WWE SmackDown 2015. június 25. – Újra együtt

sd150626

A SmackDown 2015. június 25-én egy összefoglalóval indult, amiben visszatekinthettünk az előző RAW-ra. Itt Brock Lesnar megtámadta Seth Rollins-t, aki mellett ismét kiállta Kane, valamint a J&J Security. A mérkőzésen kívüli harcból jókora bunyó alakult, ahol Jamie Noble bordatörést szenvedett, ám ezt követően Brock is keményen belerontott pár pofonba, végül pedig földre került Seth csapatával szemben.

A mostani SmackDown elején a ringbe először Rollins, Kane és Joey Mercury érkeztek. Jamie a sérülése miatt nem tudott megjelenni ezen az adáson. A ringbe érve Seth egyből mikrofont ragad és elmondja, hogy a kis családjuk ismét összeállt és kezdésnek egyből kiruccantak Suplex City-ben, ahol az egész várost porig égették. A Bajnok elmondja, hogy már volt dolga több csapattal is, amik közül a WWE szervezeténél az első a Shield nevet viselte. Ez viszont csak egy erőltetett, valamint halálra ítélt dolog volt, amit félbe kellett hagyni. Rollins a tökéletes példa az újrakezdésre, hiszen a Shield felbomlását követően csatlakozott a Vezetőséghez, aminek az egyik legfontosabb alappillére lett, amikor Ő lett a cég Vitathatatlan Nehézsúlyú Világbajnoka. Itt pedig olyan emberekkel volt szerencséje együtt dolgozni, akik igazi családot jelentettek, valamint jelentenek most is neki…Itt van mellette Joey Mercury, aki az első naptól kezdve támogatta és védte Seth-et. Egy hihetetlen géniusz, egy olyan mesterelme, aki tisztában volt azzal, hogy milyen taktikához kell folyamodnia a Bestiával szemben. Ezért is roppant boldog Seth, hogy Joey az Ő oldalán áll a harcban.
Ezt követően kitér a Vezetőségnek arra a tagjára, aki kényszerpihenőre ment, így ebből kifolyólag nem jelenhetett meg a mostani SmackDown-on. Akiről beszél nem más, mint Jamie Noble, aki szintén az előző RAW-n bordatörést szenvedett, amikor egymásnak estek Lesnar-ral. Egy rövid összeállításban meg is tekinthettük azt a bizonyos pillanatot, amikor ez a sajnálatos baleset bekövetkezett. A videó után Rollins elmondja, hogy az egész éjszakát Joey társaságában Jamie mellett töltötték bent a kórházban. Ekkor pedig Seth tisztán látta, hogy a J&J másik tagja egy bajnok, akinek a szíve akárcsak egy igazi harcosé. Ezért ígéretet tettek neki, hogy a mostani SmackDown felvételén megemlékeznek róla, valamint megünneplik, hogy ilyen hősies tag erősíti a csapatukat, mint Noble…Seth azzal folytatja, hogy természetesen ünnepelnek Jamie miatt, ám van még valaki a Bajnok mellett, akit szintén meg kell ünnepelni, ez pedig Kane. A Vörös Szörny óriási munkát vállalt a RAW-n, amikor a Vezetőség csapata Brock-ot elpáholta. Ami miatt szeretne köszönetet mondani neki Rollins, valamint most már tisztán látja, hogy nem számít, hogy maszkban, vagy öltönyben jelenik meg, Kane mindig is az Ördög Kedvenc Démona volt és az is marad.
A Vörös Szörny ekkor megragadta a mikrofont és elmondta, hogy mindenki legyen tisztában azzal, hogyha megpróbál valaki keresztezi a Vezetőség útját, az komoly következményekkel találja szemben magát. Rátér arra, hogy szintén nem jelent meg egy másik családtájuk itt a SmackDown-on, aki nem más, mint Big Show. Az óriásnak Ryback-el volt az előző RAW-n összetűzése a Backstage-ben, amiből egy verekedés kerekedett. Itt pedig a Big Guy alaposan helyben hagyta a Világ Legnagyobb Sportolóját. Ahogy véget ért az összeállítás, Kane arra kérte Ryback-et, hogy csatlakozzon hozzájuk…Ahogy megjelent az Interkontinentális Bajnok összeszólalkoztak Rollins-al, hiszen Ryback elmondása szerint nem viselkedik úgy Seth, mint egy igazi Bajnok. Ez nem annyira tetszett Kane-nek, aki egyből kiírt egy csatát Ryback-nek a mostani SmackDown-ra, ahol az ellenfele nem más lesz, mint maga a Démon. Emellett pedig Seth meglehetősen idegesen kijelentette, hogy képes volt legyőzni Dean Ambrose-t a Money In The Bank-en és ezt bármikor megismételi. Ezért a mostani adás főeseményén ismét ringbe fog szállni Dean Ambrose ellen.

Dolph Ziggler vs Sheamus

A küzdelemben mindkét fél jól szerepelt, végül azonban a győzelmet a Kelta tudta megszerezni. Sheamus a ring sarkában készülődő ellenfelének kirántotta a lábát, aki ágyékkal érkezett a felső kötélre. Ezt követően kiosztott a Show-Off-nak egy jókora Brogue Kick-et, amit követően kopogtatta és diadalt aratott.

Naomi vs Alicia Fox

A csata előtt a Backstage-ben láthattuk, hogy Rusev éppen Lana-t keresi, akit azonban sehol sem talál. Summer Rae jelent ekkor meg, aki megsimogatta a Bolgár Bestia vállát és Rusev konfliktusát Lana-val egy az egyben a hölgy hibájának tudja be.
A díván csatájában a Bella Ikrekkel együtt jelent meg Alicia, aki jól szerepelt ebben az összecsapásban. Végül képes volt értékesíteni a befejező mozdulatát, amit követően kopogtatott és megnyerte a csatát.

A kulisszák mögött Jojo készített egy rövid interjút a New Day-el, akik szerint nem azon kell búslakodniuk, hogy elvesztették a Tag Team öveket, hanem azzal kell csak foglalkozniuk, hogy visszaszerezzék azt. A Prime Time Players is megjelent, akik egy kicsit mókáztak és felidegesítették a triót. Azonban végül megérkezett Bo Dallas, aki megtalálta a közös hangot Kofi-ék csapatával, akikkel együtt tapsolt egy kicsit a szegmens végén, ám nehezére esett megjegyezni, hogy mikor kell kettőt ütni.

Kane vs Ryback

Ryback-et a bevonulásánál megtámadta Big Show, aki jó pár kemény pofont lekevert neki mielőtt még elindult volna a küzdelem. A Big Guy-nak így kellett ringbe lépni a Vörös Szörny ellen, ám nagyon jól vette az akadályokat és képes volt fölénybe kerülni. Itt viszont már nem tudta Show tovább figyelni a küzdelmet és megtámadta ismét az Interkontinentális Bajnokot, aki diszkvalifikációval szerezte meg a győzelmet.

The New Day és Bo Dallas vs Prime Time Players és Lucha Dragons

Egy 8 Emberes Tag Team csatát tekinthettünk meg ezúttal, ami nem sikeredett rosszra. A győzelmet a face csapat tudta megszerezni, hiszen Kalisto bevitt egy látványos Splash-t, ami után kopogtatni tudott.

A főesemény előtt még megtekinthettük, hogy mi is történt az előző RAW-n Roman Reigns és Bray Wyatt között, ahol egy eléggé horrorba illő szobát alakítottak ki a kulisszák mögött. Ezúttal Dean Ambrose-al beszélt az öltözőjében Roman, aki tálát egy hasonló képet, mint amilyenek a hétfői adáson a szoba falát díszítették. Reigns egyből nekiállt keresni az aréna területén Wyatt-et, ám túl ideges volt, ami miatt Kane arra kérte a biztonsági embereket, hogy távolítsák el a helyszínről Roman-t.

Seth Rollins vs Dean Ambrose

A főesemény hosszúra sikeredett, amiben a győzelmet a Pedigree-t követően Seth tudta megszerezni.

Ezzel zárult a SmackDown, ami majd a RAW fog követni hétfőn, valamint közeledünk a következő PPV-hez, ami nem más lesz, mint a Battleground.

36 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. június 25. – Újra együtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. egyre szánalmasabb ez a vezetőséges f@szság…
  vicc,hogy olyan világbajnok van,akit hárman-négyen segítenek,mert egyedül szart sem ér
  csalódtam a wwe-ben,gondolom cm-punk,alberto del rio ,aj lee sem véletlen szállt ki ebből
  nem lennék meglepve,ha randy is bedobná a törülközőt rövidesen..

  Kedvelés

 2. Még szerencse hogy Sting ma is feldobta az adást, mert nélküle teljesen unalomba fulladt volna. De jó, hogy mióta véget ért a Wm, végre a storyline-ok és a karakterek más irányba haladtak.

  Kedvelés

 3. teljesen off kérdésem van, bocsánat, de nagyon piszkál a dolog. követek pár wrestling gifgyárost a tumbleren akik nem csak WWE-t posztolnak hanem minden mást promóciót is. az az igazság hogy a gifek alapján pár promóció magasan übereli a wwe meccseket. tudna valaki esetleg ajánlani csatornákat / hozzáférést a következőkhöz? ROH, Lucha Underground és természetesen szívesen belekóstolnék a NJPW-be is.

  Kedvelés

  1. Lucha meg Roh jó választás, de sztem manapság már a TNA is übereli ezeket a fostalicska adásokat, azt is meglesheted.

   Kedvelés

  2. http://www.bollyrulez.tv/ Más oldal nem kell, ha pankrációt akarsz nézni. Teljesen kiforrott, rengeteg linkkel megáldott oldal. Könnyen áttekinthető és bármit bármikor visszakereshető. Persze, ha van kapacitásod, akkor én még mindig a torrentet ajánlom, akkor azért mégis megvan a file az ember gépén és akkor nézi és állítja meg, mikor akarja. Más kérdés, hogy ezeket megtartani egyáltalán nem érdemes mostanában már. :/ Egyedül NXT ppv-ket szoktam személy szerint meghagyni későbbi megnézésre.

   Kedvelés

  3. köszi mindenkinek! igen, láttam TNA gifeket is, azok is elég állatok, az is érdekel. hirtelen kb választani sem tudok különben, azt se tudom hol kezdjem, most is a Photoshop előtt görnyedek dolgozásokba’. kár hogy nem 48 óra egy nap. 😀

   Kedvelés

 4. újra együtt a család: nemáááár. 😦 legalább lehetett volna hosszabb a szakítás. persze a HHH vs Rollins feud csúcspontját a legjobb ha a következő WM-ra tartogatják, addig még nagyon sok idő van, elég ha jövő éve elején kezdik el kibontani a történetet. Kane-ről általában: a vörös szörny maszkja nagyon ijesztő elismerem, de nekem jobban bejön Kane maszk nélkül. nagyon tetszik az arcjátéka, kár lenne maszkkal eltakarni. amikor mosolyog az néha sokkal ijesztőbb mint amikor vicsorog. 😀

  Ziggler vs Shemaus: rövid és unalmas meccs volt. a hétfői simán verte ezt, arról még nem írtam, de szerintem az egész jó volt. ráadásul ha pontozással nézném, egyértelműen Shemausnak adnám. apránként kezd újra kibontakozni a kelta, örömbódottá’. (szép nagy zúzódás van a bal vállán amúgy, igaz már sárga, nem lila.)

  csajok: áttekertem. majd szóljatok ha legalább Paige meccsel, addig maradnak az NXT dívák.

  Ryback vs Kane: egy szubjektív megjegyzéssel kezdeném, bár ismétlem magam: BigShowt küldjék már haza a tévé elé kakaót szürcsölni. lassú, öreg, unalmas. unom, unom, unom, és még ellenszenves is. félreértés ne essék, számomra face-ként is az volt. a meccs pedig egy rakás sz*r volt, DQ-ban ronggyá verték szerencsétlen Ryback-et, semmi élvezetest nem találtam benne csak felfordult a gyomrom.

  TT meccs: ez volt az adás egyetlen értékelhető meccse, tényleg voltak benne jó pillanatok. itt csak egy kérdésem van: Bo Dallas minek van? 😀 (a kérdés költői, nyilván jobbernek.)

  Wyatt vs Roman feud: a hétfői adásnál nem kommenteltem, de akkor pótlom. ez az első olyan előadása Wyattnek ami nekem is maradéktalanul tetszik! \o/ úgy tűnik egyelőre hogy ez a mindgame a sztori szerint kezdi Romant bedarálni, és ez jó. de mostmár eleget kergetőztek, lassan jöhetne a bunyó. 🙂

  a MITB óta Abrose-t gyakorlatilag boxzsáknak használják. persze ő jó ebben, bírja a tortúrát és nagyon profin fogadja a dobásokat, tökéletesen tud esni, de tényleg rohadtul frusztráló állandóan veszíteni látni. 😦 pedig az egész adás alatt láthatóan ő kapta a legnagyobb cheert – megint. igaz a MITB adás után írtam hogy Ambrose most egy ideig feud nélkül lesz és töltelékmeccsekre teszik be, de már megint kezdik azt hogy mindet elveszíti. nem tudom mire jó ez, egyelőre képtelen vagyok értelmezni. közben a wwe shopba érkezett egy tonna új Ambrose merch’ (egyik vacakabb mint a másik) márpedig az nem éppen arra utal hogy ki akarják koptatni a rosterből vagy jobber szerepre ítélni. ha pontozással nézném, Dean nyerte a meccset magasan. Seth családfája pedig egyszerűen SZÁNALOM, így, á la caps lock. és igen, Seth és Ambrose között valóban remek a kémia de már én is unom. nem kicsit, nagyon.

  Kedvelés

  1. Kane sztem 2010-be volt durva maszk nélkül, mostmár egyáltalán nem találom ijesztőnek, ezt az öltönyös szerepet nem mossa le magáról, hiába veszi vissza a maszkot (Már ha visszaveszi)
   A Bigshow teljesen lezúzta Ryback-ket, majd visszadobta a ringbe Kane-nek, elindult a meccs és a vége így is az lett volna, hogy a Big guy nyer…nevetséges.
   És am igazad van, bigshow tényleg nagyon lassú, most is kb. csak rugdosódott, meg pár dobás, semmi extra.

   Kedvelés

   1. nem is azt mondanám hogy ijesztő, hanem olyan… vészjósló. higgadt, de látod a tekintetében hogy bármikor kitörhet a vulkán, ráadásul nem kevés humort is érzek benne, és ez már egész jó színészi teljesítmény. *nekem* tetszik így mostanában. 🙂 2010-ben meg még nem néztem sajnos. amikor meg bekapcsolódtam és voltak meccsei, akkor meg váltakozott hogy éppen corporate vagy vörösszörny Kane meccselt. akkortájt inkább ijesztő akart lenni, most meg van benne egy kis lazaság ami szerintem jól áll neki.

    Kedvelés

    1. Hát legalább te bírod így is Kane-t 😀
     Amúgy én azt veszem észre, hogy minél többet nézi az ember a pankrációt, annál nagyobbak az igényei. ROYAL már 100 éve nézi és azért ennyire kritikus:DD én kb. 4éve követem az eseményeket és már nekem sem tetszik olyan sok minden, mint az elején, meg azért viszonyítok h pl. 2 éve jobb volt a sztori mint most stb. Ilyen ez

     Kedvelés

     1. hát legalább valaki még bírja Kanet-t. 😀 igen, egészen biztos úgy van ahogy írod, ezt már leszűrtem amióta itt rontom a levegőt. nem tudom nálam is meddig fog tartani a lelkesedés, amúgy is jellemző hogy rápörgök valamire aztán elmúlik és nem érdekel tovább. most járok a csúcsfázisban, fokozni akarom a bevitelt a többi promócióval (ROH, etc). 😀
      különben annyira szeretném kipróbálni… legalább a ringet. megöl a kíváncsiság hogy mennyire rugalmas a padló (ránézésre nagyon), meg szaladgálnék egyet a kötelek között. pankrátor már nem lesz belőlem mert késő elkezdeni, és nem emelhetek nehezet mert volt egy szemműtétem 15 éve. de azért egy picit sajnálom. 🙂
      amúgy ez megvolt nektek? 😀

      Kedvelés

     2. A vieodn mekkora szánalmas ratyi gyerek,de a lány még szánalmasabb,hogy hagyta.pffff
      Az ítéletem.
      Mindkettőnek fojtódobást!

      Kedvelés

   2. linkeltem neked előző adásnál khali agyműtétjéről szóló cikket.Agytumor..
    Anno amikor visszatért Kane a rr-re ott maszk nélkül,kopaszon jelent meg és látszott a fején,hogy egy kiba..beteg állat.Ott,maszk nélkül “félelmetes”volt,de ez ma már rég elmúlt az öltönyös bohóc korszaka miatt.1x utoljára még vissza fog kerülni rá a maszk.
    Gondoljatok bele.Én is rühellem azt amit csinálnak vele..mert amit 20 év alatt letett az asztalra és elért,az csodálatos.És így köszönik meg?Na,de minden héten szerepel,a fő sztori körül ólálkodik,meccseket tol,heel,persze kalap szart se ér a jelenlegi karaktere,de ott van az őrület a szemeiben,és bármikor elborulhat az agya és előtörhet belőle a szörnyeteg!
    Még mindig jobb ez így,mintha veretnék,jobber lenne,boxzsák,és bo dallas és a többi szintjén vergődne,vagy bukottként már elhagyta volt a wwe univerzumot..
    Innen még talpra lehet állni,és fordítani lehet,mert van rá lehetősége,és én naivan még mindig ebben bízok.

    Kedvelés

    1. köszi, olvastam. a beszéde is a műtét miatt olyan fura akkor gondolom, a talk is jericho-ba egyébként ő volt a vendég és ott vettem észre.
     Kane még ha visszaveszi a maszkot, akkor se lesz az igazi…tuti az lesz a sztori, hogy az authority ellen megy, ami mit jelent? face turn….az ördög kedvenc démona FACE LESZ. Mint amikor TT bajnok volt…vicc.

     Kedvelés

     1. Nem tudom mennyire követted anno az eseményeket,de amikor megjelent Khali,igazi pusztító heel volt,mindenkit szétvert..A batistás feudja meg csodálatos volt.Sok jó meccse volt,de amit a végefelé műveltek vele..szánalmas.
      Hazájában akkora sztár,mint amcsiknál Elvis.Ezzel mindent elmondtam.
      Kane fave turn???Legutóbb a team hell nos időszakában volt face..meg is lett az eredménye,na,de ott legalább jó meccseket tolt,bajnok volt,és ami a legfontosabb,maszk volt rajta!!!
      És most?face lesz,öltönyben?pffffffffffff vérzik a szívem érte…

      Kedvelés

  2. “újra együtt a család: nemáááár. 😦 legalább lehetett volna hosszabb a szakítás. persze a HHH vs Rollins feud csúcspontját a legjobb ha a következő WM-ra tartogatják, addig még nagyon sok idő van, elég ha jövő éve elején kezdik el kibontani a történetet.”

   Nem hinném, hogy ennyire lassan haladnának. Ha tovább húzzák az időt, csak még rosszabb számokat fognak kapni.

   Elvileg a Rollins-HHH feud már a SummerSlam-en kezdődik. A jövő évi WM-re pedig HHH vs. The Rock van betervezve (Johnson WWE LIVE! visszatérése is erre utal).

   Kedvelés

    1. Adná az Isten, hogy ne legyen… Az utolsó nagy meccse HHH ellen volt, Michaels bíróval. Az tényleg hatalmas volt. Azóta a WM meccseinek színvonala olyan ütemesen romlott, hogy arra szavak nincsenek. Előbb Punk azzal az urnás bohóckodással, majd Lesnar és streak törés és végül ez a Wyattes fos. Ha vissza is hozzák, csak a pénz miatt lesz, és bárki ellen is lesz meccse, nem fog sokat érni.

     Kedvelés

    2. Nagy valószínűséggel Bálor most NXT bajnok lesz, és Owens végleg fölkerül a main rosterbe. Szerintem az év végéig játszák le, hogy Finn NXT bajnok, aztán jövőre őt is felhozzák. Ideális ellenfél lenne Wyatt-nek a horror gimmick miatt, ráadásul jó kis meccsek lennének, mert Brayben van kraft rendesen, Bálor meg high flyer és akrobatikus.

     WM-re meg behoznák a Takert és egy triple-threat meccsen nézne egymással szembe a három horror gimmickes. Na, én ezt nézném meg 🙂 Ha Kane visszakapná a maszkot, akkor meg már négyen lennének…

     Kedvelés

 5. Húha, hamár Ambroseon se tudja Seth eladni ezt a fránya pedigreet, akkor tényleg dobhatnák. Ez így nagyon égő. A beszélgetést pedig lelki szemeimmel látom a kreatívok körében.
  – Carl, nincs semmi ötletünk.
  – Minden fű elfogyott?
  – El.
  – Hát…milyen meccset szeretnek a népek, ami nem halálszar?
  – Ambrose és Rollins mindig imprózik valami jót, igaz már vagy hússzor mentek egymás ellen, de valahogy még a közönség se unja.
  – Értem…hogy haladnak a történetek jelenleg?
  – Sehova, vagy éppen visszafelé.
  – Építsétek bele ezt a Dean Seth meccset főeseménynek.
  – Milyen indokkal?
  – Teljesen mindegy, lényeg, hogy Sethnek kell győznie.
  – De Carl, Dean ha veszít újra, akkor jelentősen csökken a tekintélye, nomeg Rollins eddig egyszer sem adta el még csak átlagosan rosszul se a pedigreet.
  – Jólvan nyugalom. Legyen kint még Kane, J&J vagy amelyik éppen nem sérült és avatkozzanak be és csak úgy nyerjen Rollins.
  – Ezzel nem építjük le egyrészről Seth karakterét, hogy csak így tud győzni, másrészről el is vesztetünk egy újabb kört Ambroseal? Arról nem is beszélve, hogy a közönség ezt már nem csak utálja, de legszívesebben lebontanák a stadiont mivel annyiszor megtörtént már?
  – Nem.
  – Zseni vagy Carl.

  Még csak ronda irodalom se, de nézzétek el. Írós kedvemben voltam, de erről az adásról más egyszerűen nem jutott eszembe, és alapanyag sincs amiből ki lehetne többet hozni.

  Kedvelés

  1. Esetleg annyi még, hogy a “díva” részleg annyira semmitmondó és érdektelen, hogy ott még azt is meglép hették, hogy heel menjen heel ellen. Dehát ennyire hagyott bennem nyomot. Közönségből egy fikarcnyi reakció se volt. Csodálkoztam volna, ha ilyen igénytelenség után lett volna. Nikki komolyan az amerikai egyetemi tinivígjátékaiból kilépett ponponlány a gimmickje? 31 évesen? Leírhatatlanul szánalmas. És félreértés ne essék, egyáltalán nem öreg, de könyörgök ne 19 évest alakítson 31 évesen, pont hogy emiatt nem lesz még díva se. Hanem csak egy golddigger tinipicsa, akinek mérhetetlen feltűnési viszketegsége van. Mondjuk nem vagyok kevésbé rosszul azoktól se, akik a szilikonmellei és az ótvar vonaglásai miatt imádják.

   Kedvelés

   1. Nikki Bellával nekem az a bajom Omen, hogy nem hiszem el róla, hogy pankrátor. Charlotta, Paige, Natalya, Gail Kim, Taryn Terrell számomra az igazi női pankrátorok, mert rajtuk érzem nem csak azért mennek ki, hogy a rivaldafényben sütkérezzenek, hanem mert Élvezik azt, amit csinálnak. De jön a Total Divas 2. évada és kellenek ezek ide.

    Kedvelés

     1. Igen pontosan ezt írom le én is mindig a Bellákról. 🙂 Nézzük már meg a múltkori Becyk vs Boss meccset és okuljunk, hogy hol is kéne lennie a NŐI pankrációnak. El kéne már dönteniük, hogy cicababák kellenek a kirakatba, vagy női sportolók, akik igenis tudnak iszonyatosan -pankrációilag- szórakoztató meccseket összehozni. Az a baj, hogy itt is megrekedt a női egyenlőség ott, hogy hát ott-ott vannak, de igazából nem lépnek át a valódi egyenjogúságba, és csak a nőiességükkel próbálnak eléldegélni. Ami nettó vicc szerintem pár “dívánál” mert szörnyen nincs semmi testük. Dehát ez már egy másik téma.

      Kedvelés

 6. Wyatt fala nagyon beteges:D de jó.Ha ezt a feudot elba..!!
  Jó lenne egy lesnar vs veszett kutya amire semmi esély és vagy egy tt csapat melyet ők alkotnak.Erre még annyi esély sincs..

  Kedvelés

 7. Értékelhetetlen adás.
  júdásnak nagyon nem megy a családfa.Az egy dolog,hogy lesnart se tudta felkapni,de hogy még békapofát se bírja?pfff
  Rem hétfőn jön lesnar és tombol egyet,mert az kell ide.

  Kedvelés

 8. Mekkora lenne már, ha jövő héten a Raw-n Lesnar megint összeakaszkodna a vezetőséggel, és mikor kezdene alul maradni, Ryback kisegítené:)…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek