WWE SmackDown 2015. szeptember 17. – Kellemetlen szövetség

011_SD_09152015ca_0181Little Rock, Arkansas állam. A Night of Champion előtti utolsó SmackDown-t – mily meglepően -, Seth Rollins nyitja. Már az adás elején bejelentik az est főeseményét, ahol egy tag team mérkőzésen Dean Ambrose és Roman Reigns fog megküzdeni Sheamus-szel és a szervezet világ- és országos bajnokával.

Seth történelemről beszél, mikor azt mondja mindkét címét megvédi a vasárnapi pay-per-view-n. Azt ígéri, szétzúzza John Cena-t és összetöri a szellemét – ahogy ezt a SummerSlam-en is tette. A Franchise-ról is mond pár szót, mire a közönség Sting megjelenését követeli. “Úgy van, megkapjátok Sting-et, és a Night of Champions-ön megmutatom neki is és nektek is, miért ő a múlt, én pedig a jelen!”  A főmeccsről is beszél, mert az emberek azt kérdezik, hogy van mersze azzal tag-elni, aki bármikor beválthatja ellene a táskát. Azt mondja, egy férfi se tenne ilyet, de ő maga a férfi. “Enged közel barátaid, s még közelebb ellenségeid.”
A kelta érkezik a ringbe. Mr Money in the Bank arra kíváncsi, a bajnok őt a barátjának, vagy az ellenségének tartja? Rollins szerinte legkevésbé sem kívánná őt ellenségnek. Hozzá teszi, látni lehet majd mikor beváltja ami nála van. Seth ezzel egyetért, ezt a hülye képet nem lehet nem észre venni… Az ír kiáll stílusa mellett, mikor az RTH rövidítést használja, ami annyit tesz tiszteld a hawk-t.

Becky Lynch & Paige vs Naomi & Sasha Banks
Nem volt rossz összecsapás, de a közönségen is érezni, hogy ugyanazokat a mérkőzéseket hússzor megnézni kicsit unalmas. A győzelmet Naomi szerezte meg miután az angol lányt kopogtatta.

Kofi Kingston vs D-Von Dudley
A meccs előtt a New Day hablatyolt ostobaságokat, miszerint a Dudley Boyz megsértett egy nőt, az anyatermészetet, mert összetörik az asztalokat. Favédelemről beszélnek papírral és “miniasztallal”a kezükben… A meccset Kofi nyerte, majd a tag team bajnokok elvitték a szorító alatt található asztalt, nehogy Night of Champions ellenfeleik eltörjék azt.

RAW visszatekintések, majd a backstageben a Bella csapat tervezgeti az ünneplést.

Big Show vs Cesaro
Egészen jó harc volt, az óriás kezd rátalálni régi önmagára, a KO Punch után két vállra is fektette a svájci szuperment. Talán a Lesnar elleni küzdelemre erősítik a karakterét?

A backstageben Renee lép oda Dean-hez és Roman-hez. (A lány új stílusa kissé hasonlít a barátjáéhoz.) A riporternő arról kérdezi őket, ki lesz a harmadik tag vasárnap? Nincs konkrét válasz, azt felelik ugyanakkor tudjuk meg, mikor a Wyatt Family, azaz a PPV estéjén.

Kevin Owens vs Dolph Ziggler
Már egy ideje tartott az összecsapás, mikor Ryback jelent meg és leendő ellenfelére támadt, így az DQ-val nyert. A Big Guy ezután felsegítette az apai ágon egyébként magyar szupersztárt, míg KO a bejárathoz rohant a bajnok elől. Kettejük mérkőzése talán a legjobban várt mérkőzés a NoC-re.

Az élő képeken a Bellák partija. Nikki köszönti a vendégeket, illetve köszöntené, ugyanis senki sem jött el. Brie és Alicia elmennek szervezkedni, mire a PCB érkezik, akik szintén nem látják bulinak nyomát. Kicsit gúnyolódnak, majd lelépnek. Adam Rose lép oda, aki úgy látja, ez a parti szar. Cena felesége megsértődik, elhajítja a tortáját, ami a Bella csapat épp visszaérkező tagja arcában landol.

Summer érdeklődik Dolph állapota felől, majd megköszöni az értékes ékszert, amit tőle kapott, de nem tudja mire vélni. Ziggler ennyit mond: “Egy rózsa, olykor nem több, mint egyszerű rózsa.” Elmenne, de visszalép és folytatja: “Ugyanakkor, néha többet jelent.”.

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Seth Rollins & Sheamus
A főesemény inkább cirkusz volt, mint mérkőzés. A kelta miatt meg is kellett szakítani, hogy a mikrofonba ismét azt mondhassa, nem néz ki hülyéül. A meccs hátralévő része kissé egyhangú volt, míg Rollins érkezett, aki földre került Roman ellen. Mindkettejüknek váltani kellett volna, Sheamus azonban leugrott a kötelek mögül, cserben hagyva társát. Erre a bajnok felvette a  MITB táskát, mire az ír közelebb jött és bepacsizta őt. Veszekedni kezdtek, majd Ambrose vetette magát a keltára, akit Reigns is kiütött, végül azonban Dean fektette két vállra.

A SmackDown egy Wyatt Family promóval ért véget. A családtagok ismét bukást ígértek annak, akik az ex-Shield-esekhez csatlakozik.

35 című bejegyzés “WWE SmackDown 2015. szeptember 17. – Kellemetlen szövetség” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. müzlitől az aa a legsemmitmondóbb,legszánalmasabb “befejező mozdulat” az egész rostert 128 x végig verte már ezzel,pedig egy sima átdobásról beszélünk,ami egy nagy semmi…és még is,ez a legerősebb,legjobb mozdulata lol

  Kedvelés

  1. Szerintem maga az aa nem gáz, semmivel nem rosszabb, mint mondjuk egy zigzag, dirty deeds, stb. Szerintem inkább az a gond, ahogy eladja. Fekszik egész meccsen, aztan hirtelen minden átmenet nélkül felpattan, shoulder tackle, 5ks, aa és vége a meccsnek, pedig előtte rajta már 600 fogást megcsináltak. Ráadásul már 10 éve ugyanez.

   Kedvelés

 2. Mekkora lenne már, ha Kurt Angle visszatérne!Rollins többször hangoztatta, hogy ő a WWE legnagyobb bajnoka, majd bejönne Angle, aki megcáfolná ezt a olimpiai érmével.

  Kedvelés

 3. CM nélkül még mindig nem tudom élvezni az egészet… Ezt a Rollins gyereket akarja a vezetőség CM 2.0-nak megcsinálni csak nem érzem hogy sikerül..

  Kedvelés

 4. Nem is az adást hanem inkább másról beszélnék szerintem ezzel mindenki így van. Mikor létre jött az NXT és HHH megkapta úgy voltam vele ebből még jó is ki sülhet.Még egy promot is elmondott itt az SDn mikor Evolution vs Shield feud volt, hogy az NXT célja az hogy a világot körbe járva kutassák fel a tehetséget szerződtessék őket és kineveljék őket. Én eleinte úgy gondoltam mikor megláttam ezeket a tehetséget a NXT ben pl: Owens,Barret,Rolins,Cesaro,Rusev,Wyatt Family,Dean Ambrose,Adrian Neville,Samy Zayn, és a többiek. Most a lényegre térek az NXT egy foci csapatra való tehetséget vonultatott fel és adott a pankrációnak erre fel amikor a WWE nek át át adta őket semmit sem tudott kezdeni velük semmit a világon. Most lehet kicsit hülyeség lesz az egész de leírom ezt a WWE és az NXT közötti kapcsot focira hasonlítottam, ugyanis az NXT mondjuk úgy pl legyen az Atletico Madrid,megtalálja, leszerződteti,kineveli a tehetséges játékosait jön egy csapat a Chealse elveszi tőle a tehetséget,de sajna ő nem tud vele mit kezdeni bele építeni a csapatba mert nem arra a poszta teszi ami neki jó itt Diego Costara céloztam. Rövidre fogva itt is ugyan az a helyzet mert megkapja a WWE a tehetséget de semmilyen feudra nem tudja használni mert nem jól gondolkodnak és nincs kreativitásuk. Tehát bocs ha erre hasonlítottam a WWE-t de ez a helyzet itt vagyis én így látom az NXT csak adja adja a tehetségeket de a WWE hülyesége miatt nem tud velük mit kezdeni. Nem tudom ti ezt hogy látjátok de én így,Lenne még valami mikor át adta az NXT a tehetségeit azt gondoltam unalmas adások lesznek de nem és most már én ott tartok hogy az SD-t meg se nézem csak a szöveges összefoglalót olvasom és szerintem az NXT már most túl nő az SD én és csak idő kérdése ha a WWE így folytatja a Rawon is túl fog nőni.

  Kedvelés

  1. Az NXT kifejezetten azért jött létre, hogy főműsoros szupersztarokat neveljenek ki, nem azert hogy bármelyik indynek a vetelytarsa legyen. Telis tele van tehetseggel a roster, de azert nem ugyanaz a helyzet a ket promóció kozott. Az nxt-ben sokkal kisebb a kötöttség, a terheles hisz nincs annyi turne es miegymas szoval azert a fő rosterben reszt venni meg akkor is sokkal megterhelobb, ha te vagy Heath Slater. Es amugy meg hulyek lennenek csak a fiatalokra epiteni. Ott van most Rollins, 29 evesen minden idok egyik legszorakoztatobb, legjobb bajnoka, de megis a visszaterok es az “oregek” hozzak a nagy penzeket es ugye a WWE celja nem feltetlenul a kozonseg teljes mertekben valo elszorakottatasa, hanem a profitszerzes. Ezert nem latod mondjuk Nevillet vagy Cesarot WWEWHC-kent, holott a tehetseguk magasan tulszarnyaljak mondjuk Cenaet vagy akár Ortonet.

   Kedvelés

 5. Nézzük csak.. hát.. KURVA UNALMAS ADÁS VOLT MEGINT..
  na de.. térjünk a NoC-re.. ha Cena visszanyeri az övet, szerintem kidobom a monitort az ablakon.. ha Sheamus homártasit vált akkor is.. de az a baj úgy érzem ezek fognak megtörténni,mikor fel kéne már fognia mindenkinek, hogy Seth hiába idegesítő,meg sokat dumál.. tehetségesebb mint a fél rooster. De ami jobban zavar, hogy pl pár név Swagger,Mark Henry,Cesaro miért nem kapnak semmi esélyt, hogy valami történetet még alakítsanak?! Cena kik hozzájuk képest?! egy 0.. (jó bocsi gyerekek máskor a kommentemhez kirakom a 12-es karikát) és ami a legjobb ezt nagyon sokan a publikum-ból is kiszúrták már, km-rekről, hogy Cena egy senkiházi.. nem tudok többet mondani,ha nyer (megint) komolyan lábon lövöm magam..

  Kedvelés

  1. Tehetségesebb?? Khm…mibe?
   Akár melyik PVP-t meg lehet nézni,hogy magától nem nyert!! Míg mások igen!!

   Kedvelés

   1. Ne, ezt most ne… Most elmagyarázhatnám, hogy az egész meg van írva, és hogy a tehetséget nem a győzelmekben, hanem a mozdulatok előadásában, illetve a beszédkészségben kell nézni, de meghagylak az álomvilágodban…

    Kedvelés

 6. Nem sok mindent lehet hozzáfűzni.A szokásos fos adásoktól is sokkal rosszabb volt.
  Gyengén építik fel a lehetséges júdás vs hipó feudot..szánalmas.
  Miért erőltetik még mindig ennyire a 3 csicska..es egymás elleni meccseit?
  Elismerem,jó,h minden héten itt van és meccsel júdás,mert ez a bajnok dolga,nem ugy mint az idénymunkás lesnar..de h jobbert csináltak belőle,úg h még se az..sokan megverték már,sokak elverték mostanában..tét nélküli meccsen persze…de,hogy tényleg mindenhol ott van,minden történetszálban benne van…
  Túl sok nekem.Nem rühellem,mert kevés ahoz,de sok belőle.És bajnok marad ugye mert müzlike jövőre veszi el tőle a fő övet egy unalmas,semmit mondo feud után…
  Ergo a kelták szégyene is megy a levesbe..nem is baj.

  A lelki terrorhoz nagyon ért Wyatt.Imádom a promóit stb.És a fekete báárny..olyan aranyos amikor mosolyog,közbe egy kibaszott szörnyeteg,egy beteg,elborult elméjű állat,és a hangja!már most imádom.
  Engem már nem is érdekel,ki lesz a 3.ember.Úgy is az lesz,hogy a végén,ha nyernek a tesok ha nem,kentaur hell turn,teso feud ratyiság a köbön.
  Engem csak az érdekel,hogy a Wyatt familyi elpusztítsa őket ismét,és végre valahára továbblépjenek rajtuk,na meg,hogy Kane visszatérjen!!!!!!!!!!!!!!!

  Cezaro ismét szopóágon..az egyik ha nem a legtehetségesebb pankrátor,aki zsinórban 3-4 olyan meccset lenyomott,hogy eszem fas..om megállt..elképesztő az ereje és ő maga is,erre most meg veretik..mért nincs öv közelben?Sőt,miért nem bajnok?
  A hegyomlás,akit mindenki elver,aki jobban tenné,hogy a méltóságának utolsó kis morzsájával a zsebében elkullogna nyugdíjba,bírom őt,de ez…kháli szindróma..még ő is megveri Cezarot.
  Mi volt az óriástól az a sarokban seggelős mozdulat?Mi van itt mostanában?
  Szánalmas.

  majdnem rusevet írtam..ko vs pinki ratyi volt és ezt írtátok a végére
  “Kettejük mérkőzése talán a legjobban várt mérkőzés a NoC-re.”
  Hát azért Sting meccse sokaknál várósabb,Kane visszatérése meg atomrabbanás lesz és ott van a teljes Wyatt family..szal nálam ezek után jön a veszett kutya vs gondos bocs,de szerintem nem csak nálam.
  Kár,hogy ők ketten nem meccseltek egy normálisat a bajnokok éjszakája előtt.

  3d visszatérésének nagyon örültem,de kajakra rájuk is untam..Remélem ez változni fog,de ez így nekem nagyon kevés jelenleg…

  Kedvelés

  1. Mint konkrét pankrációra mindenképp az Owens meccs a legvárosabb. Kane visszatér -ha visszatér- nem ténylegesen meccsel, Sting pedig már nem tudna olyan nagyon erős szintet hozni, inkább legenda magasztalás lesz ez -ennek is kell lennie-. Wyattéket meg már láttuk ezerszer, Braun pedig inkább pusztító állat, mint tehetséges pankrátor, ergo én ott a kétharmad shieldnek összezúzását, az új tagot, Roman turnjét tehát a történetre vagyok kíváncsi.

   Kedvelés

   1. Van benne valami,de a veszett kutya vs gondos bocs összecsapás az 1.nekik,még gyerecipőben járnak,de végre egy jó izgalmas újszerű meccs lesz,2 egymáshoz illő pankikával.A Wyatt vs tesóké remélhetőleg a finálé lesz.Sok minden múlik ezen és rendesen,tétmeccsen így együtt őket még nem láttuk.Csak támadás volt,meg a szörnynek volt 1 meccse oszt annyi.
    Kane,meg Kane.Pusztítani fog.Sting meg egy élő legenda,aki 60 felett is jobb a fél rostertöl,de kifog sajnos kapni.
    Mindenesetre várós ppv,remélem ezt nem kúrják el mint az eddigi összeset idén..

    Kedvelés

 7. Most olvastam valami angol oldalon “spoilerként”, hogy állítólag komoly esély van rá, hogy Cena visszanyeri az övet a NoC-on, mert a WWE-nek van egy rakás US öves “Champ is here” pólója még, amiket el kellene adni.

  Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, de ha igaz, akkor nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. 🙂

  Kedvelés

   1. Nevetni sem lehet… 2 elpazarolt hónap, ami alatt felfuttathattak volna egy jobb sorsra érdemes pankrátort… de neeem, mert szuperszénaaaa jön és bajnok lesz! És igen, Rollinsnak sem kellett volna odaadni…

    Kedvelés

 8. Visszahozhatnák még a valamelyik 3MB-t, mert ők még nem verték meg Cesarot. Esetleg a matadoroktól a Bull is megalázhatná párszor. Értem én, hogy nem amerikai, ezért nem lehet top sztár, de azért mindennek van határa.

  Kedvelés

 9. Pityesz, nincs ott talán. Owens Ryback a legjobban várt mérkőzés. Legalábbis számomra mindenképp. Owens az utolsó reményem. Ő tudja még hozni azt a szintet, hogy a heel-face szerepkörök felett áll, most hogy Deant a filmje premierjére konkrétan nem is szerepeltetik, nem maradt mást. Főleg, hogy Kevinnél végre értelmes lenne az interkontinentális öv, így hogy előző nem is tudom hány bajnok amerikai volt,,,,,

  Seth Sheamus színjáték,,,ó te jó ég. Nekem kínosan repetitív volt, aki pár éve nézi ezt, nemhogy azoknak akik már évtizedek óta,,,,,

  Bella szenvedés pedig kellett nekünk? Tényleg szükségünk volt inkább egy hányingert keltő rekorddöntésre, csak hogy ezt a tényleg Highschool filmekbe illő moslékot előadhassák? John Cena.

  Amúgy Lockdownról akarna valaki beszélni? Vagy esetleg olvasni róla? Szívesen írnék ide róla, de így hogy Pepper lényegében most “vakációzik” nem tudom, hogy egyáltalán egy fórumos hosszabb írást megérne, filmes rovat meg ugye nincsen -mondjuk amilyen minőséget produkál átlagban a wwe még jobb is- .

  Kedvelés

    1. Pontosítsunk. Annyira nem történik semmi, hogy nincs téma, ami megérdemelné, hogy fórumon tovább beszéljük. Meccseket linkelgetni meg ott van az emlékezetes pillanatok.

     Kedvelés

     1. Az emlékezetes pillanataok topik jó,mert sok olyan meccset lehet belinkelni,amik tényleg maradandóak,és érdemes megnézni azoknak is,akik még nem látták.A fórum topik elbukott,mert az aktuális adáshoz írunk,ott dumálunk mindenröl..megszokás.

      Kedvelés

  1. Ezek szerint Cena lenne a WWE egyik kreativja? Tenyleg azt hiszitek jelenleg van annyi hatalma, hogy memondja ki lehet bajnok? Ez nem igaz. Csak azt teszi amit sokan szeretnetek…k…Nikkit. Ez is baj? Egyebkent most szeretnem ha befolyasolhatna az ov csatak kimenetelet, mert akkor biztosan nem irna maganak meg egy vereseget Rollins ellen, azaz visszaszerezne az ovet. Valamint tuti nem gyozne le a keves tehetsegu Owens Ryback-et. De sajnos Rollins es Owens marad bajnok.

   Kedvelés

   1. Nyugodtan írd meg, várni fogom magyarázatod, hogy miért nem nyert Charlotte. Na de nem a mostanit, mert ez a mentőterv volt. Az eredeti még úgy hangzott, hogy díva forradalom Flair lány debütjával kezdődik, ahol megjelenésekor már elnyeri az övet. Mcmajom CM Punk elleni óvodás gyűlöletén és a tényen, hogy Nikki John Cena próbabája, nem látok semmilyen okot.

    Kedvelés

 10. Ez most egy nagyon SmackDown volt.Jött Rollins az adás elején, aki 20 perc helyett már csak negyed órát fecseg(kur*a nagy fejlődés), majd jött a tisztelt hajú Sheamus, aki ismét szar volt.Mr. MitB és a WWE WHC&US Champion egy csapatban?Hm. érdekesen hangzik(egyáltalán nem unalmas).Paige zsinórban már negyedjére kapott ki, de most legalább egy nagyon tehetséges dívától(remélem érthető az irónia).D-Von vesztett Kofi ellen, ami egy kis remént ad arra, hogy a Dudleys elnyeri vasárnap az övet.Big Show lenyomta a már majdnem jobber Cesarot.Mennyire erős lett a karaktere!!!!!Talán még Lesnart is szarrá fogja verni.Ryback vs Owens meccset azért várom.Főmeccs:Jáá more ez mi vót?Egy nagyon izgalmas meccs végén Sheamus otthagyta a bajnokot.Ilyet én még egyszer se láttam.Egy nagyon jó adás volt ez.Talán még egy 10 évvel ezelőttinél is jobb!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek