WWE SmackDown 2015. február 19. – Eredmények és videók

SD_809_Photo_139-4102284024

A SmackDown 2015. február 19-én egy rövid összefoglalóval indult, amiben Roman Reigns és Daniel Bryan feud-jának egy újabb állomására tekinthettünk vissza, az előző RAW ismétlésével. Ezt követően pedig Daniel és The Miz készülődtek, hogy ringbe léphessenek egyből a SmackDown kezdésénél.

The Miz vs Daniel Bryan

A csata elindulása előtt láthattuk, ahogy a Backstage-ben Miz-nek ismét problémája akadt Mizdow-val, ami az arénában csak tovább fokozódott. Végül arra utasította Miz az asszisztensét, hogy azonnal hagyja el a területet és sétáljon a kulisszák mögé. Ahogy Damien távozott Bryan egyből nekiesett ellenfelének, akit végül képes is volt egy rövid összecsapás alatt legyőzni a Yes-Lock-ot követően.

Ryback vs Kane

A Big Guy és a Démon összecsapása szintén eléggé rövidkére sikeredett, amiben végül a győzelmet a face Szupersztár tudta megszerezni a Finisherjét követően.

R-Truth vs Bad News Barrett

A harcot Dean Ambrose a kommentátorok mellől figyelte, vagyis inkább a kommentátorokkal szemben. Hiszen felült az asztalra és egyszerűen hátat fordított leendő ellenfelének. Bad News ettől kicsit összezavarodott és jobban el volt foglalva a leendő kihívójával, mint a mostani ellenfelével, ami miatt Truth könnyedén egy fordítást követően kopogtatni tudta az Interkontinentális Bajnokot.

The Ascension vs The New Day

A csata előtt visszatekinthettünk pár pillanat erejéig John Cena és Rusev viszályának lépcsőfokaira, aminek a végén mindketten eléggé jó esélyekkel néznek majd szembe egymással a Fast Lane-en.
A harcban egy eléggé átlagos csatát tekinthettünk meg, amit végül Konnor és Viktor csapata tudott megnyerni a Tag Finisherjüket követően.

Roman Reigns vs Luke Harper

Daniel győzelme után, Bryan leendő ellenfele lép a ringbe, aki szintén győzelmet tudott szerezni, amikor a Superkick-et követően egy hatalmas Spear-el válaszolt ellenfelének.

Big Show vs Erick Rowan

A következő összecsapásban az óriás tudta megszerezni a győzelmet a ChokeSlam-et követően.

Paige vs Cameron

A hölgyek összecsapásában Paige tudta megszerezni a győzelmet a szorításos Finisherjét követően.

Jimmy Uso vs Tyson Kidd

A csata előtt visszatekinthettünk Goldust és Stardust ellentétére, aminek vagy egy állomása vagy pedig a befejezése lesz a Fast Lane, ahol a két Szupersztár össze fog csapni.
A harc diszkvalifikációval zárult hiszen Rusev érkezett kicsit érthetetlen okból és nekiesett mindenkinek, aki csak a keze ügyébe került. Végül pedig egy mikrofont ragadott és elmondta, hogy készen áll John Cena ellen ringbe lépni, ahol összetöri majd a Cenation Vezetőjét.

Dolph Ziggler vs Seth Rollins

A főesemény eléggé jóra ígérkezett, amiben végül Seth Rollins győzelmével ért véget. Ám a csata után még került sor ütésváltásra, ugyanis Seth, Big Show, Kane és a J&J Security visszatért a ringbe, akik Ziggler után Rowan-t és Ryback-et is egy kemény verésben részesítették.

A Fast Lane előtti utolsó SmackDown eléggé gyengére sikeredett, ám valószínűsíthetjük, hogy a követező PPV ezért kárpótolni fog minket, hiszen az előre bejelentett csaták alapján egy jó kis adást fog összehozni a szervezet.

16 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. február 19. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egy valamiben bízok.Abban,hogy Ryback végre kap egy kisebb övet,utána pedig a wrestlemania-n lesnar győz,jön seth beváltja a táskát és nyer,majd a következő raw-n mondogatja,hogy ő a jövő.Berohan ryback,szétzúzza rollins-és a két inast,majd a summerslam-en elnyeri rollins-tól az övet.De jó lenne!

  Kedvelés

  1. Ez a büdös életben nem fog megvalósulni. Sajnálom hogy ki kell ábrándítsalak, de Ryback addig, amíg Zigglerrel meg Rowannel buzul, addig még a szagát sem fogja érezni az öveknek.

   Kedvelés

 2. Dean megfogja verni baljós berattet, hiszen dean roman csapattársa volt és roman csak jó emberekkel szövetkezik szóval várom dean győzelmét
  roman meg nagyobb faltörőt adott mint valaha, nagyszerű győzelem volt, luke harper megrúgta romant, de mintha meg se érezte volna, elképesztő ez az ember!! szeth rollin meg egy féreg, 5 vs 3 mi volt ez? gyávák összeállnak és elvernek mindenkit, szégyen

  Kedvelés

  1. Atya Úr Isten csak tudnám hogy minek nézik a wwe-t azok akik 10 évesek,vagy még annyik sem!
   Először is az nem baljós barrett,hanem Bad News Barrett,ha meg mindenáron magyarosítani akarsz írj Rossz Hír Barrettet,mert nem tudom hogy a viasatosok hogyan fordítanak,de a bad news nem baljósat jelent,a címét pedig szerintem meg fogja védeni,mert csak most kapta vissza,de persze lehet hogy tévedek.
   Dean meg azért volt Roman és Seth csapattársa,mert HHH így akarta,a pankrátoroknak nincs beleszólása a történésekbe,olyan ez mint egy sorozat,minden forgatókönyv szerint megy amit HHH diktál,azért tette őket össze,mert lehetőséget látott bennük,és azért szedte szét őket,hogy fel kerüljenek a main rosterbe(a nagyok közé),nem Seth akarta hátba szúrni őket ez így volt a forgatókönyvben.
   Ők 3-an nem azért álltak össze,mert Roman csak jókkal szövetkezik,hanem azért mert Triple H meglátott bennük valamit,ha akarja,akkor Heath Slatert,és Yoshi Tatsut rakja melléjük.
   A jelen állás szerint Dean és Roman a jófiú,Rollins pedig a rosszfiú,de ez bármikor változhat,és akkor majd Rollinst fogod éljenezni és Roman lesz a gyáva féreg.
   Az ilyesmit nem szabad komolyan venni,a történet meg van írva,a való életben mind rendes,normális emberek,akik egyszerű utasításokat hajtanak végre,semmi bajuk egymással,akkor neked se legyen.
   Vagy ha mégis pikkelnek egymásra az 5 vs 3 meccsek miatt van.

   Kedvelés

   1. Azt halkan jegyezném meg, hogy Punk ötlete volt a Shiled, legalábbis azon része, hogy ne már main rostereseket, hanem új srácokat tartalmazzon. Oh, és Punk eredeti elgondolásában benne sem volt Roman, őt HHH/Vince akarta. Hogy ki lett volna Reigns helyett? Most passzolnám, és nem keresném ki a 2 órás podcastjéből, viszont ajánlom mindenkinek ki még nem hallgatta meg.

    Kedvelés

 3. Összességében elég jó volt a Smackdown. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt még jobb de az igazat megvallva volt már ennél rosszabb is. Ja majdnem kimaradt, hogy hol van Randy Kibaszott Orton (RKO)? Tudom a választ 26-án visszatér. 🙂 Na akkor a másik kérdés ha már annyira promozzák, hol van Sheamus az ír vadállat, a pofozógép, az állóképesség királya, a brutális daráló? Remélem hamar visszatér. 🙂
  Első meccs:
  Daniel Bryan és The Miz: Nem tudom miért nyomatják ennyire az úszógumis kecskét, aki a lábát se tudja felemelni csipőnél magasabbra, de el van szállva magától. Nem érdemelte meg, hogy Miz-t lenyomja. Nagyon nem, de hát ez volt a forgatókönyv…

  Ryback és Kane: Hát lehetett volna pörgősebb és hosszabb, de nem lett, bár volt egy-egy alkalom ahol betekintést nyerhettünk Ryback duzzadó karjai mögött rejlő erőbe. Mikor szinte a földről emelte fel Kane-t a nyakába és egyenesedett ki vele a kivégzéséhez, vagy csak simán felkapta, hogy földhöz vágja nem semmi. Mindig elképedek micsoda erő van Rybackbe, de attól függetlenül uncsi volt a meccs egy csöppet. De mindig jó Ryback arcát és fejét nézni ahogy artikulál, mindig jót derülök rajta.

  Baljós Barret és R-Truth: Érdekes, rövid és unalmas, így tudnám összefoglalni. Nem tudom mit akar Barrett Ambrosetól (még ha Ambrose hívta is ki), az egy állat egy jelenség egy dühöngő fenevad, ketté szedi “orrbitront” nem gyengén. Én nagyon csípem Ambrose stílusát meg mindent amit csinál, egyszerűen üde színfolt ebbe az unalmas közegbe.

  New Day vs The Ascension: A két Kratos utánzat és Kofiék közti csatát Big E karakterének teljes megszégyenítése döntötte el az Ascension-ék felé. Nem értem azt a csapatot miért kell ennyire pusholni, a New Day sokkal jobb lenne, de biztos az a jó az üzletnek.

  Luke Harper és Roman reigns: Az igénytelen csapott össze a 3 mozdulatos specialistával aki most egész sok új mozdulattal lepett meg. Ilyennek kell lennie egy jó meccsnek. 40 percet kellett várni, de megérkezett. Ez se volt hosszú, de legalább pörgős, adok-kapok pofonok, sok mozdulat és váratlan csattanások. Megérdemelte volna mind kettő a gyözelmet, hiába utálom Harpert, de Roman nyert gratulálok neki. (Bár a Fast Lane miatt furcsa lett volna, ha nem ő győz)

  Eric Rowan és Big Show: Én már sajnálom szegény Rowan-t és nem tudom hova akarják még gyalázni a karakterét, de ez már nagyon gusztustalan dolog amit vele művelnek. Semmi esélyt nem kap, de még egy győzelmet se, elbaszták mint Cesarot, pedig ott is lenne bőven mit megmutatni, de hát sajnos ez van, a nagy dagadt kamion sofőr nyerte ezt az összecsapást is és nem a kis hentes.

  Díva meccs: Sajnos ez nem tudja még midnig lekötni a figyelmemet, így ezt áttekertem

  Tyson Kidd vs Uso-ék: Elkezdődik a meccs és berohan Rusev midnenkit letarol, hazudnék ha azt mondanám nem esett jól nézni. Nem szeretem szegényt de akkor is itt szépen rendet tett.

  Jöjjön a nap fénypontja a méltatlanul elcseszett Seth Rollins és az egyik kedvenc félig Magyar Dolph Ziggler között. Ez egy meccs volt, sőt A meccs. Végre Rollins is megmutatta mit tudott anno a NXT-ben. Látványos, pörgős, zúzós meccset tártak elénk. Az utolsó harc felemelte az egész Smackdown színvonalát. Megérdemelte Rollins, hogy nyert, de Ziggler is megérdemelte volna. Mindkettő tehetséges és ügyes pankrátor, remélem nem hagyják elkallódni őket, és oda figyelnek jobban rájuk. 🙂

  Ami a meccs után volt az szép volt. Ryback majdnem egyedül szétkente az egész bandát, bár mivel egyedül maradt várható volt, hogy kap egy ko punch-ot és egy koponya tiprót. 🙂 Na ez jó lett a végére. gyenge kezdés után nagyon jó befejezés. 🙂

  Kedvelés

  1. Nem is tudtam, hogy Zigglernek magyar ősei vannak,,,viszont valóban! Olvasgattam róla ezt-azt, de wikipédiás cikke most újra átfutva is mindössze egy mondatban tartalmazza ezt. Feldobtad a kedvem. 🙂

   Kedvelés

 4. Ahogy rawhoz írtam, szörnyű lesz, az is volt. VISZONT Rusevnek állítom most volt a legjobb pillanata eddigi main rosteres pályafutásában! Élvezhető zúzást nyújtott és imádom, hogy nem adja meg azt az örömöt a nézőknek, hogy angolul ordibáljon. 😀 Nyelvet értőknek külön öröm lehet. Van fent rengeteg videó, hogy az ilyen üvöltözéseiben azért nem egy orosz káromkodás is szokott helyet kapni -mondjuk ez mekkora mérhetetlen kétszínűség már a pg-ségre nézve-.

  Dean vitt még egy kis színt az adásba, de úgy veszem észre, hogy már nem adnak neki semmiféle előre megírt szöveget, viszont még mindig láncon tartják amiért nem érzi magát jól a karakterében most. Hiába, mikor Sethel feudolt és kapott nagyobb szabadságot -ne a hotdog árus kocsira gondoljunk- például a szerződéstépésnél, ahol szerintem az eddigi legjobban lejön, hogy ő mit is tudna maradéktalanul hozni, ha hagynák és még 12-14-es karikába is beférne.

  Harper pedig szerintem vigaszdíjnak kapta az intkont övet egy hónapra,,,,előre a karrierjének maradék 5-10 évebeli jobberkedéseiért,,,pedig olyan jó heel lehetne. Talán nem akarják, hogy Wyatthez hasonló pankrátor legyen a rosterben, hátha a 10 évesek még összekevernék őket, vagy nem tudom…

  Azon viszont minden alkalomkor nevetek a pörgetés előtt, hogy mire a New Dayt összerugdosták, addigra felbontották az összes 3 fős csapatot… 😀

  Jut eszembe,,,,,ajajj Mcmahon papa, kivesztek egy nézhető és egyedülálló gálát és a helyére egy bizonytalant raktok pont a szakadék -remélhetőleg- legalján, ami előtt nem telt el 2 hét ahol szénné gyalázott titeket az “újonc” gárda. Lehetne ennél rosszabbkor új ppv-t behozni? Erősen kétlem.

  Kedvelés

 5. The Miz vs Bryan: Borítékolható volt Bryan győzelme.Elnézve Miz mizdown párost nem sokáíg lesznek egy csapatba idő kérdése mikor vállnak külön útjaik,lehet hogy a wrestlemanain egymásnak eresztik őket.

  Kane vs Ryback:Ez a meccs is annyira kiszámíthatatlan volt.Ja nem.Nem tudom minek eröltetik még kanet neki már régen nem a ringben lenne a helye.

  BNB vs r-truth:Ez a meccs egy kicsit meglepett nem számítottam r-truth győzelmére.Bareet addig pofázott Ambrosnak,hogy elbukta meccset.Remélem a Fastlaneon Ambrose elveszi az övet Barettől

  Illuminások vs 2 feka:Papírforma meccs ez is.Remélem az Illuminásokból nem csinálnak olyan karaktert mint Rusev vagy Bo Dallas akik mindent megnyernek.Bírom ezt a csapatot és a gimnickjük is kurva jó.

  Reigns vs Luke Harper:Reigns szinte végig dominálta a meccset.Harparnek esélye sem volt.

  Ziggler vs Rollins:Nem tudom hanyadjára akarják leadni ezt a meccset de már nagyon kezdem unni. és megint ugyanaz a forgatókönyv,mint a rawn csak annyi változzással,hogy nem Ziglerék hanem Rollinsék diadalmaskodtak.

  Összeségében egy elfogadható smackdownt kaptunk.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek