WWE SmackDown 2015. november 26. – Hálaadási SD

sd151126

A SmackDown adása 2015. november 26-án Indianapolis városából jelentkezik, ahol a ringbe nem más érkezik először, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnok első számú kihívója, Roman Reigns. A Big Dog a TLC Eseményén léphet ringbe Sheamus ellen a címért egy Tables, Ladders and Chairs csatában. Kérdéses lehet, hogy mennyire fogja megnehezíteni a dolgát Rusev és Barrett, akik a Kelta mellett szintén szimpatizálnak a Vezetőség bandájával.

Roman a szorítóba vonul és elmondja, hogy egészen kissrác korában az Uso Ikrekkel pankrációztak naphosszakat. Látott már olyat, hogy az egyik Uso fiú eltörte a másikkal a dohányzóasztalt. Naphosszakig harcoltak, volt amikor a parton, volt, amikor a medencében, sőt Reigns kedvenc helyén, a trambulinon. Mindhármuknak az volt a nagy álma, hogy egyszer a WWE ringjében csatázhatnak és megszerzik a cég legfontosabb Bajnoki övét, ami nem más, mint a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv. Azonban ez az álom valóra vált Roman-nek, amikor előző vasárnap a Survivor Series-en képes volt megszerezni a díjat. Viszont ez csak egy eléggé rövid álom volt, hiszen érkezett Sheamus, aki betakarta egy kemény Brogue Kick-el Roman-t.
Ekkor a bejárat felől érkezett a Kelta, mintha csak felkonferálta volna Őt a korábbi Bajnok. Elmondja Roman-nek, hogy tovább kéne lépnie, hiszen csak 5 perc 15 másodpercig birtokolta az övet, ez pedig napokkal ezelőtt volt. Sheamus elmondja, hogy ha elkezdett volna olvasni egy könyvet, amikor Roman megszerezte az övet Dean Ambrose ellen, akkor talán végzett volna az első oldallal, mire Reigns elvesztette. Végül közli a szerinte vitathatatlan tényt, hogy sokkal jobban áll az Ő derekán a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím, mint a Powerhouse-én…A közönségnek egyáltalán nem tetszik Sheamus közjátéka és hasonlatai, amit eléggé hangosan és egyértelműen közölnek is vele. Azonban a Kelta tovább folytatja és emlékezteti a Big Dog-ot, hogy mi is történt a Survivor Series-en, ahol képes volt Roman legelőször legyőzni Alberto Del Rio-t, majd a legjobb barátját Dean Ambrose-t. Két eszméletlen csatát láthattunk, ami után Reigns megszerezte a WWE Bajnoki övet. Sheamus áradozik a harcokról, hogy milyen fordulatosak és elképesztőek voltak. A Kelta azzal folytatja, hogy Roman arcán a mosoly és a könnyek a szemében mindent elárultak, hogy egy hosszú út végén sikerült megszerezni a rendkívül fontos díjat. Sheamus nagyon izgatottan mesélte el a történéseket, aminek a végén Roman pillanata a Kelta nagy mérföldköve lett. Triple H megjelent, hogy gratulálhasson Roman-nek és csak annyit kellett volna tennie Reigns-nek, hogy megrázza a COO kezét és annyit mond, hogy:”Köszönöm Triple H”. Viszont a frissensült Bajnok kiosztott egy akkora Spear-t Hunter-nek, hogy The Game kirepült a cipőjéből. Ekkor pedig elkezdődött Sheamus bizonyos pillanata egy óriási Brogue Kick-el, amit egyenesen Roman arcába vágott…Teljesen kivetkőzve magából a Kelta ismét csak arról áradozott, hogy milyen nagyon hatalmas pillanat is volt ez, de a közönség unszimpatizálása ellen nem tudott mit tenni.
Roman ekkor a szájához emeli a mikrofont és kijelenti, hogy Sheamus sétáljon csak be a ringbe a Powerhouse mellé és akkor majd Roman megmutatja neki, hogy mit is tudna csinálni a Bajnokkal 5 perc leforgása alatt. A Kelta többször is visszakérdez, hogy tényleg ezt szeretné, szemtől szemben csak Ők ketten? Roman ekkor a közönség véleményére kíváncsi és a publikum felé fordul: “Ez az amit akartok, Indiana”? Természetesen a rajongóknak nagyon tetszett az ötlet, azonban ahogy Sheamus elindult a ring felé, hirtelen visszalépett és nevetni kezdett. Kijelentette, hogy ez a különbség közte és Roman között…A Big Dog folyamatosan beleveti magát a legnagyobb harcokba, csakis akkor érzi jól magát ha a harc közepén lehet, emiatt vesztette el a WWE Bajnoki övet. Csakis annyit kellett volna tennie, hogy megrázza Triple H kezét, azonban itt is a nehezebb utat választotta. Sheamus szerint okosabb Roman-nél, hiszen felismeri a lehetőségeit és rendre kihasználja azokat, ezért is most az ő kezében díszeleg a szervezet legfontosabb Bajnoki öve. Roman-nek pedig egyetlen egy dolog maradt meg, az összetört álmai. A Kelta ekkor távozott volna és kijelentette, hogy találkoznak majd Roman rémálmaiban.
Azonban Reigns szeretett volna beszélni Sheamus rémálmairól: A TLC-ről, ahol a Powerhouse ellen kell majd megvédenie az írnek a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet…Roman szerint, először is eltörheti Sheamus állkapcsát a Superman Punch-al, ami után csak három szót mondana neki: Tables, Ladders, Chairs. Utána felkaphatná a széket, amivel szétzúzna a Kelta hátát, miután ezzel végzett felkapná ellenfelét és kiosztana neki egy PowerBomb-ot egyenesen az asztal közepére. Amikor pedig Sheamus már nem képes talpra állni, Roman fel fog mászni a létra tetejére és leszedi a magasból a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Jobb ha Sheamus elhiszi ezt!

The Dudley Boyz vs The Wyatt Family

A mostani SmackDown első összecsapásában egy eléggé pörgős Tag Team küzdelmet tekinthettünk meg, amiben Erick Rowan és Braun Strowman csapata nézhetett szembe a sokszoros Tag Team Bajnokokkal. A küzdelem eléggé hosszasan tartott, aminek végül Luke Harper magánakciója vetett véget és diszkvalifikálták a Wyatt Family-t. Végül a ringben felállított asztalra Luke és Erick rávágta Bubba Ray-t, amivel egy jókora pusztítást rendeztek.

Paige vs Becky Lynch

A küzdelem előtt megtekinthettük, hogy mi is történt a Survivor Series-en, ahol Charlotte megvédte a Bajnoki övét a Norwich-i lánnyal szemben, ám egy eléggé vitatható módon. Charlotte érintette a kötelet ahogy értékesítette a Figure 8 nevezetű Finisherjét, ami miatt a játékvezetőnek fel kellett volna szólítania Ric Flair lányát a mozdulat azonnali befejezésére. Ez azonban nem történt meg, ami után Paige feladta a küzdelmet és vereséget szenvedett…Közvetlen ez után egy újabb videót láthatunk, amiben az előző RAW-ra tekint vissza a szervezet, ahol egy hatalmas versét szenvedett el a WWE Díva Bajnoka Paige-től.
A mostani Becky-Paige küzdelem eléggé átlagosra sikeredett, amiben egy szimpla fordítással képes volt Paige megszerezni a győzelmet.

A Backstage-ben a New Day egy kisebb vacsorapartit szervezett a cég többi tagjával, ahol megjelent Heath Slater, valamint Adam Rose is, akik a saját szószukat próbálták megkedveltetni a trióval…

Alberto Del Rio vs Jack Swagger

A küzdelem első hallásra eléggé érdekfeszítőnek ígérkezett, amiben Jack Swagger képes volt fölénybe kerülni. Azonban akkor véget ért a mérkőzés, mikor Swagger elindult Zeb Colter felé. Teljesen szem elől tévesztette ellenfelét, aki jó ügyfélhez méltóan egyből mentora segítségére sietett. Del Rio egy székkel esett neki Jack-nek, ami miatt a küzdelmet az Igaz Amerikai nyerte diszkvalifikációval. Viszont a MexAmerikai nem tudott túl sokáig uralkodni, hiszen Jack kezébe került a szék, aki keményen törlesztett.

The New Day vs The Lucha Dragons

A küzdelem előtt láthattuk a Backstag-ben, ahogy a hálaadási pulyka jelmezbe öltözött Xavier siet a csapatát támogatni a ring mellé…A küzdelemben végül a New Day csaknem megszerezte a győzelmet, ám a pulyka véget vetett a kopogtatásnak, ami teljesen megzavarta Kofi-t. Nem értette Kingston, hogy Woods miért is tenne neki keresztbe, ez annyira elterelte a figyelmét, hogy végül Kalisto képes volt értékesíteni a Finiser-jét és megszerezni a győzelmet.
Ekkor a bejárat felől Xavier és az egyik Uso srác érkeztek. Woods megkötözve és alsónadrágban, ami miatt felmerült Big E.-ben és Kofi-ban, hogy akkor ki is viselheti a pulyka jelmezt. Nem más, mint a másik Uso Iker…

Tyler Breeze vs Dean Ambrose vs Dolph Ziggler (No. 1 Contender Meccs – Interkontinentális Bajnoki öv)

Egy első számú kihívói jogért folyó csatát tekinthetünk meg ezúttal, ami nem más lesz mint egy Triple Threak küzdelem. Tyler, Dolph és Dean fognak ringbe szállni ezúttal ,hogy kikerüljön közülük Kevin Owens kihívója a TLC-re.
Befejezésül a harcot Dean nyerte, aki ezzel a sikerrel ismét megkapta ellenfelének Kevin Owens-t, akit a Nehézsúlyú Világbajnoki övért folyó Tournament alatt már képes volt egyszer legyőzni…

Ezzel zárult a SmackDown hálaadási adása, amit követően majd a RAW-t tekinthetjük meg 30-án.

20 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. november 26. – Hálaadási SD” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

   1. Előre látom.Leépítik szépen hioót,müzli bajnok,kentaur heel turn és fél éves feud,csak így lehet.Vagy egy 3 as feud vagy 4 es..egy meglepi emberrel.
    Aki naaa,kicsoda?Hát persze h kecskepofa..az is hamarabb jön vissza..ide egy heel kell,aki mindenkit elver,nem baby facek..meg menekülös heel vicc bajnok..szánalmas.És ő már a 2.ilyen júdás után..kentaurt meg az vigasztalja h úgy fogják felkomferálni ha lesz hozzá kedvük,h a volt wwe bajnok L O L

    Kedvelés

    1. Sheamust hová építik lejjebb ? így is a nullán van…sajnos
     Roman heel xddd mindenki próbálkozott már Wyatt “Sheamus”…stb senkinek nem ment de majd John összehozza :”DDDD

     Kedvelés

     1. Összefogja.2 face nem buziskodhat a főövért.És müzli bajnok lesz ismét..
      hipót még jobban letudják és le is fogják építeni.Életében most utoljára wwe bajnok,ez szinte biztos.Sose kedveltem,de visszagondolva mikor igazi bajnok volt,jó karaltere volt,kemény volt,agreszív,jó meccseket feudokat tolt,de ez a hitvány menekülös heel…szánalmas..és nemsokára bukott bajnok is lesz..

      Kedvelés

 1. “Végül közli a szerinte vitathatatlan tényt, hogy sokkal jobban áll az Ő derekán a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím, mint a Powerhouse-én.”
  Azért ezen jót röhögtem.Nem azon, hogy Sheamus derekán jobban áll az öv, hanem azon, hogy mint a powerhouse-én.Sheamus szerintem inkább a powerhouse, nem pedig Reigns.Testalkata, fizikuma, ringbeli képességei sokkal jobbak, mint Reigns-nek, de ha, hozzáteszzük azt, hogy menekülős, gyáva bu.i karaktere van, amivel megszégyeníti évekkel ezelőtti, kemény, durva, agresszív karakterét, még így is sokkal jobb.

  Kedvelés

 2. Elején elég volt meghallgatni a közönséget, Reigns zenéje hallatán.. már a 3/4-e kifütyüli.. 😀 meg is értem, UNALMAAAAS
  Tiszta vicc.. mint Cena jön a szívhez szóló hülyeségekkel.. vicc lett a karaktere.. régi komoly heel most meg?!

  Kedvelés

 3. Valaki árulja el nekem miért küzdenek már másodjára 3D fiúk és a Wyatt family ?? Ennyire nemtudnak mitkezdeni egyikkel sem ????
  Wyatt family vs Vezetőséget de megnéznék

  Kedvelés

 4. Ez egy nagyon vicces Smackdown volt. Sheamus olyan promót vágott le a semmiből, hogy Reings megint hozta az “állok a ringben mint egy f.sz” formáját. Sheamus-on rengeteget nevettem, nagyon jól nyomja a bunkót, talán az egyik legjobb ebbe a szerepbe pufi (Owens) mellett. Akkor a New Day amit a backstage-ben leművelt azon is sokat mosolyogtam és a végén Xavier Woods és a madárnak öltözött Uso ugrás mindent vitt. Ez az adás az egyedisége és humora miatt 10/8, még jobb volt mint a fő esemébny. 😀

  Kedvelés

   1. A legnagyobb vicc akkoris a te nevedhez köthető…tudod, amikor azt írtad hogy a Wyatt család elpusztította a Shieldet. 😀

    Kedvelés

 5. Csak nekem szakadoznak a videók?Megint.

  Az egész kamu kentaur szegmens hipóval együtt kuka,engem nem érdekel a felesleges szar feudjuk,tekerek,pörgetek,és kihagyom az egészet.

  Vajon ki lehet medvebocs kihívója..na vajon ki…ennyire hülynek néznek minket…szánalmas.
  Békapofa bajnok lesz,mert gondos bocs unalmas,hiába jó panki,egy kalap szart nem ér a karaktere itt.Bukni fog,de nem egyből.kb 2 hónapos feudra számítok.Bár nem érdekel egyikőjük sem.

  A Wyatt family ismét elpusztította a 3 d fiúkat.Ha megjelenik a Wyatt family,elburjánzik az erőszak.
  Jó,h a másik két családtag is meccselt végre,de az ő formációjukat nem lehet tt nek nevezni.Amíg harperke és vörike között van kémia,jó tt páros,addig itt jégkorszak volt…
  Attól,h vörike üvölt,meg stb jobb lesz?Vagy ezt hiszi?Vagy nem tom.Agreszívabb mint volt,ami jó,de ez a 3.lehetősége itt és a karaktere…nincs is neki karaktere..egy nagy 0…bár amit most mutat 100 x jobb mint face ként,maikor a hegyomlás és mindneki elverte mindig.
  szörnyt rt meg..nem ringbe való,hanem cirkuszba.Ott jobban is érezné magát.Mosolyogna,és elkóricált gyerekeket zabálna.Aztán este a sötét erdőben bolyongana egyedül.Ez az ő világa.
  Nempankrátor,nem is való annak.Nincsenek mozdulatai,nem figyel oda a sportársaira,nem lehet bevonni semmi mókába.Nem odavaló egyszerűen alkalmatlan,pedig lehetne egy hegyomlás,vagy akár egy lesnar is…Amíg Wyatt family létezik,addig ő egy nagy senki,a szó minden értelmében.
  Nagy csalódás.Olyan szép debütálást,mint mai neki volt,rég láttam,de azóta eltelt sok sok hónap és semmit nem mutatott…És már nem is fog.
  A Wytt family szerintem szét fog esni,és harperke árulja el Wyatet majd lesz egy 1vs 1 vagy harperke mellé áll a másik kettő,és Wyatt elbukja mindazt amit elért és felépített.Egyedül marad a démonai között..és így lesz face…Figyeljétek meg,idővel ez lesz…
  Egyszerűen nem tudnak velük mit kezdeni.Feltámasztották a Wyatt familyit,azóta feudoltak fél évig kentaurral,békapofa is ott pofátlankodott,2-2 lett a végeredmény..nyitva hagyva ezzel ea történetet egy lehetséges mindent eldöntő,unalmas semmire.Kikaptak a legendáktól,most másik két legendával feudolnak.Nem tom minek eröltetik ezt a dupla tt párost..A 4 fő nekik amúgy is tök felesleges.Így elnézve Wyatt és harperke maradnának,jobb lenne..de az már nem család lenne..
  Nem tudom mi lesz velük,de ez így nagyon gyenge…

  Kedvelés

 6. Ha komoly viszály még a három hete tett említésem óta sincs Dean és Kevin közt, az biztos, hogy kis csipkelődés már igen. Kétlem, hogy sima mérkőzésük lenne, de ha mégis, akkor csak kapnak legalább húsz percet, hogy pusztítsák el egymást,,,,apropó Owens. Neki azonnali hatállyal ajánljanak fel kommentátori szerződést visszavonulása utánra mert egyszerűen parádés, hogy ilyen kevés eszközzel ennyire csodálatosan képes szidni mindent és mindenkit. Amik mellett elhagyta egy nagy igazság is a száját. Az interkontinentális ismét többet ér, mint a nehézsúlyú. Mikor legutóbb ment érte Dean fel tudta húzni (az egység kedvéért, azért ő se egyedül) az értékét annak a vacaknak úgy, hogy többszörös érdeklődés és verseny volt azért, semmint a főövért. Mostani 3T is könnyedén verte bármelyik tournament mérkőzést, amit láthattunk az előző hetekben….támadható vagyok, persze. De most mondja akár egy valaki is, hogy jobban érdekli őt a Sheamus vs. Roman, mint a Kevin vs. Dean.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek