WWE SmackDown 2015. január 2. – Az év első adása

wwesd150102

A WWE szervezetének 2015-ben az első adása nem más lesz, mint a SmackDown, ami ezúttal is egy visszatekintéssel indul. Láthatjuk újra, hogy mi is történt az előző RAW-n, ahol Christian és Edge voltak a házigazdák. Itt Seth Rollins követelte Cena-tól, hogy hozza vissza azonnali hatállyal a Vezetőséget, vagy pedig a jó barátja, Edge nyaka látja kárát John makacsságának. Végül John tehetetlenül kénytelen volt vissza helyezni a cég élére Triple H-et és Stephanie-t, akik pezsgővel ünnepelték az új esztendőt, valamint a visszatérésüket.

A show Norfolk városából fog jelentkezni, ahol legelőször a WWE Hall Of Famer-jének, a Rated R Szupersztárnak szólal meg a zenéje, akit ezúttal is Christian kísér a szorítóba. A két legenda egymás mellett bevonulnak a kötelek közé, ahol mikrofont ragadnak és belekezdenek a saját kis dialógusukba, ám előtte Michael Cole tudatja a rajongókkal, hogy Edge pert indított a WWE-vel szemben, ugyanis szerződésszegés volt, amikor megtámadták őket a RAW házigazdájaként. A Rated R Szupersztár elmondja, hogy már nagyon sokszor végigfutott a fején, hogy mi is történt a hétfői adásban és részben úgy gondolja, hogy ez az ő hibája is, ezért pedig szeretne bocsánatot kérni a rajongóktól. Egy olyan pankrátornak, mint amilyen Seth Rollins nem lehet könnyű dolga a cégnél, hiszen a hátán kell cipelnie folyamatosan a terhet, hogy bizonyítson a Vezetőségnek és saját magának, ami mellett egy olyan kaliberű Szupersztár, mint John Cena folyamatosan rakétaként a nyomában van és megnehezíti a helyzetét. Christian folytatja, aki szerint a show-nak mindig folytatódnia kell és elmondja, hogy ez a SmackDown szerinte csodás lesz, hiszen tartogatnak remek összecsapásokat a tarsolyukban. Ekkor azonban a kivetítőn megjelent a kép, amin a J&J Security-t láthattuk, akik éppen kiszálltak egy limuzinból és egy mappával a kezükben az aréna indultak. Pár pillanat múlva a bejáratból érkeztek és a ringbe sétáltak. A J&J megragadta a mikrofont és elmondták, hogy azért érkeztek ide, mert Triple H és Stephanie egy kisebb üzenetet kíván átadni Edge-nek és Christian-nak a perrel kapcsolatban, miszerint nem tehetnek semmit az üggyel kapcsolatban és kénytelenek figyelmen kívül hagyni a pert, ami ok nélkül keletkezett. Seth próbálta bizonyítani a saját igazát és ez erőszakba torkollt, aminek következtében egy szimpla bocsánatkéréssel tartozik csak a Vezetőség a két Szupersztárhoz. Edge közbe szólt volna, de Mercury nem engedte neki, arra hivatkozva, hogy még nem ért véget a mondanivalója. A COO tisztában van a szervezet szerződésének feltételeivel, pont úgy, mint Edge és Christian, ezért is kirendelték a J&J Serurity-t erre az adásra abból a célból, hogy figyelemmel kövessék a SmackDown-t és ügyeljenek a két házigazdára, nehogy ismét fizikai konfliktusra kerüljön sor.
Ennek hallatán Edge csak annyit mondott, hogy: “Igazán érdekes”. Ezt követően pedig kiírta a SmackDown egyik összecsapását, ami nem más lesz, mint a J&J vs Ryback…Kis idő után mosollyal tudatta, hogy csak mókázott egy kicsit és a viccel félre téve az első harcban Ryback a Világ Legnagyobb Sportolójával néz szembe.

Erick Rowan vs Bray Wyatt

Az egykori Wyatt Family csapattársak egymás ellen léptek ezúttal szorítóba, ahol egy eléggé fordulatos, ám eléggé rövid kis csatát tudtak összehozni. Végül Bray tudta megszerezi ebben a küzdelemben a győzelmet, miután értékesítette a Sister Abigail-t. A csatát követően Bray mikrofont ragadott és elmondta, hogy ezt tette az első szülött fiával, a korábbi csapattársával. Ez még egy óriási különbség Ambrose és közte, hiszen Dean nem képes olyat porrá zúzni, akit fiaként és fivéreként szeret…Azonban minden jó véget ér egyszer, a kettőjük története Wyatt akkor fog véget érni, amikor Dean mozdulatlanul fogja bámulni a mentőautó tetejét – Follow The Buzzards.

The Usos és R-Truth vs Goldust, Stardust és Adam Rose

Az adás második összecsapása egy 6 Man Tag Team csata volt, amiben mindkét fél eléggé álmosan és ötlettelenül kezdett. Végül a face Szupersztárok csapata képes volt nagyot alkotni és bravúrt bravúrra halmozva megszerezték a győzelmet. Végül Jimmy tudta a Finisherjét követően lekopogtatni Adam Rose-t.

Ezt követően ismét visszapillanthatunk a RAW-ra, ahonnan a szervezet Jack Swagger és Luke Harper csatáját mutatta meg a rajongóknak, ami mellett sor kerül Daniel Bryan és Ryback beszédére is, amiknek igazság szerint egy kicsit visszavonulást bejelentő hangulata volt. Viszont egyenlőre ennek a két remek Szupersztárnak a távozására nem került sor és reméljük, hogy nem is fog a közeljövőben.

Ryback vs Big Show

Ahogy az várható volt ebben az összecsapásban egyértelműen a fizikai erő dominált és játszott meghatározó szerepet. Ryback képes volt fölénybe kerülni ellenfelével szemben, ám ekkor egy orosz zászló vágódott lefelé a szorító fölött, ami teljes mértékben elterelte a Szupersztár figyelmét. Big Show ezt kihasználta a kivágta a ringből ellenfelét, aki nem volt képes időben visszaérni a szorítóba, ami miatt a Világ Legnagyobb Sportolója tudta megszerezni a győzelmet kiszámolással. Rusev a ringbe érkezett, hogy a jól ismert szorítását bevigye a meglehetősen rossz állapotban lévő Ryback-en, ám a Big Guy képes volt kivánszorogni a szorításból és egy Meat Hook-al kivágra a ringből a Bolgár Bestiát.

Los Matadores vs Tyson Kidd és Cesaro

A csata eléggé rövidre sikeredett, amiben végül a Heel csapat tudta megszerezni a győzelmet egy elképesztő Tag Finisher-t követően…Ettől a mozdulattól még Natalya-nak is tátva maradt a szája 😀

Ezt követően Curtis Axel érkezik a szorítóba, aki egy nagyon kemény verést kapott Dean Ambrose-tól a mérkőzésen kívül. Ezt követően pedig a bejárat melletti mentőautóhoz sétál Dean, aki elkezd beszélni Wyatt-ről, valamint arról a bizonyos harcról, amiben olyan kemény és súlyos verésben akarja részesíteni a Szupersztárt, hogy kénytelen lesz mentővel távozni a helyszínről.

The Ascension vs Két helyi pankrátor

Ahogy az várható volt, a frissen debütált csapat tudta megszerezni a győzelmet egy viszonylag rövid összecsapásban. Egy hatalmas Tag Finisher volt a döntő mozdulat, amit követően a feltörekvő fiatalok nem tudtak kirúgni a kopogtatásból.

Roman Reigns vs Rusev

A főesemények két rendkívül jó formában lévő Szupersztár csapott össze egymással, amiben végül diszkvalifikációval nyert Reigns, tehát Rusev továbbra is képes volt megőrizni a veretlenségét. Big Show jelent meg, aki nekiesett Roman-nek, ám Reigns képes volt válaszolni és a Monday Night RAW-hoz hasonlóan egy asztal borogatást is megtekintettünk. Ezúttal annyi különbséggel, hogy Big Show volt az, aki a kommentátori pult alá került.

Ezzel zárult 2015 első SmackDown-ja, ami nem sikeredett olyan rosszra. Hétfőn a RAW-val jelentkezik a szervezet, amiben bizonyára fontos téma lesz a Vezetőség visszatérése, valamint lassan a cég elkezdi bejelenteni a Royal Rumble meccs résztvevőit is…Hiba lenne kihagyni.

24 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. január 2. – Az év első adása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem Ruszevnek akkor lesz vége mikor Drák jőn és jól leveri!Én már alig várom,hogy végre valaki jól elintézze!

  Kedvelés

  1. Mert megrőgzött függők vagyunk.. Tudod aki nézi már több mint 10 éve annak nem megy csak úgy az abbahagyás.

   Kedvelés

 2. Én úgy veszem észre hogy Romen már 2 mozdulattal többet használ 😀 csodálkoztam hogy Seth nem jött be a végén, de ennek örülök is, nem nagyon vagyok rá kiváncsi. Azt hittem, hogy Orton kap 1 mérkőzést, de nem, pedig már jó lenne. Azt árulja el nekem valaki, hogy hol van Sheamus??? :O

  Kedvelés

 3. Ez most nem igazán jött be.. Enyhén szólva… Rusev minden meccse elvan már csalva pedig ő is Big Guy
  Big Show már mozogni is alig képes.. Valamikor Paul tényleg nagy karakter volt, még ugrált is ide-oda, de ez már inkább a bőgő masina
  Roman szoksásos 3 mozdulat… Kezdi jobban csinálni a semmit mint Cena
  Ebből a sz@r adásból komolyan már csak Kane hiányzott !
  Ez nem érte meg ezt a 90 percet..

  Kedvelés

 4. Arra felfigyelt már valaki hogy a régi WWF és WWE hez képest mennyi kis gizda pankrátor van mostanában?Fandango,Cesaro,Tyson kid,Daniel Brian,Dolph Ziggler,Adam Rose…
  Régen meg lyan nagydarab emberek voltak többen mint Undertaker,Kane,Bigbossman,Razor Ramon,Diesel…

  Kedvelés

 5. A Tyson kidd Cesaro duóból talán lessz valami. Az Ascension ból mindenképp tag team bajnok lessz mert Vince kedveli a karakterüket. És szerintem meglessz az Roman reings Royal rumble győzelem. 😉

  Kedvelés

  1. Az Ascension csapattény jó kis zúzós csapat lessz,de szeretném látni mit csinálnának az ugri bugri Usokkal,meg StarDust Gold Dust párossal.

   Kedvelés

  1. Majd nézz utánna hogy Bigshownak milyen multja van utánna kritizáld.Rusevet megmár többször leírtam hogy egy senki egy nagy 0 pankrátor.

   Kedvelés

   1. “Randy Orton” Gondoltad te azért nézz meg egy Roman meccset meg egy Randy meccset! először is az a mocsok semmit érő a főnökségnek benyaló állat az nem való semmire, már vagy két éve nem nyert egy meccset sem, ha nyert is akkor is csak csalással, úgyhogy jobb ha befogod azt a nagy szádat és egy kicsit körültekintő leszel, és nem Romannak van két mozdulata hanem ennek a semmire való randynek, RKO meg a kötélről DDT aztán kész!!

    Kedvelés

  2. Roman egy nagy nulla egy óriási nulla aki Cena utánozza elég jól 2 mozdulatos nyomorék pankrátor !! A Király pedig Randy Orton !!!

   Kedvelés

   1. Szerintem Roman abszolút nem 2 mozdulatos nem tudom ha nézed egyáltalán a meccseit de mostanában elkezdett többet használni annál a kettőnél ami a sérülése előtt volt. Hál Istennek nem Szénát utánozza mert nem nyalja folyton a közönség seggét hanem csakis a saját céljáról beszél én nem emlékszem hogy lett volna-e neki bármikor is akármilyen nyáladzó beszéde, olyan mint amilyen Beyannek vagy Cenanak van. Mellesleg Rusev is egy nagy nulla. Ő még Cenanál is kevesebb mozdulatot használ és mégis agyon nyúzzák a veretlenséget… Mostanában mind ey megy. A Shield is veretlen volt egy ideig, aztán ez a buzi Dallas is akit hálIstennek egy jóideje nem láttunk már.
    Orton pedig…Gondoltam hogy nem lesz itt a smacken de azért reménykedtem. Nyilván a visszatérése a Raw-ra marad de ha hétfőn sem jelenik meg akkor nem tudom mi lesz…

    Kedvelés

    1. Ki kell ábrándítsalak,de Randy nem tér vissza a nyers erőn,mert orrműtétje lesz esetleg a RR meglepi visszatérője lesz.

     Kedvelés

     1. Igen de nekem sántít ez az egész.
      Több,mint 2 hónapig pihenőn volt,a múlthéten már visszatért,meccselt is,és csak most tűnik fel hogy tényleg megsérült?
      Vagy ha nem Seth “támadásánál” sérült meg,akkor hol?
      Forgatás közben?
      Ez nekem magas,szerinte a hír kamu,és már jövőhéten jön,ha meg nem,akkor jobbulást Randy nagyon hiányzol.

      Kedvelés

   2. “Randy Orton” Gondoltad te azért nézz meg egy Roman meccset meg egy Randy meccset! először is az a mocsok semmit érő a főnökségnek benyaló állat az nem való semmire, már vagy két éve nem nyert egy meccset sem, ha nyert is akkor is csak csalással, úgyhogy jobb ha befogod azt a nagy szádat és egy kicsit körültekintő leszel, és nem Romannak van két mozdulata hanem ennek a semmire való randynek, RKO meg a kötélről DDT aztán kész!!

    Kedvelés

    1. “Bence Sustik”Tudom nem nekem szántad,de aki Randyt fikázza az engem is.
     “először is az a mocsok semmit érő a főnökségnek benyaló állat az nem való semmire”ki kell ábrándítsalak ez csak story a való életben egy rendes ember,ahogy mindenki más a cégnél,arról ,meg nem tehet,hogy szimpatikus a vezetőségnek,pedig ne egyszer volt már szálka Vince Mcmahon szemében, pár éve már kirúgással fenyegették,és te erre az emberre mondod azt,hogy apuci kedvence?
     Tudod miért nézték el neki minden egyes alkalommal?
     Mert tudták hogy sokat vesztene vele a cég!
     “már vagy két éve nem nyert egy meccset sem”Nem tudom te mit nézel,de az utóbbi években,sőt szinte az egész karrierjében csak nyert nyert,és nyert,senki sem nyerhet mindig de a feudjai legjavát megnyerte,főleg az utóbbi 2 évben.
     “ha nyert is akkor is csak csalással”Csalással de imádom az ilyeneket tartok egy kis felvilágosítást ok.
     az utóbbi évben heel karaktert játszott,tudod rossz fiút,aki mindig csal,és csak így tud nyerni.
     De tudod azért nyert így mert ezt mondták neki,ha face karakter lett volna tudod jófiú,akkor tisztán nyert volna,de vagy így vagy úgy nyert volna azokon a meccseken.
     “úgyhogy jobb ha befogod azt a nagy szádat és egy kicsit körültekintő leszel”Azok alapján amiket írtál,inkább neked kéne.
     “és nem Romannak van két mozdulata”
     Számoljuk össze:szamulai dobás,superman punch,spear,az a mozdulat mikor lerúgja a ring alsó kötelénél az ellenfelet,pár jobbos,és ezzel kifújt.
     Nézzük Randyinek:RKO,akasztott DDT,powerslam,dobbantó rúgás,DDT,backbreaker,punt kick.
     De igazad van Randy Orton egy semmirevaló 34 éves 12x-er bajnok,tiszteli a vezetőség,a rajongók imádják(a 98%-uk,mert vannak néhányan az olyanokból,mint te),jó a ringben,és igen Reigns leverte,de csak azért verhette le,hogy építsék a karrierjét,mert tetszik vagy sem ő még csak egy újonc!
     És csak azért,mert Cena2-t játszik,vagyis inkább játszatnak vele,még nem lesz jobb a történelem legfiatalabb bajnokánál.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek