WWE SmackDown 2015. július 30. – Cesaro duplán

sd0730

2015. július 30-án Tulsából jelentkezett a WWE SmackDown 832. adása. Hétfőn Seth Rollins eltörte ugyan John Cena orrát, de veszített az US Bajnokkal szemben, így ma ismét megpróbálja bizonyítani, hogy ő a WWE vitathatatlan jövője. A Nehézsúlyú Világbajnok érkezik az arénába, hogy szembenézzen mai ellenfelével, a Svájci Superman Cesaroval. A meccs előtt azonban mikrofont fog és azt mondja, a pályafutása alatt mindig azt hallotta a szurkolóktól: Na és? Hiába ad az ember túl sokat. Láthatjuk a hétfői események visszajátszását és Rollins térdesét, ami az orrtöréshez vezetett. Hétfőn a RAW-ban azonban elérkezett egy “törésponthoz” és John Cena volt a szerencsétlen áldozat, akin kitöltötte a dühét és úgy megverte, hogy törött orral kellett mennie az ügyeletre. Amit Cenával tett hátborzongató volt, ugyanakkor szép is, hisz ő egy művész. Talán folytatná, de Cesaro érkezik és félbeszakítja, szerinte Rollins csak mondja tovább és tovább és tovább, hogy milyen jónak is hiszi magát, majd emlékezteti, hogy a hétfői meccsen John Cena volt az, aki befogta az STF-be és feladásra, kopogásra kényszerítette. Seth máshogy emlékszik, állítja, hogy ő nem kopogott feladásként, az mindössze egy stratégiai lépés volt, mert nagyobb dolgok miatt kell aggódnia, mint az US Bajnoki öv. Cesarot – aki emlékezteti, hogy ma később visszavágó meccsük lesz – el akarja zavarni, mondván ez az ő ringje, a svájci azonban nem futamodik meg olyan könnyen mint a Bajnok. Megkérdezi tőle, ha már mindketten ott vannak, mit szólna hozzá, ha feladásra kényszerítené most rögtön? Érkezik is a mérkőzésvezető…

Cesaro vs Seth Rollins
A svájci gyorsan kezd, a gong után azonnal elkapja a bajnok lábát, hogy befogja feladásos fogásába, Rollins azonban nem adta magát ennyire könnyen. A bejáratnál hirtelen Kevin Owens jelent meg. A kanadai szép lassan elindult a rámpán a ring felé, kissé megrémítve az éppen mérkőzőket. KO azonban egyelőre nem balhézott, elfoglalta helyét a kommentátorok mellett. A meccs folytatódott, Cesaro dominált, szinte záporoztak az Uppercut-ok, amiket korábban már az NXT korábbi bajnokának is volt szerencséje érezni. Seth is próbálkozott, de ez nem ugyanaz a Seth, aki volt aki Cena orrát törte a Raw-n. Egy elhibázott vetődés után minden reménye elszáll, és majdnem ő is a Swing-gel, de ekkor állt fel helyéről Kevin aki megtámadta a svájcit így a mérkőzésnek DQ-val lett vége, amitől a bajnok sem volt elragadtatva, később mégis együtt támadták a svájcit. Hamarosan érkeztek a bírok akik véget vetettek a lincselésnek.

The New Day & The Ascension vs Los Matadores & The Lucha Dragons
A New Day csapatából ezúttal Kofi és Big E lépett kötelek közé. A kommentátorokhoz a Prime Time Players csatlakozott a meccs idejére. Mondhatni a latinok és az illuminátusok néztek szembe egymással. Előbbi azt hiszem nem vitás, utóbbi sem lesz az, ha megnézzük a New Day logóját fordítva… Elég jó küzdelem volt, az utolsó néhány pillanat inkább cirkuszi jelenetre emlékeztetett a mexikóiaknak köszönhetően. Végül mikor Viktor bepacsizta magát és a heel csapatnál megbomlott az összhang, Kalisto egy bravúros mozdulattal kopogtatta ellenfelét.

A riporter az épp hazafelé igyekvő Owens-t éri utol, akit meg is interjúvolna, ám Kevin tőle tudja meg azt, nem mehet sehova mert lesz még egy meccse az adáson: Rollins-szal társulva kell szembenéznie Cesaro-val és még valakivel akivel a svájci társul.

Bray Wyatt és Luke Harper üzenetét hallhatjuk, majd Rusev érkezik az arénába. A szorítóban azt mondja, a meccs előtt Lana-ról ejtene néhány szót. Szerinte a féltékeny Lana tiszteletlen volt és megsértette őket. Szerinte a lány nézi őt, ezért üzen neki valamit, amit sajnos nem értünk, mert nem beszélünk sem oroszul, sem bolgárul, ezért elnézést kérünk. Aztán udvarol egy sort Summer-nek, megcsókolni viszont már nincs ideje, mert érkezik ellenfele.

Rusev (w/Summer Rae) vs Jack Swagger
Ez a két pankrátor számtalanszor nézett már szembe egymással. Mint mindig, most is a Real American kezdett erősebben, majd a Bulgarian Brute fordított és jött az Accolade, amiből Jack előszőr képes volt talpra állni majd mégis földre rogyott és kénytelen volt kopogni. A harcnak még nem volt vége, Rusev támadni készült győzelme után, Swagger azonban kitért előle és elkapta a bokáját. A bolgár jobbnak látta ha menekül.

Az öltözőben Cesaro-t kérdezik, talált-e már partnert a főmeccsre. A válasz nem és nem is különösen érdekli a dolog. Ha jön valaki akkor jön, ha nem akkor pedig egyedül néz szembe Kevinnel és Seth-tel.

R-Truth vs Stardust
A viszonylag rövid mérkőzésen a főgonosztevő elmebeteg képregényhős szerepelt jobban és győzni is tudott. Mikrofont kért, hogy elmondja, “R-Truth cserben hagyta ezt a várost” – újabb képregényes utalás. A szuperhős Neville-t keresi, hamarosan érkezik is hogy megmentse a kárhozattól Truth-t, akiről lássuk be: tulajdonképp hármuk közül ő a legértelmesebb. 😛

Kevin Owens & Seth Rollins vs Cesaro & ???
Mindhárman bevonultak, majd egy kicsit vártak, érkezik-e valaki a svájci mellé. Úgy tűnt nem, ütötték volna a gongot, azonban mégiscsak megszólalt egy zene… Nem más vette az irányt a ring felé, mint a Lunatic Fringe, Dean Ambrose! Az ex-Shield-esek azonnal egymásnak estek, Cesaro pedig KO-t támadta. A heel-ek hamar kikerültek a kötelek közül, majd Seth tanácsára prédát cseréltek és visszamentek, de így sem jártak sikerrel. Végre hivatalosan is elkezdődött a meccs, ahol tulajdonképp a roster négy legtehetségesebb pankrátora mutatta meg mire képes. Érdemes megnézni a videóban milyen mozdulatok és összjátékok voltak a mérkőzésen, amiben végül a Swing Királya tudta két vállra fektetni a Pup-up Powerbomb-ot elvétő Kevin Owens-t.

31 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. július 30. – Cesaro duplán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. valóban egész jó adás volt, sok Cesaroval. 🙂
  az mostmár biztos hogy a Lucha Dragons a kedvenc TT csapatom, nagyon szeretném őket öv közelében látni. a Los Matadores ellenben eléggé… semmilyen.
  Wyatt promó: a szokásos bolond lyukból bolond szél fúj megmondás, kissé túl bő lére eresztve as usual. két dolog miatt tudom méltatni: Bray tényleg jó előadó, ez az egyik. a másik pedig az hogy olyan utalásokat tett amik arra céloznak hogy Dean és Roman fognak még szakadni csak idő kérdése. 😀 légyszilégysz Wyatt, vakard le szuperkentaurt Deanorol, örökké hálás leszek, köszi. ^^
  Stardust vs R-Truth egyáltalán nem volt rossz meccs, nekem továbbra is tejesen bejön ez a Stardust karakter. nem tudom hogy Cody korábban mennyire csillogtatta meg az előadói képességeit, nekem nem rémlik, de most Stardustként teljesen jól adja a képregényes supervillaint, kicsit olyan mint mint Jim Carrey a Mindörökké Batman-ben. érdekes hogy a közönség még mindig Cody-nak szólítja. 🙂
  a főmeccsel rendesen megmelengették a pici szívemet, TT-be rakták a két jelenlegi kedvenc main roster sztáromat és azt kell mondjam, bevált ez a párosítás. van köztük kémia és remekül kiegészítik egymást. nem először állnak össze, böngészés közben elég sok videót találtam ahol az FCW-ben random csapatot alkottak, legtöbbször Rollins és valaki ellen. bilibe lóg a kezem, de simán el tudnék viselni velük egy állandó TT-t. Dean mellé kell egy powerhouse (aki ugye egyelőre Roman :/ ), Cesaro mellé pedig kell egy ember aki tud jó promókat. nagyon. lássuk be hogy a műsor elején a mikrofonos próbálkozása meglehetősen gyenge volt, ez az egyetlen gond Cesaroval, ebben sajnos nem tudott fejlődni az eltelt évek alatt. pedig a pankráció világában ha top sztár akar lenni valaki akkor a jó mic skill kell mint egy falat kenyér. nem lehetetlen hogy fejlődjön csak őt is el kellene küldeni valami színitanodába pár hónapra, szövegírásban meg segíthetnének neki a kreatívok amíg bele nem jön, és akkor még legenda is válhat belőle. legyen így, fingers crossed. Belive in Cesaro! 😉

  egy valamit nem értek most hogy megnéztem azt a pár FCW meccset: Ambrose az FCW idejében meccsenként legalább ötször bevetett valami feladásos mozdulatot, nem is csak egyfélét és jól csinálta. miért csupaszították le ennyire a repertoárját? (jaigen, ezen a meccsen vágre láttam tőle egy régi mozdulatát, meg is lepődtem.) a WWE-ben a meccsei többsége alatt egyáltalán nem használ ilyeneket, szökőévben egyszer ha előfordul. így olyannak tűnik a karaktere mintha csak ütésekből, rúgásokból és suicide dive-okból tudna gazdálkodni mert… mást nem tud? pedig nagyonis de. oké hogy így nagyon egyedi és unorthodox a stílusa, de közben azok akik a klasszikus pankrációt szeretik azok gyengének és bénának gondolják. mi értelme van ennek? legalább meccsenként 1-2 lefogást igazán bevethetne… 😦

  Kedvelés

   1. Úgy gondolom,hogy tehetséges békapofa,több lehetőséget érdemelne,de szintet fog süllyedni..mivel kapott bajnoki címmecset..elbukta..most a tesója árnyékából akar kitörni,de nem sikerül..nem kap külön sztorit,elnyomják..Ha így halad vagy jobber lesz vagy süllyesztő..
    A 3 csicska..es közül ö hajt a legjobban és őt is szivatják legjobban.Míg az egyik egy szuper hős lett,150 0000 lehetőséggel,bajnoki meccsel,pushal stb,a másik meg lazán mr mib majd bajnok lett és az is…addig ő mit kapott?Mit ért el?Veretik,szivatják,alázzák,ide lökik,oda lökik..

    Kedvelés

     1. Alakulgat majd.Cezaro heelként király volt,de ez a face karaktere egyre jobban tetszik.Úgy érzem bajnok lesz nem sokára.

      Kedvelés

     2. szerintem jobban illik hozzá a face, túl kedves személyiség, elég ránézni. 🙂 szerintem is lehet bajnok! én nagyon drukkolok neki, de a mic skilljén muszáj lesz csiszolni. egy bajnoknak sokat kell promóznia, és ha az nem megy, nem fognak neki övet adni. a fő övet így biztos nem, de az US övet remélem hamarosan megszerzi. az mindenesetre bíztató hogy többször is összerakták Rollinssal. (még az is előfordulhat (taláááán) hogy végül Cesaro lesz Rollins ellenfele a SS-en, ha jól emlékszem még egyiküknek sincs hivatalosan meccs kiírva.)

      Kedvelés

 2. Lehet jó volt a főmeccs, de Owens mint az egyik legnagyobb tehetség? Ez vicc? Mindegy, de legalább tényleg jó meccset produkáltak. Nekem is tetszett.

  Kedvelés

  1. @Kane, azt hiszem többször kértek arra, hogy ne posztold a videóidat, mert már lassan nem is spam, hanem blame kategória. Én most FELSZÓLÍTALAK, hogy tartsd távol ezeket a szennyeket ettől az oldaltól! Keresd meg a saját kultúr-felületedet, ahol kiélheted a beteg dolgaidat. Üdvök: CM Pityesz.
   P.S.: keress fel egy nyelvtanárt.

   Kedvelés

 3. Hu de szar adás volt ez is.Cezaro egy állat.Kegyetlenül jó pankrátor,és több tehetség van benne,mint ami müzliben valaha is lesz.
  Most 2 x is meccselt ami tök jó volt,csak ugye kovi beleugatott szokás szerint..a főmeccs meg jó volt,de ez a ko…egy vicc egy csicska egy pojáca.Ezért jött ide?Szánalmas.
  Na,de ami még ennél is szánalmasabb az,hogy eddig az us öv körül voltak akciók.Volt maga a bajnok és 3 igen csak jó kihívó.És most mi van?Maga az us bajnok bohóckodik a nehézsúlyú világbajnokkal..vele fog meccselni.Az us öv egyik kihívója Cezaro szintén a bajnokkal meccselget,és a 2.kihívó aki cumizott és cumizik egy nagyot szintén ott van.Ergo az us vonal jelenleg a nehézsúlyú vonalon folytatódik..Mi értelme van ennek?Örülnék,ha Cezaro bajnok lenne,de nehézsúlyú nem lesz,mert müzlinek kell az öv…na,de kakor miért kell őt oda tenni?Igen,sokkal jobb mint júdás,minden tekintetben.Csodaszép mozdulatai vannak.Igazi bajnok típus,de ennek így nincs értelme,hogy egyik vonalon sincs normális sztori..csak a moslék keverés…

  Nem is emlékszek arra,hogy a törzsgyökeret mikor láttam volna utoljára sztoriban szerepelni..jó meccset nyomatni..mindig mindenkitöl kikap..most is..de azért jó volt.Kár,hogy az egykori nehézsúlyú világbajnok ma már csak erre jó…

  A tt vonal egy vicc.

  Kedvelés

 4. A Wyatt szegmensnél nem Eric Rowan volt Bray társa, hanem Harper.
  Egy jó adás volt, és végre Cesaro elkezdett feltörni, mint a kőolaj. 😀 Már itt volt az ideje. A fő meccs valami eszméletlen jó volt. Jó lenne még ilyen színvonalasabb adásokat látni a jövőben is.

  Kedvelés

 5. A főmeccs nagyon tetszett 😀 A legelején azt hittem hogy Cesaro társa Finn Bálor lesz így hirtelen de utána Ambrose is beugrott és végülis ő lett az..viszont a Nikki vs Becky meccset sajnálom hogy elmaradt 😦

  Kedvelés

 6. Nekem is tetszett ez az adás főleg a főmeccs látványos volt és izgalmas valamint nem vártam volna hogy ambrose jön be, én személy szerint azt hittem orton lesza partner de így is jó meccs volt.

  Reméltem hogy lucha-ék nyerik meg a tag team meccset és azt is remélem hogy majd ők lépnek fel a SS-en !!!!

  Ez a SmackDown tehát a régebbiekhez képest egész jó volt !!!!!

  Kedvelés

 7. Ez szerintem nagyon jó adás volt és végre Cesaro … ez igen 😀
  Ambrossal nagyon jó meccset tolt 😀
  woow:DD

  Kedvelés

 8. Én azt mondom ez az SD jó volt. Főleg a főmeccs. Ha ehhez hasonló meccsek lennének mindig akkor, mindig jó is lenne az SD..

  Kedvelés

 9. szerintem egy sima SmackDown-hoz képest ez elég jó volt 🙂 Swagger visszatért végre na de a legjobb a Cesaro Ambrose meccs volt szerintem 😀

  Kedvelés

 10. Jó kis adàs volt.Ez a Cesaro gyerek kezd egyre szimpatikusabb lenni.Nem kedveltem régen,de tetszik nagyon ,hogy a legnagyobb,legnehezebb dücskő parasztokat is felkapja és fölhöz vágja.

  Kedvelés

   1. ezt a linket ezen az oldalon egyáltalán nem kellett volna közzétenni. ez egy pankráció oldal, a kedves usernek pedig ezen kívül nem rémlik hogy lett volna bármiféle hozzáfűznivalója a bejegyzésekhez. pofátlan spam ez, nem más. (plusz magasról teszek a focira. :D)

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek