WWE SmackDown 2016. április 28. – A bajnok válaszokat akar

003_SD_04262016cm_0100--e8c5e93a2cd6d9d9ae872054cd485ec3Az eheti SmackDown elején egy visszatekintést láthatunk a hétfői RAW-ról, ahol is Roman Reigns felvette a kesztyűt, hogy helyre tegye Luke Gallows, valamint Karl Anderson párosát. A dolog ezen része sikerült, ám nem fordított kellő figyelmet kötelező kihívójára, aki a Phenomenal Forearm-ot követően padlóztatta a címvédőt.

Az adás nyitányán a címvédő WWE Nehézsúlyú Világbajnok, Roman Reigns zenéje csendül fel, amit New Hampshire közönsége elég vegyesen fogad. A romani birodalom feje bevonult a ringbe, amit követően mikrofont ragadott. Azzal kezdi, hogy a hétfő esti RAW-n egy Superman Punch-ot adott, egyenesen AJ Styles arcába, amit megfog tenni a vasárnapi Payback-en is. Tiszteli azt, amit Styles egyénileg elért a világ számos pontján, ugyanakkor nem hiszi, hogy leendő ellenfelének semmi köze azokhoz a dolgokhoz, amik az elmúlt hetekben történtek. Arra kéri Styles-t, hogy jöjjön ki most hozzá a ringbe, és mondja el neki az igazságot. Roman a bejárat felé fordult, de kihívója helyett más érkezett. Felhangzott az Awesome, a publikum pedig csalódott morajjal nyugtázta, hogy a jelenlegi Intercontinentális bajnok érkezik. Miz szokás szerint Maryse-al az oldalán vonult a ringbe, majd Reigns-hez hasonlóan mikrofont fogott. Elmondta, hogy Ő volt az első, aki figyelmeztetett mindenkit arra, ami most zajlik. Styles, Gallows, és Anderson nem csak barátok, és látva, hogy mi zajlott le az elmúlt hetekben, Miz csak azt tudja levonni ezekből, hogy AJ Styles lesz az, aki a WWE Nehézsúlyú bajnoki címmel fog távozni vasárnap. Reigns egy hatalmas jobbossal reagált az öntelten mosolygó Miz-re, majd kivágta a ringből az IC bajnokot.

Láthatjuk, hogy ma este Dean Ambros ismét megrendezi Ambrose Asylum nevű beszélgetős műsorát, melyben ezúttal a Women’s bajnoki cím két érdekeltje, Charlotte, valamint Natalya fog szerepelni. A következőkben pedig jön egy hat fős Tag Team küzdelem, melyben a League of Nations triója néz szembe egy mindeddig ismeretlen hármassal. A villanásnyi reklámszünet után azt is megtudjuk, hogy az este főmérkőzése egy Champion vs Champion csata lesz, amikor is a WWE Nehézsúlyú Világbajnok Roman Reigns küzd meg, az Intercontinentális bajnok The Miz ellen. 

Renee Young interjúvolja a New Day-t, és elmondja, hogy a csapat erősebbnek tűnik, mióta kiközösítették Wade Barrett-et. Sheamus egyetért, miszerint maga sem mondhatta volna jobban. A Kelta úgy véli a WrestleMania-n bizonyították, hogy három ember nem képes őket legyőzni, kérdezzék csak a New Day-t. Del Rio szerint, Barrett személyében megszabadultak a gyenge láncszemtől, Rusev véleménye szerint pedig innentől egyesült Nemzeteknek is lehet szólítani őket.

League of Nations vs Kalisto & Sami Zayn & Cesaro 

A hat fős Tag Team küzdelem nem várt fordulatot hozott. Del Rio készült egy Superkick-re Sami kárára, de ekkor Rusev önkényesen beváltotta magát a mérkőzésbe. Rusev és a sértődött Del Rio kakaskodni kezdett, amit Sheamus próbált enyhíteni…kevés sikerrel. Mindhárman lökdösődni kezdetek, amit végül a mexikói megunt, és faképnél hagyta társait. A csata pár pillanatig folytatódott, de ekkor Rusev és Sheamus újabb vitába keveredett, ami után Rusev is kisétált. A Kelta harcos magára maradt, majd nemsokkal később megelégelte az egyedül vívott harcot, így Ő is távozott. Az összecsapást végül a Face trió nyerte kiszámolással.

A backstage-ben láthatjuk, amint Rusev, Del Rio, valamint Sheamus vitatkoznak. A szóváltás végén Del Rio és Rusev is földre kerül, Sheamus pedig kijelenti, hogy csapatnak ezennel vége….a League of Nations tehát feloszlott. 

Baron Corbin vs Damien Sandow 

A Battle Royal győztes Corbin számára nem okozott túl nagy gondot Sandow, akit az End of Day-t követően kopogtatott. A LoneWolf győzelemmel mehet a Payback-re, de Dolph Ziggler személyében jóval nagyobb ellenállásba fog ütközni.

Újabb backstage interjú, ezúttal AJ Styles-al. Renee arról kérdezi a Phenomenal-t, hogy Roman Reigns az este elején felszólította őt az igazsággal kapcsolatban. Styles azt mondja, hogy nem érdekli mit gondol Roman. Elfogja venni tőle a címet vasárnap, amit követően nem hazudozónak, hanem bajnoknak fogja őt nevezni Reigns. Nem válaszol Roman felhívására, viszont ma este ott lesz a ring mellett, azon a bizonyos Champion vs Champions mérkőzésen. 

Dean Ambrose zenéje harsant fel ezt követően, amit a közönség nagy ovációval fogadott. A Lunatic Fringe a kommentátor asztalhoz sétált. Oda, ahol hétfő este befogta őt Chris Jericho a Wall’s-ba. Dean mikrofont fogott, és azzal kezdte, hogy mielőtt rátérne a rész munkaidős állására, Ő inkább a teljes munkaidős pozíciójáról akar beszélni. Elmondja, hogy Jericho óriási hibát követett el azzal, hogy befogta őt hétfő este az asztalon. Ezzel csak azt érte el, hogy vasárnap este a ring közepén fogva megverni, majd legyőzni a Payback-en. Most pedig szeretne rátérne rész munkaidős állására. Begurul a ringbe, bevesz egy-két Tic Tac-ot, amit követően mindenkit köszönt az Amrose Asylum-ban. Felkonferálja első vendégét, aki nem más, mint a Women’s bajnoki cím kihívója, Natalya. Miután kölcsönösen köszöntik egymást, Natalya megdicséri a káprázatos díszletet Ambrose műsorában, amit a Lunatic Fringe büszkén mutat be. (:D) Ambrose által ezután egy visszajátszást láthatunk, amikor is három hete Natalya esélyt kapott a címre, ám győznie nem sikerült. Ambrose kijelenti, hacsak nem rossz a szeme, ugyanazt látta mint mindenki más, vagyis hogy Charlotte kopogott és kopogott és kopogott, ám Ric Flair zavarásának hála, lánya megmenekült, Dean szerint azonban most vasárnap lesz egy különbség. Natalya veszi át a szót, mondván nagy különbség lesz, hiszen most az Ő sarkában is ott lesz valaki, mégpedig Bret” The Hitman ” Hart. Erre azonnal megszólalt a címvédő zenéje, és érkezett is Charlotte, Ric Flair kíséretében. ( Miközben bevonultak, Ambrose egy kisebb tánccal ütötte el az időt 😀 ) Ahogy beértek a ringbe, Dean köszöntötte őket a műsorában. A Lunatic ezután elmondja a bajnoknak, hogy Natalya elárulta, hogy legutóbbi találkozásukhoz képest lesz egy fontos különbség vasárnap, hiszen mögötte fog állni Bret Hart. Charlotte-ot azonban zavarja, hogy Natalya mindenhol hangoztatja ezt a dolgot. A kihívó azonnal reagál, miszerint Charlotte-nak inkább tükörbe kellene néznie, és meglátnia, hogy ki áll mögötte. A bajnok szerint ez az igazi különbség, hisz mellette egy legenda van, egy kétszeres Hall of Famer, egy 16x-os Világbajnok, aki nem mellesleg az edzője is. A kanadai hölgy szerint azonban Flair nem más, mint egy hátborzongató öregember, aki tudja, hogy a lánya nem elég jó, hogy egyedül győzzön. Bret Hart azért lesz ott vasárnap, hogy ne történhessen újabb csalás, így ezúttal Charlotte bizony kopogni fog. Natalya szerint az egy Új Éra kezdete, Charlotte pedig jobban teszi ha elhelyezkedik, az emberek pedig olyan bajnokot fognak kapni, amit megérdemelnek. Charlotte magasba emelte a címet, jelezvén, hogy készen áll a kihívásra…

A ringben ezt követően már ott várakozik a Social Outcasts triója, amit követően a New Day triója érkezik. A címvédő Tag Team bajnokok kitessékelik a kommentátorokat, majd elfoglalják a helyüket, hogy kommentálhassák a soron következő mérkőzést. Hatalmas ováció közepette megjelent a SAWFT csapata is, amit követően indulhatott a mérkőzés.

Enzo & Big Cass vs Curtis Axel & Bo Dallas 

A rámpán megjelent a Vaudevillains is, hogy közelebbről láthassák leendő ellenfelük ténykedését. Enzo és Cass azonban nem inogott meg, és magabiztos győzelmet arattak. Képesek lesznek vajon erre vasárnap is?

Apollo Crews vs Stardust 

Apollo ezúttal is ellenállhatatlan volt, Spin-Out Powerbomb-ját követően pedig kopogtatta is Stardust-ot.

Roman Reigns vs The Miz 

AJ Styles a ring mellett figyelte Roman szereplését, de a BigDog hozta a kötelezőt, és a Spear-t követően kopogtatni tudta Miz-t. Styles a ringbe mászott, hogy farkasszemet nézzen Reigns-el, de ekkor érkezett a bejárat felől Gallows és Anderson. Reigns kissé önfejűen nekik esett, amiből végül elég rosszul jött ki. A páros alaposan elverte a bajnokot, akinek segítségére az Uso ikrek érkeztek. Mialatt a két csapat viaskodott, Styles nem igazán tudta mit tegyen. Jimmy-t próbálta jobb belátásra bírni, de az egy hatalmas jobbossal kínálta meg. Ezt már Styles sem hagyta annyiban és bekapcsolódott a bunyóba, így pedig könnyen az ikrek fölé kerekedtek. Reigns ekkor a semmiből támadt, és egy Spear-rel kifektette Gallows-t. Styles dühösen megemelte, majd befogta a Styles Clash-hez, de a bajnok kimenekült a szorult helyzetből, s végül egyedül maradt a ringben….

Hatalmas kavarodásba torkollt a főmérkőzés, de vajon milyen kihatással lesz ez a Payback-re? Hétfő hajnalban minden kiderül..

21 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. április 28. – A bajnok válaszokat akar” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Idén még nem volt egy épkézláb sztori a szervezetnél. Tavaly sem igazából!
  Egy rendes katartikus pillanatot nem bírnak összehozni. Mondjuk AJ a kiscsoportjával ledarálná a roostert oszt csókolom. Vagy egy rumble meccsen meglepetésre bejön Finn, vagy Eric Young aztán szétpörögetnek mindenkit és utána lehetne ellenük egy rendes feudot építeni bárkivel. De itt csak a fikagörgetés megy.

  Egyébként a Bullet Club még megy rendesen, pont néztem a ROH-n Kenny Omega bevonulásánál mindenkin ilyen póló volt. (Naná, hogy ilyet mutattak persze de volt mennyiség belőle.) Furcsa ezt leírni de a csúcs WWE-nek nehéz lesz felkúszni még addig a szintig is.

  Kedvelés

  1. Így igaz, a Bullet Club megvan még New Japan-nél és ROH-nél is Omega vezetésével, aztán vannak benne még jó páran szerencsére 😀 Egyébként mondasz valamit: simán be lehetett volna hozni Anderson-t és Gallows-t másképp is, tehát azt kellett volna, hogy hétről hétre ledaráljanak pár emberkét, viszont az Uso-éknál meg is álltak (legalábbis egyelőre) na meg van ez a húza-vona AJ-vel, hogy akkor most ő küldte Roman-re őket vagy sem… szerintem nagyobb sansz van most egy Styles-féle heel turn-re, pedig Reigns-nek kellene már nagyon, de ugyebár ismerjük a kreatívokat -.-” Én azért még várom Finn-t holnap éjjel, aztán vagy úgy lesz, segítenek AJ-nek (de nyerni sajnos nem fog, egy hónap után nem látok esélyt a római trónfosztására) vagy pont ellene fordulnak és hivatalosan is megszületik a Bálor Club, aztán egy Styles-Bálor viszálynak örülnék vagy pedig ha találna maga mellé két másik nagyágyút és úgy feudolna a Clubbal – tudom, álmodozom, de egy Samoa Joe és Shinsuke Nakamura kettős odaállíthatna AJ mellé ellenük!
   Young szerintem marad egy jó ideig NXT-n, csakúgy mint Aries… viszont én már Bobby Roode-ot várom rohadtul

   Kedvelés

 2. LON nek vége!!! Fasza most már külön fognak szopni és jobbolni!! 😦

  Gyakorlatilag itt az SD-n olyan TT nek lett vége amiből baszott jó és erős Heel csapat lehetett volna, de tudtuk jól ők is csak Roman jobbolása miatt jöttek létre miután már nem kelletek Vince papa tinlgli tanglizot velük. És mekkora jó csapat lehetett volna belőlük, mondjuk Rusev miután a gyerekhőstől kikapott a WM en utána már baszott lejebre sűllyedt ennél lejjebb már nem is tudott volna, Sheamus ő is vicc, Face ként mikor nyerte a WHC övet karrierje csúcsán volt most meg mint egy jég hegy, el tünnik ő is a semmibe. Del Rio fasza Heel volt de mikor visszatért leverte a gyerekhős, de vele se terveztek sokat. Én kívánom Barettnek akár hová is megy de jobb sikereket éljen el mint itt!!! Ennyi 4 tehetség akik csak Szamoai Reings csicskulása miatt jöttek létre.

  Bullet Clubból is csicskák lesznek Styles,Anderson,Galows és Balor mind Romai szuper gyereknek fognak csicskulni………………

  Kedvelés

  1. Sheamus WHC-ként mindenhol volt, csak a pályája csúcsán nem..
   Ugyanolyan menekülős barom volt, mint most, és ugyanúgy kikapott mindig /mindenhogy (kivéve TLC-t), Romanka még úgy is elverte, hogy McMahon volt a bíró (szánalmas)

   Az igazi Sheamus az volt, aki senkitől nem félt, aki 18 mp alatt legyőzte Daniel Bryant a WM-en, aki White Noise-t adott Big Shownak… Ez volt az igazi Sheamus, és az egyik kedvenc pankrátorom.

   Kedvelés

  2. Nem tom hányfős a bálor/bullet club,nem is érdekelnek,de nem jobb lett volna ha egyszerre debütálnak és egy nexus szintű pusztítást rendeznek?Minden héten…de ez pfffff

   Kedvelés

 3. Ugyan csak a wwe agyhalottjait minjősíti,hogy összeraktak 4 remek,tehetséges pankrátort,akik mind bajnokok voltak.Nos,ezzel a formációval nagyot is üthettek volna,mert kevés jó heel csapat van a Wyatt familyn kívül,de ahelyett h pusztító aljas geciheelek lettek volna,örök vesztő,lúzer menekülős bohóc brigádot kreáltak belőlük…akik semmit,ismétlem semmit nem értek el..Wyattékkal jó feud lehetett volna,de persze ebből se lett semmi. Van a másik okádék csapat rózsa alexa stb hitvány herélt kórók..na,ezek alatt volt jócskán a csicska nemzet…pedig…igen…az a csapat..
  És ott a trombitás fattyúk kreáció ami viccnek indult,most meg 1 éve bajnokok,reklámarcok heelekböl babyfacek lettek és imádják őket..tehetségben,stb meg messze a nemzet alatt voltak..és még is..
  Erre van igény?Sose kedveltem elpatronkát,de a luchában jó volt,most meg..egy nagy 0..beretta piszok jó bunyós,de..mindegy jó h elment,volt esze,besenyő már a táncikáló tensai alatt van..örök vesztes,müzli öt is végleg elintézte..és a kelták szégyene..
  Hogy is mondták róla?Amikor majd visszatér a sérüléséből (a 2.bol mert 1 x már vissztaért,szart se csinálni..)ő lehet a 2.lesnar,meg h olyan lehet mint ő,felépítik a karakterét és igazi megállíthatatlan pusztító heel lesz..és mi lett belőle…őt sose kedveltem,de amikor face bajnok volt lerúgta a wm en kecskepofa fejét stb jó volt jókat meccselt,de ez…szánalmas.
  Sajnálni nem tudom őket,mert így is hülyére keresik magukat,de méltatlan ez a szerepkört hozzájuk,ettől sokkal többre érdemesek.
  A csicska nemzet feloszlott,de arra se voltak méltóak h az utolsó hisztis meccsüket megnézzem.
  a kentaur szegmens meg az egész wwe legalja vele együtt..aj csicska lesz..nem bajnok..a 2 kopasz meg a lóember 2 töke..ennyi..

  Kedvelés

  1. A LON-t csak úgy lett volna értelme meghagyni ha rendesen mennek meccseket 1v1-be is, (ami volt is mondjuk) és nem kapnak ki mindig, mert ez önmaguk paródiája volt kb..

   Remélem most így megszűnve minimum Sheamus és/vagy Del Rio célba veszi a főövet (megszerezni úgyse fogják)

   Ha viszont ugyanilyen szánalmas menekülős, mindig kikapós, és/vagy csak csalással nyerő heel-ek lesznek (amúgy az összes főbb heel ilyen már nem tudom mióta, szánalom), akkor kb semmi haszna/értelme nem volt a feloszlatásuknak.

   Kedvelés

   1. Az is jó lett volna ha kettéválnak és 2 csapat megy a tt övekért..fain kis feud lehetett volna..beretta + gyufafej vs nacsózabáló + jóllakott óvodás.

    Kedvelés

 4. Imádom Cezarot de ezt a meccset nem bírtam végignézni…
  Nagy kár érte. Lehetne a cég arca,a jelen és a jövő,de megint egy kisebb öv felé terelik,és ellesz ott..hiába kapott pusht korábban hiába nyomta le tavaly a legjobb meccseket! az ilyen ló ember félék számítanak csak itt…

  Kedvelés

  1. Szerintem ez ilyen “kétségbe esett” b*szakodásból született az ötlet most hogy Luke és Bray is sérült mert biztosra veszem hogy ők vetettek volna véget a LoN közös vergődésének (most jön az egyéni) hogy kicsit visszahozzák magukat, bár nem illik ilyet mondani de ha ez a sérülés hosszabb Wyatték számára van esély újra feléleszteni őket..:S

   Kedvelés

 5. Most komolyan AJ-nek építik a heel turnt? Romant így is utálják nem is tudom mikor láttam utoljára olyan pankrátort akit így utál a közönség. Nem tudom mit akarnak még vele de ha marad face akkor mehetne ő is 1 ilyen 9 hónapos kényszerpihenőre, úgy érzem nélküle is tudnám nézni az adásokat, habár ki nem? Már unalmasabb mint Cena…

  Kedvelés

  1. Vince egyszerűen szerelmes belé, teljesen meg van hülyülve, nem érdekli semmi már ha úgy kifütyülnék hogy az entrance zenéje nem hallatszana nem hagynák beszélni akkor se adnának neki heel turn-t, akkor is ő lenne az isten, mert Rock unokaöccse. Hiába megy ez már nem tudom mióta, le se fossa hogy hogy utálják, ha ilyen jól fogynak a cuccai. Ez az egész csak üzlet, és ilyen szempontból sajnos a gyerekek miatt ez a barom jó az üzletnek. Szomorú.

   Kedvelés

    1. Valami hivatalos lista van erről? Mert elismerem h csak tippeltem, nem érdekelt annyira hogy utána is nézzek.. Akkor viszont már tényleg nem értem, miért pusholják annyira, tényleg csak annyi lenne az ok, hogy Rock unokatestvére?

     Kedvelés

     1. A WWE shoppa az oldal tetején van kettő sorrend az egyik a felső csík a másik meg amikor ráviszed az egeret a “superstars” feliratra mind a kettőt leírom de elméletileg az utóbbi a jó mert máshol olvastam hogy AJ a 7.

      Utóbbi sorrend:

      1. John Cena
      2. Roman Reigns
      3. The New Day
      4. Kevin Owens
      5. Dean Ambrose
      6. Bella Twins
      7. AJ Styles
      8. Sasha Banks

      Másik sorrend:

      1. John Cena
      2. Roman Reigns
      3. Brock Lesnar
      4. Dean Ambrose

      Kedvelés

   1. Pedig Rock is elismerte azt, hogy kell ez a heel turn romannek (valamelyik külföldi vagy hazai weblapon olvastam, de már nem találom).

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek