WWE SmackDown 2015. október 1. – Eredmények és videók

sd151001

A SmackDown mindenek előtt egy visszatekintéssel indul, amiben az előző RAW történéseit nézhetjük vissza újra. A szervezet különösen Kane és Seth Rollins szegmensére koncentrált, ahol egy pszichológus érkezett a céghez, aki készített egy tanulmányt az Operatív Igazgatóról és a WWE Nehézsúlyú Világbajnokáról. Rollins azonban nem tudta elfogadni, hogy Kane eredménye ígéretesebb lett, mint az övé, így nekiesett a Vezetőség emberének, aki ismét felfedte a “Démoni alakját” és egy kemény verésben részesítette a címvédőt.

A SmackDown nyitányán Seth zenéje szólal meg, azonban a Szupersztár lendületesen és idegesen követeli, hogy azonnal hallgattassák el a muzsikáját. Elmondja, hogy Kane bizonyára nagyon sok embert szeretne hülyének nézni, de Rollins-t semmiképpen sem fogja. Tisztában van vele, hogy az Operatív Igazgató maskara csak egy szerep és nem az igazi Kane-t láthatjuk. Egy álarcot visel ilyenkor, de itt az ideje, hogy végre rendes alakjában megjelenjen a nagy világ előbb…Seth felszólítja, hogy most azonnal jelenjen meg, aminek Kane eleget is tesz. Két mankóra támaszkodva sántikál be a rámpáig. A Vezetőség Embere itt elmondja, hogy nagyon rossz érzés, hogy Seth mosolyog, elvégre az előző RAW-n Kane sérült lábát megtámadta és keményen ütni kezdte el székkel. Seth viszont nem igazán érti, hogy miért vette ezt magára az Operatív Igazgató, majd ismét szembesíti azzal, hogy az egész konfliktus kettőjük között a Night Of Champions estéjén indult, ahol két címmérkőzést követően a Démon támadta meg Rollins-t. Valamint az azt követő RAW-n, amikor a ring aljából bukkant fel a Red Monster és lehúzta Seth-et a pokolba.
Hiába volt minden egyes újabb emlékeztetés, mert Kane továbbra sem emlékezett arra, hogy megtámadta volna a WWE Nehézsúlyú címvédőt. Újra mosolyogva közölte, hogy Ő nem egy Démon, hanem az Operatív Igazgató, Kane! A továbbiakban Rollins emlékezteti az elmúlt hetek történésére Kane-t, aki végül végzi a munkáját és kiír egy küzdelmet most szombatra, a Brock Lesnar’s Go to Hell Tour nevezetű eseményre, ahol John Cena ellen fog ringbe lépni a United States Bajnoki övért. Valamint a mostani SmackDown főeseményére Seth csapatot fog alkotni a New Day bandájával és ringbe kell szállniuk a Dudley Boyz és Démon Kane csapatával szemben. Így majd tiszta vizet önt a pohárba és mindenki láthatja, hogy Ő nem szokott átalakulni semmiféle szörnyeteggé. Rollins természetesen egyáltalán nem akart belemenni ebbe, azonban végiggondolta, hogy ebből még jól is kijöhetne. Seth, mint a WWE Bajnoka azzal a feltétellel fogadja el a csatát, hogyha az Operatív Igazgató megjelenik a ring mellett a csata előtt és onnan nézi végig az egész küzdelmet. Kane elgondolkodott és csak annyit mondott erre, hogy: “Ez ki akarom hagyni”. Amit követően távozott.

Team Bella vs Team B.A.D.

A SmackDown első összecsapása egy 6 Emberes Díva Tag Team mérkőzés lett, amiben mindkét fél jól szerepelt eleinte. Az irányító csapat személye folyamatosan változott, végül pedig a Team B.A.D. tudta megszerezni a győzelmet, hiszen Nikki Bella nem tudott kiszabadulni Sasha Banks szorításából és feladta a küzdelmet.

A Backstage-ben egy mulatságos szegmens erejéig Seth Rollins találkozik a New Day-el, akikkel a mostani adás főeseményén csapatot fog alkotni. Itt a trió rábírta, hogy csatlakozzon hozzájuk és együtt elkezdték kántálni az “I’m the Man” mondatot.
Szintén a kulisszák mögött, Charlotte és Becky adnak egy rövid interjút, amit Paige szakít félbe és itt elhangzik Charlotte-tól a kérdés, hogy az angol hölgy mégis velük vagy pedig ellenük van? Végül faképnél hagyják Paige-et, akihez ezt követően egyből Natalya sétál oda. A kanadai hölgy elmondja, hogyha még egyszer ilyen tiszteletlenül fog bánni vele, mint az előző RAW-n, akkor azt is sajnálni fogja, hogy valaha találkoztak….Paige felett egyre jobban gyülekeznek a felhők, vajon hogyan fog folytatódni a története?

Ryback vs Kevin Owens (Interkontinentális Bajnoki öv)

A küzdelem fordulatos volt, amiben Ryback nagyon jól szerepelt. Ezt Kevin is érezte és inkább nem kiszámolással vereséget szenvedett a Big Guy ellen, így pedig KO-nál maradt az Interkontinentális Bajnoki öv. Azonban Ryback ezt nem igazán díjazta és a küzdelem után még kiosztott neki egy Meathook Clothesline-t, valamint a Shell Shocked nevezetű Finisherjét.

Lucha Dragons és Neville vs Cosmic Wasteland

A csatában a Face Szupersztárok a tőlük megszokott pörgős és látványos mozdulatsorozatokkal nyűgözték le a közönséget. Ez pedig elég is volt nekik ahhoz, hogy megszerezzék a győzelmet, miután Kalisto képes volt lekopogtatni Konnor-t.

A ringbe ezt követően Bray Wyatt érkezik, aki elmondja, hogy az előző RAW-n nem jelentek meg mellette a “mocsári szörnyei”. Egyedül érkezett a ringhez Reigns ellen, ahol végül bebizonyította mindenkinek, hogy Roman csak egy halandó, Wyatt pedig örökké uralkodó vezető. “Kettejük közt indult el ez az egész és kettejük közt fog véget érni is”. Idézte Roman szavait Bray, ami után elmondta, hogy csak egyedül indult el előző hétfőn a háborúba, amit egyedül és képes volt megnyerni Roman ellen (Azonban a küzdelem dupla kiszámolással ért véget győztes nélkül).
Ekkor megjelent az arénában Roman, aki odasétált Wyatt mellé a ringbe. Hosszas hallgatást követően Bray megszólalt volna, de Roman kivette a mikrofont a kezéből. Végül Roman csak annyit mondott a mikrofonba, hogy: “Hell In a Cell”. A kihívást követően Reigns távozott.

The New Day és Seth Rollins vs The Dudley Boyz és Démon Kane

Az Operatív Igazgató végül eleget tett Seth kérésének és a kommentátori asztal mellett helyet foglalt. A bevonulásokat követően pedig mindenki várta a Démont, aki azonban nem jelent meg, így egy 2:3 elleni Handicap mérkőzés indult el. A csata alatt Kane-t letarolta a ringből kiugró Rollins, ami miatt az orvosoknak a Backstage-be kellett kísérniük. Később megjelent a Démon, aki megtámadta Seth-et. A Bajnok végül elmenekül a csatában pedig kopogtatással a Dudley Boyz győzött. Mivel Seth elfutott, a New Day-en töltötte ki haragját a Red Monster.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a Madison Square Garden-ben megrendezendő esemény fog követni, valamint hétfőn ismét jelentkezik a Monday Night RAW.

28 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. október 1. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. http://wwewrestling-news.blogspot.it/2015/10/john-cena-300-meccs.html?m=1

  Majd az unokái megkérdik a törzsgyökértől.Papa,hogy ünnepelted a 300.meccsedet az egykori wwe ben?Egy kiadós nagy veréssel kisfiam.Az egyik legnagyobb bohóc majom bo dallas vert meg.Méltókép ünnepelhettem…

  Szánalmas,hogy egy tehetséges pankrátorral nem kezdenek semmit sem.Már rég véget ért az amerika mániások korszaka,azóta szopóág..és ennyi,bezzeg müzli!
  300 meccsből kb 290 et nyert meg,a többit persze csalással bukta el ugye…mert ő sosem veszít.Nem veszíthet,mert megköt a fika a gyerekek orrában..
  pffff

  Kedvelés

  1. De legalább hozzanak össze Owensel valami fasza meccset, Tokióba Jericho Nevillel is jó meccset nyomott remélem itt is, pedig gondolkodtam hogy fent maradjak-e vagy ne de szerintem holnap is ráérek megnézni…a Kevin Owens vs Chris Jericho meccsen kívül nagyon nem érdekel semmi, na jó a Dolph vs Rusev még érdekel de ez is már hányadik ? 25. után már nem is számolom, Lesnar vs Big Show is egyértelmű hogy Brock nyer bár kíváncsi vagyok hogy German Suplexet hogy ad majd az óriásnak mert más mozdulatot sajna nagyon nem ismer vagy megint az lesz mint az RR-en szék-szék majd finishert finisher követ és ennyi, reménykedek még valami Sashas díva meccsben remélem lesz ha nem akkor nem ..:(

   Kedvelés

   1. Tokióban nyert Jericho,ráfért már és megérdemelte,de visszatért a wwe be kikapni ugye és most is..pedig gondos bocsot már nem kel felfuttatni,így is nagy pusht kapott,és rövid időn belül 2 sőt 3 öv közelben is volt..más 3 év alatt nem jut egyik közelébe se..de sokan egész karrierjük során se…
    Anno lesnarral jo meccseket tolt az óriás,a ring összeszakadós pl odabasz,de amit legutóbb műveltek le,az szánalmas volt.Az nem meccs volt,hanem veretés,alázás..gyalázatos volt.Sajnos lesnar nyer,de még jó meccs is lehet.Mindketten most a face és a heel között lebegnek,de az óriás bukik el.lesnar nyer,aztán majd kikap a halott embertől nemsokára he he
    Engem az érdekel ki lesz jövőre a wm en Undertaker utolsó ellenfele.Ötlet?

    Kedvelés

    1. Ahogy olvastam Lesnart kizárhatjuk, amikor elgondolkodom mindig ezen egy íratlan törvény van előttem, a Halott ember nem veszíthet 2x. Én Finn Bálort tippelem de végül is Finn Kane ellen is mehet “Démon vs Démon” Stinggel nem hiszem hogy összerakják…egyáltalán várjuk meg hogy tiszta legyen ez a sérüléses dolog körülötte, Kanenak szerintem még van hátra szóval én azt mondom hogy Finn Bálor vs The Undertaker és természetesen Taker nyer és most lehet jönnek sokan vele hogy Taker öreg meg hogy lassú és Finnek nem tenne jót, na de miért is nem? Akárkinek megtiszteltetés lenne az hogy a ringben farkasszemet nézzen a Kaszással és főleg WM-en , kevés embernek adatik meg egy ilyen esély és főleg az hogy az utolsó lélek legyen! az utolsó aki belenézett a jéghideg szempárba mielőtt a Völgy kapuja lezárult.

     Kedvelés

     1. bálor gyerekről beszélték h hájmen csaj lesz,ebből se lett semmi..Tehetséges,de maradjon az nxt-ben,nem kell,hogy belőle is azt csinálják mint a medvebocsbol…
      Szerintem Kane lesz az ellenfele,utoljára..mivel már soha nem fog összeálni a legendás csapatukk,így még utoljára meccselnek egyet és vége..vagy meglépik azt,hogy müzli veri el utoljára…vagy júdás..kinézek ezekből már mindent..
      Goldberg,Stone Cold jó választás lenne,de ez felejtős.Talán egy Wyatt visszavágó?Esélytelen.Egy olyan ellenfél lesz talán aki hatalmas meglepetés lesz.Kiváncsi vagyok rá.

      Kedvelés

     2. Müzli megveri akit milliók szeretnek ? nem hinném, Rollins nem fog ellene menni mert még akkor is bajnok lesz…igazából nekem “mindegy” ki ellen megy csak nyerjen méltósággal és ennyi, de én nagyon Finn mellett tippelek, Kane ellen se hinném mi értelme lenne ? azt úgyse merik meglépni hogy a mostani Taker vs Lesnar meccsen Kane megtámadja Lesnart ugye a bokája miatt majd pedig Takert is és így már van esélye de ez nem hinném hogy bekövetkezne, Bray, ő neee visszatérve Kanenek semmi értelme nem lenne már Taker ellen mennie

      Kedvelés

     3. Akkor egy nagy visszatérő lesz az utolsó áldozata.Júdás az egyik legrosszabb bajnok aki csak uralkodott.Sokat meccsel,aláírom,de a menekülés,csalás stb…szánalmas,és ezt nézzük mióta.A kelták szégyenével is lesz feudja,meg triple h val is,meg müzlivel is meg kitudj amég kikkel..Mire jó ez?Nagyon eröltetett az egész.
      Jó lenne ha Kane megtámadná lesnart,de erre kicsi az esély..bár júdás után is kell neki ellenfél,mert ez az öltönyös majom karakter…Élvezzük ki az igazi Kane pusztítását amíg lehet.
      Azon gondolkosok,hogy Cezarot kéne megtámadnia Wyattnek legközelebb,vagyis a családnak,de mi értelme a család ujbóli összeállásának,ha csak a tesokkal feudolnak?Már mióta..Vagy megtámadnák a hegyomlást és lenne egy hegyomlás vs szörnyeteg!
      Álmaimban persze…

      Kedvelés

     4. Ha a Dudley Boyz megnyeri majd valamikor a TT öveket akkor Wyattéknak egyből rájuk kéne támadniuk és elhozni az öveket, mert sajna az LD és az Ascension örökké a Neville Stardust feudban fognak keringeni :S

      Kedvelés

     5. jogos. aki wm-n mehet undertaker ellen az biztosan nem rossz pankrátor.
      nézzük csak meg hogy müzlinek volt-e meccse a halott emberrel wm-n?
      hát kiderült hogy ő nem méltó rá

      Kedvelés

 2. Sza’momra az lenne a t`o`ke’letes ha Rollins-t elpusztitja a De’mon majd j’o’n Simaszk a tasival. Terme’szetesen buko’ mert A Big Red Machine elpusztitana’,mint Seth-et.

  Ez is csak a’lom marad :/

  Kedvelés

 3. Még jóhogy a Hónap Szupersztárja 😀 Nem csak a hónap az ÉV 😀 most az egyetlen egyszer találtátok el, h a Démon a HSZtrásja 😀

  Kedvelés

 4. És a vége volt a csúcspont. Kane bejön szét gyaláz mindenkit és vége. Ennyi volt a jó rész az adásból. Bray reigns unalmas, már a money in the bank óta tart ez… Ryback owens ha a hell in a cellen ez lesz meghalok ._. Rollins ND vs 3D sajnáltam a 3Dt de kane eszméletlen volt akkor is mekkora folytó dobás…. Hihetetlen jo volt. De csak ez a rész a többivel kukába. És a lucha dragonst és az ARnek külön feud kéne

  Kedvelés

  1. Kane fénykorában akkora fojtódobásokat adott,hogy olyan nincs is.Sokszor volt olyan is,hogy egyszerre 2 áldozatott kapott fel s vágott földhöz,ahogy most is tette a paradicsomárussal és bantuval.Azt azért hozzáteszem,hogy a bantu kb 130 kg..és olyan könnyen felkapta és odabasztaa földhöt Kane,mintha párna lett volna…Elképesztő,hogy ennyi idősen is ilyen pokoli erős…Kegyetlen..Mit fog kapni tőle csori júdás…
   Bár akkor is bajnok marad..

   Kedvelés

   1. müzli mint kemény heel?Mit csinálna?Nem tisztelegne bevonuláskor?Minden 2.meccsét nyerné csak meg aa val?Nem deszkás gatyában parádézna?Nem integetne h “nem látsz”?Nem szónokolna 2 órát,csak 1 et?
    Sokan azt mondták a rappelős idióta karakterétől nincs rosszabb,de van,ez a moslék mártír gyerekek bálványa,mindentől rosszabb.Az örök baby face,a tehetséges pankrátorok életének,álmainak széttörője,karrierek elrontója.
    Azon csodálkozok,hogy nem ő jött össze a csámpás uralkodó csajával.Gondoljatok bele,ha most ekkora tejhatalma van,sima “pankiként”mekkora hatalma lenne akkor…rossz belegondolni…

    Kedvelés

    1. Nem rajongok erte en sem.Nem mondom,hogy utalom,de elegge idegesit.DE viszont attol meg sajnos az teny,hogy sokat visz a konyhara,es ezert hatalma is van.Miert?-mert beloled,vagy belolem nem latnak semmit,mivel meg az adasaikat is itt nezem meg,hogy ne keljen fizetnem erte,ugy mint sokan masok.Tehat az ”idosebb” korosztaly nagy hanyada,akik szivesebben neznenk masokat eloterben, tehetsegesebb pankikat,nem ”tamogatjuk” oket.Viszont a muzli falatozo gyerkocok ha maskent nem is,de kihisztizik maguknak a polot,vagy barmi mas targyat,vagy megkapjak,mert jol tanultak,vagy mert csak azt kertek szulinapjukra.Mindegy.A lenyeg,hogy a gyerekekbol van a zseton,es az oregnek mas nem szamit (vegulis egy uzletembernek miert is szamitana barmi mas is?)
     Amugy meg soha nem kap hell szerepet,amig a gyerekek ennyire odavannak erte,es ez szerintem igy is marad,mert fajdalom,de jol tudja eladni magat.

     Kedvelés

 5. Nos,hol is kezdjem.A wwe ma már cartoon network lett.Az aktuális nehézsúlyú vicc világ bajnok a trombitás fattyúkkal énekel és táncikál..Igen,itt tartunk.

  Unom az egész veszett kutya vs gondos mocs feudot,ahogy őket magukat is..Tehetségesek,erősek stb de nekem ennyi elég volt belőlük.

  A doom ivadékok csillaglány kutyái,ezzel mindet elmondtam…A törpe sárkányok meg..mexikóiak ugye,de a wwe nagyban azon van h egy ilyen emberkét találjanak,akit tudnak pusholni,már szóbakerült primico tropico buzernyák matador majmok is..áés igen őket fogják pusholni nem a tehetséges törpe sárkányokat..

  Unalmas az egész Wyatt family feud a kentaurral..és még mindig nincs vége.Mikor is kezdték?2-3 hónapja?Mikor lesz vége?Minek folytatják?Hisz 2-1 a lidérceknek.Ja,,,hogy nyernie kell kentaurnak..de ezzel értelmetlenné tennék az egész családot.Most akkor 1vs 1 lesz?vagy ismét keresnek egy 3.tagot?Asszem egyedül akar szembenézni a rémálmával kentaur..de akkor minek kellett kibőviteni a feudjukat 2-2 majd 3-3 főre?Vicc az egész…
  Itt az a baj,ha nyer kentaur akkor 2-2 és jöhet az 5 meccsük!!!te jóságos atyaúristen…
  Viszont,életszerűbb,ha ezt is bukja,pofára esik,és jöhet a heel turnja,ami megmenthetni ezt a szánalmas karaktert..Rem ez lesz és ezzel lezárul végre valahára a feudjuk,és a család tovább léphet.

  Kane.2 szó 1 név 1 életérzés 1 fogalom.Ku.. jól játsza a szerepét.És van humora is.
  És igen!Végre itt az igazi Kane!Aki leviszi a pokolba az arra érdemeseket..aki pusztít aki rombol aki tombol..És a legvége.A nagy bajnok elszaladt,majd Kane kivégezte a 3 d-ét és a trombitás fattyúkat is.Ku..jó volt.Ez az igazi Kane,aki nem nézki ki face ki heel,mindenkit elpusztít.
  Annyira sajnálom,hogy nem lehet bajnok…pedig az ő uralkodása kegyetlenül jó időszak lenne,de hát..cartoon network…

  Kedvelés

  1. nem értem hogy minek akarják az azonnali bajnokkal megdöntettni Punk rekordját….-.- mert ha Rollins a jövő évi WM-en is bajnok lesz akkor ezt már vehetjük annak hogy rekordot dönt és ezzel az a hatalmas baj hogy szarnak a feudok kimenetelére…pedig aztán most tényleg Kanenak kéne nyernie és mekkora storykat lehetne már írni vele :D:$ de nem az első Punk rekordjának a megdöntése és ebbe az a vicc hogy eléri pl a 436. napot és egyből el is veszti…-.- szánalom

   Kedvelés

   1. Kane ben még rengeteg lehetőség van.Főleg így…és mindezt kifogják hagyni..mert biztos h a júdás marad a bajnok…
    Amúgy müzlin kívül kik is a kihívók?Kik vannak öv közelében?Kik?Kik kaptak legetőséget?békapofa,kuka,kentaur ism,lesnar is,azóta?Sting akivel nem tudnak mit kezdeni,de valszeg már nem is fognak..ki volt még?Senki csak müzli,és most Kane..
    Most milyen unalmas az uralkodása,hát még milyen lesz müzli 1033333333335454 miliomodik bajnoki uralkodása..Kane meg….

    Kedvelés

    1. Rollinsra szerintem mindent lehet mondani csak azt nem hogy unalmas, elismerem van egy két dolog ami kéne változtatni, de az se tartana sokáig, kicsit erősítenének a karakterén és tökéletes lenne. Ő az egyetlen pankrátor akinek sosem tekerem át egy meccsét sem, pedig néha még a Cesaro meccseket is átpörgetem amikor már 52352. meccset nyomja Rusevvel vagy Owenssel. Kane viszont itt az idő belátni hogy nem fiatal és nincs benne rengeteg lehetőség, a jelenlegi Rollins uralkodást még fel lehet dobni, ha Kane elveszi a címet azzal sem lenne baj, de ne várjátok hogy megváltja a világot, a szerepét igaz hogy jól játssza, de a ringben már érződik hogy nem a régi, még a Team Hell No idejében egész jó volt, de látványosan belassult szerintem. Ezek a mondások hogy Rollins a “vicc” bajnok stb… ezeket meg nem értem nagyon, a ringben nála nincs jobb jelenleg, a karakterét pedig jól játssza, lehet sok benne az idegesítő elem, de ezt kérik tőle, akkor ezt adja.

     Kedvelés

     1. A Rollins “vicc” bajnok az igaz rá és az is igaz amit te mondasz és amit mindenki tud…nagyon tehetséges de soha nem engedik neki hogy tisztán nyerjen vagy hogy nyerjen tétlen meccsen…egyszerűen egy menekülős bajnokot csináltak belőle ahogy az összes heelből kivéve Wyattékből…+ adtak neki egy Pedigree finishert a régi helyett de már ez se zavar csak hagyják végre önállósodni….

      Kedvelés

     2. Cezaro a legjobb a ringben,de ugye ő szopóágon tengődik.Wyattéken kívül nincs más hitelen heel jelenleg.Kane pedig Kane,egy külön fogalom muahahahahaha
      júdás karaktere egy nagy 0.Sose értettem,hogy a 3 csicska..es közül miért pont őt emelték ki,s tették bajnokká,amikor pont ő volt a “leggyengébb” a csapatukba.És itt megjegyezném,hogy a csicska…et a Wyatt family pusztította el MAUAAHHAHAAHAHAHAHAHAH

      Kedvelés

 6. Bray szegmense, Kane pusztítása és az az alatt lévő “Chris ártatlan” tábla vitte az adást. Kontra Ryback ismét bizonyította, hogy vele nem lehet izgalmas meccset összehozni, a női rész nevetséges volt, Dana NXT-ben nem sokkal, de többet hoz mint a Bellák és szarrá van fütyülve, hogy nem tud birkózni, Seth és ND bohóckodás pedig szánalom volt. SD-hez képest nem volt rossz, de a mostani NXT egy másik dimenziót képvisel.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek