WWE SmackDown 2015. október 22. – Utoljára a PPV előtt

040_SD_10202015jg_0279-1871233248

A SmackDown adása 2015. október 22-én Austin városából, Texas államból jelentkezik, ahol legelőször Seth Rollins-t láthatjuk sétálni a kulisszák mögött. A WWE Nehézsúlyú Világbajnoka nem mással találkozott itt, mint az Operatív Igazgatóval. Nem igazán értette, hogy Kane mit is keres itt, amikor fel lett függesztve a Lumberjack csata miatt, ahová Démon Kane-t nevezte Rollins ellenfelének. Végül a Vezetőség Embere kijelenti, hogy Rollins fogja nyitni az adást egyből egy mérkőzéssel…Kane tovább sétál, amit követően összefut a New Day csapatával, akiktől csak Kofi-val és Big E.-vel tud társalogni. Arra panaszkodnak a Tag Team Bajnokok, hogy a Dudley Boyz elleni csatában megsérült Xavier, ami teljes mértékben a Démon hibája, hiszen meggondolatlanul Ő írta ki a küzdelmet.

Seth Rollins vs Cesaro

A Svájci Superman és a WWE Bajnok egymás elleni küzdelme eléggé jóra sikeredett, amiben Seth többször is elkacérkodott a távozás gondolatával, azonban ahogy félbe szerette volna hagyni a küzdelmet Cesaro utánasietett és megakadályozta. Befejezésül a győzelmet a Pedigree-t követően Seth szerezte meg.

Az első küzdelmet követően a ringbe nem más érkezik, mint Paige, ám a bevonulása előtt láthattuk, hogy mi is történt az előző SmackDown-on. Az angol hölgy korábbi csapattársai segítségére sietett, ami után a Backstage-ben találkozott velük. Azonban a diskurálásukat behomályosította egy támadás, aminek Natalya volt az áldozata, azonban egyenlőre még nem derült ki, hogy ki is a tettes…Paige elmondja, hogy bizonyára nagyon sokan gondolnak rá a támadással kapcsolatban, azonban szeretné letisztázni, hogy nem tudna ártani egy olyan édes és kedves embernek, mint Natalya. Arra kéri Charlotte-ot és Becky-t, hogy sétáljanak ki a ringbe, hogy megbeszélhessék a félreértéseket. A két díva eleget tesz Paige kérésének és kíváncsian várják, hogy mit is szeretne mondani nekik az angol díva. Paige azzal kezdi a mondókáját, hogy nagyon boldog volt, amikor a Main Roster-hez csatlakozott Becky és Charlotte, ekkor azonban nem tudja folytatni, hiszen Lynch félbeszakítja. Megkérdezi Paige-től, hogy akkor miért mondta olyan nagyon komolyan, hogy Becky egy lényegtelen személy és, hogy a jelenlegi címvédő, csak az apja öröksége miatt volt képes megszerezni a WWE Díva Bajnoki övet…Paige bevallja, hogy egyszerűen féltékeny volt, amiért ilyen sikeresek voltak nem sokkal a debütálásukat követően, valamint, hogy elkezdtek szövetkezni Natalya-val. Charlotte szerint Paige pontosan tudhatja, hogy mekkora dolog megszerezni ilyen korán élete első WWE Díva Bajnoki övét, hiszen az angol hölgy a legelső összecsapásán fosztotta meg a díjtól AJ Lee-t.
A Team Bella jelenik meg a bejárat felől, akik közül Nikki szólal meg elsőként és elmondja, hogy amikor Bajnok volt, akkor nem engedte senkinek sem, hogy szórakozhasson vele, vagy a Bajnoki övével. Brie szerint a PCB története pontosan olyan, mint egy epizód a Pretty Little Liars (Hazug csajok társasága) című sorozatból. Ez történik akkor, amikor Charlotte birtokolja a címet, egy olyan hölgy kell a Díva szekció élére, mint Nikki. Éppen ezért a Hell In a Cell-en a Bella lány vissza fogja szerezni a Bajnoki övet.

Nikki Bella vs Paige

A hölgyek küzdelmében jól szerepelt mindkét harcos, azonban a győzelmet végül Nikki tudta megszerezni a szokásos Finisherjét, a Rack Attack-et követően.

A Miz TV következik, amiben A WWE Legnézettebbje felkonferálja a mostani vendégét Dolph Ziggler-t. A Show-Off érkezését követően kijelenti a műsorvezető, hogy egy eléggé kusza dráma alakult ki közte, Rusev, Lana és Summer között. Dolph elmondja, hogy eléggé tisztán átlátható ez a helyzet, hiszen a TMZ-n megjelent kép után csak azt tudja mondani, hogy Lana egy felnőtt nő, aki azt tesz amit csak szeretne és ha Rusev-et választja akkor az bizony az Ő döntése. Summer-ről annyit mond Dolph, hogy megpróbálta játékszerként használni ebben a féltékenységi háborúban, azonban nem engedte neki, hogy úgy bánjon vele, mint Rusev-val.
A beszélgetésbe csatlakozott Summer, aki kijelenti, hogy ez csak a múlt és nem gondolja, hogy a jelenjét egy ilyen ember emlékeire kéne pazarolni, mint Dolph. Rae szeretne mutatni egy igazi férfit Ziggler-nek…Ekkor a bejárat felől érkezik az NXT Selfiekirálya, Tyler Breeze. A bevonulása után hangosan megszólalt az NXT kántálás, Tyler rövid mondatait követően nekiesett Dolph-nak és a debütálásánál egy kemény verésben részesítette Dolph-ot.

King Barrett és Sheamus vs The Lucha Dragons

A Tag Team csatában végül a Heel karakterek tudtak győzelmet aratni Sheamus Brogue Kick-jét követően, ami után képes volt lekopogtatni Kalisto-t.

Bo Dallas vs Ryback

Egy amolyan kiegészítő mérkőzés jelleggel szerepelt Bo Dallas Ryback ellen, ahol egy eléggé egyértelmű küzdelemben a sikert végül a Shell Shocked-ot követően Ryback tudta megszerezni.

The New Day vs Roman Reigns vs Dean Ambrose

A főeseményen Xavier nélkül jelent meg a New Day csapata, akik jók szerepeltek a küzdelemben, azonban nem votlak képesek megszerezni a győzelmet, hiszen Roman értékesítette a Spear-t, ami után kopogtatta ellenfelét.

A SmackDown ezzel befejeződött, a Face Szupersztárok ünneplése alatt megjelent a kivetítőn Bray, aki kijelentette, hogy Roman nem futhat el a félelmei elől. Találkoznak majd a pokolban…

15 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. október 22. – Utoljára a PPV előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Értékelhetetlen fos volt.Nem is lehet mir írni,papírforma meccsek,azok is unalmasak,gyengék.

  Megjelent pinki 2 aki ugyan ugy néz ki mint pinki..jöhet a nagy feud..

  beretta és hipó jó tt páros lehetne,ha az egyik nem mr mib lenne a másik meg nem a világ legnagyobb jobbere..na meg ha kezdenének velük valamit.besenyőt is odalökték.Lehet ss ra rukkolnak elő valamivel.Másnak nem lenne értelme.

  A törpe sárkányok menjenek a luchába.Ott szép karrierjük lenne,itt…örökös szopóág.

  Cezaro…az elmúlt 10-15 év egyik legtehetségesebb pankrátora.Milyen meccset nyomott már le most is.Az eszem megáll..olyan mozdulatai vannak..beszarás.És persze most is kikapott…A többi momentum szót se érdemel.

  Kedvelés

 2. Jobb volt ez a Smack Down mint a Raw sokkal jobb!!

  Rolins Cesaro meccs nagyon jó volt lehetett látni ha engedik hogy használják kicsit a mozdulataikat akkor milyen meccset tolnak azon már meg se lepődtem szegény Cesaro megint ki kapott!! 😦 még a Tag Teamrő annyit hogy ha a New Dayben nincs az a csicska Xavier sokkal jobb meccseket tolnának mert belőlük többet ki tudnának hozni Xavier nem való hozzájuk csak ez nem akarják belátni!! Ambrose meg se lepődtem mindig meg tud lepni és jó volt látni hogy nyer nekem Roman kedvencem és jó volt hogy ő is mutatott valami ujjat 🙂

  Tyler Breeze segmens nekem egyenlő a 0 val az NXT ben sem szerettem ezt a bohócot és most sem Ziggler gyakorlatilag meg etetné vele a fogai kb de ez az én véleményem minden összeségében jó volt ez az adás 🙂

  Kedvelés

 3. Hehe 😀
  Szegény Lucha csapat:( megszenvednek rendesen..:D ez a bevándorló csapat nem a legjobb(BNB,RUSEV,KELTA)
  Tyler remélem nem basszák el mint a többi NXT-ből felhozott pankrátorokat.
  Ide illet pont hogy felhozzák tylert csak őt is el fogják cseszni.

  Kedvelés

  1. Fandango 2 lesz belőle én már most látom…Ezek a retardáltak nem lesznek képesek main eventert csinálni belőle, úgyhogy hamarosan jobber lesz belőle… Ne legyen igazam…

   Kedvelés

 4. Ha Bray kikap a super kentaur-tól,akkor az ő lehetőségekkel teli karakterét is elásta a wwe pont mint cesarot.Márpedig ki fog kapni,mert a sok 10éves élteti romant,és az öreg mr.b*zi nem lépné meg hogy kikapjon a supercsicska 2.0-ája.

  Részemről befejeztem ha wyatt kikap.Sőt,már most búcsúzom tőletek.Nem írtam sokszor,de a ppv-k és hsz-ek nagyrészét mindig elolvastam 🙂

  Kedvelés

  1. Én most inkább úgy érzem, hogy Wyatt fog nyerni. Valószínűleg hatalmas csalással, a teljes család bemászik a ringbe, stb, pont azért, hogy ne gyengítsék Roman karakterét. Én egyébként nem utálom úgy Reignst, mint a többség itt, de történet szempontjából annak lenne értelme, ha Wyatt nyerne, és a család is, Reigns is menne teljesen más irányba.

   Kedvelés

   1. Én sem utálom annyira,de szerintem baromi rossz neki ez a babyface szerep.Egy ütős heel karakterrel simán tarolhatna,de nem is kell feltétlsn heel-nek lennie,csak egyszűen valami másnak.Wyatt ban pedig annyi de annyi lehetőség volt.
    Taker helyébe léphetett volna,pusztító gonosz karaktert építhetett volna,de így már teljesen elvesztette hitelét.

    Kedvelés

  2. Ne hisztizz.Wyatt fog nyerni.Így is 2-1 neki,HA kikapna,se lenne vége..de már annyira erőltett,unalmas,szánalmas a feud,vagy 3-4hónapja húzzák..hogy már ideje befejezni.Wyatt nyer és megy tovább a Wyatt family,új áldozatot keresnek.kentaur heel turn és talán teso teso teso feud.Őt csak ez bírná megmenteni.Annyira unalmas,üres a karaktere,hogy elképesztő..Túl nagy pusht kapott,gyenge hozzá,0 karaktere van.szamoai,volt csicska …es,morcosan,szorulásosan néz,lopott feltörő,superman ütés lol 80%ban fekszik a meccsek alatt,majd mindig nyer.Kb ennyi az egész gyerek.müzli 2.
   Wyatt fog nyerni.

   Itt az a kérdés,utána ki lesz a következő áldozatuk?Na meg,hogy vipera matyi helyett ki ugrik be békapofa mellé?Azért,hogy kikapjon he he

   Kedvelés

 5. A hétfői raw-nál tényleg jobb adás volt, de sajnos ez már nem mond sokat.

  A Rollins vs Cesaro meccs tényleg jó volt, látszik, hogy mindketten baromi jó meccseket csinálhatnának, ha végre engednék nekik. Nem kiöregedett legendákat kellene visszahívni 3-5 perceket dumálni (szegény Ric, minden tiszteletem, de az öreg lassan már azt sem tudja, hogy hol van), hanem fiatal tehetségeket benyomni látványos meccsekre. Ráadásul a meccsen szerintem a srácok így se mutatták meg a felét se annak, amire képesek.

  A Roman/Ambrose vs New Day meccs: kivételesen ez is tetszett, hosszú idő óta kifejezetten szórakoztató volt. Viszont… Az a gondom ezzel, hogy a WWE már teljesen kinyírta a tag team divisiont, már az egy évvel ezelőtti szinten sincs. A TT gyakorlatilag a New Day vs DB feudra korlátozódik, miközben a Luchák, az Ascension, a PTP, a matadrok, stb nem csinálnak semmit, az NXT-s tehetségeket meg nem is sorolom. Két csapat bohóckodik a divízióban (amiből az egyik ráadásul három fős), és ezek után a “Bajnokokat” (akik hetek óta pusht kapnak, hogy a DB 10. címszerzése nagyobbat szóljon) néha random megveretik a tesókkal. Így mi értelme a TT-nek, ha random összedobott arcok bármikor megverik a bajnokokat?

  Még Tyler megjelenése és Kane műsor eleji bohóckodása volt említésre méltó, a többi felejtős. Összességében nekem még így is kicsit jobb volt az adás, mint az elmúlt havi átlag.

  Kedvelés

 6. Seth Rollins vs Cesaro:
  Nagyon élvezetes meccs volt. Tudtam volna nézni még sokáig, nagyon odatették magukat. Jobb volt ez az SD mint a RAW.
  The New Day vs Roman Reigns vs Dean Ambrose:
  A New Day is mennyivel jobb ha nincs ott az a trombitás b.zi. Végre ki tudok emelni egy jó megmozdulását Reignsnek, mikor hátast dobott az asztalra, az tetszetős volt. Ambrose szokása szerint ismét mutatott egy új mozdulatot, a becsúszásos állba verést, meg se lepődök a tárházán, mindig újít valamit.

  A többi meccs és mozzanat annyira nem fogott meg, nekem ez a Tyler Breeze nagyon nem adja, az NXT-be se tetszett és itt se tetszik ez a kis dísz homár. NXT-be vanna nagyobb tehetségek, remélem azokat nem hozzák át, mert amit kapott Owens és Neville is mióta átjöttek, inkább maradjanak csak ott és bűvöljék el a szemünket. Ide az NXT-ek csak Jobberkedni jönnek, nem másért ami szomorú. Remélem Apollo sokáig marad még az NXT-be nem szeretném ha őt is elrontanák. 🙂

  Kedvelés

  1. Mit kapott Ovens?Szinte rögtön egy övet,pár meccset kellet csak melóznia érte.Kib ottul kiérdemelte.Sin Cara ,Kalisto mikor kap övet?Maszkos tehetségek le vannak tojva itt.

   Kedvelés

   1. Azért Owens se kapott valami nagy megbecsülést, főleg mostanában. Hiába interkontinentális bajnok, mivel legyőzte Cena-t vesznie kell ugyebár. Ne is említsd Sin Cara és Kalisto párosát, mert nagyon durván le vannak ejtve szegények, pedig amilyen jók lennének. Akkor ott van Neville, az is mit kap? Néha kick off meccseket és Cesaro-t ne is említsem. Ezért alacsony a nézőszám, mert a tehetségesek sz.pnak, a bénák meg dicsőséget- dicsőségre halmozhatnak.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek