WWE SmackDown 2015. október 8. – Eredmények és videók

sd151008

A SmackDown adása 2015. október 8-án Philadelphia városából jelentkezik, ahol legelőször az adás hivatalos intro videóját tekinthetjük meg, amit követően a ringbe a WWE Tag Team Bajnokai, a New Day csapata érkezik.

A trió bevonulása alatt megtekinthettük az előző RAW főeseményét, ahol Big E. lépett ringbe John Cena ellen a United States Bajnoki övért. Itt végül a Cenation Vezetője képes volt megvédeni a címet, amit követően a New Day bandája neki esett. Segítségére Dolph Ziggler és a Dudley Boyz érkeztek, azonban ők sem voltak képesek felvenni a versenyt a Tag Team Bajnokokkal.
A szorítóban állva elmondják, hogy történelmet írtak a hétfői adáson, hiszen 4 Szupersztárral szemben tudtak diadalmaskodni, úgy, hogy ők csak hárman voltak. Nem tudott ilyen bravúrt bemutatni egyik korábbi WWE Tag Team sem, sem a Dungeon of Doom, sem a Corre, sem a Nexus, sem pedig a Wyatt Family. Szóba hozzák, hogy vereséget szenvedett Philadelphia NFL csapata, az Eagles, ami után a vezetőedző tanácsot, Chip Kelly tanácsot kért a New Day-től. A csapat veresége a Washington Redskins ellen olyan volt, mint amikor a rappárbajban Drake alul maradt Meek Mill-el szemben. Majd a Philadelphia-i közönség nemtetszésének ellenére a “#BOOTY!” szóval illették a város amerikai foci csapatát. Kofi kijelenti, hogy nagyon feldúlt, hogy a Dudley Boyz ismét kapott egy címmérkőzést a New Day ellen, azonban Big E. úgy gondolja, hogy együtt képesek lesznek ismét diadalmaskodni és megmutatni mindenkinek, hogy a jó végül elnyeri méltó jutalmát a csúnya Dudley Boyz-al szemben.
Dolph Ziggler érkezik, aki elmondja, hogy szeretne egyet érteni a trióval, azonban nem tud, miután elvették tőle a címmérkőzését jó barátja John Cena ellen a United States Bajnoki övért. Bosszút szeretne állni és követel most egy összecsapást Big E ellen. A New Day mulatott ezen a kihíváson, ami után Xavier ironikusan kijelentette, hogy megígéri, hogy ez egy fair csata lesz. Dolph véresen komoly arccal válaszul csak annyit mondott “Biztosan fair meccs lesz”. Ahogy ezt kijelentette, egyből érkeztek a bejárat felől a Dudley srácok, akik a ring mellől figyelték a Show-Off küzdelmét és próbálták elkerülni, hogy a New Day támadása miatt diszkvalifikációval záruljon az összecsapás.

Dolph Ziggler vs Big E

Hiába jelentek meg a Dudley srácok, nem tudták kiküszöbölni, hogy szabálytalanul arasson győzelmet a Tag Team Bajnokok közül Big E. Nem csak megtámadták Dolph-ot, amikor a bíró nem figyelt, hanem még a kopogtatásnál a lábát is megfogták, nehogy képes legyen kirúgni. Ezzel Big E. megszerezte a mostani SmackDown első csatájában a győzelmet.

Natalya, Charlotte és Becky Lynch vs Team Bella

A hölgyek 6 Man Tag Team küzdelmében végül a Face Szupersztárok tudtak győzelmet aratni, Charlotte Figure 8 nevezetű Finisherjét követően, amiből nem tudott Nikki kiszabadulni és végül feladta a küzdelmet.

Ryback vs Rusev

A csatát Kevin Owens a kommentátorok mellől figyelte, ahol folyamatosan hozzáfűzte a véleményét a küzdelemhez. A harc eléggé rövid volt, amiben végül a Shell Shocked-ed követően Ryback képes volt kopogtatni ellenfelét és megszerezni a győzelmet.

Visszatekinthetünk az előző RAW-ra, ahol Seth Rollins és Kane ismét összeszólalkoztak a folytonos támadások miatt. Itt végül kettejük közötti feszültséget Steph próbálta kezelni, hiszen a Hell In a Cell-en Démon Kane ringbe fog lépni Seth Rollins ellen a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért. A hölgy távozni készült, azonban visszafordult és elmondta, hogy egy dolgot majdnem elfelejtett…Ha a Red Monster nem lesz képes legyőzni Seth-et a PPV-n és nem tudja elvenni tőle a Bajnoki övet, akkor az Operatív Igazgató el fogja veszíteni a munkáját és ki lesz rúgva.

King Barrett vs Neville

Az utolsó előtti összecsapáson a frissen visszatérő Barett léphetett ringbe a Highflyer ellen, ahol az angol képes volt győzelmet aratni, miután kiosztott egy jókora Bull Hammer-t ellenfelének.

Roman Reigns és Randy Orton vs Wyatt Family

A főeseményen Roman és Randy duója a Wyatt Family két tagja, Bray és Braun ellen szállhattak harcba. Jóra sikeredett a SmackDown zárómérkőzése, amiben végül diszkvalifikációval a Face Szupersztárok csapata tudott győzelmet aratni. A csata lefújása után azonban láthattunk még Superman Punch-ot, RKO-t vagy akár Spear-t, ami után Reigns és Orton csapata ünnepelhetett.

Ezzel zárult a SmackDown, ami nem sikeredett túlságosan bravúrosra. Hétfőn jelentkezik a SmackDown, valamint már csak két hétre vagyunk a Hell In a Cell-től.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek