WWE SmackDown – 2015. január 29. – A “Koporsós Mérkőzés”

SD_806_Photo_086-368228435

Az eheti SmackDown élőben jelentkezett a Connecticut állambeli Hartford-ból. Az adás különlegessége, hogy hosszú idő után először egy Casket Match-et láthat a közönség.

A ringbe először Triple H érkezik, aki mikrofont ragad és elmondja, hogy a WWE Network elérte az 1.000.000 előfizetőt, amiért szeretne köszönetet mondani a szervezet rajongóinak. Emellett pedig természetesen ki kell térnie a Royal Rumble-re, ami a 2015-ös év első PPV eseménye volt. Igaz, hogy most a legnagyobb felhajtás ezúttal az NFL körül van, hiszen közeleg a várva várt Super Bowl, ami mindig is hatalmas közönséget tudott megmozgatni. Szerte ez okból is egy kicsit hasonlítani az NFL-hez, miszerint ott is rengeteg probléma adódhat, különösen a labdával. Lehet, túl kemény, túl puha vagy éppen csúszós, a döntőben mind Tom Brady-nek, mind Russell Wilson-nak nehézségeket fog okozni a labda a döntőben az időjárás miatt. A WWE cégénél nincsen labda, de van egy hasonlóan kellemetlen probléma, amit, pontosabban akit Sting-nek hívnak. A legenda folyamatosan keresztbe húzza a Vezetőség számításait, ezért nincs más mód…Triple kénytelen szembenézni ezzel a problémával, amit szeretne eltüntetni.
Ezt követően viszont visszatér a Royal Rumble-re, azon belül pedig a Triple Threat csatára, ami a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övéért folyt. Itt egyrészt szeretne köszönetet mondani a szurkolóknak, akik hihetetlen hangulatot teremtettek a csata alatt, valamint dicsérni a résztvevőket, akik remekül szerepeltek. Ebben a küzdelemben Seth Rollins bebizonyította, hogy Ő a jövő, John Cena, hogy Ő a múlt és Brock Lesnar, hogy Ő a Bestia. Viszont a COO nem tud elmenni szó nélkül amellett, hogy a 2015-ös Royal Rumble csatát követően The Rock egy meglepetés megjelenéssel megvédte az unokatestvérét és megtámadta Kane-t, valamint Big Show-t…
Ahogy HHH ezt szóba hozza megszólal Roman Reigns zenéje, aki a tőle megszokott módon a közönség soraiból érkezik az arénába. Reigns csak annyit mond, hogy már kár bánkódnia Hunter-nek amiatt, ami történt, Roman nyert és ezért Ő néz majd szembe Brock Lesnarral a WreslteMania-n. A COO egyetért azzal, hogy Roman nyerte meg a Royal Rumble csatát, akkor ha képes lesz legyőzni a mai ellenfelét. Ezzel Triple H távozott az arénából és Big Show érkezett.

Big Show vs Roman Reigns

A csata eléggé hosszasra sikeredett, amiben végül a győzelmet Roman tudta megszerezni parádés teljesítménnyel. Egy hihetetlen Power Slam-et adott ellenfelének a sarok tetejéről, amit követően pedig a Spear-t is értékesíteni tudta.

Ezt követően egy kisebb videó összeállítást tekinthetünk meg, amiben a WWE Szupersztárjai egy keveset beszélnek Arnold Schwarzenegger-ről, akitől több híresebb mondatot is hallhatunk. Abból az okból került be Arnold a SmackDown-ba egy promo erejéig, mert 2015-ben Ő is jelölve lett a szervezet Hall Of Fame-jébe.

Seth Rollins érkezik ezt követően a szorítóba, aki elmondja, hogy majdnem sikerült diadalmaskodnia a Royal Rumble-ön, ám érkezett Brock Lesnar, pont abban a pillanatban, amikor pár másodperc választotta el Rollins-t a címtől. Viszont Lesnar-nak komoly árat kellett fizetnie a győzelme miatt, ugyanis a Bestiának egy bordája eltört a csata alatt. Rollins viszont remekül érzi magát, hiszen neki még mindig meg van az a lehetősége, hogy akármikor és akárhol kihívhatja az aktuális Bajnokot. Seth annyira felpörgött hangulatában volt, hogy ekkor kijelentette, hogy bárki az aréna területén belül csak sétáljon ki a ringbe és kezdjenek el harcolni egymás ellen…Egy ideig még csend uralkodott az arénában, majd Ryback, Erick Rowan és Dolph Ziggler érkeztek, akik egyből nekiestek a J&J-nek, valamint Rollins-nak.

Jey Uso vs Tyson Kidd

Ez az összecsapás eléggé rövid lett, amiben végül a győzelmet Tyson tudta megszerezni aki értékesíteni tudta a Finisherjét.

A ringbe ezt követően Rusev érkezik Lana kíséretében. Itt arról kezdenek el beszélni, hogy neki kellene a WrestleMania-n szembe néznie Brockkal, mint a United States Bajnok és az egyetlen veretlen szupersztár a WWE-ben. Viszont tudja jól, hogy Brock nem adna neki egy meccset, mert félti a Bajnoki övért, hiszen csak olyan kaliberű ellenfelek ellen mer csak kiállni ,mint John Cena. Viszont Cena egy igazi vesztes, akiben nincsen semmi, ami képes lenne megfélemlíteni vagy egy kicsit megrendíteni az ellenfelét.
Ekkor viszont érkezett a szorítóba John, akinek ezekre a mondatokra természetesen volt reakciója. John elmondja, hogy nem arról van szó, hogy Rusev honnan érkezett és, hogy miért, hanem csak az a probléma, hogy a United States Bajnokbók hiányzik a tisztelet. Jobb lenne, ha végig gondolná, hogy miket mond és kiknek, ugyanis Rusev egy 15x-ös Bajnokkal, 2x-es Royal Rumble győztessel áll szemben, aki mellesleg már 10 WM főeseményen szerepelt. Lana ezt követően viszont kijelentette, hogy a United States Bajnok ideje túlságosan értékes ahhoz, hogy egy volt szárt hallgasson. Ekkor Cena még utoljára kijelentette, hogy ha annyira bízik a szavaiban Rusev, akkor csatázni fog majd Cena ellen a Fast Lane-en!

Goldust és Stardust vs The Ascension

Az összecsapás eléggé egyértelmű és rövid volt, amiben végül a győzelmet a csapatfinishert követően Konnor és Viktor szerezte meg.

Daniel Bryan vs Kane (Casket Meccs)

A főesemény eléggé jóra sikeredett, ami köszönhető volt a Szupersztárok teljesítményének, valamint a mérkőzés típusának is. Végül Daniel Bryan tudta a Running Knee után a győzelmet.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a RAW fog követni hétfőn. Valamint egyre közelebb vagyunk egy vadonatúj PPV-hez, a Fast Lane-hez.

28 című bejegyzés “WWE SmackDown – 2015. január 29. – A “Koporsós Mérkőzés”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. én szakadok nekik 😀 engem is meglepett, hogy ez az adás mennyi ilyen felhasználót ide vonzott 😀 😀

   Kedvelés

 1. Hát először is Triple H mikor mikrofont ragad azt mondta.: “Köszöntük mindenkit a Hétfő esti RAW-on!” másrészt John Cena uccsó szavai Rusevhez.: “The Champ is Here!” azaz United mérkőzés lesz a kövi PPV-n 😉

  Kedvelés

 2. Roman nyert, olyan faltorot kapott a bigso h a fajdalomtol ki se tudott rugni,minden elismeresem romane!!!!!!
  Rusev meg nem tudja kibe kotott bele,john cena eleg kemeny ficko siman szetveri ezt a ruszki kocsgot,hajra cena!
  A vegen meg daniel jol elverte kanet.
  Rollins meg egy gyava fereg vissza is vonulhatna,ide csak harcosok valok,nem csirkek

  Kedvelés

  1. Rollings csak a csikásaival mer fellépni. Az összes meccsén sumákol, s csak akkor lép színre, amikor “érdekes helyzet” van. Nem személyisége a sportágnak. Csak a reklám ereje tartja a gerinctelen személyt a felszínen.

   Kedvelés

   1. Tudjátok, hogy mi az a sportszórakoztatás? Mi az az előadás? Mi az, hogy karakter, és mi a valódi tehetség? Ha nem akkor kapcsoljátok ki a V6-ot, és ne azt szidjátok, aki amúgy jól játssza a neki adott karaktert, hanem inkább szidd azokat a gombás buzifejű retardált kreatív csapatot…

    Kedvelés

 3. Reigns vs Big Show:Elment egynek maga a meccs csak azt nem tudom minek kell századjára is megküzdeniük, mint ha már Reigns nem verte volna meg elégszer Big showt.

  Jey Uso vs Tyson Kidd:Maga a meccs nagyon rövid volt.Megmondom őszintén nem nagyon néztem meg a meccset abszolút hidegen hagyott.Egy pár szót ejtenének erről a a Tyson Kidd Cesaro duóról szerintem rohadt jók lehetnének ha a wwe kezdene velük valamit de úgyis szopóágon fognak maradni.Szerintem nem lesznek tag team bajnokok de ne így legyen.Ott volt rá példa Big show Mark Hanrey azt is minek kellett feloszlatni.Na mind1 is

  Ascencion vs két cirkuszista majom:Maga a meccs alapjába véve eléggé közepesre sikeredett

  Végre elérkeztünk a fő meccshez:A meccs maga amúgy nem volt rossz.Reménykedtem esetleg hogy kane eltemeti Mr szuperkecskét de hát nem így lett.Kane is már a karriere végét járja(a vége tökéletesen szimbolizálta)

  Összességében eléggé szarra sikeredett a smackdown ,de hát már megszoktunk.A jövőheti RAW ennél csak jobb lehet.

  Kedvelés

 4. Engem egyetlen egy kérdés foglalkoztat… Mi a jó büdös …. ……. csinál már Orton? Ott volt SS-en, ott volt RR-en, ott volt a tegnap esti Smackdown-on is.. Remélem nem úgy járt, mint anno Austin….

  Kedvelés

  1. A WWE legszívesebben most elfeledtetné a nézőkkel Ortont csak hogy itt legyen nekünk a 3 mozdulatos SUPERREIGNS

   Egyszerűen nevetséges, azt akarják hogy a WWE-nek új arca legyen, mert Cena öregszik, hát ott van Orton, Bryan, Ziggler, Rollins, Ryback, Cesaro egy csomó fiatal tehetség, de neeeeeeem nekünk The Rock uncsi uncsija kell

   Kedvelés

  2. Szerintem a Raw-ra tervezték a visszatérését, mert a Royal Rumble-t Reigns nyerte és akkor nem ütött volna akkorát a visszatérése, a RAW meg elmaradt, és a smackdwon az pedig smackdown…. Szerintem hétfőn visszajön, de ha akkor sem akkor már tényleg gőzöm sincs, hogy mikor.

   Kedvelés

 5. Unalmas szar volt megint! Rusev cena miért nem rybek rusev egy cimmecsen,ahol nincsenek szabályok! Ez tetszene jobban a népnek! Roman megint big showal! Unalmas szar! Danielt meg a vm óta csak kanel küzdött miért nincs fantáziájuk a történetíróknak? Hol van baret? Lehetett volna egy címmecse hogy legyen tétje az adásnak! Lesnar sem volt! Szerintem nem is lessz mostanába! A másik meg hogy wyet most miért nem basztat senkit sem? Amíg hhh meg a ribanc vezeti az egésszet a sztori szerint,addig nem lessz jobb adás! Sajnálom nagyon!

  Kedvelés

 6. Roman Regins nagyon jól szerepelt Big Show -ellen
  Seth Rollins megint meg mutatta hogy egy beszari egyedül a pincsijei nélkül
  Rusev -nek a meg futamodás hát elég nagynak érezte magát és ennyi 😦

  Kedvelés

    1. habár látom ti is olyanok vagytok mit az életben az emberek csak akkor tetszik a dolog ha többen mennek egy emberek már mint akik nem értenek velem egyet
     de nekem vagyis nekünk akkor is Roman befuto 🙂

     Kedvelés

     1. Nekem igazából semmi bajom Roman Reigns-el, Régebben még bírtam is. De amióta túlságosan pusholják nekem az sose tetszik. Amikor mlg aShieldben volt, kitünt a látványos spear mozdulatával. De amióta szétváltak azt kell mondjam Seth Rollins és Dean Ambrose sokkal jobban kész van mint karakter. Superman puncha vmi röhej, de legalább előtte ne használná a kezét mint vmi sörétest :DD míg ott van Seth Rollins akinek megannyi mozdulata van, de valahogy mégse látni tőle, talán nem engedik. Míg Dean ambrose nak utána lehet nézni a hardcore múltjára, az az ember sztem bármire képes, de az őrült arca a legjobb. Mindent összefoglalva nem nagyon értem miért pont Reigns-t pusolják. Legyen elég annyi hogy a Shieldben szerettem, de amióta egymaga van nem látom olyan jónak, talán azért mert itt már maga beszél csak, és abban nem oylan jó.

      Kedvelés

  1. Seth tényleg lehet még nagy király. Lehet egyedül vagyok, de engem a karaktere kicsit Ortonéra emlékeztet. Kane, Cena, Big Show, ők öregszenek és pont. Reigns-t ezért tolják annyira, kell Cena helyett egy új face kirakatember. Remélem Dean Ambrose sem fog eltűnni a süllyesztőben, mert nekem kicsit úgy tűnik, h nem tudnak vele mit kezdeni… Pedig nálam nagy kedvenc. Reigns tényleg The Rock unokatesója, vagy csak story szerint?

   Kedvelés

 7. hú de kiszámithatatlan és erős adás volt………
  Az egyetlen ami tetszett az a Cena monolog volt. Rámegy az US champre? Ezt nehéz feldolgozni.
  Kicsit sajnálom azért mert ez neki elég mid card szint. Viszont rohadtjól pusholja majd az övet Rusevvel.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek