WWE SmackDown 2015. március 5. – Vajon Barrett öve kinél köt ki?

sd150305

A SmackDown kezdésénél visszatekinthetünk pár pillanat erejéig a RAW-ra, ahol az egyik legnagyobb felhajtást okozó sztorivonal Bad News Barrett Interkontinentális Bajnoki öve körül rajzolódik fokozatosan egyre inkább. A cég hétfői adásán legutóbb Dolph Ziggler kaparintotta meg ezt a bizonyos címet, amivel távozott is az arénából. Most a SmackDown kezdésénél a Show-Off mutatja meg magát legelőször a nagyérdeműnek, méghozzá Bad News bajnoki övével a derekán…

Dolph a mondanivalóját azzal kezdi, hogy egy pillanat erejéig sem szeretne kikezdeni a főnökével, de miután Ziggler elvesztette az Interkontinentális Bajnoki övet megígérték neki, hogy kapni fog a közeljövőben egy visszavágót Bad News Barrett ellen. Nem is érti, hogy ez még miért nem valósult meg… Pontosabban ezt annak tudja be, hogy a Survivor Series után, – ahol képes volt felül kerekedni a Vezetőség csapatán – egy kirúgással díjazták őt. Viszont most eljött az ideje annak, hogy kapjon egy második lehetőséget. Hogyha belegondol abba, hogy mennyit is jelentett neki az a pillanat, az a mérkőzés, amikor megnyerte egy évvel ezelőtt a Bajnoki övet, látja, hogy az a momentum megváltoztatta a karrierjét és az életét. Most pedig ismét átélheti az egészet, mert részt fog venni a WreslteMania-n azon a bizonyos Ladder csatában, ahol az Interkontinentális Bajnoki öv lesz a tét. Viszont még egy kicsit hiányérzete van Dolph-nak, hiszen valamivel, pontosabban valakivel kapcsolatban egy üres űrt érez a levegőben. Egy olyan emberről beszél, aki hihetetlenül képes megmozgatni a közönséget és egy óriási mozgalmat indított el, aminek a hatására az egész publikum mögötte áll hűségesen. Ekkor a rajongók már sejtették, hogy kire is gondolhat a Show-Off és egyből a “Yes” szót kezdték el kántálni. Ekkor viszont nem tudta folytatni a mondanivalóját Dolph, hiszen Bad News Barrett érkezett a bejárat felől.
Bad News ahogy fokozatosan sétált a ring felé elmondta, hogy valaki nagyon hiányzik neki is, ami jelen pillanatban nincsen meg neki. Ekkor pedig Dolph humorosan kérdezgetni kezdett: “Karizma? Jóképűség?”. Végül Barrett kijelentette, hogy a Bajnoki öv az, amire gondol. Azonban az, hogy Dolph ellopta a címet nem változtatja meg azt a tényt, hogy még mindig Bad News a WWE Interkontinentális Bajnoka. Nem számít R-Truth, Luke Harper vagy Dean Ambrose, valamint az sem, hogy Ziggler részt vesz-e. Viszont ne merjen senkit sem vendégnek hívni abba a csatába, ami egyes egyedül Bad News-ról fog szólni. Végül a mondanivalója legvégén Barrett két választást kínált Ziggler-nek…Vagy visszaadja a Bajnoki övet szépen barátságosan, vagy pedig Bad News belép a ringbe és vissza veszi azt kicsit mogorvább stílusban. Ekkor Luke Harper tűnt fel, aki hátulról nekiesett Dolph-nak. Végül mindhárom Szupersztár felváltva ütésváltást folytatott, akikhez az idő teltével Dean Ambrose is csatlakozott. Amíg a négy pankrátor a mérkőzésen kívüli bunyóval volt elfoglalva R-Truth lopózott be a szorítóba és lopta egy az övet feltűnés nélkül.

Los Matadores vs Cesaro és Tyson Kidd

A csata eléggé rövidre és egyoldalúra sikeredett, amiben a Tag Team Bajnokok egy csapatmozdulat után képesek voltak megszerezni kopogtatás után a győzelmet.

Kane vs Ryback

A csata előtt Kane és Show a Backstage-ben ismét egy kicsit összeszólalkoztak, mivel mindketten részt vennének az André The Giant Memorial Battle Royal csatában. Ebben az összecsapásban pedig egymás ellen lennének, akárcsak a Royal Rumble-ön, vajon a WreslteMania-ig kibírja a Vezetőség két embere komolyabb ütésváltás nélkül?
Az összecsapásban Kane inkább el volt foglalva a ring mellett álló Show-val, mint az ellenfelével, ami hatással volt a csata végkimenetelére. Befejezésül Ryback bevitte a Meathook Clothesline-t, amit követően kopogtatni tudta a Démont. Kane ahogy kicsit magához tért a kommentátorok mellé sétált, ahol egy mikrofont fogott. Ekkor pedig arra kérte Ryback-et, hogy nem menjen még sehova, mert itt és most ismét lesz egy mérkőzése, méghozzá Big Show ellen!

Big Show vs Ryback

Az összecsapásban Kane a ring mellett figyelt egészen addig, amíg ismét sor nem került egy Meathook-ra, ekkor azonban a szorítóba sietett, ahol csak egy nagy Clothesline-t kapott Ryback-től. A Big Guy ezt követően viszont már nem tudott Show-ra is figyelni, aki a W.M.D.-vel kiütötte ellenfelét, majd lekopogtatta.

A Backstage-ben Bray Wyatt jelenik meg, aki az elmúlt hetek alatt eléggé komoly üzeneteket küldött Undertaker-nek, miszerint kihívja őt a WrestleMania XXXI.-re. Ezidáig viszont a Dead Man még nem válaszolt ezekre a kisebb felkérésekre. Ezúttal a kulisszák mögött a kis várható szöveg után azt jelentette ki, hogy a következő RAW-n olyat fog tenni, ami bizonyára inspirálni fogja Taker-t és a közönséget. Ekkor a kamera távolodásával megpillanthattuk a Bray előtt felállított urnát, aminek nagyon komoly jelentése van Undertaker karrierjében. Végül arra szólítja fel a Dead Man-t, hogy emelkedjen fel!

Ezt követően visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Stewar-t megjelent…Itt Seth üdvözli a Daily Show-ban, majd hellyel kínálja. Stewart szerint Seth nem érdemli meg, hogy ennek a műsornak a házigazdája legyen, mire ő megerősíti, hogy csak bizonyítani akarja a világnak, hogy jobb, mint Stewart. A producer szerint azonban Seth csak azt bizonyítja, hogy esetleg nem tud olvasni és gúnyosan nyúl a szupersztár előtti papírlaphoz. Rollinsnak ez nem tetszik, meg is kérdezi: Azért jöttél az én ringembe, hogy szórakozz velem? Stewart szerint ő soha nem csinált bohócot Seth-ből, hogyan is lehetne viccelődni egy olyan emberrel, aki úgy néz ki, mint egy SWAT csapatos sztriptíz fiú Lady Gaga hajjal? Nem azért jött, hogy bolondot csináljon belőle, ő a barátja és segíteni akar Seth-nek. Ő egy old-school ember és aggódik Rollinsért. De ő New Jersey-i és lehet, hogy máshol félnek a Curb Stomptól, de itt minden reggel ezzel üdvözlik egymást. Stewart folytatja: ő emlékszik azokra, akik kiérdemelték a rivaldafényt, mint Bruno Sammartino, Gorilla Monsoon, Mick Foley, Steve Austin, The Undertaker.
Lehet, hogy Rollins erősebb, de neki van valamije, ami Rollinsból hiányzik: a tisztelet! A Vezetőség nem törődik Rollins-szal és nem fogja vissza őt. Rámutat, hogy Seth nem fog harcolni az övért a WrestleManián. Lehet, hogy ő a jobb a ringben, de Lesnar és Reigns lép a kötelek közé. Bármelyikük is nyer, Sethnek nem lesz semmije, csak a táskája. Mr. Money In The Bank lett, de nem ő szerezte meg a táskát, hanem Kane szerezte meg neki! Setrh begurul és rászól: Kuss, hallgass! – majd fenyegetően megindul Stewart felé, nyomában a producer által csak Olsen ikreknek nevezett testőrökkel. Megragadja Stewart zakóját, rángatni kezdi, ekkor azonban megszólal Orton zenéje és jön a Vipera. A testőrök vetkőzni kezdenek, Stewart pedig kihasználja Rollins figyelmetlenségét és berúg a lába közé, majd elhagyja a ringet.

AJ Lee vs Brie Bella

A csatát Nikki és Paige a ring mellől figyelték. Ebben az összecsapásban végül AJ szorításba tudta fogni ellenfelét a Black Widow nevezetű mozdulatával. Amikor Nikki beavatkozott volna a harcba Paige érkezett, aki közbelépett. Így a mérkőzés rendesen végződött, ahol Brie végül feladta a csatát.

The Miz és Damien Mizdow vs The New Day

A harcban ismét The Miz egója felül kerekedett mindenen, ami a csata végkimenetelére is hatással volt, ahol Mizdow-val újra veszekedésbe keveredett. Végül emiatt elbukták a csatát, ami félig már a zsebükben volt.

Rusev vs Jack Swagger

Szinte mondani sem kell, hogy a harcban Rusev szerezte meg a győzelmet az Finisherjét követően. A csata után Curtis Axel jelent meg a kivetítőn, aki Hulk Hogan stílusban hadat üzent a United States Bajnoknak.

Dean Ambrose és Dolph Ziggler vs Luke Harper és Bad News Barrett

A csatát a kommentátorok mellől Truth figyelte, ám a harc nem sikeredett olyan érdekfeszítőre, mint az azt követő történések. Truth nekiesett Harper-nek, ami ismét elkérte tőle az övet, ám amikor már szinte kiért a kijárathoz Truth, Daniel Bryan érkezett. Bryan egy szó nélkül megkapta szinte ajándékként a címet Truth-tól, aki távozott is. Ám ekkor egy olyasféle pillanat következett, amire szinte senki sem számított. Daniel-t hátulról nem más támadta meg, mint Stardust. Goldust fivére elvette az övet, majd az ünneplésével zárult az adás.

A SmackDown-t a RAW fogja követni, ahol egészen biztos folyatódni fog a cím körüli adok-kapok. Várhatjuk, hogy Undertaker mikor jelenik meg egy adáson, valamint, hogy Brock és Roman mikor esik egymásnak egy RAW keretein belül.

14 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. március 5. – Vajon Barrett öve kinél köt ki?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. *SPOILER*Elvileg hétfőn Cena bele fog avatkozni az Axel vs Rusevbe és Axel megtöri a szériát és bajnok lesz. Erre kiváncsi leszek 😀

  Kedvelés

  1. Arra én is. De ha megtörténik akkor Axel nek ez már 3.bajnoki öve lessz itt. Az1 ső egy Tag Team öv volt amit akkor nyert még meg amikor a Cm punk féle Nexusban volt. A 2 dik az Interkonti öv volt amit még akkor nyert meg mikor Heyman srác volt. És ez lenne neki a 3 madik.

   Kedvelés

 2. Szeretnék csatlakozni a felszólalókhoz. Akik itt Ryback et emlegeték. Totálisan eggyet értek veled Janko és what??? . De én mondjuk a Us övet nyeretném meg vele először. Félreértés ne essék barátaim nem azt mondom, hogy az Ic öv nem lenne jó helyen nála.

  Kedvelés

  1. Ez az, meg mintha korábban úgy lett volna, hogy Ryback fogja szarrá verni a műoroszt, nem pedig széna… Ezt kellett volna alapból megvalósítani a WM-re, és ha például lenne egy WHC öv, akkor szinte mindenkit hasznosítani tudnának. De hát ez nem az Attitude éra, hogy csak úgy random jó sztorikat hozzanak össze…

   Kedvelés

 3. De jó lesz ez az interkonti 🙂
  Bryan pusht ad az övnek, Ziggler is
  BNB tuti elveszti , de igazából vele is lehet még jó sztorit gyártani
  Truthnak jót tesz ez a kis push, amit most játszik még jó gimmick is
  Deannél jó helyen van , jó bajnok lenne
  Harper jó lesz tölteléknek
  Stardust meg hátha vált már egy gimmicket 😀 szerintem jó lesz ez!

  Kedvelés

 4. Ryback is igazán kaphatna egy esélyt az övre. Szerintem mindenféleképp nyernie kellene egyet, akár a wwe övet.

  Kedvelés

 5. A letra meccs eddig ugy nez ki 7 tagu lesz: bnb, ambrose, ziggler, r-truth, harper, bryan, stardust. Engem ez a meccs erdekel leginkabb, nameg a wyatt-taker. Lehet hogy iden nem lesz szar a wm

  Kedvelés

 6. Ryback jól harcolt ma sajnálom h megint az igazság bukott el..kaneék csak ketten tudták elintézni rybacket…ekkora túlerővel szerintem csak roman bírt volna de minden elismerésem rybacké h a végsőkig harcolt
  dean meg nyerni fog a létra meccsen már elverte volna baljós barettet is ha nem fut el mint egy nyúl utálom az ilyeneket de a csalók úgy is mindig ráfáznak

  Kedvelés

  1. Ez csak story,azt hittem már tisztáztuk,de látom még kell pár év míg felfogod,hogy a pankráció kamu sport,egy előre bemagolt forgatókönyv alapján.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek