WWE SmackDown 2016. április 14. – Eredmények és videók


20160414_sd_miztv_2--ea6de1a7b499db5d1e9451d8347018e0

San Diego, California. A európai turné jegyében zajlanak a következő hetek, ennek fényében pedig egy visszafogottabb adást láthatunk ezúttal a SmackDown-on.

Az adás intróját követően láthatjuk, hogy a ring már elő van készítve az első szegmenshez ami nem más, mint a Miz TV. Maryse felkonferálta az IC bajnokot, aki a ringbe érve köszöntött mindenkit a WWE legnézettebb Talk-showjában. Miz ezután elmondta, hogy mindenki tudni szeretné, hogy miért kötöttek ők házasságot Maryse-al. A korábbi Díva bajnok, válaszában a lehető legszebb dolgokat mondta a bajnokról, ami a közönségnek nem igazán tetszett. A drámai jelenet végére és egy hitvesi csók tett pontot, amire sem a közönség, sem pedig az érkező Zack Ryder nem mutatott érdeklődést. Zack szerint ez az egész nagyon beteg dolog. Állítása szerint Maryse dühös volt, mert Ő ellopta Miz WrestleMania pillanatát, de Ryder inkább azt kérdezné meg, hogy milyen érzés olyannal házasságban élni, aki több sminket hord mint egy nő. Maryse megpróbált visszavágni, de Ryder nem hagyta magát, majd kijelentette, hogy az Ő WrestleMania pillanata elvehetetlen, valamint hogy visszafogja szerezni a bajnoki címet. Sőt, most azonnal kihívja ezért Miz-t. Maryse megkérdezte a közönségtől is, hogy szeretnének-e látni itt és most egy IC címmérkőzést, amire egyértelmű igen volt a válasz. Miz elfogadta a kihívást, ám pár pillanat múlva közölték a feltüzelt Ryder-rel, hogy ez a mérkőzés mégsem valósul meg. Helyette azonban Zack,  megküzdhet ezzel az emberrel..

Baron Corbin vs Zack Ryder 

Ryder-nek tehát a 2016-os Andre the Giant BR győztes Corbin-nal kellett szembenézni, azonban nem sok jóval kecsegtette ez a küzdelem. Corbin kiosztotta az End of Days-t, amit követően kopogtatta Ryder-t. A győzelem után tovább támadta Ryder-t, akinek segítségre Ziggler érkezett, ezután pedig Corbin jobbnak érezte visszavonulót fújni.

Emma vs Paige 

A múlt heti Main Event adáson már összecsaptak, akkor Paige nyert. Most fordult a kocka, miután egy igen érdekes mozudaltot követően Emma kopogtatni tudta Paige-t.

Enzo & Cass vs Ascension 

Két korábbi NXT csapat küzdelme volt ez, a Tag Team verseny következő körébe jutásáért. Enzo és Cass, végül hozva a kötelezőt győztek, amit követően hétfőn a Dudley Boyz-al néznek szembe.

AJ Styles vs Alberto Del Rio 

Del Rio próbált keményen fellépni a csatában, ami többé kevésbé sikerült is neki. Végül AJ egy fordítást követően kopogtatni tudta, ezzel pedig lendületben maradt a Payback felé vezető úton..

The Vaudevillains vs Goldust & Fandango 

Két perces összecsapás, Vaudevillains győzelem, amit követően hétfőn az Uso ikrek következnek..

Sami Zayn vs Chris Jericho 

A küzdelmet Owens, valamint Ambrose is a kommentátorok mellől figyelte. Owens közbenjárásával végül DQ lett a csata vége, amit követően Jericho-val próbálták helyben hagyni Sami-t, de érkezett Ambrose, akinek segítségével a face páros tudott felülkerekedni.

Ezzel zárult az eheti SmackDown, amit majd a hétfői RAW követ Londonból.

2 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. április 14. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kell a vérfrissítés a tt vonalon,mert van vagy 8 csapat,de mind szopóágon a trombitás fattyúk meg lassan 1 éve bajnokok..volt nxt-s csapat futtatja fel a másik nxt-s csapatot..
    Ez a 2 új tt csapat tehetséges,de nekem olyan semmilyenek.Hamar a levesbe kerülnek,mint az elődeik is akik jobbak tőlük..lásd doom ivadékok,törpe sárkányok..
    vicc adás volt amúgy,de mit is várjunk…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek