WWE SmackDown 2016. április 7. – Szemtől szemben

008_SD_04052016ca_0084--5d50fdf6d8abaf3d0412c27290d9e5f9A WrestleMania-t követő első SmackDown adásnak Houston városa, azon belül is a Toyota Center adott otthont. Láthatunk többek között egy IC címmérkőzést, valamint visszatér a WrestleMania-n egyhangú vereséget szenvedő Dean Ambrose is.

A show nyitányán nem más zenéje csendül fel először, mint az új WWE Nehézsúlyú Világbajnok Roman Reigns-é. A publikum vegyes érzelmekkel fogadja a BigDog-ot, aki a ringbe érve mikrofont ragad. Azzal kezdi, hogy harcolt a Vezetőséggel, amit követően visszaszerezte a WWE Nehézsúlyú övet. Hétfőhöz hasonlóan megismételte, hogy Ő nem a jó srác, vagy a rossz srác, Ő egyszerűen a srác. Ezt követően kijelentette, hogy lefogja győzni AJ Styles-t, megvédve ezzel a címet. Ezt természetesen a kihívó sem hagyhatta szó nélkül, meg is szólalt AJ zenéje, amit a közönség megváltásként fogadott. A Phenomenal a ringbe masírozott, majd mikrofont fogott, amit követően először is gratulált Roman-nek, hogy az lenyúlta a WrestleMania-t, ami után bajnokká vált. Egy rövid kézfogást követően Styles elmondta, hogy Ő viszont a Monday Night RAW-t nyúlta le, amit majd a bajnoki cím követ. Legyőzte a legjobbakat a világ minden táján, és ha ezt követően ezt a srácot kell megvernie, hogy WWE bajnok legyen, akkor megfogja tenni. Reigns szerint AJ nincs itt túl hosszú ideje, így megpróbálja rávezetni, hogy ez a bajnoki cím az egyetlen dolog ami számít, nem pedig más címek amiket Styles birtokolt ezelőtt. És Styles-nak bizony kell győznie ezt a srácot, hogy megszerezze az övet. Reigns azonban gyorsan hozzátette, hogy AJ sosem fogja legyőzni őt. Megpaskolta kihívója vállát, eldobta a mikrofont, majd elindult kifelé..

Mindkét fél magabiztosnak tűnik a saját sikerét várva, de vajon melyikük fog távozni a Payback-ről, mint a WWE címvédő Nehézsúlyú Világbajnoka?

The Vaudevillains vs The Lucha Dragons 

Két korábbi NXT-s csapat ütközete volt ez, ami egyben a Vaudevillains debütálása volt a főműsoron. Egy rövid összecsapást láthatott a közönség, amiben a debütánsok tudtak győzelmet aratni Tag Team finisherük után..

Natalya vs Summer Rae 

A küzdelmet a ring mellől figyelte a címvédő Women’s bajnok, Charlotte. Natalya ezzel mit sem törődve, feladásra kényszerítette a Sharpsooter-rel Summer-t.

The Miz (C) with Maryse vs Zack Ryder – IC címmérkőzés 

Ryder tiszavirág életű uralkodása után, most megkapta a lehetőséget a visszavágóra. A bajnokot Maryse konferálta fel, amit követően kezdetét vehette a mérkőzés. Természetesen elengedhetetlen volt a korábbi Díva bajnok beavatkozása, aki ismét elterelte Ryder figyelmét, amit követően Miz könnyedén értékesítette a Skull Crushing Finally-t, ami a győzelmet is meghozta a MoneyMaker számára.

Apollo Crews vs Curtis Axel 

Apollo második főműsoros mérkőzését is sikerrel vette, miután egy Powerbomb-al kopogtatta a szebb időket is megélt Axel-t..

Renee Young interjúvolja a backstage-ben Becky-t, akinek a jobb szemén csúnya seb látható. Az Ír hölgy beszél a sérülésről, valamint, hogy a WrestleMania-n élete legbrutálisabb mérkőzését élte meg. Elmondja továbbá, hogy hétfőn azért sétált ki Charlotte beszéde közben, mert annak az egésznek a cím jelentőségéről kellett volna szólni, nem pedig Charlotte-ról. Elmondta, hogy visszafog térni a cím közelébe, majd pedig megfizet Charlotte-nak azért, amit a szemével tett. Megjelent Emma, akinek határozottan tetszett, amit a bajnok művelt Becky-vel. Tovább folytatta Lynch hergelését, aki röviden figyelmeztette Emma-t, hogy távozzon ha nem akar hasonlóképp járni..

Dean Ambrose vs Tyler Breeze 

Alig több, mint két perces csatát láthattunk, amiben a Dirty Deeds-et követően a Lunatic Fringe tudott diadalmaskodni..

Chris Jericho & Kevin Owens vs Cesaro & AJ Styles – Tag Team mérkőzés 

A küzdelem végén Owens készült a befejezésre AJ kárára, azonban megjelent az arénában Sami Zayn. Ez elterelte Owens figyelmét, akit így AJ könnyedén kopogtatott. Owens dühösen kigurult a ringből, és a közönség legnagyobb örömére ütésváltásba keveredett nagy riválisával, azonban hétfőhöz hasonlóan ismét alulmaradt Sami, miután Owens a lépcsőnek vágta.

Ezekkel a képekkel ért véget a SmackDown, amit majd a hétfői RAW követ. Jó pár történet kezd kibontakozni a Payback-re, aminek fényében érdekesnek bizonyulhat a hétfői RAW.

10 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. április 7. – Szemtől szemben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szegény Aj-nek semmi esélye, de talán így már Roman kap 1 heel turnt. Akkor az sincs kizárva hogy bevárják Rollinsot és ő nyeri majd el Romantől a bajnoki övet. Sethnek nagyon kapóra jött a sérülése mert eredetileg Roman legyőzte volna de így a sérülése miatt kénytelen volt leadni az övet- De ha már Seth face ként tér vissza remélem hogy nem barad a befejező mozdulata a Pedigree. Én mondjuk a Phoenix Splash-ben reménykedem ha már Corb Stomp-ot (Blackout) betiltották. Már csak azt nem értem hogy Miz miért nem nyerhetett a Wrestlemanian? 😀 Csak Maryse miatt? Szóval ez így logikátlan

  Kedvelés

 2. Ki nem hagyom az NXT-s adásokat minden szerdán ismerem jól a Vaudevillains-t, és ennél többet tudnak kár hogy csak ennyire hagyták őket kibontakozni és főleg a debut meccsen még ha az SD-ben is történt, nagyon nagy kár, de a befejezéssel is volt bajom, miért nem Carat kopogtatták ? ezzel nem azt mondom hogy nem tehetséges mint Kalisto mert mindkettőjüket elismerem de nehogy már egy US bajnokot kopogtassunk az újakkal…-.-” amikor Cena volt a bajnok valahogy nem ugrik be az a kép hogy ő valakinek is jobbolt….erről ennyit

  Marysenak örültem már hétfőn és ma se volt ez másképp, imádom:D persze remélem nem az lesz végig hogy Miz csalásokkal nyer mert az nem kamatozik túl jól hosszútávon, talán most hogy Maryse visszatért meglehetne az esély Miznek nagyobb pusholására, mert ketten szerintem a WHC övért is eltudnának jutni, persze most lehetetlen meg korai is lenne de meglenne rá az esély, Mizt olyan szintre emelni ahová tartozik.

  A főmeccs meg csak egy szó egy név: Cesaro. Mindent elmond én inkább az adás végét emelném ki, kifejezetten jó volt nézni hogy Owens végre (lekopogom) nem futott el, ezt kéne vele csinálni mostantól, minek elfutni, neki menni és ütni vágni :DD Fight Owens Fight!!!!!:P

  Kedvelés

   1. Nem ugrik be most hirtelen mintha jobbolt volna és szerintem nem is, Neville-nel ott van a “volna”, Rusev-nél Owens jött, én annál a meccsnél nagyon kiakadtam, Cesaro-Owens-Rusev letol egy brutálisan jó triple threat meccset erre meg beküldik az “agyonvert” Rusevre majd hirtelen egy Rusev finisher és az a Cena fej amikor az Accoladeba kerül :”DD xdd de persze nem kapott ki egyik meccsén se, Rusevnél ott elkezdtem izgulni hátha valami lehet ebből hogy egy ilyen meccset letoltak 3-an de persze semmi, és visszasüllyedt arra a szintre ahol most tart…

    Kedvelés

  1. Remélem Miznek a régi karakterét kezdték el ezzel építeni, amikor bajnok volt. Maryse teljesen jól helyettesíti Riley-t, szóval…. Amúgy nem tudom hogy vagytok vele, de a WM óta fejlődik a szervezet, tehetségek vannak a középpontban, kaptak lehetőséget az újak (Styles, Owens, Corbin, Samy) és az elhanyagolt szintén tehetséges sztárok is kaptak végre központi szerepeket (Miz, Cesaro, Natalya), mellesleg Zacknek is való váltották az álmát, ami a képek alapján, kétlem hogy csak story volt. Én személy szerint nem szeretem a luchadorokat, de az elég fura hogy Kalistoval konkrétan nem kezdenek semmit, mármint nyer meccseket, de ezektől a 0 feudoktól nem igazán erősödök a karaktere és attól hogy a stílusát nem szeretem, azért tudom h tehetséges és hogy új Rey-t akartak belőle csinálni. Most akkor vissza jön Rey vagy lemondtak Kalistoról?

   Kedvelés

   1. minek piszkáljátok mindig xdd így is bizonyít és elképesztő mozdulatai vannak, egy pankrátor nem attól lesz jó hogy sovány….

    Kedvelés

    1. Egyreszt azert mert sokkal tobbre vihetne, ha nezobarat lenne a kinezete. Nincs ketsegem, hogy tehetseges, kulonben ezzel a fizimiskaval, maximum kocsmakban bunyozhatna 25 dollarert… Masteszt en nem csipem. Van aki Cenat tartja a pankracio megrontojanak, En Owenst.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek