WWE SmackDown 2015. december 17. – Eredmények és videók

004_SD_12152015rf_0018-1244639747
A SmackDown adása 2015. december 17.-én egy visszatekintéssel indul, amiben újra megnézhetjük, hogy Stephanie McMahon, valamint Vince McMahon kiírt egy küzdelmet Roman Reigns-nek a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. Ha képes lesz Sheamus ellen győzelmet szerezni, akkor megkapja a címet, azonban, ha a Kelta tud nyerni, akkor Roman Reigns ki lesz rúgva a cégtől. A Big Dog végül képes volt a Chairman és a League Of Nations beavatkozása ellenére is megszerezni az övet, amivel már 2x-es WWE Nehézsúlyú Világbajnok.

A ringbe először Roman Reigns érkezik, aki mikrofont fog és kijelenti, hogy nagyszerű érzés volt megnyerni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet a RAW-n, azonban az még jobbá tette az egészet, hogy pont a kislánya születésnapján történt ez. Azonban nem csak pozitívan gondolhat vissza az eseményekre, ugyanis azt hiszi, hogy nincsen túl sok ideje hátra a WWE-nél. A rajongóknak ez a mondata nem annyira volt szimpatikus, azonban a Powerhouse kijelenti, hogy azért érzi így, mert miután a PPV-n kiosztott egy Spear-t Triple H-nek, a RAW-n letarolta egy Superman Punch-al a cég Chairman-jét, Mr. McMahon-t. Nem igazán szép dolog kezet emelni a főnökére, ezért arra kérné a gyerekeket, hogy ki ne próbálják otthon. Valószínűleg a Vezetőség nem fogja ezt az egészen szó nélkül hagyni a következő RAW-n, viszont ez itt a SmackDown, ahol nincsen General Menedzser tehát azt tehet, amit csak szeretne…
Ekkor a bejárat felől Sheamus érkezett, aki a mondókáját azzal kezdte, hogy gúnyosan gratulált Roman Reigns-nek a Bajnoki öv megszerzéséhez. A Kelta szerint mindenki úgy várta őt a mostani SmackDown-on, hogy bosszankodjon és kiáltozzon, ami miatt elvesztette WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Viszont tudja, hogy nagyon jó érzés lesz majd, ha a Big Dog-tól elveheti azt ,ami valójában Sheamus-é kellene, hogy legyen. Megütötte Triple H-et és Mr. McMahon-t, ami miatt nagyon komoly intézkedéseket fog folytatni ellene a cég. A legelső ilyen intézkedés pedig nem más, mint Reigns kitiltása a mostani SmackDown-ról, hiszen a Vezetőség által elrendeltek értelmében Roman nem jelenhetett volna meg ebben az épületben. A Powerhouse szerint ha bárki azt akarja, hogy távozzon innen, akkor az lépjen be mellé a ringbe és próbálja meg kivinni innen…Sheamus kijelenti, hogy nagyon imádja ezt a forrófejű hozzáállást a dolgokhoz. Viszont nem a Kelta lesz az, aki rákényszeríti arra, hogy távozzon, hanem a cég biztonsági emberei. Ekkor több fekete ruhás security tag jelent meg bejáratban Sheamus mellett. Az ír egyetlen utolsó esélyt adott még Roman-nek, hogy a saját lábán távozzon, azonban a Bajnoknak esze ágában sem volt. A Security tagok egyszerre támadták a Szupersztárt, azonban senki sem volt képes rábírni a címvédőt, hogy elhagyja a ringet. Láthattunk több Superman Punch-ot, amit követően Roman alaposan megmutatta Sheamus-nek a Bajnoki övet.

Ryback vs Alberto Del Rio

A mostani SmackDown első összecsapásán Alberto Del Rio és a Ryback mérhették össze az erejüket. Itt a Big Guy volt képes értékesíteni a Signature mozdulatát, ami után készült, hogy véget vethessen az összecsapásnak. Azonban a Shell Shocked elmaradt a League Of Nation megjelenése miatt. Ugyan ütésváltásra nem került sor, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy Ryback-nek eltereljék a figyelmét és Del Rio-nak lehetősége nyíljon értékesíteni a Cross Armbreaker-t. Befejetésül a szorításból ellenfele nem tudott kiszabadulni és kénytelen volt feladni a csatát.

Tyler Breeze vs Titus O’Neil

A második összecsapásban Goldust jelent meg a ring mellett, aki helyet foglalt Summer mellett és egy kicsit játszadozott Tyler selfiebotjával. Végül ez annyira megzavarta Breeze-t, hogy Titus könnyedén tudta értékesíteni a Finisherjét és megszerezte a győzelmet.

A Backstage-ben Dean Ambrose adott egy rövid interjút, amiben elmondja, hogy Kevin Owens milyen komolyabb támadást mért rá az előző RAW-n, viszont csakis az számít, hogy még mindig Ő az Interkontinentális Bajnok. Nem fogja meghúzni magát és készen áll válaszolni KO akciójára.

The New Day vs The Lucha Dragons

A New Day rövid népszerűsítő beszédét követően érkeztek a Tag Team Bajnokok mostani ellenfelei. A küzdelemben Big E. nem vett ezúttal készt, ám a ring mellől folyamatosan támogatta csapatát. Nem csak szavakkal segített társainak, hanem tettekkel is…Amikor a játékvezető Kofi-val és Xavier-el volt elfoglalva, akkor Big E. a ring mellett várakozó Sin Cara-t megtámadta, amiért diszkvalifikáció járt volna. Ez azonban elkerülte a bíró figyelmét, ami miatt tovább folytatódhatott a csata, amiben végül a Lucha Dragons képes volt megszerezni a végső győzelmet.

Brie Bella vs Becky Lynch

A küzdelemben megjelent a ring mellett Charlotte, aki jó szándékkal kirántotta a kötél mellett tartózkodó Brie lábát, hogy ezzel segíthessen Becky-nek. Végül az ír hölgy tudta megszerezni a győzelmet feladatással, azonban ezt a közbeavatkozást Becky eléggé nehezményezte a Backstage-ben. Ugyanis Lynch szerint képes lett volna megszerezni segítség nélkül is a győzelmet, azonban Charlotte megcáfolta és úgy gondolta, hogy csak vereséget szenvedett volna, ha nem támogatja tettével.

Kevin Owens vs Dolph Ziggler

Az adás főeseményén Ziggler léphetett ringbe a korábbi Interkontinentális Bajnok ellen, ahol a Show-Off válla eléggé komoly megpróbáltatásnak lett kitéve. Egy csúnya esést követően KO folyamatosan a sérült testrészt támadta, ami miatt a bíró diszkvalifikálta a heel karaktert.

A SmackDown befejetésénél Dean Ambrose érkezett, aki nekiesett Kevin-nek, viszont KO elmenekült. A Lunatic Fringe egyből Dolph segítségére sietett, ahol kapott egy kemény Superkick-et Ziggler-től, aki valószínűleg úgy gondolta, hogy ismét Kevin tartózkodik mellette.

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. december 17. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hitvány semmirekellő fos adás volt ez is.Hogy enek a kentaurnak milyen egy ocsmány,visszataszító arca van,főleg mikor nevet..és mostanában elég sokat nevet..2 x es kamu bajnokként..Az egész kentaur szegmens hidegen hagy.Mindenkit legyőz egy maga…pffff vörös pimpernel meg csak aszisztál neki,ahogy az egész csicska nemzet,ahogy az egész tt szekció és az egész wwe..egy ember miatt ilyen sokat megaláznak,csicskáztatnak stb…
  Visszi jön müzli,állítólag elveszi el patronkától az övet,melyet nem hagyott neki kihülni..hagy bontakozzon ki kentaur,és a wm en hunter ellen megy..Nem érdekel az egész.Szánalmas pffff

  Hardy se jön vissza,jövő ilyenkor meccselhet legközelebb..kár érte.
  Más nem is volt az adásban ami szót érdemelne…Aranyembernek örülök,de sok már a bohóc így is..
  Remélem Wyatték mást kezdenek el molesztálni,mert nem akarok még egy legenda alázást végig nézni…

  Kedvelés

  1. Én csak örülök, hogy nem Reings visszataszító pofáját kell a bajnoki részlegen látni, és szerintem ezzel az oldal készítői sincsenek másképpen. 🙂

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek