WWE SmackDown 2016. december 13. – Váratlan változás

004_sd_12132016ej_0168-7be7263f3b7c30d70909dd6c460ff716

A SmackDown kezdésénél Daniel Bryan és Shane McMahon visszatekintenek az előző keddi adásra, ahol megjelent James Ellsworth Dean Ambrose küzdelmében azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a Lunatic-nek a jelenlétével. Az irodában láthattuk, hogy James sétált oda a Commissioner-het és a General Menedzser-hez, akik kénytelenek voltak hátra-hátra hajolni és lépni a beszélgetés alatt. Ellsworth végig tüsszögött és köhögött, ami miatt a SmackDown Live irányítói elnapolják a címszerzésének időpontját és hazaküldték az adás helyszínéről a pankrátort.

A ringben először nem más jelent meg, mint a SmackDown Interkontinentális Bajnoka, The Miz. Maryse társaságában elmondta, hogy ezúttal nem más lesz a vendége, mint a cég Nehézsúlyú Világbajnoka, AJ Styles. A felkonferálást követően a közönség nagy szeretettel fogadta a Phenomenal One-t, akinek már nem volt szüksége az előző SmackDown-on még viselt lábrögzítőre…Miz először szerette volna szóba hozni a Backstage-ben látott történéseket, amik hatására James kénytelen volt elhagyni az adás helyszínét. Styles erre csak annyit válaszolt, hogy: “Úgy néz ki kiütötte egy kis “Chin-Fluenza”. AJ szerint Daniel és Shane jól végzik a munkájukat, viszont hiába az, amit Ellsworth felé tesznek. Előbb vagy utóbb, Styles a SmackDown Live ringjében képes lesz megsemmisíteni a pankrátort. Miz ezt követően rendkívül teátrálisan megkérdezi a vendégétől, hogy mégis hogy tud úgy aludni, hogy akárhol, akármikor ringbe szállhat James ellen. Pár pillanatnyi döbbent csend után mindketten hatalmasat nevettek, majd Styles kijelentette, hogy Miz egy vicces csóka…Miz kíváncsi arra, hogy mi lesz a következő állomása ezt követően Styles-nak. AJ kijelentette, hogy már legyőzte John Cena-t, Dean Ambrose-t és nem fog problémát okozni neki, hogy szétzúzza James Ellsworth-öt. Miz és Styles meglehetőségen baráti hangulatú beszélgetésében ezt követően folyamatos bókolást hallhattunk. Miz elmondta, hogy AJ az egyik legnagyobb és az öv a vállán csak kihangsúlyozza a tehetségét. A “WWE Legnézettebbje” természetesen kiemelte a saját érdemelit is, amikor elmondta, hogy legendássá tette az Interkontinentális Bajnoki övet. A beszélgetés egy kis idő elteltével komolyabb lett, amiben Miz kijelentette, hogy AJ szerint senki sincs azon a szinten a WWE-ben, amin Ő. Miz egyetért ezzel, beleértve, hogy Ő sem, hiszen saját véleménye szerint Miz AJ szinte felett van.
A két Szupersztár felállt a székből, amit követően Miz kijelentette, hogy itt az ideje, hogy a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet is legendássá tegye…Dean Ambrose érkezett az arénába, akinek lesz ehhez egy-két szava. Ahogy a Lunatic a ringbe érkezett, AJ és Miz távoztak onnan. Ezt köetően Dolph Ziggler is a kötelek közé sietett, aki elmondta, hogy nagy szavakat használ a két “papíron” bajnok, akik csalással tudták megnyerni az övet. Ziggler az Interkontinentális Bajnoknak szólt ezt követően, akiről csak annyit mondott, hogy minden egyes címszerzését és címvédését Maryse szoknyája mögül hajtotta végre.
Ennyi elég volt a “WWE Legnézettebbjének”, aki visszasietett a szorítóba és egymásnak estek, Dolph-al. Dolph elszenvedett egy Skull Crushing Finale-t, amit követően Miz egy Dirty Deeds-el lett gazdagabb. Mivel Styles elsétált a szorító közeléből, Dean Ziggler-nek is adott egy Finisher-t. Az aréna pár pillanattal később sötétségbe borult. Amikor visszatértek a fények, Luke Harper jelent meg a ring közepén és osztott ki egy kemény Clothesline-t a Lunatic-nak. A Wyatt Family tagja egy egyértelmű üzenetet közölt ezzel a címvédőnek, hogy versenybe fog szállni a Bajnoki övért.

A Backstage-ben AJ Styles találkozott Shane McMahon-al és Daniel-el, akik elmondták a címvédőnek, hogy a mostani SmackDown Live főeseményén Dolph, Dean, Luke és Miz ringbe fognak szállni egy Elimination Fatal 4 Way küzdelemben, aminek a győztese AJ ellen szerepelhet a következő SmackDown Live PPV-n. Styles-nak nem igazán szimpatikus az bejelentés, amit egy hülye ötletnek nevez.

Natalya vs Carmella

Nikki Bella jelent meg a kommentátorok asztalánál, aki onnan szeretné végignézni a küzdelmet. Natalya a bevonulását követően kijelenti, hogy nem Ő volt az, aki megtámadta és aki ellene fordult…Nem tudta a kanadai hölgy folytatni a mondanivalóját, hiszen Carmella érkezett a bejárat felől. A gong megszólalását követően elindult a küzdelem, amiben Natalya továbbra is túlságosan el volt foglalva Nikki-vel, ami végül a veszte lett. Carmella ezt kihasználva egy hirtelen fordítással megszerezte a győzelmet.

A SmackDown Live bejelenti nekünk, hogy 2 hét múlva John Cena vissza fog térni a SmackDown adására.
A Backstage-ben Apollo Crews találkozott Gabriel Iglesias-al, a népszerű mexikói vígjátékszínésszel. Miz és Maryse jelent meg, akik arra utasították a vendéget, hogy halkan próbáljon kommunikálni, mert zavarja Miz-t a felkészülésében.

The Amercian Alpha vs The Hype Bros vs The Breezango vs Heath Slater és Rhyno vs The Ascension vs The Vaudevillains

A SmackDown Live Tag Team csapatai az első számú kihívói jogért szállhatnak ringbe egymás ellen egy Battle Royal csatában…A szabályok értelmében a ringből kieső Szupersztároknak távoznia kell a küzdelemből. Amelyik csapat tagja képes lesz legutoljára a szorítóban maradni, az fogja megszerezni a csapatának a kihívói jogot. A küzdelem végén Konnor, Zack Ryder és Tyler Breeze maradtak a ringben, akik közül Zack volt képes megszerezni a győzelmet.

A szorítóban Deonna Purrazzo várta, hogy ringbe szállhasson a SmackDown Live Women’s Bajnoka, Alexa Bliss ellen. A felkonferálásra és a csata elkezdésére nem kerülhetett sor, hiszen Alexa még a küzdelem elindulását megelőzően megtámadta ellenfelét. Becky Lynch érkezett, aki kijelentette, hogy szolgáltatna szívesen a címvédőnek egy keményebb és komolyabb kihívást. Bliss azonban nem most tervezi megadni a visszavágót Becky-nek, amit követően távozni szeretett volna az aréna területéről.
Shane McMahon jelent meg, aki kijelentette, hogy nem így csinálják a SmackDown Live-on. Bekcy-nek nem kell kimondottan sokáig várnia, hiszen a következő csata kettejük párharca lesz a Women’s Bajnoki övért.

Becky Lynch vs Alexa Bliss (WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki öv)

A hölgyek összecsapásában Becky erőteljesen dominált, amit érzett az ellenfele is. Alexa elhagyta a szorítót, mielőtt lekopogtatta volt őt ellenfele, vagy feladatásra kényszerítette volna. Kiszámolással Becky nyerte meg a küzdelmet, viszont a Bajnoki öv így Bliss-nél maradt.

Dean Ambrose vs Dolph Ziggler vs The Miz vs Luke Harper

A küzdelem pörgős volt, amiben AJ Styles kommentátorként figyelte a harc minden egyes fordulatát. A végső győzelemre Dean szeretett volna szert tenni, aki a szorítón kívül képes volt Miz fölé kerekedni, azonban a ringbe való visszatérést követően Ziggler egy kemény Superkick-et osztott ki a Lunatic-nak. A Finisher-t követően a Show_off megszerezte a győzelmet, amivel a következő PPV-n ringbe szállhat a Phenomenal One ellen.

 

4 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. december 13. – Váratlan változás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. 1. A SD Női Bajnok egy Jobber ellen meccselne? :O
  2. Ziggler? Uuuuuncsiiii tényleg…..miért ő? :O
  3.Ahogy látom – de javítsatok ki – Zack Ryder lassan Battle Royal No1 Contender lesz akármikor, igen jól szereplel bennük—>de az érte járó “eseményen” rendre leszerepel, vagy 1napos bajnok lesz….

  Kedvelés

 2. Általában próbálok pozitív lenni, de most nehezen megy.

  Most viccelnek? Zigglert most alázta meg Miz a midcard övért (hogy alakult a feudjuk? 5-1), erre megy a főövért? Ki eszi ezt meg?

  Lassan a SD-n a Wyatték maradnak egyedül érdekesek, de nekik meg nincs kihívójuk. Ki hiszi el, hogy a JobberBros elveszi tőlük a címet? Vártam, hogy leverik Zackéket a meccs után, de semmi. Vártam, hogy legalább Harper miatt leverik Zigglert, de semmi. Wyatt és Orton már karácsonyoznak?

  A nő vonalat meg hagyjuk. Egyetlen hiteles női pankrátor van a rosteren (na jó, talán Nati még pankrátor Becky mellett), de őt hónapok óta alázza egy 140 centis, 25 kilós kislány.

  Nekem az SD lassan teljes érdektelenségbe fullad. A legizgalmasabb kérdés, hogy jön-e az 50 éves Undertaker végre, hogy történjen is valami.

  Kedvelés

  1. “Egyetlen hiteles női pankrátor van a rosteren, de őt hónapok óta alázza egy 140 centis, 25 kilós kislány.”

   Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Ezen agyaltam Én is párszor az elmúlt hetekben itt a hozzászólások között. Hiteltelen.

   Szerintem a SD, mint brand nem jól indult. Aztán felkapszkodott, volt 1-2 érdekes adása. Most pedig minden eddiginél alacsonyabb szintre esett.

   Odáig jutottunk, hogy alig várom, hogy Daniel Bryan ismét ringbe lépjeb egy utolsó meccsre Miz ellen. Mondjuk Miz indig is nagyon jól adta az “ősgeci” heel karaktert, ebben szerintem az egyik legjobb az egész WWE-ben.

   Kedvelés

 3. Micsoda de ja vu érzésem volt a main eventtel kapcsolatban… Ziggler #1 contender mert valaki még nincs itt így időt kell húzni. Hm mintha ez már pár hónapja megtörtént volna… 😀 Most már csak egy kérdés maradt bennem, hogy Cena vagy Taker megy Rumblen AJ ellen, mert azt azért nem gondolnám, hogy Alamodomeba egy AJ vs Ziggler meccs akkora hypeot kaphat.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek