WWE SmackDown 2015. március 19. – Eredmények és Videók

SD_810_Photo_006

Az adás Brock Lesnar promójával indul, majd az élő képek Kannsas City-ből jelentkeznek. Az arénába Roman Reigns érkezik. A bajnokról beszélne, de kis deja vu feeling foghat el minket, mikor Mark Henry szakítja félbe. A Világ Legerősebb Embere elmondása szerint azért jött ki hétfőn, hogy megtudja mire képes a Royal Rumble győztese. Bejátsszák a RAW-on történteket, majd Henry azt mondja, azt kapta amit megérdemelt. Most már tudja, sőt minden pénzét feltenné arra, hogy a kihívó képes lesz legyőzni Brock Lesnar-t és ezt meg is fogja tenni. Ekkor Seth és Kane érkeznek, akik egyáltalán nem hisznek Reigns-ben, viszont a WrestleMania-n bármi megtörténhet – Rollins felemeli a MITB táskáját. De most azért vannak itt, hogy elmondják, sajnálják, azonban Orton nincs itt. Arról is gondoskodtak, hogy később se jusson be az épületbe: minden bejáratot lezártak. Seth hangsúlyozza, ez nem az ő védelmét szolgálja, hanem Randy-ét. Viszont nagyon ráhangolódtak a WM-re, így az adáson Kane és Rollins meg fognak küzdeni Markkal és Roman-nel. Megtudjuk, hogy Tatsumi Fujinami az idei Hall of Fame tagja lesz majd díva meccs következik.

Paige (w/AJ Lee) vs Brie Bella (w/Nikki Bella)

A cicaharc sokadik felvonását tekinthettük meg, viszont talán ezeket a mérkőzéseket szívesen nézzük végig újra és újra – nem is értem miért….. 😀 A győzelmet ezúttal Paige szerezte meg.

Intercontinental Contender Gauntlet Match

A következő meccs tulajdonképp több kisebb vesszőfutás szerű meccsből tevődik össze. A kötelező kihívók egyesével érkeznek az előző küzdelem győztese ellen.

1. Dean Ambrose vs Stardust

Várhatóan Dean szerezte meg a győzelmet, ellenfele azonban nem viselte jól a vereséget és nekiesett Ambrose-nak. Ekkor azonban érkezett Truth, aki kiütötte Stardust-ot.

2. Dean Ambrose vs R-Truth

A meccs alig pár pillanatig tartott, Dean ismét nyert.

3. Dean Ambrose vs Luke Harper

Ez már igazi harc volt. Dean-nek nem sikerült a Head Trick.

4. Luke Harper vs Daniel Bryan

Elég hosszú küzdelem volt, ahol a volt világbajnoknak sikerült nyernie.

5. Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

A végső győzelmet a Show Off szerezte meg. Érkezett Bad News, a bajnok mindkét ott lévő szupersztárral könnyen elbánt.

Los Matadores vs Tyson Kidd, Natalya & Cesaro

Töltelék mérkőzés. Natalya szerezte meg a győzelmet, mikor El Toritot kopogtatta.

Roman Reigns vs Kane & Seth Rollins

Igen, handicap meccs, ugyanis Henry zenéje megszólalt, de ő nem jött. Valaki elintézte a folyosón, képtelen harcolni. (Mire jó jobbert csinálni belőle?) A győzelmet Roman szerezte meg. A ringet biztonságiak védték, nehogy Orton meglepje őket. A Vipera azonban a meccs után lecsapott Kane-re, Rollins-ra és csicskáira.

Egy hét és WrestleMania. Sok munka lesz még ezzel, ha sikeres show-t hoznának a történetírók. Ti hogy látjátok? Várjuk véleményetek!

18 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. március 19. – Eredmények és Videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Sziasztok,nem szoktam,hozzászólni,inkább csak olvasgatok de mostanában mindig eszembe jut,hogy ezek a divák mit kezdtek volna chyna-val:))))))))))))))))))))))

  Kedvelés

 2. Az összefogalalót ki írta? mert kb. semmi értelme nincs, minden meccsről írva van 1 sor, max. kettő és ezzel be van fejezve. A másik meg hogy maradhatna pártatlan is a cikk írója… egyébként meg érdekes a csicska jelző a j&j security-re. A kommentelők nagy része meg kb. semmit sem ért a pankrációhoz, de azért szidják az adásokat, pedig a mai egy átlagon felüli volt, főleg a DB vs. Ziggler meccs. just sayin’

  Kedvelés

  1. Te azt mondod átlagon felüli… Ha a gaunlett és a díva meccs tenné ki a teljes adást, akkor igazad lenne. De! Kaptunk egy vissza sem tért, máris szopóágra küldött Henryt meg egy agyonpusholt indián biszem-baszom állatot, aki a 2 (vagyis bocs, a 3) mozdulatával megint diadalt arat mindenki felett, hiába húzták ki az erőembert mellőle, mert ugye ő mindig nyer… Azért a meccsek önmagukért beszélnek, eltekintve a szánalmas sztoriktól, és nem, nem ütötte meg még azt a keveset sem, amit ma egy SD-tól elvárunk (bár még én lehetek az ostoba, ha olyan adásokat várok, mint amilyenek Edge idejében voltak)…

   Kedvelés

   1. A Mark Henry-s dologgal egyetértek, valóban nem szép dolog, amit művelnek a karakterével és én is szívesebben látnám jobb szerepben. Roman-t viszont muszáj pusholni, hogy Brock-nak méltó ellenfele legyen a WM-en, hiába nyert ma a 3 mozdulatával, tudjuk hogy többre képes és remélem 1 hét múlva láthatjuk is (mint pl. 2 hete az az ugrás a felső kötél felett elég durva volt, főleg hogy nem is high flyer)

    Kedvelés

    1. Jó, el kell ismerni, hogy Reigns nem rossz, de akkor is mutathatna többet… NXT-n például adásról-adásra kidolgozzák a belüket is a szupersztárok, és olyan jól adják elő az egészet, hogy valami hihetetlen. Owens például most már akár Lesnar nyomdokaiba léphetne, Adrian Neville egyedül üti az egész RAW highflier részlegét, Zayn pedig egy sokkal meggyőzőbb és bajnoknak valóbb ember, mint Bryan, a teljesítménye pedig lassan meg is haladja az övét (tény, a high flierek gyorsan kiégnek, az idő múlása rajtuk látszik meg a legjobban. Annó Bryan submission-specialist/highflier in-ringje nekem nagyon bejött, még amikor a Mizt verte el, de mára abból semmi sem maradt csak a yes és a rugdosódás…). Ha már a ma fellelhető legeladhatóbb pankrátor ellen küldik, legyen valami, amit felmutat, hogy kiérdemelte, mondjuk egy SD-n is produkáljon valamit…

     Kedvelés

     1. Ebben egyet értek. Neville-ben benne van az ami John Morrisonban és Jeff Hardyban volt. De maradjon csak az NXT-ben. A Raw-ban előbb-utóbb bohócot csinálnának úgy is belőle!

      Kedvelés

  2. @Szalai botond, én írtam az összefoglalót. Nem tudom, mit kellet volna bővebben kifejteni. Töltelékmeccsek, egyes mérkőzések többszöri felvonása, túlzott kiszámíthatóság.
   Mondhatni pártfüggetlen vagyok, hisz csak a közvéleményt osztom – ez az összefoglaló értékelésén is látható. J&J pedig igenis csicska, olyannyira, mint amennyire Daniel Bryan egy szardarab!

   Kedvelés

 3. Orton vs Rollins a Wrestlemanian. És Roman vs Lesnar. Ha romen nyerne de Seth beváltaná a táskat annak nagyon örülnék. A következő PPV-re összehozhatnának 1 Orton vs Rollins vs Roman mecsset. De hogy Taker-t miért kellett megverettetni tavaly azt nem tudom. Sokal jobb lett volna ha legyőzi Lesnart és az idék kap ki Wyattől. Bray viszonylag elég fiatal, neki még van jövője, mert tehetséges, de lesnarnek ezmár lejárt. 2x veretik meg Takert? Semmit sem fejlődik ez a WWE! Az NXT is odatartozik, de sokkal jobban szeretem mint a Rawt vagy a Smackdownt! Ha Daniel nyeri a létrásmeccset nagyon ki fogok akadni. Minden öve már megvolt kivéve az interkontinentális bajnoki őv. Épp eztért ne nyerjen! Én örülnék ha Dean Ambrose nyer. Barett és Ziggler közöt volt ez a civakodás, Harper is IC champion. Anno még Cody is. R-Truth sűlyesztőben van, tehát hajrá Dean!

  Kedvelés

  1. Pedig,ha tényleg felakarják futtatni az Interkonti ővet,akkor nagyon esélyes DB nyeri meg,sajnos..S nyugi,Taker tuti,hogy nem fog kikapni:) Mondjuk én annak örülnék a legjobban,ha Sting és Taker valahogy viszályba keverednének a Wm-en:) + Tudom,hogy erre 0,000000000000000001% az esély,de tegyük fel,hogy Roman megszerzi az ővet (megfogja,ez 100%) ,de jön Seth és beválltja a táskát..S nagy hepaj közepette megszólalna a Cult Of Personality és ezzel kezdetét venné Cm Punk utolsó nagy feudja, a vezetőség ellen:P Tudom,bilibe lóg a kezem,meg unalmas már a cm punk téma,de én ennek nagyon örülnék:)

   Kedvelés

   1. Pedig sajna Takernek annyi! Sosem fogjuk már azt az Undertakert látni aki legyőzte Shown Michaelst a Wrestlemania 26-on. De ezt mindenki tudja. nincs már értelme a rosterben tartani, az én szememben ő 1 legenda és szerintem ezzel nem vagyok egyedül, de sajnos az idő gyorsan megy

    Kedvelés

 4. Utolsó rohadt szar SD volt ez is, mint a többi általában… Egyszerűen hihetetlen, hogy visszahozzák Henry-t és most kap is egy esélyt, erre meg kiszedik a meccsből és jobberkedni küldik! Szánalmas és undorító, és mindezt csak azért, hogy az a csicska 2 mozdulatos gyökeret pusholják fel… Hiába pusholják, ha amúgy meg magában szart sem ér Lesnarhoz képest, azt a szintet soha nem fogja megközelíteni (mint ahogy a mai main eventerek nagy része sem)… Ha Orton nincs, akkor ez a show menthetetlen lett volna…
  Pedig a gaunlett meccs sem volt rossz, érdekes, hogy ennyi különböző karakter hogyan mutat együtt, egy konfliktusban. Ez elvitte az adás nagy részét, de egy IC övre meg nem lehet adást építeni, ink tették volna vissza a WHC övet, vagy a Hardcore övet…

  Kedvelés

  1. Neked ebben a smackdownban mi tetszett ennyire? Komolyan tudni szeretném. Randy meg kb semmit se változott karakterileg -nem mintha kellett volna amúgy-, csak most éppen vezetőség ellen van.

   Kedvelés

 5. NXT! NXT! NXT! Ohh nem mégsem, ez a samckdown,,,

  Brock még egy nyamvadt videó felvételről is a top heel, magasan a léc, kíváncsian várom Roman mennyire tudja megközelíteni. Ha csak skálázni kellene, akkor szinte teljesen, kár hogy utóbbi a jobberkedés legalja című skála lenne, mert amit most Henryvel leműveltek az nettó szánalmas. Hol vannak már azok az arcok, akik nem azért tűntek erősnek, mert 30 másik elmondta róluk, hanem mindenkiben tudatosult az eszméletlen teljesítményük által? Hát igen, NXT soraiban.

  “Biztosítják, hogy Orton semmiképp se juthasson be.” Na vajon, de teljesen őszintén. Volt olyan ember, aki…áh hagyjuk is, ez már annyira nevetségesen egyértelmű, hogy még azt is felesleges leírni, hogy az volt.

  Aj/Paige-Bellák meccs még talán egyszer nézhető is lenne, pont a wm alkalmával. Tökéletesen fel lehetne építeni, hogy addig ne csapjanak össze -feudoljanak ilyen dívás marhaságokat, lehet még élvezetes is lenne-, hogy még akár a meglepetés ereje is üssön akkor, dehát nem,,,Vince papa ennyit értett meg az adj díváknak is egy esélyből, hogy nyomassa hosszabban azokat a dívákat, akik amúgy is szerepelnek, agyfaszt kapok minden alkalomkor ettől az embertől.

  Gauntlet, vagy Ambrose? Mentette az eddigieket, mondjuk elég sokatmondó, hogy egyedül Harper volt, akivel tudtak valami jól koreográfiát -vagy ösztönszerűen jól felépített?- meccset lehozni. Az pedig sokadjára is szánalmas, hogy csak Harper vállalja be Dean Tornado DDT-jét, pedig egyik kedvencem,,,,,Ha nem kettejük egyikéhez kerül az öv, de főleg Ambrosehoz, bekattanok,,,,izzítani kell majd úgy érzem a háromórás Jon Moxley best ofot,,,,,,

  Kell ennél többet írnom? Úgy nagyjából az adás második feléről egyáltalán bármit? Természetesen nem “kell”, de szükségét sem érzem annyira nem történt semmi. Ó de igen, Markba megint belerúgtak egyet, Roman lassan az egész rostert is legyőzné és jött Orton! Na ezen tényleg meglepődtem!

  Kétszer hosszabb ez a szenvedés, mint az NXT és fele annyit nézek meg belőle, mint a “zöldfülűek” adásából -na ki nem fáradt le ezután az sd után annyira, hogy rájöjjön ezen számolásom alapján az NXT-ből minden másodpercet megnézek?-,,,,gyötrelmes arány.

  Kedvelés

   1. Az valóban szinte tökéletes adás lett, nemhiába voltam és lényegében még mindig vagyok is a hatása alatt, ezt az sd-t felejtsük is el. Minden irányból hihetetlen, hogy Kevin mennyivel másabb szintet képvisel, mint a main rosteres heelek Lesnaron kívül,,,

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek