WWE SmackDown 2015. február 12. – Turmoil Meccs

sd150212

Az eheti SmackDown 2015. február 12-én egy kis Backstage szegmenssel indul, amiben Kane és Big Show felkereste a szervezet jó pár csapatát, név szerint: The Usos, Los Matadores, Heath Slater & Titus O’Neil, The Ascension, és The Miz & Damien Mizdow. Ezek a csapatok a SmackDown-on részt fognak venni egy Tag Team Turmoil Meccsen, ahol az ellenfeleik Daniel Bryan és Roman Reigns lesznek az adás során.

Bray Wyatt vs R-Truth

Az adás elején kicsit szokatlan módon, de egyből egy mérkőzéssel szórakoztatta a rajongókat a cég, a jól megszokott beszédes szegmens helyett. Ebben az ütközetben R-Truth lépett ringbe Bray Wyatt ellen, ahol Truth nem volt képes igazából semmilyen értékelhető mozdulatot, vagy manőver kombinációt bemutatni. Bray uralta az egész csatát, amiben végeredményképpen a Sister Abigail-t követően képes volt megszerezni a győzelmet.

Paige vs Summer Rae

Paige mérkőzésén ismét megjelentek a Bella Ikrek a kommentátorok mellett, akik ismét elmondták a saját véleményüket Nikki leendő ellenfeléről, valamint az elmúlt hét történéseiről. A csatában inkább Paige volt az irányító személyiség, aki végül képes volt értékesíteni a PTO, azaz Paige Tap Out nevezetű szorításos Finisherjét, amiből nem volt képes kiszabadulni Summer, aki kénytelen volt feladni a csatát.

Adam Rose vs Fandango

A kettejük harca előtt visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol John Cena és Rusev ismét összeszólalkozott, amit követően ütésváltásra is került sor, ami egyfajta ízelítő volt a hamarosan következő Fast Lane PPV-re…Adam és Fandango harca az előzőeknél is rövidebb volt, amiben ismét Fandango szerezte meg a győzelmet a Diving Leg Drop-ot követően.

Daniel Bryan és Roman Reigns vs Kane és Big Show, The Usos, Los Matadores, Heath Slater & Titus O’Neil, The Ascension, és The Miz & Damien Mizdow

A SmackDown-on ezzel a csatával el is érkezett a főesemény ideje, amiben Roman és Bryan között ismét érzékelhető volt a feszültség. Végül képesek voltak megszerezni a győzelmet, amiben az is közre játszott, hogy Big Show kiosztott egy kemény W.M.D.-t Kane-nek. Végül Roman és Bryan barátokként gratuláltak a másiknak.

Ezzel zárul a SmackDown, ami után már egyre jobban letisztult a kép, hogy a Fast Lane-en két Face Szupersztár fog szembe nézni egymással, ugyanis az eddig történtek ellenére Roman sem és Daniel sem vett ezidáig heel turn-t.

16 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. február 12. – Turmoil Meccs” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ebnben az évben ez volt az egyetlen Smackdown amit végigi néztem.Leginkább a Reign,Bryan miatt.Én nem szeretem Bryant.Reigenst pedig bírom.Ma jöttem rá arra hogy Bryanből ősembert csináltak Reigens pedig indián őslakos lett.Ami pedig igaz is.Mert ha jól tudom akkor a Rocknak valami mittudom én rokona.Na mindegy.Végre az egyetlen olyan páros Ascension aki igazán tényleg szarik a szabályokra és oda baszott nekik.Kár hogy utána a Big Show meg menedzser Kane beleszólt az egészbe.Jó lett volna ha végnyomták volna a meccsett.

  Kedvelés

 2. Oké, mostantól Az Ascension az új kedvecem!
  Végre valakik elverték ezeket a nyomorék szuperhősöket, öröm volt nézni ahogy Románt átdobták a kommentátor asztal felett. Remélem hamarosan TT bajnokok lesznek, mert az Usos már olyan unalmas h még J&J security is jobb lenne a helyükre, komolyan mondom….
  Ami még meglepett, hogy R-truth-ot hogy szereti a közönség…pedig nagyonn jobber mint Heath Slater.
  Amúgy tökjó, minden héten valaki leírja h hétfőn Randy visszatér, várom izgatottan meg minden, erre semmi….
  Viszont Sheamus-t már reklámozzák, és remélem h jobb szerepet kap, mert a tavalyi nem volt méltó a karakreréhez. Ráküldhetnék mondjuk a nehézsúlyú világba…ja hogy az nincs, mert összevonták, brilliáns ötlet volt, kedves történetírók…

  Kedvelés

 3. Ha belegondolok, hogy egykor a SmackDown! adások kenterbe verték a RAW adásokat, sőt, hogy azért hozták létre, hogy a hétfő esti harcok szimbólikus végét jelentse, és a RAW kapjon egy komolyabb konkurenciát… Sírni támadna kedvem attól, amit ezzel sz adással tettek…

  Kedvelés

 4. Jó gyenge Smack Down volt,pörgetve néztem a lényeget kiszűrve.. hát őszintén szólva nem örülök, hogy Reigns-k megint nagy haverok.. ebből nem lesz heel turn.. ez így nem lesz jó,mert marad a pár mozdulatos unalmas karakter..

  Kedvelés

 5. Na ezt se nézem meg,4 meccsből 3 ban az győzött akit utálok.Legalább fele -fele lenne az arány már az is jobb lenne.
  Az NXTnek nem nehéz porig alázni ezt a szart.

  Kedvelés

 6. Ismét egy felejthetetlen SmakDown volt (irónia). Egyedül a turmoil match volt értèkelhető bár Titus és Slater helyett berakhaták volna Kidd-et és Cesarot, de a WWEtöl nem várunk a mást :-D. És megnézhetük a Big Show újabb fordulatát 85x-re, de nem baj szép lassan az NXT lesz az első számú müsor a WWE-ben 😉

  Kedvelés

 7. A Wyatt vs Whats up meccs nem volt egy nagy szám, de azért megnéztem, a 2 buzit áttekertem, senki nem kiváncsi a nyalókazabáló vs fántangó 100-dik részére, a Turmoil meccs hát sokkal rosszabrra számítottam, igazábol nem érdekelt az egész, de annak nagyon örültem hogy ezeke a fogalmatlan, dög unalmas úszókat végre elverték, már kezdtem megijedni hogy megint ezek nyernek, az adás nem volt egy rakat tr.gya domb, és csak 1 meccsett pörgettem átt, úgy hogy haladás,haladás, bár az NXT-hez képest ez 0 volt vagy inkább -1….. u.i.: csak azt nem értem hogy a rawn Reings adott egy b.sszott nagy speart kecskének, aztán most meg már puszi pajtások, grat kreatívok, csak így tovább… az adásra adok egy 10/4 pontot de csak azért mert az Ascenscion jól elverte kecskét, meg azért mert nem az úszók nyertek…

  Kedvelés

 8. Smackdown értékelés:

  Bray Wyatt vs r-truth: Megtekinthettük a meccs 125.-ik felvonását is.Mintha már nem láttuk volna elégszer.Maga a meccs szar volt amiben Wyatt nyert mit ne mondjak kurvára meglepődtem.

  Fandango vs nyalókaszopó:Ennek a meccsnek se láttam kurva sok értelmét.Valaki magyarázza már meg nekem ilyen meccset mi a jó isten faszára kell smackdownra tűzni.Az ilyen meccsnek sosincs értelme.Szerintem Fandumbóra akkor “figyeltek” fel sokan amikor Jerichoval feudolt,de még az sem tudott nagy lökést adni,hogy a wrestlemanián legyőzte az első vitathatatlan bajnokot.Adam Rossal meg az a bajom hogy egy ilyen szar partyzos gimnicket erőltettek rá.Az nxt-ben egész jó gimnickje volt.

  Tag team Turmoil:Egészen élvezhető volt.Amiben borítékolható volt Reigns Bryan győzelme.Csak azt nem értem mi az istenért rakják őket egy tag teambe.Reigns ott kellet volna hagyni ezt a nyomorúlt hobbitot.Azt is el tudtam volna képzelni,hogy Reigns adott volna egy speart Bryannek ozt csá és ezáltal elveszíti a meccset

  Ósszeségében elég pofásra sikeredett az adás.Várjuk hétfőn a RAWT.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek