WWE SuperSmackDown 2015. december 22. – Karácsonyi Élő Adás

053_SD_12222015ej_1772-836586423

A SuperSmackDown élőben jelentkezik 2015. december 22-én Des Moines városából, Iowa államból jelentkezik, ahol a cég mindenek előbb bejelenti a mostani adás főeseményét. Dean Ambrose-nek ringbe kell szállnia Kevin Owens és Dolph Ziggler ellen egy Triple Threat küzdelemben az Interkontinentális Bajnoki övért. Azonban az show kezdésénél az első összecsapás sem tűnik unalmasnak, hiszen egy másik címmérkőzést tekinthetünk meg…

The New Day vs The Lucha Dragons (WWE Tag Team Bajnoki öv)

Az adás legelső eseményéhez a New Day triója érkezik, akik egy rövid népszerűsítő beszédet követően elfoglalják helyüket a ringben. A Lucha Dragons csapata is bevonul a szorítóba, akik közül Kalisto nyerte el az előző RAW-n az “OMG!” Shocking Moment of the Year trófeát. A gong megszólalását követően elindult a küzdelem, amiben Big E. és Kofi harcoltak, amíg Xavier a ring mellől támogatta csapattársait. A harc eléggé fordulatosra sikeredett, amiben Sin Cara megpróbálkozott egy Rope Back Moonsault-al, azonban egyenesen Big E vállán landolt. A New Day tagja pedig nem vacakolt, hanem gondolkodás nélkül értékesítette a Big Ending nevezetű Finisherjét, ami után lekopogtatta a Luchador-t. A New Day ezzel a győzelemmel továbbra is bajnokként szerepelhet a cégnél és címvédőként töltheti el a Karácsonyt.

A Backstage-ben láthatjuk, hogy Santino Marella a Cobra-val a kezén ügyködik azon, hogy minél szebb legyen a cég által felállított karácsonyfa. A végén felhelyezi a csillagot a fenyő tetejére, azonban valaki ellopja azt (Vajon kinek is kellene a “Star”? :D)
Láthatjuk, hogy a cég több Szupersztárja és Dívája nagyon boldog és békés ünnepeket kívánnak nekünk, amit követően Renee Young készít egy rövid interjút a cég Interkontinentális Bajnokával, Dean Ambrose-al. A Lunatic Fringe elmondja, hogy komoly és hosszas napokon vergődött át, hiszen egy kemény Steel Cage csatát vívott Sheamus ellen, valamint még minidig kattog az álla Ziggler Superkick-je után. Viszont az ünnepek előtt még lesz egy nagyon komoly megmérettetése a mostani SmackDown-on, amin szeretne helyt állni és megvédeni a címét.

The Wyatt Family vs The Dudley Boyz, Kane és Ryback

A most következő 8 Emberes Tag Team összecsapás alatt láthatunk egy rövid promo-t, amiben a szervezet bejelenti, hogy John Cena a következő RAW adáson, 28-án visszatér a pihenőjéről és ringbe fog szállni a United States címvédő, Alberto Del Rio ellen… A harcban végül a Wyatt Family tudta megszerezni a győzelmet, hiszen Kane és Ryback harcképtelenné váltak, ami miatt csak a Dudley srácok maradtak. D-Von kapott egy kemény Superkick-et Luke-tól a ringen kívül, ami után Bubba Ray szenvedett el egy Sister Abigail-t Bray-től.

A kulisszák mögött a Cosmic Wasteland csapata terrorizálja Santino karácsonyfa díszeit, amit követően Neville érkezik, hogy rendet tegyen, azonban egy kihívással találja szemben magát. A Highflyer oldalára Titus áll még oda támogatásul. Stardust pedig létrehoz egy küzdelmet, amiben az Ascension fog majd csatázni O’Neil és Neville duója ellen.

The Usos vs The League Of Nations

Visszatekinthettünk a küzdelem előtt Owen Hart munkásságára, amiről a cég elkészített egy egész estés filmet, valamint a League of Nations támadására, aminek a célpontjai az előző RAW-n nem mások lettek, mint az Uso Ikrek…Ezúttal Alberto Del Rio és Rusev duója ellen harcolhattak a testvérek, akik jó teljesítménnyel szerepeltek. A gong megszálalólást követően elindult a keringő a felek közt. Végül a LON többi tagjának közjátékával és Del Rio Finisherjével képes volt a Heel csapat megszerezni a győzelmet. Azonban ez nem volt elég nekik és nekiestek a harcot követően a veszteseknek. Az Uso srácok segítségére Roman Reigns érkezett, aki egy kemény versében részesítette Sheamus bandáját.

Titus O’Neil és Neville vs The Ascension

Egy eléggé rövid összecsapásban a 2015-ös Breakout Star of The Year volt képes bevinni a Red Arrow nevezetű Finisherjét, amivel véget vetett az összecsapásnak.

Charlotte vs Brie Bella

A Díva Bajnok Brie ellen szerepelhetett ezúttal, ahol jó teljesítménnyel harcolt. A küzdelemben Becky Lynch foglalt helyet a kommentárok mellett, aki onnan követte figyelemmel ezt az összecsapást. Megjelent a harc vége felé Charlotte Spear-jét követően a Team B.A.D. akik nem avatkoztak bele a küzdelembe, hanem nekiestek a kommentátorok mellett tanyázó ír hölgynek. A Díva Bajnok azonban nem foglalkozott azzal, hogy Becky-t megtámadták és inkább befejezte a csatáját, amiben a Figure8-et követően győzelmet szerzett.

Dean Ambrose vs Dolph Ziggler vs Kevin Owens (WWE Interkontinentális Bajnoki öv – Triple Threat)

A küzdelemben mind a három fél nagyon jól szerepelt, akik közül végül Dean tudott győzelmet szerezni, amivel továbbra is Ő a cég Interkontinentális Bajnoka.

Ezzel zárult a SmackDown, ami a WWE Karácsony előtti utolsó adása…

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek