WWE SmackDown 2015. december 31. – Az év utolsó adása

117_SD_12292015mm_0854-1294794155
A SmackDown 2015. december 31-én felvételről jelentkezett. A cég ezzel az adással szándékozik zárni a 2015-ös esztendőt…

The New Day vs The Dudley Boyz és Kalisto

A New Day jelent meg elsőként az arénában, akik egy hosszas népszerűsítő beszédet követően elfoglalták helyüket, hogy kezdetét vehesse az összecsapás. Sin Cara is megjelent, aki felkötött kézzel figyelte a küzdelmet a szorító mellől. Egy pörgős csatában végül a győzelmet a Face pankrátorok csapata tudta megszerezni, miután sor került Kalisto, valamint a Dudley srácok Finisherjére. Parádés teljesítményt követően a mexikói volt képes kopogtatni.

Tyler Breeze vs Goldust

Egy eléggé rövid és nem túl pörgős csatában végül a győzelmet Tyler tudta megszerezni egy szimpla kopogtatást követően. Summer és Tyler ezt követően mikrofont fogtak és elmondták, hogy közös nevezőre jutottak és eldöntötték, hogy az új évtől a saját útjukon fognak járni, de ne aggódjon a rajongótábor, hiszen készítenek egy utolsó selfie-t…

A Backstage-ben Bo Dallas találkozott össze Curtis Axel-el, aki elmondja, hogy mivel nem esett ki a 2015-ös Royal Rumble-ből, immáron lassan egy éve tartja a rekordot. Ha a mostani csatából sem ejti ki senki, akkor pedig Ő fog menni a WrestleMania főeseményére, ami miatt nem The Rock lesz a legnagyobb durranás, aki hivatalosan bejelentette, hogy meg fog jelenni a WreslteMania 32-n. Bo tovább sétál, közben autogramokat osztogat, végül pedig találkozik Dolph Ziggler-el. A Show-Off elmondja, hogy a mostani SmackDown-on jobb ha elkezd készülni Dallas, hiszen Dolph ellen kell majd ringbe lépnie.

The Usos vs The Wyatt Family

A csatában a győzelmet Braun tudta megszerezni a csapatának, hiszen értékesítette a szorításos Finisher-jét, amiből az Uso srác már nem tudott kiszabadulni.

Team Bella vs Team B.A.D.

A hölgyek összecsapásában a Bella csapat tudott győzelmet aratni, miután Brie kivédte Naomi támadásait és értékesítette a befejező mozdulatát, ami után Naomi már nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

Dolph Ziggler vs Bo Dallas

A küzdelemben Bo többször is képes volt fölénybe kerülni, azonban ez csak pár fellángolás volt a részéről, hiszen egy keményebb Superkick-et követően Dolph könnyedén kopogtatni tudta Őt, amivel megszerezte a győzelmet.

Dean Ambrose és Roman Reigns vs Kevin Owens és Sheamus

A főesemény már fordulatosabbra sikeredett, amiben a Face Szupersztárok tudták megszerezni a győzelmet diszkvalifikációval, hiszen KO Roman ágyékát kezdte el támadni. A csata lefújását követően egyre extrémebbé vált a harc a Szupersztárok között, amiből végül Roman és Ambrose párosa jött ki jobban.

7 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. december 31. – Az év utolsó adása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szokásos hulladék adás, egyedül Dudley meg Kalisto tetszett, a többi egy rakat fos volt persze Sheamus meg KO megint hullottak 😀 A többi meg szóra sem érdemes, szinte mindegyik töltelékmeccs volt.

  Kedvelés

 2. Elég annyit elolvasni,h kentaur már tudjuk,h nyert.Ő meg a csicskája.Szánalmasak.
  Wyatt family megállíthatatlan,kiváncsi vagyok kit végeznek ki legközelebb.

  Kedvelés

  1. annyira unalmas már ez az ömlengésed a Wyatt Familyről hogy hihetetlen. a kutya nem kíváncsi minden rész alatt hogyan fényezed a száddal egy bizonyos szervüket. Nem… Tényleg nem kíváncsi rá senki

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!