem más lép be, mint a cég kommentátora, aki felkonferálja, hogy a most következő szegmensben egy szerződés aláírást tekinthetünk meg. A Lunatic Fringe érkezik elsőként, aki a TLC Eseményén Kevin Owens ellen fog ringbe lépni, ahol megpróbálja megszerezni az Interkontinentális Bajnoki övet…Ambrose érkezését követően Cole kijelenti, hogy a tőle jobbra megjelent úr pedig nem más, mint Kevin Owens megbízott ügyvédje, Matthew Douglas. Dean nem igazán érti, hogy miért jelent meg itt az adáson egy ügyvéd, valamint, hogy Kevin miért nem tudja képviseltetni magát. Ekkor Matthew a kommentátor kezébe nyomott egy papírt, amiről azt olvasta fel Cole, hogy az ügyvédet a törvény elismerte, valamint Kevin Owens kérésére jelent meg az adáson, hiszen KO ezúttal nincs itt a SmackDown-on. Ahogy végzett Michael a sorok olvasásával, Mr. Douglas egy tollat fogott és aláírta KO nevében a szerződést…Dean is aláírta a papírt, bármennyire is furcsállta, hogy Kevin nem jelent meg személyesen. A gyanakvása végül értelmet nyert, hiszen hátulról megtámadta Őt az Interkontinentális Bajnok, közvetlenül az aláírást követően. Azonban a Lunatic Fringe mindenre számított, így képes volt fölénybe kerülni leendő ellenfelével szemben a csatán kívüli bunyóban. Kevin a bejárat felé sietett és faképnél hagyta Dean-t, aki ekkor elkapta KO ügyvédjét és kiosztott neki egy kemény Dirty Deeds-et.

Ryback vs The Ascension (1-2 Handicap Meccs)

A küzdelemben ketten sem tudtak megbirkózni a Big Guy-al, aki egy eléggé rövid csatában kiosztotta Viktor-nak a Shell Shocked-ot, ami után képes volt kopogtatni az Ascension tagját.

Becky Lynch vs Paige

A hölgyek összecsapásában mindkét fél eléggé jól teljesített, a győztes végül Becky Lynch lett, aki a Submission mozdulatát követően képes volt feladatni a Norwich-i lánnyal a küzdelmet.

Roman Reigns, The Usos és Dean Ambrose vs The League Of Nations

A TLC előtti utolsó SmackDown befejezésénél Roman Reigns kiosztott egy Spear-t a hosszas csatát követően, amivel képes volt megszerezni a győzelmet a Face karakterek csapatának…

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek