WWE SmackDown 2016. február 18. – “You got it”

091_SD_02162016ej_1117--43665e03afed50beec53d28326bf3b5f

A SmackDown adása 2016. február 18-án egy visszatekintéssel indul, amiben a cég az előző RAW adásra helyezi a hangsúlyt. Itt Stephanie McMahon kiírt egy küzdelmet Dean Ambrose-nak, amiben kénytelen volt másik 4 Szupersztárral szemben ringbe szállni, hogy megpróbálja megvédeni az Interkontinentális Bajnoki övét. Ez azonban nem sikerült neki, hiszen Kevin Owens nyerte az összecsapást és visszaszerezte a korábban Dean ellen elvesztett Bajnoki övet.

The League Of Nations vs The Lucha Dragons és Dolph Ziggler

A küzdelemhez megérkezik Kevin Owens, aki csatlakozik a kommentátorokhoz, hogy onnan figyelje leendő ellenfele, Dolph alakítását. Kettejük összecsapása a Fastlane-en lesz aktuális, ahol egy pörgős összecsapásra van kilátás, ismerve a két Szupersztárt…A PPV előtti utolsó SmackDown-ban az első küzdelem fokozatosan egyre izgalmasabb lett, amiben a két Luchador ismét tudott elkápráztató látványelemeket bemutatni. A küzdelem befejezésül A League Of Nations győzelmével zárult, ugyanis KO felpattant a kötelek mellé, aki ezzel a kis akcióval teljesen elterelte Ziggler figyelmét. Ahogy a Show-Off folytatta volna a mérkőzést, Sheamus Brogue Kick-jével találta szemben magát, amit követően nem tudott már kirúgni a Kelta kopogtatásából.

Sasha Banks vs Tamina

A szervezet bejelenti, hogy 12 év elteltével, Brock Lesnar ismét megjelenik a SmackDown adásán és jelen lesz a mostani show-ban…A bejelentést követően megszólalt a “Unity” című zene, amire Tamina és Naomi érkeztek a szorítóhoz. A közönség a heel duó bevonulását követően nagy szeretettel fogadta Sasha-t, aki egy jó küzdelmet vívott mostani ellenfele ellen, amivel teljes mértékben meghálálta a rajongók szimpátiáját. Az összecsapás a Bank Statement után fejeződött be, hiszen Tamina képtelen volt kiszabadulni ellenfele Submission mozdulatából, ami miatt kénytelen volt feladni a harcot. Banks-nek nem volt lehetősége megünnepelni a győzelmét, hiszen Naomi érkezett a ringbe, aki nekiesett a győztesnek. Ahogy az előző RAW-n Sasha segített Becky-nek, ezúttal Lynch robbant a szorítóba, aki megvédte leendő Tag Team partnerét. Ahogy a Kelta hölgy felsegítette Sasha-t, a Boss egy hirtelen mozdulattal ellökte magától Becky-t.

A Backstage-ben természetesen találkoztak, ahol Becky kérdőre vonta Sahsa-t, hogy mégis miért viselkedett ilyen ellenséges módon. Lynch kijelentette, hogy mindketten a WrestleMania pillanatukat akarják, ami miatt kénytelenek lesznek összetartani, hiszen szükségük van egymásra. Sasha-n egy cseppet sem látszott, hogy hatna rá Becy mondanivalója, ami miatt távozni szeretett volna a Kelta. Banks ekkor elkapta a karját és visszarántotta. Sasha kijelentette, hogy egyáltalán nem tekintik egymást barátnak, viszont Banks nagyon is után veszteni, ami miatt hajlandó lesz összedolgozni Becky-vel.

A ringbe Chris Jericho érkezik, aki elmondja, hogy van pár kérdése AJ Stlyes-hoz, amit szeretne feltenni a Szupersztárnak itt és most, mindenki előtt. Arra kéri AJ-t, hogy jelenjen meg az arénába, azonban nem Styles érkezik, hanem The Miz. Miz elmondja, hogy szerinte mindenki felfáradt már abba, hogy végignézze, azt az unalmas történetet, amiben Jericho és Styles próbálnak felülkerekedni a másikon. Ezúttal nem Styles lesz Y2J ellenfele, hanem The Miz.

The Miz vs Chris Jericho

Az összecsapás eléggé átlagosra sikeredett, amiben a győzelmet végül a Rocksztár tudta megszerezni, miután értékesítette a Walls Of Jericho-t, amiből Miz már nem volt képes kirúgni.
A harcot követően Chris arra kéri AJ-t, hogy jelenjen meg az arénába, hogy feltehessen neki egy kérdést, aminek a válaszára mindenki kíváncsi. Kis idő elteltével megjelent a Phenomenal One, akit nagy szeretettel fogadott a publikum. A szorítóba sétált, amit követően Chris elmondta, hogy jobban tiszteli AJ-t, mint bármelyik másik előadot a szervezetnél, viszont a tisztelete nem jelenti azt, hogy kedveli is. Ezért pedig kénytelen azt válaszolni a kihívásra, amit Styles kérvényezett, hogy: “Nem”. Hosszas hallgatást követően AJ nekiesett Y2J-nek, aki kivágott a szorítóból. Ahogy Chris felkapaszkodott a kötelek mellé AJ odadobta neki a mikrofont és megkérdezte, hogy egy ilyen után mi a válasza? Y2J elgondolkozott, majd többször is megkérdezte, hogy tényleg ez az, amit AJ szeretne, egy Styles-Jericho meccs a Fastlane-en? Akkor ezt megkapja!

A Backstage-ben Roman és Dean beszélik meg, hogy mi is történt az előző RAW befejetésénél, ahol Ambrose megpróbált kiosztani egy Dirty Deeds-et Reigns-nek. A Powerhouse végül elsétál, amit követően Paul Heyman találkozik Dean-el. Itt a mentor elmondja, hogy Lesnar itt van az aréna területén a mostani SmackDown-on és Dean-t keresi. Ambrose mulatságos módon előadta, hogy megijedt ettől a hírtől, amit követően azzal zárta a mondanivalóját, hogy alig várja már, hogy találkozzon a Bestiával.

Charlotte vs Natalya

A hölgyek összecsapása nagyon rövidre sikeredett, amiben a győzelmet végül Charlotte tudta megszerezni, miután ellenfele feladta a küzdelmet a Figure 8 LegLock-ot követően. Ünnepelni azonban már nem igazán maradt ideje a Bajnoknak, hiszen Brie Bella érkezett a bejárat felől, aki nekiesett a címvédőnek. Ric Flair-nek kellett “kirángatni” a szorítóból lányát, hiszen a Yes Kicks-et követően Bella megpróbálkozott volna a Running Knee-vel is, azonban ez már nem sikerült.

The Dudley Boyz vs Roman Reigns és Dean Ambrose

A Fastlane előtti utolsó SmackDown főeseményén Roman és Dean duója nézhetett szembe a frissensült heel karakter Dudley Boyz csapatával. A harcban végül Roman lehengerlő módon elbánt mindkét ellenfelével, amit követően készült, hogy értékesítse a Superman Punch-ot. Ekkor viszont megszólalt Brock Lesnar zenéje, aminek hallatán az egész aréna őrjöngeni kezdett. Lesnar nekiesett két ellenfelének, akik közül Roman képes volt kiosztani a Bestiának egy Superman Punch-ot, amit követően szerette volna értékesíteni a Spear-t. Ahogy Lesnar arrébb lépett Dean-t lökte a Spear-ből egyenesen a sarokba Roman. Ezt a Lunatic nem igazán tolerálta és ismét megpróbálkozott a Dirty Deeds-el. Ambrose most sem volt képes bevinni a Finiserjét, hiszen Roman felkapta barátját és a földhöz vágta egy kemény Samoan Drop-al. Ezt követően a Powerhouse elszenvedett Lesnar-tól még egy F5-ot.

A SmackDown befejezésénél Triple H jelent meg a bejáratban, aki végignézte a Triple Threat küzdelem résztvevőit, akik közül ki fog kerülni leendő ellenfele.

8 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. február 18. – “You got it”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én azt is el tudnám képzelni hogy Triple H bemegy a meccsre, mert nincs dq és elveri Romant, ezzel győzelemre juttatva Ambrose-t, hisz logikus lenne hogy a “leggyengébbet” akarja maga ellen.

  Kedvelés

  1. Úgy egyébként biztosan én sem vagyok képben, de ezzel mi a baj? Most nem néztem vissza, de emlékeim szerint még a közvetítésben is ezt mondták.

   Kedvelés

 2. Már most unom a fastlane-t. Gondolom Dean vagy Roman nyeri a főmeccset, hogy aztán a Wm-e a győztes legyőzze HHH-t, majd aki most nem nyer a fastlanen nyerje a MITB-t. Plusz még év közben visszatér Seth is, egy rematchre. Remélem azért új szereplők is kerülnek a főöv közelébe.

  Kedvelés

 3. Húú de nagy szereplés volt Lesnartól megint beharangozták és ló szar se volt az egész ennyit erről…
  Deanből remélem nem lesz heel…őt imádja a közönség és jó face karakter erre most Deanből csinálnának heelt hogy Romant megkedveltessék ? minek ?? amikor 15-ben az RR-en Rusevvel maradt ketten akkor Rusevet akarták győztesnek pedig akkoriban nem igazán csipázták…akkor minek beáldozni Deant ? Romannek kell a heel nem másnak, kár erőltetni ezt a “thug life” karakter stílust egyszerűen túlságosan irritál mindenkit hogy ő face-ként elérjen valamit ( a közönséggel a háta mögött)

  Kedvelés

 4. beretta 1 0 év után lelép innen,mert tele van a töke azzal,hogy a legnagyobb jobbert csinálták belőle,nem nyer semmit,főöv közelébe se kerül már mióta..wwe bajnok se volt..alamizsnát kapott csak..pedig tehetséges szívós jó panbkrátor,igazi bunyós.A nexus kur.. jó volt,és az ortonos feudja tetszett a legjobban nekem.Igazi mocskos heel,kár érte,kár,h nem becsülték meg,de remélem jó helyre kerül,ahol megbecsülik és sok mindent elfog érni.A luchában megnézném,odatenné magát ott is rendesen.
  Most nyert a csicska nemzet,de ő mit is csinált,hol is volt?Kár érte..

  A 3 d fiúk nagy elámma idejöttek,kezdésnek simán megverték a wwe jelenleg egyik legtehetségesebb rr csapatát,a doom ivadékokat akik szopóágon vannak és maradnak is,majd sorban mindenkit lenyomtak,kivéve a trombitás fattyúkat..akik bajnokok azóta is..és rendesen felpusholták őket,nélkülök már rég nem emlékenénk erre a 3 idiótára..azóta Dudleyék szopóágon..a család is kivégezte őket Rhyno amugy ezért jött ide vendégszerepelni?
  Majd szóbakerült a szétválás,maradtak,de heelek lettek no asztal..és azóta csak vergődnek.Ott tartunk h a csicska tesokkal meccselnek,és alul maradnak,sőt,kentaur mindkét legendát könnyen lenyomja 1 kézzel…hova sűlyedt a pankráció te jó isten…A legendák már akkor asztaloat és koponyákat törtek össze és be amikor ez a kis majom még az oviban a fikáját ette..most meg aszisztálnak neki csupán…
  lesnar egyre szánalmasabb..a csicska tesók egyszerre fogják támadni,de jön az amire rég vártunk,ami most itt volt,jön majd a seggre pacsizás az irgum burgum miegymás és végül egymás ellen fognak fordulni.
  lesnart a Wyatt family kivégzi,és reményeink szerint békapofa képes lesz legyőzni chuck norris fiát..és ő mehet hunter ellen,és ő lesz heel,bár kentaurnak kéne annak lennie,de jo lesz így,az övet bukja,majd feud kentaurral he he de sép is lenne,mármint nem afeudjuk mert akutyát nem érdeli hanem h végre elkotrodnak a fő övtől.Amugy bukta a kis övét,és smemi visszavágó?pfff

  Lehetetlen lenne,hogy lesnar menjen hunter ellen,amúgy is,a lesnar vs Undertaker meccseket csak a lesnar vs hunter meccsek múlták alul szal nem kell még egy 4. meccs tőlük..

  Lehet fastlanen face Kane face jobber hegyomlás kikap a családtól de azért a család ledarálja lesnart,rem nem vetették el a feudjuk ötletét..mert nagy arconköpés lenne

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek