WWE SmackDown 2016. április 21. – Továbbra is London

138_SD_04192016ca_1143--16a84f38af6f294ea27ac7e84167005eA londoni O2 aréna adott otthont a SmackDown-nak is, ahol is jócskán akadtak parázs hangulatú szegmensek, egy-két csattanós pofon társaságában. Tiszteletét tette a szervezet jelenlegi legnagyobb húzóereje Shane-O-Mac is, de láthatjuk a WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím kötelező kihívóját AJ Styles-t is, valamint egy nagy bejelentést is, mely Karl Anderson, valamint Doc Gallows nevéhez fűződik. 

Csak úgy, mint múlt héten, ezúttal is a Miz TV nyitotta az adást. Maryse emelt szót először, aki a mellette álló férjét, mint az egész világ legnagyobb filmsztárjaként aposztrofálta. A címvédő IC bajnok átvette a szót, majd miután köszöntötte a nézőket a WWE legnézettebb talk show-jában, felkonferálta eheti vendégét, aki nem más, mint a Phenomenal, AJ Styles. A kötelező kihívó elfoglalta helyét a ringben, amit követően Miz felelevenítette, AJ közös múltját Anderson-nal, valamint Gallows-al. A beszélgetés rövidesen más irányba terelődött, amikor is Miz elmondta, hogy szerinte AJ nagyban közrejátszik a páros felbukkanásában, hiszen ők elvégzik a piszkos munkát helyette. AJ megismételte, amit már korábban is mondott, miszerint semmi köze sincs a hétfőn történtekhez. Nem irányítja barátait sőt, azt kívánja bár meg se tették volna amit, mert neki nincs szüksége segítségre ahhoz, hogy legyőzze Roman Reigns-t. Miz szerint Styles azt tudja állítani, hogy jobb, Reigns azonban nagyobb és erősebb nála. Az IC bajnok tovább feszegette AJ tűrőképességét, miután kimondta, hogy Roman a “The Guy” épp ezért AJ-nek segítségre van szüksége ahhoz, hogy legyőzze Reigns-t. Styles erre felpattant, Miz azonban kérlelte, hogy mondja el az igazságot. Egy kisebb csókcsata után, Miz ismét AJ felé fordult, de a kötelező kihívó lecsapta a bajnokot.

Ryback vs Kalisto 

Első ízben találkoztak a felek a WrestleMania óta, de ahhoz a csatához képest, most Ryback volt képes felülkerekedni, miután a Shell Shocked egyben a győzelmet is meghozta a BigGuy számára.

Dolph Ziggler vs Baron Corbin

A küzdelem nem jött létre, legalábbis az adás alatt, de erről később. Ziggler bevonult, de közben Corbin hátulról letámadta, majd egy nagyon kemény verést szabott ki a ShowOff-ra. Dolph ismét közelebbi ismeretséget kötött a padlóval, hiszen Corbin ezúttal is az End of Days-el jutalmazta meg. Ziggler-t úgy kellett összekaparni, mialatt Corbin-t arról kérdezték, hogy miért tette ezt, de a LoneWolf válasza csak annyi volt, hogy Ő képes erre.

AJ Styles vs The Miz 

Felettébb jó s egyben hosszú összecsapás volt ez, aminek végén a menekülni próbáló Miz-t, az érkező Gallows és Anderson terelte vissza a ring felé. A megzavarodott bajnokra ezután a Phenomenal Forarm várt, ami egyben a győzelmet is meghozta Styles számára.

Miz a mérkőzést követően mikrofont ragadott, ám üres beszédét nem is akárki zavarta meg….Felcsendült a Here Comes The Money, ami Shane McMahon érkezését jelentette. A közönség nagy ovációval fogadta O-Mac-et, aki a ringbe érve megkérdezte Londontól, hogy mi az ábra? Miz ezt már végképp nem bírta elviselni, ami egy hosszas provokációban merült ki Shane irányába, miközben hevesen bökdöste a RAW ideiglenes irányítóját. Shane-O megkérte, hogy ne érjen hozzá még egyszer, Miz azonban ezt figyelmen kívül hagyta, nagy bánatára..Shane nekiesett a MoneyMaker-nek, és egy hatalmas zakót mért az IC bajnokra, akire ma igencsak rájárt a rúd.

Natalya & Paige vs Naomi & Tamina 

Meggyőző teljesítményre volt képes a kötelező kihívó kanadai hölgy, valamint a hazai közönség kedvenc Paige, akik egyszerre fogták be ellenfeleiket feladásos fogásukba, ami a győzelmet jelentette számukra.

R-Truth vs Fandango 

R-Truth tudott győzedelmeskedni, ezen a nem túl komoly összecsapáson..

Hatalmas ováció kíséretében érkeztek az arénába a S.A.W.F.T. tagjai, amit követően Enzo elmondta szokásos felvezető promójukat. Erre érkezett is a Vaudevillains csapata, amit követően egy parázs szócsatába keveredtek a felek. A Tag Team Tournament döntőjében, majd a Payback-en csaphatnak össze egymással, hogy aztán a győztes kihívhassa a New Day csapatát az övekért.

Chris Jericho & Kevin Owens vs Dean Ambrose & Sami Zayn 

Meglehetősen furcsa véget ért ez a küzdelem, miután Jericho lelökte a sarokról Ambrose-t, aki a kötélre esett ágyékkal. Dean a ringbe zuhant, amit követően Owens kopogtatni tudta. Elég rögtönzött dolognak tűnt, ami talán nem így volt tervezve..

Már csak alig több, mint két hétre vagyunk a Payback-től, de ezelőtt még vár ránk két izgalmakkal teli hét. A hétfői RAW-n, láthatjuk Gallows és Anderosn párosát, akik az Uso ikrekkel fognak megküzdeni, de emellett a tervek szerint visszatér a Vezetőség, akik reagálni fognak Shane eddigi ténykedésére, de vajon Shane is ott lesz? 

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek