WWE SmackDown 2015. december 3. – Handicap

sd151203

A SmackDown kezdésénél visszatekinthetünk Roman Reigns és Sheamus viszályára, ami a Survivor Seres óta folyamatosan fokozódik. Az előző Monday Night RAW-n a Kelta megalkotta több Heel karakterrel karöltve a League of Nations nevezetű formációt, amitől hatalmas támogatásra számít a későbbiekben. Azonban Roman Reigns mellett is megjelentek nevesebb Szupersztárok, az Uso Ikrek és Dean Ambrose személyében.

A ringben Roman Reigns, Dean Ambrose és az Uso Ikrek jelentek meg, akik közül a Big Dog kezében volt a mikrofon. Azt kérdezte a rajongóktól, hogy hányan vannak ezúttal itt a családjukkal a SmackDown-on? A tömeg hangos ovációval válaszolt a feltett kérdésre, amire Roman csak annyit mondott, hogy: “Én is”. A unokatestvérei felé fordulat és kijelentette, hogy kétségtelenül hatalmas családdal rendelkeznek, majd megpróbálta megsaccolni, hogy körülbelül 150 unokatestvére lehet. Ezt követően Ambrose-hoz szól, akit szintén testvérének tart, hiszen már 5 kerek éve egymás mellett állnak és támogatják a másikat, őszintén reméli, hogy ez még akár 30 év is lehet…Roman nem szeretne véget vetni a mókának és elrontani a jókedvet, azonban van egy nézőpontja…Sheamus megfosztotta a Powerhouse-t a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övtől a Survivor Series-en, amit követően a Kelta egyből a Vezetőség, aztán a League Of Nation támogatását élvezte. Azonban a League nem lesz képes segíteni az írnek a TLC-n, ahol 1-1 elleni küzdelemben kell majd szembenéznie Roman-el egy “Tables, Laddders and Chairs” küzdelemben, ahol köztudottan nincsen diszkvalifikáció. Szóval Roman-nek nem kell semmi mást tennie saját elmondása szerint, mint kiosztani egy Superman Punch-ot, majd egy Spear-t, ami után felmászni a létra tetejére és megszerezni azt, ami ténylegesen az övé…Azonban ez még nagyon messzinek tűnik. Nem akar várni a TLC-ig, ezért arra szólítja fel Sheamus-t, hogy itt és most vonszolja be a ringbe a seggét.

Kis idő múlva érkezett is a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka, természetesen a League Of Nation többi tagjával az oldalán. A Kelta elmondja, hogy nagyon élvezte a beszédet, amiben Roman elmondta, hogy családi szálak fűzik össze Őt és az Uso-kat, valamint, hogy az elmúlt években milyen nagyon jó barátja lett Dean Ambrose-nak…A rajongóknak nem igazán tetszett a Kelta megjelenése, amit közöltek is vele, hiszen hagosan felcsendült a “You Look Stupid” mondat kántálása, amit követően a “USA” szót kántálta a rajongótábor, hiszen a League Of Nation csapatban egyetlen Egyesült Államokbeli Szupersztár sem szerepel. Azonban ezek a közönség felől érkező negatív reakciók egyszerűen csak leperegtek a pankrátorokról. Sheamus belekezd beszédébe, aminek az elején kijelenti, hogy nem érti azt, hogy Roman miért ennyire nyers ezzel a témával kapcsolatban, hiszen alkalma volt megszerezni a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, amit nagyon kevesen mondhatnak el magukról. Természetesen nem hagyta ki Sheamus most sem, hogy gúnyosan megjegyezze, hogy azonban ez mindössze csak 5 perc 15 másodpercig tartott. Ezért is készítette el a pólóját (Ami meglehetősen hasonlít Stone Cold Steve Austin 3:16-os felsőjére)…Roman ekkor a mikrofont a szájához emelte és kijelentette, hogy nem gondolná azt, hogy bárki is szeretné hallani Sheamus csattanós poénjait. Inkább azt szeretné a publikum látni, hogy a Face Szupersztárok csapata csattanós pofonokat oszt ki a League Of Nations-nek. Sheamus azonban ekkor tiltakozni kezd és elmondja, hogy szerinte az a probléma Roman-el kapcsolatban, hogy mindent nagyon agresszívan fog fel és próbál megoldani. Kettejük csapata össze fog csapni még ma este, de a címmérkőzésére Sheamus ellen kénytelen lesz várni a TLC-ig.

Ekkor megszólalt a New Day zenéje és a Tag Team Bajnokok triója a bejárat felől érkezett az arénába. A League of Nation bandája barátságosan fogadta őket, ami után Xavier szeretett volna elmondani egy kisebb statisztikai adatot Roman Reigns-nek: Sheamus-nek tovább tartott a Bajnok avató ünnepsége az előző RAW-n, mint ameddig a Survivor Series-en Roman képes volt birtokolni a Bajnoki címet. Ezt követően a New Day sajátos módszerével kijelenti, hogy Roman Reigns egy rom. Az Uso Ikrek ekkor arra szólítják fel a WWE Tag Team Bajnokait, hogy inkább fogják be a szájukat és harcoljanak meg velük a szorítóban. Xavier ekkor kijelenti, hogy a Lunatic Frigne és Reigns unokatestvérei ott lesznek majd a Tag Team küzdelemben a mostani SmackDown főeseményén…Ha képesek lesznek legyőzni a ma esti ellenfeleiket, akik nem mások lesznek, mint a New Day triója. Azonban a Dean és az Uso srácok kikapnak a Tag Team címvédőkkel szemben, akkor Roman Reigns kénytelen lesz egyedül szembe szállni a League of Nations ellen.

Tyler Breeze vs Neville

A küzdelmet Dolph Ziggler a kommentátorok mellől figyelte, ahol folyamatosan elmondta a harcról, valamint a résztvevőkről a véleményét. A ring mellett pedig Summer Rae jelent meg, aki folyamatosan próbálta megzavarni a High Flyer-t, ami nagyjából sikerült is neki. Végül Tyler kopogtatni tudta az angol ellenfelét, amivel megszerezte a győzelmet.

A Backstage-ben Becky Lynch ad egy rövid interjút JoJo-nak, amiben elmondja, hogy még mindig Charlotte a legjobb barátja, bár nem volt neki kimondottan szimpatikus az a módszer, amivel az előző RAW-n megszerezte a győzelmet. Viszont minden barátságban vannak hullámvölgyek, mint most az övékben, egyszerűen csak el kell felejteni és menni tovább. JoJo felteszi a kérdést, hogy akkor az elmúlt hónapok alatt Paige-el is ez volt a helyzet? Azonban Becky szerint Paige teljesen máshogy viszonyult a barátság szóhoz és mindkettejüknek hátat fordított…Ekkor megjelentek a Team Bella csapatból Brie és Alicia, akik kijelentették, hogyha Paige-el is konfliktusa támadt Becky-nek, valamint Charlotte-al is, akkor nem ártana elgondolkodni azon, hogy valószínűleg az ír dívában van a hiba. Ekkor heves vita alakult ki, aminek Charlotte megjelenése vetett véget.

Brie Bella vs Becky Lynch

A küzdelemben Becky eléggé hamar eljutott arra a pontra, hogy megpróbálja értékesíteni a Finisherjét, azonban nem tudta megszerezni a győzelmet, mert Charlotte a ringbe sietett és megtámadta a Bella lányt. Ezzel Brie lett a küzdelem nyertese diszkvalifikációval.

A Backstage-ben The Miz odasétált Neville-hez, aki a mostani adáson korábban vereséget szenvedett Tyler Breeze ellen. Miz szerint hiányzik Neville-ből a karizma és hogy valaki támogassa őt, elég ha megnézi Breeze példáját…Miz korábban több embert is mentorált már, akik sikeresek lettek, bizonyára a High Flyer is hallott már Daniel Bryan-ről. Daniel még az NXT-s korszakában szerepelt Miz ügyfeleként, ami után a cég egyik legkiemelkedőbb és legsikeresebb Szupersztárja lett viszonylag eléggé rövid időn belül. Miz átnyújtja a névjegykártyáját, hogy Neville gondolja át és a sikeresebb szeretne lenni, akkor nem kell mást tennie, mint elfogadni Miz mentorajánlatát.

Szintén a kulisszák mögött Renee Young kérdezi az előző RAW-ról Lanaá-t és Rusev-et. Hétfőn Ryback ellen lépett ringbe a Bolgár Bestia, ahol Lana rátámaszkodott a lépcsőre, ekkor Ryback nekivágta a kelléknek ellenfelét. Rusev ahogy teljes testével nekizuhant a lépcsőnek Lana is egy kemény ütést kapott. A Bolgárt nem is érdekelte a továbbiakban a küzdelem és a feleségéhez sietett segítségül, ami miatt a bíró kiszámolással kénytelen volt véget vetni a küzdelemnek…A Szupersztár elmondja, hogy Ryback egy csaló, aki olyan módon támadta Rusev-et, hogy ne legyen képes visszatámadni. Legközelebb amikor ringbe lép majd a Big Guy ellen meg fog fizetni, hogy fájdalmat okozott Rusev feleségének.

The New Day vs The Usos és Dean Ambrose

A küzdelemnek jókora tétje van, hiszen ha az Ikrek és Dean triója vereséget szenved, akkor Roman Reigns kénytelen lesz egyedül szembenézni az egész League Of Nations csapattal a mostani adás főeseményén…A harcban egy sarokból indult rosszul kivitelezett mozdulat következményében Jimmy Uso térde egy kemény ütést kapott. Pont az a bal térd, ami már az előző RAW-n sem volt 100 %-os. Amikor a bíró Xavier-el volt elfoglalva, Kofi kiosztott egy Troube In Paradise-t egyenesen Jimmy térdére, ami után Woods kopogtatni tudta ellenfelét. Ezzel pedig Roman Reigns nagyon nehéz helyzetbe került, hiszen 1-4 elleni Hadicap csatában kell helyt állni a League Of Nations-el szemben.

D-Von Dudley vs Bray Wyatt

A Wyatt Family mellett megjelent Bubba Ray Dudley és Tommy Dreamer is a ring mellett, akik támogatták a csapattársukat. Végül egy kemény Big Boot-ot követően Bray kiosztotta a Sister Abigal-t, ami után képes volt könnyedén kopogtatni ellenfelét. A csata után egyből elkapta D-Von-t ismét a Sister Abigal-el, amíg a Family többi tagja asztalt állítottak fel a ringben. Ekkor Tommy és Bubba Ray a ringbe siettek és nekiestek kendópálcákkal a Wyatt bandának. Végül Bray csapata egy jókora pusztítást rendezett a szorítóban.

League Of Nations vs Roman Reigns (4-1 Handicap Meccs)

Roman többször kijelentette, hogy Ő a One versus All, azonban most ez a mondat komolyabban is értelmet nyert. Barrett, Rusev, Del Rio és Sheamus várták, hogy mikor érkezik meg az arénába Roman, aki a bevonulása előtt a Backstage-ben még gratulált az Uso srácoknak és Dean-nek, akik megtettek mindent a győzelemért…
A Főeseményen Reigns egy nagyon parádés szerepléssel képes volt a ringen kívül minden egyes Leauge of Nations támadást kivédeni, sőt fölénybe került ellenfeleivel szemben. A bíró végül kiszámolással véget vetett a küzdelemnek, hiszen Sheamus csapatának minden tagja a ringen kívülre került, míg Roman az utolsó pillanatban visszatért a kötelek közé. A csata győztese a Big Dog lett, akit ezt követően egyszerre megtámadott a Leauge Of Nations. Azonban segítségére érkezett Dean Ambrose és az Uso Ikrek bandája, akik végül felül tudtak kerekedni a Heel karaktereken.

Ezzel zárult a SmackDown első decemberi adása, amit majd a RAW fog követni hétfőn. Valamint már csak egyetlen hétre vagyunk a fordulatosnak ígérkező TLC PPV-től.

21 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. december 3. – Handicap” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Megint csak elolvastam, nézni nem vagyok hajlandó. Ez mi? Ez az adás baszd meg? Vince-t dobják már be vmi öregek otthonába, v gumiszobába, bánom is én, de tüntessék már el. Még a legnagyobb kedvencemtől Stone Cold Steve Austintól sem bírnám végignézni, hogy 4 embert csak kisujjból elver, nem kentaurtól! Meddig kell még ezt a vergődést nézni/olvasni? Dean is meddig lesz még ennek a buzinak a csicskája? New Day meddig lesz még bajnok? Semmit nem ér az egész. New Day jobberkedni is kevés lenne, nem övet birtokolni. Rusevet tönkrevágta szuper müzli, meg a kreatívok, soha többet nem kerül öv közelbe. Neville-t is felhozták, és csak van. Nem csak van, látványosan fejlődik, visszafele. Shamus meg kurva gyorsan felejtse el azt a pólót, az Austiné

  Kedvelés

 2. Skacok lenne egy nem az adáshoz tartozó kijelentésem. Csatlakozzunk a Cesaro Section hoz. Én már megettem és nem bántam meg.

  Kedvelés

 3. Az adásról nem írnék, mert nem igazán ért annyit.

  Viszont annyit megjegyeznék, hogy teljesen értetlenül állok a WWE kreatívok előtt, és most nem a Reigns push-ra okára gondolok, mert az nyilván csak a pénz miatt van. Viszont az teljesen érthetetlen, hogy miért nem képesek felfogni, hogy ilyen erőszakosan, nyilvánvalóan lehetetlen letolni valakit a közönség torkán, még akkor is, ha alapból karizmatikus és szimpatikus is lenne.

  Lehet szidni Reignst, de egészen a RR-ig a többség imádta, onnantól viszont totális csőd. Az RR-en megpróbálták pofátlanul nyilvánvaló módon előre tolni, RR győzelem, Rock védőbeszéd, stb, de mindenki megutálta. Nyilván Daniel Bryan miatt is, de azért is, mert sütött róla a kivételezés.

  Miután majdnem teljesen sikerült tönkretenni a karaktert, nagy nehezen elkezdett visszakapaszkodni, már csak a fél aréna fújolta. Erre mit csináltak? Megint elkezdték pofátlanul tolni, ráadásul berakták a címmeccsre a nála kedveltebb face Ambrose ellen. Amikor rájöttek, hogy ez ordas bukta lesz megint, hozták a keltát, csak az a baj, hogy megint mindenki tudta, hogy biztonsági megoldás, és igaziból Reignst akarják pusholni.

  Most pedig mit csinálnak? Ha Bryant hihetetlenül megszerették az Authority elleni feud után, ugyanazt a sablont megpróbálták rátolni Romanra. Megint hihetetlenül ostobán, semmit nem változtatva az egészen, szerintem ha Orton nem lenne sérült, megint ő vette volna el az övet valami kamuval, nem pedig Sheamus, ennyire beleszarnak az egészbe. Ráadásul annyi eszük nincs, hogy rájöjjenek, hogy Bryant nem azért szerették meg, mert nyert az Authority ellen (persze a végén ez kellett), hanem mert pont lehetetlen esélyek ellen küzdött, megalázták, elnyomták, egyedül volt, stb. Közben pedig Daniel végig azt hajtogatta, hogy underdog, kicsi, csúnya, de keményen dolgozik, jöhetne akár a közönségből is. Ezért szerették. Ehhez képest Reigns-szel mit csinálnak? Mindenkit megver, három embert székkel, négyet szék nélkül, hárman segítik, mindig győz… Ráadásul kigyúrt szépfiú, még véletlenül sem átlag ember. A közönség nem fogja ezt így megenni, nincs is értelme. A végén meg az lesz, hogy 1-2 éven belül kikukázzák Romant, hogy “reménytelen”, pedig szerintem fejlődik a ringben és nagyon minimálisan a mikrofonnal is. Viszont ilyen kreatívokkal és sztorival csak szenvedés az egész, neki is és a nézőknek is.

  Még annyit, hogy akik Romant és az Usokat szidják (az ikrektől én konkrétan bealszom), hogy csak azért pusholják őket, mert Rock rokonai, várják csak az igazi “diva revolution”-t. Tippem szerint fél év-év és jön TonnaDonna Nia Jax is az NXT-ből. Talán egy éve sincs ott, volt vagy 3 tévés meccse, de már címmeccse van, és tippem szerint hamarosan NXT bajnok is lesz. A tehetség utat tör az NXT-ben is…

  Kedvelés

  1. Legyen igazad és kerüljön minél előbb a kukába ez a tehetségtelen senki,nincs rá szükség.Az árnyékában tehetségesebbnél tehetségesebb pankrátorok vesznek el…

   Kedvelés

  2. Igazad van amit írtál mert Bryanél hihető is volt legreménytelenebb helyzetben sem adta fel és ott tényleg meg szerették de itt más a helyzet Roman sokkal erősebb fizikumú és tényleg kicsit már unalmas hogy 1 maga mindenkit elver pedig szeretem Romant de már sok lesz!!

   Kedvelés

  3. Kiválóan összefoglaltad a lényeget. Roman egy posterboy. Egy kirakatbábú, jól mutat. Közepes a ringben, valamit fejlődik, mikrofonnal szar. Tök jó heel lehetne, de ebbe ne menjünk bele…

   Minden jobb lenne, ha abbahagynák a push-t.

   Kedvelés

 4. Mick Foley véleménye, minden szavával egyetértek, talán a legpontosabb okfejtés a jelenlegi állapotokra.

  WWE is at a real crossroads. Allow me to paraphrase Albert Einstein, who said “the definition of insanity is doing the same thing over and over, and expecting different results”. Wrestling historians can argue about when the ‪#‎AttitudeEra‬ in wrestling officially began. But for me, it will always be at a meeting called by Mr McMahon in the Spring of 1997, where he admitted that what had worked for them for so long in the past (I interpreted that to mean one-dimensional characters that tended to be job-related) was no longer working, and that if they were going to survive, the wrestlers themselves were going to have to step up, and help create those dimensions that would establish the emotional bond between the wrestlers and the fans – part of the lifeblood of professional wrestling.

  Today’s WWE Superstars (I’m including the women here, since the term “Diva” had its time, and that time is done) are at a distinct disadvantage in some ways. They can’t flip birds, and use the colorful language. They can’t bleed – even when the situation seems ripe for it. Man, Roman Reigns’s life would be so much easier if he could survive vicious assaults the way guys in my era did. But all the blood, the language and the violence paled in comparison to the real secret weapon of the Attitude Era; the FREEDOM TO CREATE…THE FREEDOM TO TRY…THE FREEDOM TO FAIL – the idea that going down swinging (I hope I’m not losing you guys in all the non-baseball playing countries) was almost as important as hitting the ball out of the park – as long as you took your best swings. There’s a difference between playing to win, and playing not to lose: one breeds confidence, the other breeds fear.It’s the difference between cutting the type of promos Stone Cold Steve Austin and Dwayne The Rock Johnson gave, and the cookie-cutter approach all too often employed these days by WWE creative. One style allowed for creativity and emotion. The other calls for memorization and recitation.

  I hope I don’t sound like I’m picking on WWE. There is a big part of me that loves this company, and always will. Why else would I be up at 4:15 am, writing things that are likely to banish me deeper and deeper into the WWE doghouse? One of my favorite wrestlers proposed a storyline that would allow me a four of five week storyline that would allow me to dig in deep, and swing for the fences – and in the process, maybe advance a few of the super-talented but underutilized athletes on the roster. I would love to do it….but I doubt it’s going to happen. After all, I might want to do something crazy like go out there without a script, and try to create some real emotion – in other words, the type of thing that saved WWE in the late 90’s.

  The talent pool has never been deeper. But the creative flow is stagnant…and it’s been stinking for a while. I quoted Einstein to begin this thing. Let me conclude with the immortal words of Owen Heart: “Enough’s enough: it’s time for a change!”

  Kedvelés

 5. Komolyan mondom inkább csak Díva meccset nézek a Becky és Charlotte sztori ami most van még érdekel is…de a vége…persze az új “TT”-t megveri 4v1-be…még jó hogy nincs Nexus mert azokat is elverettetnék ezzel a szerencsétlennel….annyira eltudják baszni ilyen adásokkal az ember napját…amikor Cena volt az US bajnok senki az ég világon még hozzá sem érthetett persze most hogy Del Rionál van azt akkor verhetik amikor csak akarják édes jó istenem..-.-“””

  Kedvelés

 6. Na de tényleg Royalnak igaza van!! Most kivételesen!!

  Itt vannak frankon az övek és senki mellé sem tudnak normális bajnokokat adni. TT nél már rég a Dudley Boys,Wyatt family, Lucha Dragons, The Ascension ezzek között kellene már rég cserélődnie a TT vonalban nem a 3 negrónak mióta is bajnokok mintha öröké valóságnak tűnne olyan rég volt más tt bajnokok. Rémlik mintha az mondanák Owens Dean ellen bukbá azt övet és menne Lesnar ellen a WM-re de ezt is kizárnám mert nincs eddig semmi promoja Lesnarnak Owens ellen sztem ez is buko meg az is hogy Deanél egyáltalán öv lesz. Alberto fasza USA bajnok lenne ha jó ellenfelek lennének neki promokkal együtt de helyette be tették tölteléknek ide de minek?? WWE WHC öv azt kellet volna agyon ütni aki kitalálta hogy a 2 fő övet egyesítsék pontosabban segnyaló Cena-t mert szerintem neki is van keze benne!! Nem tartana a WWE most ahol van!! Legalább látnánk WHC övnél Ceasro-t, Dean-t, Owens-t vagy valakit a WWE övvel meg azt kezdtek volna amit akarnak visszatérve ezt megint jól elbaszták mint mindig a storykat!!

  Kedvelés

  1. Persze h igazam van,és nem csak most muahahahahahah
   Akiknek rendes történet,karakter,feud,lehetőség kéne,mert megérdemlik.
   Cezaro,hegyomlás,giga csoki golyó,tünde,doom ivadékok,törpe sárkányok,békapofa,beretta,el patronka,besenyő,Dudley boys,gondos bocs,ppp,aranyember,törzsgyökér,Kane,mizantéria elvtárs,holdkóros kannibál,veszett kutya bár neki ritka fos semmilyen,sehová nem fejlődő,sehová nem tartó karaktere van évek óta,de tehetséges és stb
   Rengeteg tehetséges pankrátor van.Vannak legendák,újoncok,jobb sorsra érdemesek,tehetségek stb és szopóág,boxzsák,süllyesztő,jobberkedés stb..közbe meg müzli és kentaur csúcson van,másokon átgázolva..szánalmasak.
   Olyan jó történeteket lehetne írni,még ebben a pg gyerekbarát fos matinéban is..de ez a szupehős világ,mindig a baby facek nyernek,mert ez a jó üzletnek,ki mennyire eladható,vagy eladhatatlan,ki mennyire jo mikrofonnal a kezében,,kentaur nagyon nem az,,mégis ott van..a logopédusa meg a sarokból sssssúg neki.
   Rengeteg a sérülés,kisebbek nagyobbak komolyabbak,mert agyon vannak hajszolva,minden héten ott vannak harcolnak,dark meccseket nyomnak stb h szórakoztassanak minket,és sokan mit kapnak ezért?Semmit.Más meg jön 2-3 mozdulattal majd 15 éves karriert és 13243434 miliárd övet tudhat maga mögött,és az utódja is jó úton halad efelé…
   Már rég elmúlt az igazi pankráció a wwe ben,de ami most van…évek óta..Az egyik adást kevesebben nézték mint az egyik 97 es adást..erre nem lehet mit mondani..ennyire szánalmas,senkit nem érdekelmár,mert szar kiszámítható,Én központú 2 emberre építő gagyi cartoon network móka lett belőle,és nem is lezs változás amig a csámpás uralkodó él..

   Mutassatok már egy olyan pankrátort akiben annyi erő,lehetőség,tehetség,kitartás,akaraterő van mint Cezaroban vagy harperkében..sorolhatnám tovább,de minek?Úgy se lesz változás.Minden héten superman ütés lol meg lopott ratyi faltörő,nemsokára aa,stb..ennyi.
   wwe akkor,most,de nem örökké…

   Kedvelés

 7. Szánalmasabb volt mint a raw pedig az magasra tette a ratyi lécet.Ismétlés volt ez csupán.
  Visszahoztak egy újabb legendát,h jól megverjék,ujra?Értelmes gondolat..
  Elképzelhetetlennek tartom,hogy ezt a feudot IS elbukja a Wyatt family..biztos nyernek.Ma,de a legendákat ennyire szivatni..ujra és ujra..
  A meccs átlagos volt,és nyertek a szörnyek.A végén úgy egy halomba dobálták a 3 fiúkat,h azt hittem leöntik őket benzinnel..

  kentaur szegmens..tesó tesó tesó ungabungák uncsi tesók..istenem..annyira szánalmas,erőltetett az egész.békapofának minimum bajnoknak kéne lennie,de ehelyett kentaur csicskája már mióta..szánalmas az egész.
  Az új “alakulat” a csicska nemzet tele jobberekkel..menekülős vicc bajnok júdást váltotta hipó,aki menekülős vicc bajnok..ott vana jobberek királya,beretta,besenyő,akivel látványosan nem tudnak mit kezdni,amióta müzli tönkretette a karrierjét..és el patronka.Aki olyan unott fejjel van ott,hogy az csak na.Ő egyáltalán nem illik a képbe,legyengítik őt ezzel a majom tömörüléssel..ez a del rio teljesen más mint aki anno itt volt,s itt hagyta a wwe univerzumot..megedződött a luchában,komálom most őpt a karaktere is jó,remélem még sokra viszi.
  Szal 4 jobb sorsra érdemes pankit összedobtak,h együtt alkossanak valamit.Persze nem maradandót,dehogy.Múltkor mikor tsz paraszt és besenyő a vállukra vették a kelték szégyenét,látni lehetett a megalázást,csalódottságot stb beretta arcán,h miért nem ő a bajnok?Amikor jobb mint ez a majom..majmok vagytok mind.
  beretta és hipó jó tt lett volna,tsz paraszt mehetne gondos bocs ellen.ja nem mert heel vs heel nem lehet..patronka meg kaphatna ellenfeleket,kihívókat,feudokat,meccseket.
  Ha múltkor gondos bocsot is berakják a majmokközé,az összes “bajnok”ott lett volna,wwe,tt,int,us..Ennyi embert,ennyi “bajnokot”feláldoznak azért,h kentaurt felfuttassák még jobban h jó bajnok legyen a wm en..de ott van müzli,kecskepofa ..
  Szánalmas az egész wwe úgy ahogy van.
  Undertaker,ane,Sting,lesnar stb hol vannak?Hol?
  Egyedül a Wyatt family érdekel jelenleg,bár ez a feud is gyenge..remélem a tlc nyernek,és lezárul,nem kell ide 2-3-4 meccs még h hónapokig elhúzzák.
  A 3 d fiúknak 10 x es tt bajnokoknak kellene lenniük..mindenki azt hitte bajnokok lesznek,mindenki,erre visszajöttek agyon pusholni 3 trombitás fattyút..most meg folytatódik a szopóág..kár értük is.

  Kedvelés

  1. Ha normális történeteket ínának,a tehetséges pankrátorokat futtatnék fel,ők kapnának lehetőséget,nem 1-2 emberre építenék az egészet,és akkor nem kéne a “bajnokoknak”legyen az tt int s puncsolni segget nyalni egy szánalmas kis senkinek…

   Szegény Cezaro is kidőlt..nagy kár érte.

   Kedvelés

   1. ungabungák nyernek most vagy maradnak még 1 hónapig a trombitás fattyúk,A törpe sárkányok ku.. tehetségesek,de ők itt soha nem lesznek bajnokok…

    Kedvelés

    1. Ez a baj sajnos pedig ilyen sem lesz!! 😦 Dudley fiukal meg a The Ascension, kurva jól fellenditenék a TT vonalat melléjük még a Wyatt familyt!!

     Kedvelés

     1. Nincs értelme a Wyatt familyit tt vonalra lökni,mert csak 2 en mehetnek az övért,a másik kettő meg majd les?Ha már feltámasztották a családot,adjanak nekik normális ellenfeleket,feudokat stb
      Szerinte ku..ra nagyot dobna az egészen,ha nem csak faceket de heeleket is megtámadnának.
      pl a jobber csicska nemzetet..4 vs 4 de jó lenne…de ilyen persze soha nem lesz,.
      Már látom előre visszajön kecskepofa és müzli majd elintézik a családot,miért ne alapon..bemelegítésként az övek előtt..

      Kedvelés

     2. ” visszajön kecskepofa és müzli majd elintézik a családot,miért ne alapon..bemelegítésként az övek előtt..” xdddddd ez jó :”DDD majd a kemény 100kg-os Bryan elintézi őket előbb utóbb :”DD xddd:D már így humorosan hangzik nem hogy azután hogy bekövetkezik xdd:D
      a mondatot meg még egyszer kösz! :DD

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek