WWE SmackDown 2015. május 7. – Eredmények és videók

sd150507

A SmackDown 2015. május 7-én egy visszatekintéssel indul, amiben megtekinthettük újra az előző RAW-n megrendezett Seth Rollins-Dean Ambrose csatát. Ennek a tétje nem más volt, mint egy kvalifikáció Ambrose-nak a lehetséges győzelmével. Dean képes volt legyűrni a WWE Bajnokát, így a következő PPV Eseményen a főmérkőzés nem Triple Threat, hanem Fatal 4 Way csata lesz.

A ringbe először nem más érkezik, mint az egykori pankrátorlegenda és a jelenlegi sztárkommentátor, Jerry “The King” Lawler. Jerry elmondja, hogy szeretné bemutatni a közönségnek azt az embert, aki képes volt kiérdemelni 2015-ben a “King” jelzőt, hiszen végigmenetelve a tornán, végül megnyerte a King Of The Ring-et. Ahogy ezt kimondta Lawler érkezett a bejárat felől King Barrett, aki a szorítóba sétált, ahol mikrofont ragadott. Barrett szerint csak egyetlen egy király van a WWE-nél, az pedig nem Lawler, hanem Ő. Ugyanis képes volt legyőzni minden egyes ellenfelet, akivel összekerült a torna során, tehát mutasson neki tiszteletet és hajoljon meg King Barrett előtt. Azt akarta a korábbi Interkontinentális Bajnok, hogy Jerry mondja, hogy: “All Hail King Barrett”, amivel a tiszteletét fejezné ki előtte, ám ezt Jerry megtagadta. Lawler-t nem volt képes a szavaival arra kényszeríteni, hogy kimondja azt a bizonyos 4 szót, ezért befejezte a beszédet és készült, hogy adjon a kommentátornak egy Bull Hammer-t. Ekkor azonban Dolph Ziggler érkezett a bejárat felől, aki pár szó után lekapta a dzsekijét és a ringbe robbanva várta, hogy a bíró elindítsa a csatát.

Dolph Ziggler vs King Barrett

A küzdelem nem volt túlságosan hosszú, amiben megjelent Sheamus, aki miatt diszkvalifikálni kellett Barrett-et, hiszen a Kelta nekiesett Ziggler-nek. A támadást követően Neville érkezett, hogy segítsen Dolph-nak, ami után pedig automatikusan egy új csata indult el, amiben Dolph és Neville duója mérkőzhetett meg az angol és az ír csapatával. Itt végül Ziggler volt képes bevinni a Zig Zag-et, ami után kopogtatni tudta a Királyt, ezzel pedig megszerezte a győzelmet.

Luke Harper vs Fandango

Az összecsapás előtt a Backstage-ben Dean Ambrose adott egy rövid interjút, amiben elmondta, hogy nagyon várja már a Payback főeseményét, ahol egy Fatal 4 Way csatában fog szerepelni, Roman Reigns, Seth Rollins és Randy Orton ellen. Szerinte jó mérkőzés lesz, hiszen nem kell törődni a szabályokkal, csak a másik három pankrátorral, akik akármikor hátba támadhatják őt.
A csatában Luke állt jobban, ám végül Fandango szerezte meg a győzelmet, ugyanis megjelent Erick Rowan, aki meglepő módon nem egykori csapattársát, hanem a táncoslábút támadta meg. Ezzel zárult az összecsapás, vajon Fandango face turn-jét követően Rowan heel turn-jére került sor?

A ringbe Rusev érkezik, aki ismét a Backstage-be parancsolja Lana-t, majd után elmondja, hogy az előző hétfőn, a RAW-n Sami Zayn kegyelmezett Cena-nak. Viszont Rusev egy gép, aki nem fog leállni, nem fog kegyelmezni, hanem egyszerűen csak eltiporja John-t. A Payback-en visszaszerzi azt a United States Bajnoki övet, ami az övé és a történelem során először Cena ki fogja mondani azokat a bizonyos szavakat: “I Quit”.

Cesaro, Tyson Kidd és Ryback vs The New Day

A 6 Emberes Tag Team mérkőzés alatt egyszer megszólalt Bray Wyatt muzsikájának az intro-ja, ami miatt Ryback teljesen összezavarodott és nem tudott a csapata segítségére lenni. Végül a ringben Kofi egy váratlan kopogtatással képes volt a földön tartani 3 másodpercig Tyson-t, amivel megnyert a New Day-nek a küzdelmet.

Naomi vs Emma

A hölgyek összecsapása nagyon rövidre sikeredett, amiben egyoldalúan Naomi tudta megszerezni a győzelmet.

Los Matadores vs Lucha Dragons

A küzdelemben két nagyon technikás és látványos tag team feszült egymásnak, akik közül a Lucha Dragons tudta megszerezni a győzelmet Sin Cara által.

A főeseményen egy szerződésaláírást tekinthettünk meg, amiben Seth Rollins igazából be sem merészkedett a ringbe az ellenfelei mellé. Ahogy arra számítani lehetett egy-egy aláírás megejtése után egymásnak estek a felek, hogy egy kicsit hangoljanak a Payback-re.

Ezzel zárult a SmackDown, ami eléggé unalmasra és laposra sikeredett, reménykedjünk abban, hogy hétfőn a RAW már élvezetesebb lesz.

44 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. május 7. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nevetséges h Románnak jobberkedik állandóan, ez a kis alamizsna győzelem a wrestlemanián semmit sem ért. Akkor bírtam, amikor Laurinaitishoz beállt és aztán nehézsúlyú bajnok is lett. Az az igazi bigshow. Mondjuk h hogyan és ki ellen veszítette el az övet, abba ne menjünk bele…

   Kedvelés

   1. Ó ez még csak az első a majdani hat film közül. Persze mindenki tudja, hogy ezek maximum átlagosnál épphogy jobb filmek lesznek, de a Lockdownban Ambrose lesz szóval az számomra várós, mégiscsak első filmje.

    Kedvelés

 1. Haverokkal is állandó téma az hogy melyik csapat volt jobb.A Wyatt family vagy a csicska..Amúgy egyértelműen Wyatták a jobbak,erősebbek stb,de kétség kívül a csicskák többet értek el.Bajnoki övek miegymás.A csicska…vesztét nem a júdás okozta,hanem a Wyatt family.Kivégezték őket.Na meg,hogy face turnt kaptak az igazság kutyái lol saját magukat köpték szembe ezzel,meg azt amit képviseltek.Megérdemelték.Annyi biztos,hogy szép időszak volt az a csekély 2 év amíg ezek randalíroztak.
  Jó kis vita téma lehetne ez a kérdés is,ki a jobb.

  Nincs itt valahol valamilyen off topik?

  Kedvelés

  1. Karakterükben szerintem is jobb a Wyatt fam. Kevés olyan pankrátor van aki öv körüli sztori nélkül is izgalmas marad, erre szerintem nagyon jó példa a Wyatt family. A shieldes tagokban jelenleg ezt nem látom (talán picit ambroseban, rollins karakterének még nem volt önálló nem öves sztorija). A wyatt familyn túl nagyon jó példa még erre a Miz, ő is csinálhat akármit mindig kajálni fogják, vagy Barrett aki ha nem tud éppen mit csinálni csinál egy Nexust vagy egy Core-t. Ha valaha pankrátor lehetnél és eldönthetnéd milyen sztoriba kerülj vagyis milyen legyen a karaktered mit választanál?

   Kedvelés

   1. A Miz-t kajálják? én egyáltalán nem így tudom, más helyeken még olyanokat is olvastam, hogy nem kellett volna egyáltalán WWE bajnokot se csinálni belőle és ahogy visszanéztem a meccseit, egyetértek ezekkel a kritikákkal. Valahogy nem tudnak lekötni a sztorijai és mellette a ringbeli tudása sem kiemelkedő. Persze ilyen miz-mizdow hülyeségeket el lehet adni vele, de max. ennyi.
    Barett más tészta, csak vele annyi a bajom h elég gyenge a karaktere :/ talán ez a king of the ring győzelem valamennyit feljebb pusholja

    Pankrátor meg sosem lennék, mert akkor nem lenne életem, rengeteg utazás, a sok pénz ebben az esetben nem motiválna. Izületeiknek annyi lesz 60évesen (vagy előbb) ráadásul még kokszolni is kell.

    Kedvelés

    1. Nekem úgy tűnt hogy kajálják, de nem úgy értve hogy top 5 vagy mint a legjobbak között van, könnyű rá sztorit írni a miz-mizdow hülyéskedésen is túl. Van b profilod?

     Kedvelés

     1. Nézzétek meg a nagy öregeket,hegyomlás,Kane stb mennyi sérülést összeszedtek hosszú pályafutásuk alatt.Térd gyengék stb,a maiak meg,veszett kutyát is többször műtörtték,szuper kentaurt is,kecskepofát is stb..ezt nem lehet a végtelenségig játszani.Egyszer úgy is elmúlik a szerencséjük és akkor majd leshetnek.
      Anyagi szempontból jó az életük,meg ünneplik öket stb,de rámegy a testük,aztán amikor már nem kellenek majd sehová,csak néznekmajd maguk elé meredten,hogy Én pedig egyszer nagy sztár voltam.

      Ha még nem láttátok akkor nézzétek meg a Pankrátor c.filmet,eszméletlenül jó,és pont erről szól.

      Kedvelés

     2. Láttam a pankrátor filmet (a film végén amúgy egyszer még visszatér a ringbe :D), a kérdés az volt hogyha pankrátor lennél akkor milyen karakter választanál, v. akkor így teszem fel a kérdést szerinted kik voltak/aktív pankrátorok akiknek a stílusuk egyben volt mind a ringben belül mind a ringben kívül is? (Ha jól sejtem Kane az egyik)

      Kedvelés

  2. Az számít,hogy a pankrátorok milyenek ringen belül,az,hogy ringen kívül milyenek,milyen emberek az már egy teljesen más dolog.Itt szerepet játszanak,színészkednek,követik a sztorit,a karakterüket hozzák,és viszik tovább.
   Undertaker,Kane,Jericho a 3 nagy kedvencem régóta.Ha Én panrátor lennék,egy teljesen új karaktert hoznák létre,melyben a régi nagyok előtti tisztelgés is jelen lenne,ahogy az újítás is és a kreativitás is.Egy olyan karaktert alkotnák,akit nem lehet szabályok közé szorítani.Nem face lenne és nem heel.Sokkal rosszabb.Nem lenne ilyen turn,olyan turn váltakozás időnként,hanem egy kiszámíthatatlan,kiismerhetetlen,fékezhetetlen pankrátor lenne.
   Aki olykor megállíthatatlan pusztító szörnyeteg lenne,máskor showmen,olykor jópofa,máskor néma igazságosztó.Lázadó,felbujtó lenne,mindenki ellen,és mindennel szemben,de olykor csapatjátékos ha úgy látja,hogy ez jó neki,ez lendíti előre a dolgokat.Ha meg úgy van,létrehoz egy osztagot,amolyan nexus félét,csak sokkal ütőképesebbet vagy egy család alapítás mint Wyatt,vagy mindentöl függetlenül,egy teljesen mást.
   Nem nézné hogy az adott személy face vagy heel,mindenkit elkapna.Nem az lenne,hogy személyiséget vált hétről hétre,csak nem ragaszkodik semmihez föleg nem a szabályokhoz.Lehet uralkodó típus lenne,bajnok akarna lenni,sokkal roszabbá válna mint a legdurvább heel karakterek…de lehet,hogy szarna az övekre,és csak bunyózni akarna,bárkivel,attól függetlenül,ki a top face vagy ki B kategóriás.
   Egy kívülálló lenne,aki nem tartozik sehová,de nem csak magányos farkas,hanem ha kell,alku képes.Nem csicskul be,de hajlandó kompromisszumokat kötni,az önző,önös érdekeit előtérbe helyezve.Mindenkit átgázol ezért.
   public enemy lenne,no1.
   Nagy vonalakban ennyi muahahahahahahahahahha

   Kedvelés

 2. Egyetértek az előttem hozzászólokkal a msotani smackdown is köröket vert a heti Rawra. Ez van ha a főesemény nem arról szól konstans hogy 3 vs 3 tagteam meccs végén face győzelem és közben még repül is mindenki. Azt hitték/hiszik hogy mennyire látványos 5 emberre ráugrani és kötelezően dőlni. Merthogy ez egy Daniel Bryan aki ugrik és ő nem akármilyen pankrátor, (az nem számít hogy alkatból az is csoda lenne ha ilyen esetekben akárcsak odébbmoccana valaki) és ha ő ugrik akkor dőlni kell. Ugye milyen változatos mennyire kiszámíthatatlan?… A válasz természetesen nem. Nem biztos hogy nem annak köszönhető ez a pillanatnyi igényesség mert ő itt van és reflektorfénybe kell állítani. Erről nem tehet erről írtam már korábban véleményt. Nincs hirtelen Yesezés és máris pofásra sikerül az adás. Wm óta sokat fejlődött és ez meglep.
  Haladjunk kronológiailag+karakterkritikák.
  1, Barrett vs Ziggler/ 2vs2:
  Barrett az egyik kedvencem, ez az ember nem tud szar meccset csinálni és pont összerakták egy olyan emberrel aki régóta nem tud jó meccset csinálni, igen ő Sheamus. Megjeleésekor egyik kedvencem volt, most “próbálnák” abba az időszakába visszatenni de ez egyáltalán nem megy. Kezdjük ott hogy a heel turn azzal jött hogy arcba rúgta Bryant és Zigglert, nincs semmi sztori mögötte, üres és azóta ez nem is változott. Ha ez nem lenne elég mondom mégegyszer nem tud jó meccset csinálni, rém lassú nem pörög semmi dinamizmus vagy az a barbár erő ami jellemezte azelőtt nem köszön vissza egyáltalán, vagy kezdjenek vele valamit ha lehet változtatni ezen a stíluson mert még az a 2-3 perces összevágott videó a wwe.comon is szenvedés. Ziggler állóhajó lett, nincs most se sztori nincs is semmilyen irányba terelve, most sótlan. Neville: szerencsére nincs elcseszve a karaktere még, elég ismert mostanra az NXT ahhoz hogy ne kelljen az áthozott karaktert újraformálni már ismerték a Nevillet, így van ezzel mostmár a Sami Zayn vagy Kidd is vagy az LD. Attól félek Neville onnantól kezdve kezd rossz irányba menni (csak mint lehetőség) mikor mikrofont adnak a kezébe és azt kell majd szépen elmondania hogy mit is keres ő itt, azaz ha átmegy “búlvárba”.
  2,Harper Fandango: Harper szerepét sajnos az korlátozza hogy a vezér a Wyatt volt így nem fog sajnos kibontakozni soha, szerepeljen akármilyen jól mindig lesz egy valaki aki még nála is erősebb. Fandangonak sikerült új moveokat tanulni ki tudja talán egyszer még komolyan is vesszük őt. Rowan szerencse hogy visszatért kedvelem az ő stílusát is (lehet a Wyattek stílusát nem kedvelni?) nem hiszem hogy teljes heel turnt kap, most még erőfitogtatásról szól, tolják csak őket egymás ellen.
  3, 3vs3 tagteam. Sikerült a cégnek megcsinálni a lehetetlent, ha jelenleg van vonal amiben a legtöbb potenciál van elbaszni. Szerintem csak hibernált elbaszásról van szó de akkor is. Az Nd azért kapott heel turnt mert nem kedvelték őket, ezzel nincs is baj sikerült jól reagálni átment az Nd akkor heelbe, de csak ezért, és nem azért fújolták őket mert hogy heel turnt akartak kierőszakolni rájuk hanem csak kurvára nem kedveli őket. Kofival nem tudtak mit kezdeni soha, Bid E powerhouse ez soha nem volt kihasználva és a 3.nak nem ismerem egyetlen Signature moveját sem olyannyira érdekes. Nem lett volna szabad az öveket odaadni nekik még most, tudom hogy így tudják a karakterüket jobban kiépíteni és így lehetnek igazán csaló unszimpatikus gecik de erre inkább senki nem lenne kíváncsi. Cesaro Kidd mindketten főleg Cesaro hatalmasat nyertek ezzel az időszakkal, Cesaro végre megkapja így a megérdemelt figyelmet Kiddet korábban nem ismertem igazán, most már ismerem. Tetszik hogy az ő sztorijuk továbbfejlődött az asszony szoknyája alá bújásnál, nem is volt értelme Cesaro erőben felveszi akárkivel a versenyt ha kell Rybacket is túl ragyogja, korábban is egyik kedvencem ezután még inkább az lesz remélem megkapja a pusht ami jár neki. Ryback végre most nem picsogott sír a kezében a mikrofon neki berzerkednie kell nem pofáznia. Aztán itt jön a harmadik Wyatt, (ismételten fölteszem a kérdést: lehet a Wyattek stílusát nem kedvelni?). Hihetetlen promókat nyom, zseniálisan adja elő a karakterét, egy picit a visszaköszön a CM Punk, ő szeretett mindig nagyobb dolgokról beszélni, (breaking the 4th wall) szembemenni a populárissal, ha kell a közönség ellen szólni ha kell más karakterét ízekre szedni. Wyatt meccsei is élvezetesek nekem az ő inringje korábban nem jött be mostanra már azt is megszerettem, rengeteg moveot használ és a karaktere visszaköszön a mozdulataiban is, ismétlem az ő karaktere zseniális. Sajnos az ő és Ryback stílusa elüt egymástól de kitudja a ppv.n kiderül.
  5, Díva,sikerült elbaszni, pont ez a hajtépős sikítozós cicaharc nem hiányzott, “szerencsére” már nincs Aj Paige is most nem szerepel sajnos Bellák sem voltak. Elkezdték nyomatni Usonét, de te jóisten. Hát ez kinyírja azt amit AJ felépített. Te jó ég az a promó valami undorító, egyáltalán nem tud színészkedni a mozdulatai valami geci szarok semmi dinamizmus, mekkora mák az ha a the rock egész rokonköre itt van és ezáltal bizonyos pluszokhoz juthatnak (tényleg usoékkal mi van?), szóval amit AJ felépített azt rombolja ez szar, minél előbb Paiget vissza meg vannak még ott jó dívák Alicia Fox például jó karakter jók a mozdulatai, megvan benne az hogy egy jó meccset összehozzon ez nincs kihasználva de nem ő az első akinek a karaktere nem tud kiteljesedni vagy teljsen el van tűnve. Ha nagyon nincs más akkor NXT dívákat ctrl c ctrl v ben át valamennyi, de naomi többször ringbe ne engedjék, sajnos garantált az övnyerése túl régóta van Cenanévál az öv.
  6, El is felejtettem Rusev, Majd pont egy i quit meccsen fogja megverni a Cenat, akinek a karaktere erre a felszopásra épül. Cenával kihagytak egy komoly ziccert, majd ha lesz valaha is heel turn akkor az azért lesz mert csalással akarja védeni az övet védeni a John Cenát hogy ő még erős ő még büszkén áll, ennyi em érdemes több szót pazarolni rá, Rusev meg majd eltűnik és visszajön mint Khali 2, semmi nem marad majd a pusztításból, egy vicc lesz: hirtelene milyen jó amerika kedvesek az emberek sötöbö.
  7, 2 vs2: zseniális tökéletes főmeccs több ilyet
  8, Orton nem kedveltem soha nem is itt fogom megkedvelni. Romannal kapcsolatba pozitívan csalódta a wm óta sokat fejlődött a karaktere több mozdulat érdekesebb, jobban járt hogy nem nyerte meg a főövet. Ambrose mindig érdekes arad bár nekem az inringje unalmas egyáltalán nem válzozats ugyanazok a mozdulatok de ez még változhat. Akire ki szeretnék térni az Rollins, teljesen megimádtam a karakterét, hiheteten jól használja ő is a mikrofont nagyon szórakoztató akárcsak a dzséenddzsé hát amikor pár héttel korábban együtt voltak a ringben big show kane dzséenddzsé és Rollins és az a kibasztt vicces önfelszopás, én sírva nevettem, de általában amikor használja Rollins a mikrofont érződik rajta is hogy elvan a karakterében tudja magát is ilyen zinten szórakoztatni így nincs kiégésre ítélve, nem mindig a soha nem adom fel én egy két lábon járó pusztitógép vagyok vagy stb, mindig mást mond és mindig itt van, az is vicces ahogy a Kane szopatja. Szóval nekem nagy kedvencem lett Rollins sajnos az inringjére kihat az hogy a j&jnek be kell jönnie mindig, amint ez véget ér onnantól ki tud teljesedni.
  Ennyi voltam bocsánat a hosszabb írásért.
  UI top 5 pankrátor jelenlegi show után számomra: 5, Kalisto
  4,Barrett
  3, B Wyatt
  2, Rollins
  1, Cesaro
  top 5 tűnjön el: 5, Ziggler
  4, Rusev
  3,New Day
  2, Cena
  1, D Bryan

  Kedvelés

  1. Sok mindenben hasonló véleményen vagyunk.Kár,hogy nem ilyen figurák járnak ide zömében akik normális véleményt is tudnak alkotni.Helyette van pár no name renickes kis takony huszár..

   Wyatt a jövő.Ezt mindenki jól jegyezze meg.Már most őt imádják a legtöbben a heel karakterek közül.És még csak most kezdődik el neki az igazi karrierje.A veszett kutyás feud értelmetlen,hiába imádom,ez szar lesz,és valszeg 2-3 meccset is tolnak majd.
   haperke szép eredményeket ért el anno,a Wyatt család és a wwe előtt is,csak ugye ki emlékszik már arra.Valóban a családfő árnyékában él.Hiába vad,agresszív,fékezhetetlen,és jó pankrátor,mindig ott lesz Wyatt,aki beárnyékolja őt.
   cezaroban nagyobb erő van mint rybackben.Hiába van az ipse bokától fülig kigyúrva,cezaro erősebb tőle,és jobb pankrátor.Sokan lenézték és semmibe vették itt őt,amikor megjelent,jól emlékszek.Hamar elfog tünni,meg egy szar karakter mondták stb.Én már mondtam az első meccse után,tehetséges a csávóka,sokra fogja vinni.Már a 2.bajnoki címénél tart.A hétfői adásnál írtam pont róla.
   rusev nem khali 2 lesz.Az tensai volt he he..rusev khali 3 lesz muahahahahaha előbb mint várnánk.

   Több komment kéne az aktuális adásokról,pankrátorokról,sztorikról stb nem pedig csak a fröcsögés a seggnyalás,a pitizés irányomba.
   Szégyeljétek el magatokat,de mélységesen!

   MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   Kedvelés

   1. Nagyjából egyetértek a véleményeiddel, de azért az kicsit erős túlzás, hogy Cesaro erősebb, mint Ryback. Láttam mérkőzésüket, meg erődemonstrációikat, én kicsivel is de alá lőném be. A többi résszel egyet értek. 🙂

    Kedvelés

    1. Hááááát háááááát.Az egyik agyonra kivan gyúrva a másik meg nem.És mégis hasonló erőszinten vannak látszólag.Ahogy cezaro könnyedén felemelte a hegyomlást és kivágta a ringből…kegyetlen volt.

     Kedvelés

     1. Ez tény, de Rybacknek előnye a 30 kiló többlet. De Cesaro súlycsoportjába kétségtelenül még csak hasonló sincs. Emlékszek mikor Henryvel szkanderozott és majdnem teljesen kinyútott kézzel tartotta meg Henry kezét, aki rányomta a testsúlyát is, de nem fejezték be mert Cesaro megverte. 🙂 Én a pesti meccsre emlékszek Tónival kapcsolatba, mikor a ring tetejéről ugrott rá Big E és kinyújtotta a kezét Cearo, amivel úgy kapta el a nagy darab állatot, hogy fél centit nem rezzent a teste. 🙂 Igaszság szerint most már magam se tudom, mert Rybacknek is voltak kegyetlen megmozdulásai, ami hatalmas erőre vall, meg az edzését mikor megnéztem a 31-es Wrestlemaniara, ott is hatalmas súlyokkal rohangált. Mondjuk Reigns már nem ez a kategória, a kis 20 kilós súlyaival nevetséges, bár ezt be is bizonyította Lesnar ellen. 🙂

      Kedvelés

     2. Ott a pont, kéne. De te nem tudsz felsorolni minden további nélkül 10 antihőst filmekből például, akik az antagonista szerepét töltötték be, de egyszerűen annyira tökéletes volt a karakterük, hogy megszeretted őket?

      Kedvelés

     3. Antihősök filmekben.Lássuk akkor.Spawn,Megtorló,Deedpool (A karaktere miatt megelőlegezve,jövőre jön a saját kis filmje,R kategóriás,vagyis véres durva brutális,nem gyermekbarát matiné he he) Az egész Watchmen osztag,V a V,mint Vérbosszúból,Dexter (sorozat) Travis Bickle – A taxisofőr stb stb stb sok van

      Van köztük egy súlycsoport különbség,így mindkettő a maga kis kategóriájában erős,de szerintem cezaro lenyomná rybacket,ha csak a puszta erőről lenne szó.

      Wyatt a jövő,így van.Ha annyira mocskos patkány heel mint puncika volt anno,az egy dolog,ettől függetlenül rengetegen imádták,ahogy a nagy vörös szörnyet is.Most Wyatt van heel toppon kac kac így őt imádják a legtöbben.Csacsiságokat mondasz megint.Attól,hogy valaki heel,miért ne lehetne imádni?
      A negatív karaktereket többen szeretik a filmekben is mint a pozitív hősöket.Lásd Star Wars,Darth Vader,Darth Maul,imádják őket.Anno álltalánosban játék közben aki nem sith akart lenni hanem jedi azt lebuziztuk:D

      Kedvelés

     4. lesnar ellen rendesen leszerepelt.Hiába játsza a showmant,hiába próbálják eladni mint a wwe új arcát stb,egyszerűen nem bírja a strapát.lesnar azt csinált vele mait akart,rongybabaként dobálta a szuper kentaurt ha ha.Sokat kell még neki edzenie,és nem ártana neki pár új,és talán saját mozdulat,mert a lopott,gyenguska faltörő ciki már rég,a superman ütés pedig kimeríti a szánalom fogalmát.
      Előre látom legközelebb mi lesz a 4 es meccsükön.80%ban vagy a ringben vagy aringen kívül fog feküdni,és a végén tápászkodik fel és csinál valamit.Ő ilyen,cenás.

      Kedvelés

 3. Leget, hogy nem leszek valami népszerű, ha leírom, de Ambrose ne legyen bajnok.Még ne.Szerezze meg a a mitb tatyót és váltsa be Rollins-on.يبتوبغنمممنيدثوعفززظ

  Kedvelés

 4. Nem volt egy izgalmas smackdown, de legalább a sztorit építik tovább. Valaki írta még a múltkor h örülne ha Randy-t kivennék a bajnoki meccsből és egyetértek. Olyan régóta várok már arra h a Shieldesek egymásnak essenek, imádtam őket kedvenc csapatom volt, még Wyattéknál is jobban kedveltem őket (bocsi ROYAL 😀 ) külön-külön is jók…vagyis Román nem igazán, de a másik kettő odateszi magát mindig és jó meccset produkálnak, szóval ez egy álommeccs lenne nekem.
  Cesaro-ék jók, de még mindig nem bírom felfogni hogy a múltkor elverték az Ascension-t…nem jó tt vonal most, Pig E meg a bóhóc társai megszerezték az öveket, és azóta egy rémálom az egész. Nem is nézem többet szerintem…Ryback-Wyatt feud meg halálra van ítélve: egyrészt úgyis tudom hogy Bray leveri Rybacket ezáltal semmi izgalom nincs az egészben, másrészt meg a sztori is egy baromság. Szerencsétlen Wyatt még övet nem látott, pedig azért egy ideje itt van már a cégnél, szerintem mindenképpen öv irányba kellene terelni. De mivel a WWE öv Rollins-nál van, a többi öv meg kb. semmit nem ér még dísznek is rossz (igen, hiába van müzlinél, semmit nem ér), ezért marad ez a meccs Rybackkel.
  Erick Rowan heel turn, de nem is értem miért volt eddig face karakter, annyira nem illett hozzá…reméljük hogy azért most lesznek hosszabb meccsei is.

  Kedvelés

  1. Nincs baj koma,ez a te véleményed.Komáltad a csicska…et,ez van.Attól még a Wyatt family sokkal jobb volt he he.

   Kedvelés

    1. Ez piskóta tallér csupán 😀
     Az igazi meccseiket nézd újra,maikor a Wyatt family elpusztította őket he he
     Tanulságos meccsek.

     Kedvelés

 5. Mostanában mintha jobbak lennének a smackdown adások… A storyhoz nem tesz hozzá sokat, de a meccsek egyre jobbak legalább…Ryback-cesaro tt az sztem zseniális volt, lehetne még, de kell most Wyattnek az áldozat.

  Kedvelés

 6. Mintha a SD történetét nem az vezényelné le, mitn aki a RAW-ét, mert ez az SD is veszett jó lett. Ryback és Cesaro egy csapatba, a két legerősebb pankrátor, ez beteg. Nagyon jó meccseket kaptunk ismét, és a Lucha Dragons-t is mindig jó látni. Wyatt-ot már nagyon unom, vagy Face to Face-be nyomják, vagy sehogy, így egyszerűen borzalmas, hogy minden meccset tönkre b.sz.

  Kedvelés

 7. Jó nagy 0 volt ez az sd is,de hát mit is várjon az ember fia.

  fandango face turn,de minek?Ki kíváncsi rá egyáltalán?A mai napig nem értem,minek rontja itt a levegőt.vörös szakáll meg heel turn,de ez is minek?Ja,hogy maióta vége a családnak,face karakterként mindenkitől csak kikapott.1 azaz 1 győzelme sincs.Értem már.Remélem család egyesítés lesz itt,ez lenne a legjobb mindenkinek,de ha ez nem valósulna meg,még tag team lehet belőle meg a bogárszemű sutyerákból.

  beretta és hófehérke nem rossz párost alkotna,talán tt vonalon kéne velük kezdeni valamit,mert így egymagukban semmit sem érne,főleg a gyufafej,mert amit produkál hétről hétre amióta visszakuncsorgott szánalmas.A nagy gerinc roppantó mozdulata sem a régi már,vagy elszúrja,vagy nem tudja rendesen megcsinálni..Hosszútávon nem lesz ő így ebben a formában porondon,mert már most sokan unják.beretta viszont jól hozza a gennyes mocskos rohadék karaktert és jól is áll neki.Kár,hogy kecskepofa nincs,mert akkor ezek pinkivel együtt mehetnének az övért,és jó kis sztorit tudnának köréjük rittyenteni,de így…nem sok értelme van.Az új jövevény tünde nevil tehetséges,de még kevés ide.Sok gyakorlás!és lehet belőled valami fiam!
  Fel kell futtatni az újat,mert ez a módi.

  cezaro és a veszett kutya jó páros lennének szerintem,bár ilyen nem lesz.Ez a meccs jó pofa volt,bár nem volt valami izgalmas,de azért jópofa volt.Wyatt akkor is nyer és győz,ha ott sincs muahahhahaahhaha

  A vége maga volt a szánalom.Én úgy gondolom,hogy a következő ppv meccsen békapofa heel lesz és neki esik szuper kentaurnak,miután mindketten elbukják az öveket,vagy egymás miatt vagy ortonka miatt,és egy szép kis konfliktus is kialakulhat közöttük,és így mindketten eltünnek az öv közeléből,marad vipera matyi,meg még betesznek 1-2 új kihívót.Talán müzlit,mert ugye ilyen még nem volt.Tök izgalmas és meglepő fordulat lenne..

  Kedvelés

  1. Itt az egyedüli jó nagy 0 az te vagy, meg az hogy minden héten idejössz ócsárolni az egészet mintha pisztolyt fognának a fejedhez hogy megnézd. Ennél szánalmasabb már nem is lehetnél.

   Kedvelés

   1. Lassan kezdek szimpatizálni ROYAL-lal… De nem miatta! Hanem mert ő ír valamit, erre megjelenik egy csomó noname ember, akik máshol fel se bukkannak, és úgy pofáznak, hogy amúgy egy sort nem írtak az adáshoz… És bár nehéz elhinnem, de ez egy kicsit lejjebb van, mint ROYAL szintje, pedig ahhoz sem elég már a kézi ásó sem…

    Kedvelés

    1. Nem veszitek észre, hogy azért van még mindig itt, mert válaszoltok a kommentjeire?Nem kell neki válaszolni aszt ennyi.

     Kedvelés

    2. Igazából nem azzal van a baj, amit ir, hanem azzal, hogym indig ugyanazt irja. Nem képes újitani a mondandóján, minden egyes kommentjében ugyanaz szerepel. Ez milyen jó az milyen szar, ez mit tud, abba mekkora erő van, ez mit csinált régen, meg hasonlók. Az arroganciától meg a hatalmas, (Istentudjamitőlnőttekkorára) egójától még el lehetne tekinteni 😛 Csak na… Van akinek megy, van akinek nem .

     Kedvelés

 8. Na a vege szerintem jora sikeredett! Seth vegre tenyleg csinalt valamit ! Meg vissza ia jott a vegen, hogy kiossza Reigns-t.. Ritka pillanatok de jo volt 😀 viszontcamibek orulok, hogy a kozonseg Randyvel van es nem superbitch punch-al vagy Ambrose-al.

  Kedvelés

   1. Azt, hogy minden meccsét megnyeri.Ezzel még nem is lenne gond, ha nem úgy nyerné meg, hogy végigfekszi az egészet.Ráadásul szarul promózik.Tudom, hogy sokan csak divatból utálják, de én nem utálom.A ringben az utóbbi időben elég sokat fejlődött, de a Payback-en így is ő lesz a legunalmasabb a négy tag közül.

    Kedvelés

    1. cenásan végig fekszi a meccseit,3 mozdulatot produkál felváltva,a superman ütés a legszánalmasabb pankrációs “mozdulat”amúgy…majd minden nagy befejező modulatból kivergődik,aztán nyer a lopott,gyenguska faltörőjével.Szokás szerint mindig.A végén ott tartunk majd,hogy a 3 egykori csicska…es mind bajnok lesz….közben meg a Wyatt family öv közelében sincs s nem is leszvalszeg…Minek is lennének,ha ilyeneket is lehet nyomatni helyettük..

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek