WWE SmackDown 2016. december 6. – Az új címvédő első adása

137_sd_12062016sb_1328-844cacb9ebfe2b01f2bbda0f5fa468f5

A SmackDown Live adása 2016. december 6-án egy rövid visszatekintéssel indul, amiben a TLC főeseményének befejezéséről láthatunk egy kisebb összefoglalót. AJ Styles és Dean Ambrose küzdelmének a végén megjelent James Ellsworth, aki eldöntötte a létrát, amin éppen “barátja” próbált felmászni. Ezt követőn pedig a Talking Smack-ben elmesélte Renee Young-nak és Daniel Bryan-nek, hogy miért is tette, amit tett…

A Talking Smack-ben elmondta a fiatal pankrátor, hogy ez volt az eddigi legjobb stratégia, amiben része lehetett. Emellett azért tette, amit tett, mert Shane McMahon-al beszélt arról, hogy kapni fog a következő heti SmackDown Live adásán egy övmérkőzést. Nem szeretett volna Dean Ambrose ellen ringbe lépni, de megígéri a Lunatic-nak, hogyha sikerül kedden megszereznie a címet, akkor Dean Ambrose fogja kapni a kihívói jogot érte…Daniel ellenkezett, miszerint nem lesz képes felvennie a versenyt AJ Styles-al. Bryan annyira biztos abban, hogy Ellsworth el fog bukni a Phenomenal One ellen, ha mégis James fog győzni, akkor Daniel felhagy a Talking Smack vezetésével.

A ringbe először AJ Styles érkezhetett, aki ezúttal farmerban és lábrögzítővel sétált be a kötelek közé. Az interneten nagy mulatságot gerjesztő képek közül mutatott egyet, amin a fenekének egy kisebb része látszik a nadrágja kiszakadása miatt. Csak annyit tett hozzá nevetése közben, hogy nem néz ki túl jól. Ezt követően kijelenti, hogy nem fest túl jól a lábán lévő protektor sem, viszont látszik a címvédőn, hogy nincsen oka szomorkodni. Styles elmondja, hogy megtett mindent, amit csak mondott, hogy meg fog valósítani a TLC Eseményén: Székeket vágott Ambrose hátához, asztalokat tört ellenfele testével és ami a legfontosabb, megszerezte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ezek után viszont kénytelen volt ápolást kérni a szervezet orvosi csapatától és a szomorú tény az, hogy nem egészséges annyira, hogy a mostani adáson ringbe szállhasson James Ellsworth ellen a címért. Ezt hallva a rajongók hangosan ellenkezni kezdtek, hiszen szívesen látták volna kettejük közt a küzdelmet.
A tömeg negatív hangulata hamar átformálódott, hiszen James zenéje szólalt meg, amire a bejárat felől érkezett a TLC egyik legnagyobb főszereplője. Ellsworth a ringbe lépését követően poénosan, de ugyanakkor sportszerűen ütögette kicsit a levegőt AJ előtt, jelezve, hogy készen állna a harca. Ezt látva a címvédő kijelentette, hogy kihívója támadássorozata pont olyan volt, mint egy visszalassítás. Ellsworth elmondja, hogy Styles botladozása a lábrögzítővel inkább hasonlít lassításra. Viszont nem tartja kizártnak azt a lehetőséget, hogy semmi komolyabb problémája nincsen a Phenomenal One lábának és Daniel Bryan szimplán csak így szeretné megvédeni Styles-t James-től. AJ szemei kicsit kikerekedtek ezt hallva, amit követően Ellsworth elmondta, hogy a számok nem hazudnak és már 3 alkalommal képes volt legyőzni AJ-t, a mostani pedig a negyedik lett volna, aminek megkoronázásaként megszerezte volna a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet…AJ megkérdezi a fiataltól, hogy felfogta-e, hogy minden dolog, amit megtett itt a WWE-ben, amit sikerült elérni azt Dean Ambrose-nak volt betudható? Viszont James felégette az a hidat, ami Amrose segítségét jelentette és most már nem tud rá támaszkodni. Styles visszaemlékezik arra, hogy nyakmerevítőben és hátkötéssel is látta már James-t, ami viszont csakis a címvédőnek volt betudható, amikor Dean nem tudott neki segíteni. A TLC-n pedig első kézből láthatta, hogy Ambrose is kevés volt ahhoz, hogy megállítsa AJ-t.

Ezt követően Dean Ambrose zenéje szólalt meg, amit hallva Ellsworth arra utasította AJ-t, hogy hagyja el a szorítót, mert neki kell elrendeznie a problémáit a Lunatic-al. Styles-t nem kellett túl sokáig győzködni, aki a ringen kívülre sétált. A köteleken belül Dean Ambrose kérdezés nélkül kiosztott egy Dirty Deeds-et James-nek, amit követően egyből távozott az arénából.

The Wyatt Family vs Heath Slater és Rhyno (WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öv)

Randy Orton és Bray Wyatt képes volt a TLC adásán megszerezni a győzelmet Slater és Rhyno csapata ellen, amivel megkaparintották a SmackDown Live Tag Team Bajnoki öveket. Ezúttal a PPV vesztesei megkapták a lehetőséget, hogy visszanyerjék a Family ellen azt, amit pár nappal ezelőtt elvesztettek…A küzdelemben nem nagy meglepetésre Bray és Orton duója nyert. A befejezésnél Bray a Sister Abigail-be fogta Slater-t, amikor átnyújtotta kezét Randy-nek, akinek odaadta a mérkőzés befejezését és a siker megszerezésének pillanatát. A Vipera elfogadta és egy RKO-val esett neki Heath-nek, amit követően kopogtatta kihívóját.

A Backstage-ben Kalisto-val készítenek egy rövid interjút, amiben a luchador elmondja, hogy a TLC-n megrendezett Chairs meccsét követően úgy érzi magát, mint akit összetört egy autó. Viszont nem számít neki, hogy Corbin ilyen magas hozzá képest és erősebb, a mostani csatájukban bebizonyítja mindenkinek, hogy a gyorsaság mennyire fontos, hiszen a gyorsaság ölni képes.

A szorítóba Carmella érkezett, aki Natalya-ról kezdett el beszélni, aminek érelmében kijelentette, hogy Nattie mindig is szeretett volna a legjobb lenni, viszont ez sosem sikerült neki. Ezért pikkel folyamatosan Nikki-re és próbál minden egyes alkalommal keresztbe tenni neki, ahogy csak lehetősége van rá. Mindig olyan feneket akart, mint Nikki Bella-nak van, vagy olyan szép szeretett volna lenni mint Carmella. A rövid dialógust követően megszólalt Natalya zenéje, aki a szorítóba sétált…Eredeti tervek szerint egy mérkőzést kellett volna megvívniuk egymással a hölgyeknek, azonban ütésváltásra került sor, aminek következtében a játékvezető nem tudta elindítani a meccset.
Nikki találkozik a Backstage-ben Natalya-val, ahol a kanadai díva csak annyit mond, hogy Carmella hazug, nem hiheti el Bella, amit az előbb hallott. Viszont ez egyáltalán nem hatja meg Nikki-t, aki szó nélkül faképnél hagyja Nattie-t.

A kulisszák mögött Baron Corbin is ad egy rövid interjút, amiben elmondja, hogy ostobaság, amit Kalisto állított. Nem lesz elég a gyorsasága, hiszen addig tud körbe körbe ugrálni és irányítani, amíg nem találkozik Corbin-al, akkor viszont véget ér a küzdelem.

The Ascension vs The Hype Bros

Egy elég rövid csatát láthattunk, amiben az Ascension kinézetén kívül mást nem tudunk dicsérni. Zack és Mojo képes volt értékesíteni a Hype Ryder-t, amit követően képesek voltak lekopogtatni Viktor-t.

The Miz érkezik a szorítóba, aki meg szeretné rendezni a Miz TV-t, amit a TLC-re való visszaemlékezésével indít. Elmondja, hogy PPV a magasságok és az elbukások éjszakája volt, ahol képes volt Dolph fölé magasodni és megszerezni az Interkontinentális Bajnoki övet egy Ladder csata keretein belül…Miz felvezeti a vendégét, akiről elmondja, hogy hiába volt már a kezei közt a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv, elvesztett egy pillanatról a másikra mindent.
Dean érkezik a szorítóba, amit követően helyet foglalnak a ring közepén elhelyezett székeken. Miz azt kérdezi Dean-től, hogy mennyire volt dühös, amikor a mostani SmackDown Live elején kiosztott egy Dirty Deeds-et James-nek, vagy mit érzett akkor, amikor a TLC-n a fiatal tanítványa hátat fordított neki és odaadta Styles-nak a győzelmet. Dean kijelenti, hogy nem ideges és nem dühös, hiszen olyannak még Miz sosem láthatta. A műsorvezető ezt követően elkezdi latolgat, hogy megrendezésre kerülhetne egy csata, amire mindenki kíváncsi, egy küzdelem Ambrose és James között a mai SmackDown Live főeseményén. Miz emellett a meglepetés erejéről beszélt, ami szerinte egy idő elteltével borítékolható volt. Dean ezt követően feláll és kijelent, hogy nagyon kezdi felidegesíteni őt Miz. A “WWE Legnézettebbje” maga elé húzta feleségét és “rendkívül férfias” módon az asszony háta mögül folytatta a beszédét. Folytatja, hogy megérti, hogy Ambrose teljesen feldúlt, hiszen a tenyerével érinthette a Bajnoki övet, amit azonban nem tudott megszerezni és üres kézzel volt kénytelen távozni az adásról. Azonban van egy kis ajándéka Miz-nek, amivel fel szeretné dobni a Lunatic-ot. Mivel már többször megjelent a Miz TV-ben, szeretné átadni neki a “Miz TV részvételi díját”.
Daniel Bryan érkezett azt látva, hogy a díjjal szeretné Dean elpáholni Miz-t. A General Menedzser kijelenti, hogy nem engedheti, hogy így elverje Miz-t, inkább kiír egy csatát kettejük között a mostani SmackDown főeseményére. A publikum elkezdte kántálni a “Yes” szót, amit hallva Daniel emelte a tétet: Kettejük csatája az Interkontinentális Bajnoki övért fog folyni a mostani SmackDown Live végén.

Baron Corbin vs Kalisto

A TLC-n megszerzett Baron győzelmet követően ismét Corbin volt képes sikert aratni. A küzdelem befejezésénél az óriás értékesítette az End of Day-t, amit követően lekopogtatta luchador-t.

Chad Gable vs Tyler Breeze

Egy eléggé papírforma küzdelmet láthattunk, amiben a győzelmet Chad Gable volt képes megszerezni egy látványos German Suplex-et követően.

Alexa Bliss érkezik a szorítóba, aki a TLC adásán képes volt legyőzni Becky Lycnh-et, megszerezve ezzel a sikert és a WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki övet. Alexa mikrofont fog és kijelenti, hogy az előző PPV Eseményen bebizonyította mindenkinek, hogy nem mindig ér véget a történet Happy End-el. Bliss elmondja, hogy Becky őt egy olyan szóval nevezte, ami rímel a boszorkány (Witch) szóra, most pedig ez a kis kurva (Mondja magára Alexa (Bitch)) vezeti a SmackDown Live díva divízióját…Lynch jelent meg a bejárat felől, amit követően kijelenti Alexa, hogy ez az Ő partija, az ő ünneplése. Egy szó mint száz, Becky kijelentette, hogy egy visszavágót akar a Bajoki övért itt és most. Alexa letette a földre a Bajnoki övet, majd távozott az arénából, így nem kerülhetett sor ütésváltásra a két hölgy között.

Dean Ambrose vs The Miz (WWE Interkontinentális Bajnoki öv)

A főeseményen nem csak Maryse jelent meg a szorító mellett, ahogy számítani lehetett rá, James Ellsworth is besétált az arénába. James ugyan szeretett volna segítséget nyújtani a Lunatic Fringe-nek, Dean figyelmét teljesen elvonta, amit követően Miz értékesítette a Skull Crushing Finale-t, amivel megszerezte a győzelmet és megvédte az IC Bajnoki címet.

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. december 6. – Az új címvédő első adása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A heti két texasi műsor szerkesztőjét,rendezőjét megkérdezném,hogy mit csináltak a műsorok alatt….Ekkora bénázásokat, szüneteket, rossz zeneindításokat, meg vágásokat ( hétfőn,kedden is volt egy-egy olyan vágás,mikor nézőt mutattak,közben meg igen nagy,jelentős (!) pofonokat nem láttunk,csak az eredményét….) igen rég láthattunk, szinte nem is láttam még ennyit. A keddi HypeBros/Ascention meccsen meg olyat vágtak, be,hogy Konnor vagy Viktor térdelt egyet Ryderbe(asszem neki) s telibe úgy mutatták,hogy a vak is látta,hogy egy jó arasznyival mellé térdelt….Ilyeneket pláne nem láttam az elmúlt években…..

  Kedvelés

  1. Lol, rég nevettem ekkorát, Miz jelenleg szerintem nagyon jó bajnok, remélem a kövi feudjára is valami jót találnak ki. Sőt idén eddig talán az ő bajnoki futása a legjobb Aj mellett. Ha ezt unod, akkor nem tudom mi volt veled amikor Dean volt a bajnok, na annál kevés unalmasabb dolog volt a wwe-nél mostanában. Emlékeszem Miz wwe bajnoki futására, az is nagyon jó volt, csak ott a tanítvány Riley volt aki segített csalni.

   Kedvelés

  2. Ő az utóbbi évek leghitelesebb ic bajnoka.
   Ezzel a feleségem mögé bújok karakterrel és Bryan csesztetésével egy nagyon erős és hiteles heel karaktert hoztak össze.
   Örülök neki.
   Nem csak az öv jelentőségét adták vissza,de Miz feledésbe merült karrierjét is felelevenítették,sőt hitelesebb lett mint valaha.
   Remélem egyszer még világbajnok lesz,de ha nem akkor is jobb mint az amit az utóbbi években csináltak vele.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek