WWE SmackDown 2015. szeptember 10. – Lumberjack

sd150910

A SmackDown 2015 szeptember 10-én Wilkes-Barre városából, Pennsylvania államból jelentkezett, ahol legelőször megtekinthettük a CFO$ nevezetű banda Black and Blue című számára az adás hivatalos intro videóját. A kommentátorok köszöntenek minket a csütörtökön esedékes adáson, ahol legelőször sötétségbe borul az aréna és a Wyatt Family érkezik a ring felé.

Ahogy a szorítóba ér a trió, Luke mikrofont fog és elmondja, hogy az elveszetteknek muszáj hallani a Wyatt Family hangját, mert csak ez a pár mondat jelenthet megnyugvást és utat nekik, ami kivezet a sötétség homályából. Bray átvette tőle a mikrofont és kijelenti, hogy Reigns egy beteg, elátkozott ember. Ugyanakkor nagyon okos, hiszen kézben tartja a sorsát napról-napra, azonban nem törődik a rajongóival. Egy nap a tudatosan felépített karrierje fénypontja lesz, amikor megszerzi a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet, és a közönség tagjai hajlongani fognak előtt, mint a jól nevelt, hűséges birkák…Ambrose szintén beteg, hiszen úgy gondolja, hogy Roman-el testvérek és kitartanak egymás mellett, azonban csak egy alkotóeleme egy jól kimunkált tervnek. Reigns a király ebben a történetben, aki mellé kell egy mindenre elszánt szolga is, aki megvédi a hátát a háborúban. Ugyan ilyen ember lesz mellette Randy Orton is. (Az előző RAW adáson Orton Sheamus ellen aratott győzelmet, amit követően megjelent a Wyatt Family három tagja, akik megtámadták a Viperát). Orton úgy gondolja, hogy szövetség van közötte és Roman között, ám ugyanolyan szerepet tölt be a tervében, mint Dean Ambrose. Kell valaki, akit oda tud lökni a farkasok elé, amíg Ő megmenekül. A Wyatt Family bebizonyított, hogy a Vipera nem olyan veszedelmes, mint sokan hiszik. Egy kígyó képes felfalni az egész világot, azonban Orton nem keltette egy kígyó látszatát az előző hétfőn. Végül nem számít, hogy Roman hány embert toboroz a királyságába, a vak egerek sosem találnak ki a labirintusból…

Cesaro vs The Miz

A SmackDown első összecsapásán Cesaro lépett ringbe The Miz ellen. Nem volt túlságosan hosszú az összecsapás, amiben végül a svájci tudta megszerezni a győzelmet. Egy bravúros technikával bevitte a Sharpshooter nevezetű szorításos Finisher-t, amiből ellenfele nem tudott kiszabadulni, valamint a kötelet sem érte el. Miz kénytelen volt feladni a küzdelmet, amivel Cesaro győzelmet aratott.

A Backstage-ben Renee Young készített egy rövid interjút Roman Reigns-el és Dean Ambrose-al, amiben Roman elmondja, hogy a mostani Tag Team csatájukban Jimmy Uso lesz a partnerük, ami Dean Ambrose ötlete volt. Reigns elmondása szerint nem akarta, hogy csatlakozzon hozzájuk, azonban tudja, hogy teljes mértékben megbízhat a családjában. Ekkor Jimmy érkezett, aki teljesen fel volt pörögve, hogy végre harcolhat az után, hogy egész nyáron kommentátorként szerepelt.

Paige vs Sasha Banks

Az összecsapás diszkvalifikációval zárult, hiszen megjelent a Team B.A.D. és megtámadták Paige-et. Azonban a harc lefújása előtt már két játékvezető jelent meg a ringben, akik a “cicaharcoló” feleket próbálták szétválasztani. Természetesen a PCB sem nézhette tétlenül a történéseket, így kialakult egy 6 emberes bunyó a csata után.

Visszatekinthetünk az előző RAW főeseményére, ahol egy hosszas küzdelmet láthattunk, amiben végül Kofi elszenvedett egy Attitude Adjustment-et John Cena-tól, amit követően a Cenation Vezetője képes volt kopogtatni a New Day Tag Team Bajnokát…A RAW Sting-el zárult, akit ismét csak a kivetítőn láthattunk. Az Ikon újra megmutatta a szobrot, ám felkapcsoltatta a lámpát és láthattuk, hogy egy kukásautó parkol egyből mellettük. Beindították a motorját, ami után Sting kis játszadozást követően belelökte a darálóba a szobrot, amit teljesen megsemmisített…

A Backstag-ben Seth Rollins ad egy rövid interjút, amiben nagy nehezen de felidézi az előző hétfőt, ahol megsemmisítették a szobrát. Végül megjelent az interjú helyszínén Sheamus, aki újra megmutatta a Money In The Bank táskát Rollins-nak. Ugyanis amíg a Kelta birtokolja ezt a szerződést, addig nem lehet biztonságban a Shield egykori tagja, hiszen az ír egy éven belül bárhol és bármikor kihívhatja egy azonnali mérkőzésre az aktuális címvédőt.

The New Day vs Roman Reigns, Dean Ambrose és Jimmy Uso

A küzdelemben mindkét fél jól szerepelt. Jimmy végül felmászott a sarokba, hogy megpróbálja értékesíteni a Diving Body Splash nevezetű Finisherjét, azonban elsötétült az aréna. Ahogy visszatértek a fények a Wyatt Family-ből Braun a sajátos fojtásával szorította Jimmy-t a bejáratnál. Ahogy Roman és Dean siettek, hogy segítsenek Reigns unokatestvérének, ismét elsötétült minden. Ahogy újra felgyulladtak a fények, már eltűnt a Wyatt Family.

Lucha Dragons vs The Ascension

Stardust, aki frissen összeállt az Ascension csapatával a ring mellől figyelte a küzdelmet, amiben Konnor és Viktor jól szerepeltek. Végül képesek voltak bevinni a Tag Team Finisjerjüket, amit követően Kalisto nem tudott kirúgni a kopogtatásból. Ahogy Stardust is megjelent a csatát követően a ringben, Neville érkezett, hogy segítsen a Lucha Dragons csapatának.

Seth Rollins vs Ryback (Lumberjack Meccs)

A küzdelem lényege, hogy a WWE több szupersztárja körülállja a ringet. A kötelek közé nem léphetnek be, azonban, ha valamelyik harcos a ringen kívülre kerül, akkor azt megtámadhatják, ha nem szimpatikus a számukra. Ebből kifolyólag valószínűleg egyik Bajnok sem szívesen esik majd ki a szorítóból.
A főeseményen eléggé elszabadult a pokol, ami végül Seth győzelmét eredményezte. Ryback készül a Shell Shocked-ra, azonban amíg a bíró a többi szupersztárral volt elfoglalva, addig Kevin megfogta a Big Guy lábát, aki elesett és nem tudta értékesíteni a Finisherjét. Ezt kihasználva Rollins egyből bevitte a Pedigree-t, ami után kopogtatással győzelmet szerzett.

Ezzel ért véget a SmackDown, amit majd a RAW fog követni hétfőn, ami a Night Of Champion előtti utolsó adás lesz…

21 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. szeptember 10. – Lumberjack” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én írtam a Wyattes feudra, hogy reményeim szerint most minden véletlenszerű társulót megerőszakolnak, és eddig beválik. Félő viszont, hogy így is Corbin fog jönni. :/ De még nem reménytelen a helyzet, ez azért már kivételes kategória manapság. Wyatt promója most jó volt, végre nem az átlátható kamu szektás baromságát mondta, hanem tényt és valót, tetszett.

  Paig nem tolt ilyen jó meccset AJ-s párharcai óta, látszik is, hogy kik nem voltak most a ring közelében,,,,

  Az adás királya viszont ismét Owens volt. Egyszerűen tökéletes ahogyan hozza magát, ha engedik neki. Az az elemi lenézés és megvetés a bohóckodók iránt, ami áradt belőle, imádtam.

  Kedvelés

 2. Ezt most igyekszem kulturáltan leírni. Az adás gyenge volt, de viszont néhány pozitívum: Cesaro győzelme, a dívák és KO.

  Wyatt promó
  Nagyon tetszett. Cmpityesz-szel értek egyet: hozzák vissza Wyatt-nek a Hawaii inget és a trikót.

  Cesaro vs Miz
  Ott folytatták, ahol abbahagyták múltkor. Tetszett Cesaro trükkös sharpshooter-e. Én élveztem a meccset. És külön pozitívum Cesaro győzelme.

  Boss vs Paige
  Másik pozitívum. Ez a 6 díva bebizonyította, hogy ők a legjobbak. Nagyon nagy pozitívum, hogy nem volt a bella csapat, amiből már nagyon elegem van, mert idegesítőek, főleg niki.

  nyú déj vs román reindzs, Dean Ambrosse és Jim Uso
  A leggyengébb meccs volt az összesből. Dean és Jimmy volt a legjobb, sokat mozogtak de reindzs meg csak hozzájuk képest, csak 2 lépést tett meg. Jimmy kimászva a kommentátori székből egyenesen a ringbe ment erre, őt verették a legtöbbször és őt is kapta el a Wyatt család.

  LD vs Ascension
  2 olyan csapat, akik a legjobban megérdemelné az övet, ehelyett mind a 2 jobber. Az Ascension nyert annyi hosszú-hosszú hónapon át. Ez a starsdust meg mit keres itt? Arról volt szó, hogy visszajön Cody, de még a közelében sincs ahhoz, hogy ismét Cody Rhodes legyen. Egy aprócska jel sincs a visszatérésre.

  SR vs Ryback
  Mikor is volt utoljára lumberjack match? 1 évvel ezelőtt SR vs DA ellen. Remélem lesz még néhányszor lumberjack match. Owens volt a legjobb ebben az egészben: csak állt és nézet, miközben mindenki jól elagyabugyálta egymást. Gyanús volt számomra, hogy miért nem semmit. Lehetett volna sejteni, hogy Ryback miatt nem csinált semmit. Hogyha a kreatívok fejében nem jutott volna az eszükbe a Ryback-KO feud, akkor KO nem lett volna ott, és Rollins tisztán nyert volna vagy Ryback nyert volna.

  Kedvelés

  1. “Az Ascension nyert annyi hosszú-hosszú hónapon át.”
   mit??Meccset nem,max kenőmájas kenyeret.

   ” Gyanús volt számomra, hogy miért nem semmit. ”
   ?

   Kedvelés

   1. Kicsit félreírtam, mert fáradt vagyok és nem volt kedvem végignézni.
    “Gyanús volt számomra, hogy miért nem csinált semmit.”
    “Az Ascension nem nyert hosszú-hosszú időn át.”
    Kijavítva.

    Kedvelés

 3. A Wyatt family megállíthatatlan!

  Olvastam,hogy a sérült unga bunga visszatért most,de minek?Ki kíváncsi rá?
  És ezért tért vissza?Aludni?hehe
  Sok értelme nem volt neki.Persze,nyertek volna a tesócskák,ahogy szoktak ratyi meccseken.
  A fing day tt vicc bajnok csapat,és mindenki megveri őket.Meg is érdemlik,de ezzel att öveket minősítik..és alázzák meg.Mondjuk már maga az is megalázó szegény öveknek,hogy bohóckézről bohóc kézre jár,de majd a 3 d nél jó helyen lesznek.
  A Wyatt family szónoklata oltári volt!Elmondták azt ami sokunknak nyilvánvaló,de sok elfogult rajongó stb mesefigura nem tud.Van kentaur aki a csúcsra akar törni,és ehez feláldozza lópici gáspár unokáját,a békapofát.Kihasználja ahol csak tudja,és még ott is ahol nem tudja,az meg csaholó kiskutyaként lohol utána és kinyalja a seggét.És pontosan ez a lényeg,Wyatték jól megmondták a frankót.
  Nagyon megfogják verni a tesókat ésa 3.at,legyen az siklóka vagy bárki más,és megint veszítenek,és ezért hisztizik majd kentaur,neki esik békapofának,őt okolja,az meg kiosztja,talán neki is esik szappanopera ajavából,kentaur heel turn,békapofa szopóág,még a jelenlegitől is jobban,egyedül 0 sajnos karakter gyenge stb..és jöhet a teso feud,ortonka meg pihi,Wyatték pedig mennek tovább új áldozatok után.Azt s etartom kizártnak,hogy a majd face é silányuló nokedli júdás lesz az egyik új célpont,bár lesz neki még pár morcona ellenfele,triple h,kelták szégyene és még nem is beszéltünk Kane ről.
  Sting megy a levesbe…müzli meg bajnok lesz ismét.Remek sőt csodálatos.
  Wyatték ku..a jók.Az egyedüli életképes heel brigád.Lesznek itt még nagy meccsek,feudok!

  El se hittem,A doom ivadékok megverték a maszkos törpéket!Beszarás.Hogy lehetséges ez?A csámpás uralkodó nyaralni ment?Vagy megkötözték?Vagy elaltatták?Nem lehet az,hogy a doom ivadékok nyertek!!!!És mégis….Elképesztőőőőő

  Elírtátok
  Los Matadores vs The Ascension
  ilyen nem volt most

  júdás persze csalással nyert ismét,hogy máshogy.Jöhetne már a kocsog bocs veszett kutya feud.
  A hegyomlás ha menő lett volna,felborít mindenkit,de persze nem menő.Az egész karaktere pusztuló félben van vele együtt sajnos..Max 1-2 évet adok neki és vége.

  Cezaro nyert egy bohóc ellen yupi jeeeeeeeeeeeeeee

  Ennyi volt.Semmi extra.Wyattéken kívül 0 volt az egész ismét.És Kane még mindig sehol..

  Kedvelés

  1. Csori henry…mindig őt bántja mindenki.Már a büféig se tud úgy elmenni,hogy valaki ne verné össze…Most is ő kapott,ki más is kapott volna egy ajándékot a morcos hegyomlástól..
   Vonuljon vissza,mert ennek nincs értelme.Szánalmas amit vele tesznek..
   Nagy khali sorsára jutott.Sose hittem volna,hogy a punchabi rémálom,a világok pusztítója…aki mindenkit elpusztított,aki kemény meccseket tolt anno,hogy egyszer egy törpével táncikáló,mindenkitől kikapó,fél perces meccseket nyomó jobber lesz..és megtették,majd véget is ért a karrierje..méltatlanul.és most henry is erre a sorsa jutott…
   Kár értük.

   Kedvelés

   1. Te szoktad írni az összefoglalót?Te is tagja vagy az itteni “alkotóknak”?mik ki nem derülnek.

    Lehet a doom ivadékokat a végén még felfuttatják és ők mennek a 3 d ellen a későbbiekben?Ha facek maradnak a legendák,csak heel csapat mehet ellenük ugye..feud feud feud,így a ppp is kiesik “sajnos”
    Rájuk is igaz,hogy 1 x volt budán kutyavásár..

    Kedvelés

     1. nxt-t nem nézek.Kivételes eset volt gondos bocs egyik meccse,samoa megjelenése és a japán Undertaker he he meccse.

      Kedvelés

 4. “Orton biztosan nem fog a tesókhoz csatlakozni” valamelyik kommenátor.
  “Nem szeretnék több családtagot belevonni ebbe az egészbe” Reigns.
  Valaki már leírta egyik adás alá, hogy meg lehetne menteni a helyzetet úgy, hogy a Wyatt family mindenkit kicsinál, aki csak szóba áll velük, és így nem lesz Orton a csapattársuk. És ez történik. Én nagyon örülnék Rock-nak, engem abszolút nem zavar, ha valaki olyan idénymunkás mint ő, plána ha akkora show-t csinál, mint amilyen mondjuk tavaly Rusev ellen, vagy a Wrestlemania-n.
  A jelenlegi TT diviziót és Usót látva elkezdtek hiányozni az ikrek, mert ugyan régebb kikergettük volna őket a világból, de ilyen New Day-ek mellett áldásnak tűnik már az egyik Uso is.
  A feljebb kiemelt két idézetből arra lehet következtetni, hogy ebből bizony Dwayne Fuckin Johnson lesz és akkor már lesz értelme várni a Noc meccset, amit Orton résztvételével nem mondhattunk volna el. S remélhetőleg ez a tetves feud is lejár mostmár.
  Az adás mellesleg egész jó volt,Neville még mindíg egy csiszolatlan gyémánt, Stardust még mindíg szánalmas, az Ascencion szintén, most hogy belökték nekik ezt a Cosmic Wasteland szerepet, Owens pedig fantasztikus volt, ahogy a Lumberjack-es bunyó közben lazán nézte végig az egész akciót.

  Kedvelés

   1. Tudom 😛 Épp ezt akarták hangsúlyozni szerintem. Hogy nem akar már több rokont ebbe, de még van egy aki majd képes lesz seggbe rúgni a mahagóni állatot 🙂 Franc se tudja :))

    Kedvelés

  1. Korábban felsoroltam pár lehetséges 3.tagot atesok melett.lesnar ugye kiesett,vörös szakállt behozni felesleges,hegyomlás heelkedik,és döglődik,vipera kilöve.
   Lehetne Goldberg vagy kavicska,és mivel uncsi tesoja a málészájúnak,esélyes.Unga bungáknak is rokona.Így meg minden egybevág,igen ám,de a nagy faarcú akciósztár veszteni nem fog visszajönni..szal ha visszajön,nyerni fog,és az azt jelenti,hogy a Wyatt family elbukik ami szar lenne,tekintve,hogy milyen jók,és mennyi mindent kilehetne belőlük még hozni…

   Kedvelés

   1. Ha nyerni akar akkor nyerjen DQ-val…úgy hogy Wyatték a porig verik őket, nem akarok még egy Roman&Dean évet..-.-“”

    Kedvelés

 5. A WWE történetírói ismét egy nagyszerű show-t hoztak össze nekünk, látványos meccsekkel, érdekes fordulatokkal… Ja, ez a SmackDown… Akkor előröl: az adás elég kula volt, akárcsak a legtöbb main adás.
  A kick-off most a Wyatt-eké volt, a kezdés nem rossz. De Bray-nek adjátok vissza a trikóját, mi ez az elszabott Reigns-mellény? Pfuj, hogy áll rajta… Maga a promo 8/10.
  RAW visszavágó, nem kell… 0/10.
  A backstage eseményről csak annyit, hogy még Uso is többet tud a Anoaʻi-k szégyenénél.
  Ismét egy rematch, de ez kihagyhatatlan, ha a sztori szempontjából felesleges is. Remélem látták a Bella fanok, milyenek az igazi női pankrátorok… 10/10, és ez nem elfogultság.
  Seth nagyon meg lett fingatva hétfőn, legyengítették a karakterét újra. Egy gyenge karakternek három ellenfél egy este? Vicc…
  Ki nem mondhatatlanul elegem van a New Day-ből, nektek nincs? Big E lehetne egy akkora pusztító, mint Mark Henry fénykorában, helyette Vince papa udvari bolondja. A 8-13 éves kislányok még mindig bepisilnek, ha egy pillanatra is megérinthetik a nézőtéren át bevonuló szuperhősüket. Mi olyan jó benne? Sosem fogom megérteni. Bejön és eljátssza az érinthetetlen félistent, hisz a fetrengő, sajnálni való Cena 2.0 nem működött nála. Jimmy viszont jól mozog a kötelek között – kihagyása ellenére is. Persze őt se kellet ringatni, hogy aludjon, elég volt szorítani. 3/10.
  A következő tag team sokkal jobban tetszett az NXT-ben… Itt csak 5/10.
  A Lumberjack Match-től többet vár az ember, főleg ha ez a főesemény két bajnok között.Ahogy Rollins kisétált a szorítóhoz, nem tudom elképzelni, hogyan is harcolhatna Sting és Cena ellen is szerek nélkül. De még Sheamus is ott van a ridiküljével… Fura volt látni, hogy bár Big Show a meccsein jobberkedik, itt eljátssza az albínó barnamedve szerpét, akinek a kivezetéséhez féltucat pankrátorra van szükség. De kit is ütött volna ki? Szerencsétlen Henry-t, aki pont Ryback cipőjére esett fejjel. Aztán a favágók egymásnak ugrottak, de figyeljétek Owens-t! 😀 Elvan nagyban a kötél mellett és figyel. Ez a karakter nagyon illik az arcához. Látod a szemében, hogy “ezért nem kapok pénzt, szóval szarok az egészbe”. xĐ Aztán mégis hozzányúlt a Big Guy-hoz, de ez érthető, ha már mérkőzni fognak egymással. Seth-nek adták a főmeccset, ha nem így lett volna tényleg értelmetlen lenne ott lenni a NoC-ön. Így se lesz sok. A champion vs champion 5/10.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek