WWE SmackDown 2015. június 11. – Az elveszett öv

sd150611

A SmackDown 2015. június 11-én Lafayette városából, Louisiana államból jelentkezik, ahol az adás hivatalos intro videóját követően nem más lép a ringbe, mint a Lunatic Fringe, azaz Dean Ambrose. Dean-nek a Money In The Bank-en a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért lesz csatája, egykori csapattársa, Seth Rollins ellen.

Ambrose a ringbe sétál, miközben Mardi Gras gyöngyök himbálóznak a nyakában. A szorítóban mikrofont fog és elmondja, hogy eszébe jutott egy mondás, azonban ezt elfelejtette mert nem beszél franciául. Viszont angolul tudja, hogy mit is jelent ez: “Let The Good Times Roll”. Azzal folytatja, hogy nagyszerűen telt neki ez az idő, hiszen megosztott pár Instagram képet, valamint egy kicsit Rulettezett, amikor megjelent a Monday Night RAW-ban. Ide vásárolt volna jegyet, ám Roman Reigns volt az Ő meghívója erre az adásra, aki egy remek helyet intézett neki a nézősorba. Rá is térne a lényegre, hogy feledhetetlen pillanat volt, amikor a J&J Security legyőzte Seth Rollins-t. Ahogy ezt kimondta Dean kapunk egy kis bejátszást, amiben a hétfői adás főeseményére tekinthettünk vissza. Ambrose ezt követően elmondta, hogy reméli, hogy Rollins figyeli ezt és emlékszik arra, hogy milyen érzés volt, amikor minden egyes barátnak nevezett ember elhagyta és a felépített világa összeomlott körülötte. Emellett pedig nagyon nagyon reméli, hogy nem felejtette el azt Seth, hogy Ambrose fölötte állt és magasba emelte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, ugyanis ez fog történni majd vasárnap is a Money in The Bank PPV-n.
Ekkor pedig Seth érkezett a bejárat felől, akinek természetesen volt valami hozzáfűznivalója a Lunatic Fringe beszédéhez. Elmondja, hogy bizonyára Dean nagyon élvezi ezt a szart. Azt, hogy gúnyolódhat a Bajnokon, akinek ellopta az övét. Seth utoljára a PPV előtt követeli, hogy Dean adja neki vissza a Bajnoki övet. Ekkor Ambrose próbálja egy kicsit lenyugtatni leendő ellenfelét, amit követően a földre dobja a címet és bocsánatkérés mellett távozik a ringből. Rollins egyből felkapja a címet, ami után Dean közli vele, hogy viszont annyira ne örüljön ennek, mert amit éppen odaadott neki csak egy másolat. Miután Seth jobban megvizsgálja a címet rájön, hogy ez tényleg nem az igazi Bajnoki öv, és követeli egykori csapattársától, hogy adja vissza neki az eredeti díjat. Ekkor azonban Dean nagy nehezen, de elmondja Seth-nek, hogy elhagyta valahol a címet New Orleans városában, vagy pedig úton ide. Viszont a Lunatic Fringe garantálja, hogy a Money In The Bank-en itt lesz majd a Bajnoki öv, amivel együtt fog érkezni és távozni is Dean.
Ahogy Ambrose a közönség sorai felé fordult, hogy elhagyja az arénát Rollins parancsolta neki azt, hogy azonnal forduljon meg és folytassák a beszédüket. Ahogy Dean távozott egyből Kane érkezett, aki mikrofonnal a kezében megállt a bejáratban. A Vörös Szörny elmondta, hogy hétfőn akárkit választhatott ellenfélnek Seth, aki végül a J&J-t akarta harcra hívni. Itt viszont nem volt képes saját erejéből megnyerni a csatát, jobb lesz ha egy kicsit összeszedi magát, ugyanis nem élvezheti majd a Vezetőség segítségét a Money in The Bank-en, ahol szintén csak a saját maga erejéből próbálkozhat győzelmet szerezni. A mostani SmackDown-ra pedig egyből kiír egy meccset Kane Rollins-nak, ahol a Bajnok ellenfele a Show-Off, azaz Dolph Ziggler lesz.

The Miz vs Ryback

A küzdelem előtt visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol Ryback volt The Miz vendége a Miz TV-ben, ahol megjelent Big Show is és pár szófordulatot követően az Óriás és a Big Guy egymásnak estek. Ezúttal Show nem akart ütésváltásba keveredni, ám a küzdelem egyébként is jóra sikeredett, amiben végül a Finisherjét követően Ryback képes volt megszerezni a győzelmet kopogtatással…Csak a harcot követően jelent meg a Világ Legnagyobb Sportolója, aki elmondta, hogy a Big Guy sosem fog felérni a Big Show-hoz, hiszen vasárnap etetés lesz, ám ezúttal nem Ryback lesz az, aki a Feed Me More-t kiáltozza, hanem Show, aki felfalja majd őt. Ryback ekkor kijelentette, hogyha leendő ellenfele harcolni akar, akkor lépjen be a ringbe itt és most. Show elindult a szorító felé, ám visszafordult és kijelentette, hogy majd vasárnap harolnak egymással.

King Barrett vs Jack Swagger

A csatát R-Truth a közönség soraiból figyelte, amiben Ő is egy kicsit szórakoztatta a rajongókat, amikor felvette Barrett palástját és koronáját. Ez koránt sem tetszett az angolnak, aki elkezdte a ringen kívül üldözni Truth-t, ám Jack szakította félbe ezt a kis közjátékot, aki egy hatalmas Clothesline-t lekevert a “Királynak”. A küzdelemben végül a győzelmet Barrett tudta megszerezni, miután értékesítette a Bull Hammer nevezetű Finisherjét.

Dolph Ziggler vs Seth Rollins

A küzdelem előtt a Backstage-ben Alicia Fox egy nagyon rövid dialógussal kihívást intézett Paige ellen a mostani SmackDown-ra, amit követően megtekinthettük, hogy mi is történt Rusev és Lana között egy interjú során, ami a szervezetnek adtak a RAW után.
Kane bejelentése szerint Dolph lett az ellenfele Seth-nek ezúttal, akik egy eléggé jó csatát hoztak létre. Végül egy szimpla fordítással tudta megszerezni a győzelmet Seth Rollins, aki kivédte ellenfele Diving Body Splash-jét, amit követően kopogtatni tudta.

Paige vs Alicia Fox

Alicia nagyon lelkesen kihívta Paige-et, ám a küzdelemben ez a tűz és elszántság már nem annyira látszott a díván. Egy nagyon gyors csatában a PTO után Paige tudta megszerezni a győzelmet.

Roman Reigns, Randy Orton és Neville vs Kofi Kignston, Kane és Sheamus

A főeseményen egy 6 emberes tag team csatát tekinthettünk meg, amiben végül diszkvalifikációval tudta megszerezni a győzelmet a face csapat. Roman ismét egy őrült nagy Superman Punch-ot osztott ki Kofi-nak, amit követően a New Day beavatkozott a csatába. Felállítottak egy létrát, amire Kofi mászott volna fel, hogy jelképesen megszerezze a táskát, ám ekkor Dolph érkezett a bejárat felől, aki kivágta a ringből Kingston-t. Neville-nek is volt ehhez hozzáfűznivalója, aki egy hatalmas Body Splash-t követően megszerezte a táskát…

Ezzel zárult a SmackDown, ami a Money In The Bank előtt utolsó adás volt, vajon ki lesz az, aki hivatalosan is megszerzi a szerződést a PPV-n?

37 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. június 11. – Az elveszett öv” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. az egyik legnagyobb legenda a wwe/f-ben. hihetetlen hogy alig páran emlékeznek meg róla pedig van nem tudom körülbelül 70 kommentelő ezen az oldalon

   Kedvelés

  2. ki szégyellje magát? ezt most nem értem. 🙂 ha a WWE, akkor türelem, a SmackDown-t Dusty halála előtt vették fel így értelemszerűen még nincs benne megemlékezés. szerintem a mai PPV-ba biztos belekerül.

   @DeanAmbroseWWE : hát, muti azt a 70 kommentelőt. amióta itt vagyok, két kezem bőven elég hogy a valóban aktív tagokat össze tudjam számolni. arra meg egy kezem is elég hogy azokat összeszámoljam, akik egy mondatnál hosszabbat is ki tudnak csépelni a klaviatúrájukból. amúgy ezt egy kicsit sajnálom is. néha egyenesen olyan érzésem van, mintha Royallal lennénk kettesben egy chatszobában. 😀 :((( (no prob Royal, nem unlak, csak ha többen lennénk nagyobb lenne a móka és kacagás.)

   Kedvelés

   1. Az itt jelenlévők nagy része akik trollkodni járnak ide,sajnos belőlük van what több.
    Elvagyunk mi ketten is pepper csajszi.Ha meg értelmes akad,csatlakozik.

    Kedvelés

  3. Szerintem elég, ha az ember szívében és a gondoltaiban emlékezik meg az elhunytakról, de igazad van pár betűt nem nehéz leírni: R.I.P Dusty Rhodes és R.I.P Verne Gagne.

   Kedvelés

 1. Megérdemlik a 15 perc hírnevet.A hétfői adás hősei ők.A két hobbit.Szép volt fiúk.Bár igaz,hogy hamarosan nyomtalanul tűntök majd el a wwe univerzumból,de vigasztaljon az a gondolat,majd amikor targoncáztok és tehenet fejtek,hogy anno,1 x 2015 ben legyőztétek az aktuális wwe bajnokot.
  In memoriál two hobbit

  J&J Security is ready to pick up the win tonight on #RAW

  A post shared by WWE (@wwe) on

  Kedvelés

  1. igen, jók voltak. de azért még ne temesd őket, majd meglátjuk kezdenek e velük valamit. 🙂 végül is mindketten pankrátorok, egész jó múltbeli eredményekkel és szerintem még tart a szerződésük a WWE-vel. én el tudom képzelni pl hogy megmaradnak ilyen komikus szerepben TT-nek.

   Kedvelés

 2. hétigen, a tegnapi nap elég gyász volt. 😦 Dusty Rhodes, Christopher Lee (gy.k. Szarumán) és Ornette Coleman jazz zenész. mindhárman legendásak a maguk területén. legyen nekik könnyű a Föld.

  Kedvelés

 3. Ilyen ratyi adást..mondjuk Én is mit várok?
  beretta vs törzsgyökér meccs még jó is lehetett volna,de …hát igen.
  king berettával mit akarnak kezdeni?Jobbernek is szánalmas,de királynak..Ügyesen ellökték az övtől,így most csak van magának.Nem is tudom mikor láttam utoljára törzsgyökeret meccselni …erre jön,lát,kikap.Remek.
  A “főesemény” ismét kritikán alulira sikerült.Egyedül a 3 gerinc roppantó kedvesség tetszett amit a tünde kapott he he.Tul sok lehetőséget kap mostanában..de szerintem kevésbé illik bele ebbe az egészbe mint a holdkóros kannibál akit csak bohócnak tartanak..Nem kap normális történetet nincs normális karaktere csak ide lökik meg oda lökik.
  Kane picit elrontotta a folytódobást,majd rko-t se ugy fogadta ahogy kelett volna..egyre lomhább szegénykém.
  szuper kentaur ezzel a superman ütéssel a legratyibb az összes közül.Még a lopott faltörő is jobb ettől,pedig az már tényleg a legalja..
  békapofa pofázása szánalmas.Ő olyan volt,hogy jött bunyózott,vesztett,emelt fővel távozott,nyert akkor is,most meg csak pofázik..elrontották a karakterét,nem kicsit.
  Nem lesz bajnok.Most még nem.
  júdás vs pinki szánalom a köbön.
  Remek adás volt ismét..

  Kedvelés

  1. A spear nem lopott hisz jelenleg senki sem használja,így szabadon lefoglalható,emellett nagyon jól adja be,és ha vissza emlékszel sokan “lopták,, már be…

   Kedvelés

   1. A hegyomlás is használja,régebb óta mint ez a kis izéé..Könnyű mások mozdulatait lemásolna,és gyatrán előadni ahelyett,hogy újakat alkalmazna,találna ki,Mondjuk oda eredetiség is kéne,de könnyebb ez,meg a hatalmas superman ütés lol

    Kedvelés

    1. A speart eredetileg Goldberg tette híressé és a mai napig hozzá kapcsolódik a mozdulat. Használták már előtte is tehát nem lehet lopásról beszélni, mint mondjuk CM Punk GTS-énél. Reigsnek meg amerikai focis múltja van és elég jól tolja a speart. Az már más kérdés, hogy mellette gyatra a technikai bázisa: néhány mozdulat és kifújt.
     Ma már nehéz innovátornak lenni Royal, mert nagyon sok mozdulatot már használt valaki valahol és újat alkotni nagyon nem könnyű. Bár a Go 2 Sleep (KENTA), Styles Clash (AJ Style) vagy a Canadian Destroyer (Petey Williams) azért odaver.

     Kedvelés

     1. Igen,sokan használták.Ha már amcsi focis múlt,cezarónak is van olyanja,és ő lendületből olyan faltörőt tudna adni,hogy az ilyen szuper kentaur féléknek szilánkosra törne a gerincük..

      Kedvelés

     2. Ha spear akkor 100 emberből 80 Edgét mondja elsőre..batista is használta stb de még is csak Edge neve jut a többségnek eszébe erről a mozdulatról.

      Kedvelés

     3. 100-ból 99 pankráció rajongónak a Spearről Goldberg jut eszébe, ha 2004 előtt is nézett pankrációt. 98-tól 2004-ig Goldberg volt az egyik legnépszerűbb pankrátor a világon és ő tette népszerűvé Ezt a mozdulatot, de ezt te is tudod. Azért előtte nemigen használta ezt senki csak Jim Duggan-ről írták, hogy használt hasonló mozdulatot, mint a Spear.
      Edge Spearje meg ugyan jó volt, de a mai napig Goldberg a no1. 🙂

      Kedvelés

     4. goldberg is egy állat volt.Az ő falttörője mellé tedd be kentaurka faltörőjét.Ég és föld..Szégyen a jelenlegi wwe minden tekintetben.

      Kedvelés

  2. Royal,szerinted mi lesz a jövőben Ortonnal? Mert ugye táskát biztos nem nyer. És még egy kérdés:honnan jött a tünde és a Bantu név???

   Kedvelés

   1. Rájuk nézek,és ezeket látom he he.
    vipera matyinak 5 éves szerződése van ha jól tudom..szal marad még egy darabig,de vele se tudnak mit kezdeni..pusztító heel már sose lesz,nyamvadt heel nemrég volt,csicska lett belőle..majd face..ennyire képes?Bajnok nem lesz egy darabig szerencsére,de azt mondom inkább ő legyen a középpontban mint az egykori csicska..esek..bár sose kedveltem őt se,de letett már valamit az asztalra.
    Ő a kisebbik rossz jelenleg he he.

    Kedvelés

    1. najó, de ezt nem lehet így szemlélni Royal kedves. úgy értem a “letett már valamit az asztalra” egy olyan dolog, hogy valamikor, valahol mindenkinek el kellett kezdenie. Orton 2002-ben kezdte, kapásból a WWE-ben ami a CZW-hez képest kifejezetten lepkefing, ráadásul úgy hogy eleve híres pankrátor családból származik. ez testvérek között is 13 év, ami amúgy annyira nem is sok ha azt veszem hogy Ambrose pedig 11 éve nyomja az ipart, ami meg csak 2 évvel kevesebb ennél, és a pokol tornácáról küzdötte fel magát zéró családi háttérrel. amit meg a független szcénában letett az asztalra azt sok WWE-s pankrátor elképzelni sem meri. nézd meg ezt a meccset, és ha ezek után is csicska szerinted, akkor nem vagy többé a barátom. 😦 just kidding, dehogynem, de azért nézd meg és ámulj (kb az 5. percnél kezdődik a harc). ez a legszörnyűbb meccs amit életemben láttam, rossz nézni, most is felfordul tőle a gyomrom. a múltkor belinkelted nekem azt a klasszikus Mankind vs Undertaker meccset, hát, ehhez képest az is lepkefing, sry. (Brain Damage amúgy már nem él, öngyilkos lett 2012-ben.) Mox pedig kétszer is volt bajnok ebben a kibaszott pokolban, ami a CZW. (plusz még jópárszor más szervezeteknél: FIP, HWA, IPW.)

     Seth Rollins is a semmiből és a független szcénából jön, ahol ő is letett már sokmindent az asztalra, ő 12 éve pankrátorkodik és szintén maga mögött tudhat több bajnoki címet a WWE-n kívül.

     Roman, nos, megegyezhetünk abban hogy csicska. a családi hátterét ismerjük, egyértelműen privilégizált helyzetből indult, 2010-12 között kezdte a neveldében, ez Mox-hoz és Seth-hez (meg a komplett rosterhez) képest tényleg lóf*sz.

     Kedvelés

     1. jaés a kedvenced még csak 6 éve pankrátor, harmadannyi bajnoki címet se lapátolt össze eddig mint Dean vagy Seth, és ő is a WWE neveldében kezdte az ipart. most csicskázzam le? :>

      Kedvelés

     2. Csicskázd le ha jól esik,szíved joga és a te véleményed.Attól persze még nem lesz az he he.Am az új kedvencem,nem pedig a kedvencem az 3 as holtverseny.Én csak és kizárólag a wwe univerzumban nyújtott teljesítményekről beszélek..Ami előtte volt az egy fontos dolog,a múlt szerves része,elismerem,de amit itt produkálnak az számít.Én erről beszélek.Véres durva szadista meccsek igen,de valakinek csak ez jutott,másoknak mint pl ortonka stb kivolt nyalva a segge úgy került be a fő cirkuszba,ez valóban így van,de mint karakter és amit itt a wwe ben letett az asztalra,az szimpibbé teszi mint a 3 csicska …es együtt véve,mondom úgy hogy nem komálom vipera matyit sem:D

      Kedvelés

     3. dehogy csicskázom le, nem vagyok olyan gonosz mint te. :> 😛 én azért a többségüket tisztelem és kedvelem, beleértve mostmár az NXT roster is.

      hahó cikkírók, hol a szerdai NXT beszámoló???? 😀

      Kedvelés

   2. Nevillre elég tényleg ránézni. hosszú haj, elálló hegyes fülek, mint egy zabi Legolas. 😀 ráadásul úgy harcol a ringben mint Legolas Minas Tirth ostroma alatt, annyira highflyer hogy az már inkább talaj- és légtornász. amivel nekem amúgy semmi bajom, bírom a highflyereket, imádom nézni amit a ringben művel, rettentő látványos.
    Bantunak hirtelen nem tudom kit nevez Royal, de nekem akkor ugrott be az “urstn, mekkora bantu állat”, amikor megláttam Titus O’neilt. :> (igaz ez a megnevezés elég non PC, kicsit ég is az arcom emiatt.)
    Orton miatt kicsit én is aggódok, én is bírom és korai lenne még hogy kifáradjon. abban nem értek egyet Royallal hogy face lett belőle, annyira gonosz attitűdje van hogy maximum tweener, ami amúgy szerintem a legjobb szerep (a tweenerek a kedvenceim), csak tudnának belőle kihozni valami értelmeset. azt egyelőre én sem látom hogy kivel tudnának most neki kitalálni valami izgalmas feud-ot (Sheamus? hááááttt…), de veled együtt szorítok hogy Orton ne süllyedjen le végleg jobber szintre. 😉

    Kedvelés

    1. Valamikor csak belátják majd, hogy másik öv és a kettéosztott roster, a Bragging Rights meg a régi csemegék nélkül szart nem ér az egész.

     Kedvelés

    2. tweener próbál lenni,de béna hozzá..Beteg őrült fékezhetetlen heel már soha nem lesz,ezt ő is nagyon jól tudja.Amit mostanában produkál az egy nagy 0.de persze még évekig marad,mert kell ő ide..

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek