WWE SmackDown 2016. február 25. – The Game üzenete!

20160225_sd_triplehpromo_2--1f7e1fdffd8230a65b2382ea7eb6650d

A SmackDown eheti adása Indianapolis városából jelentkezik, ahonnan is először egy visszatekintést láthatunk a vasárnapi FastLane-ről. A gála főmérkőzésén Roman Reigns, Dean Ambrose, és Brock Lesnar küzdött egymást nem kímélve a lehetőségért, hogy kihívhassák a WrestleMania főmérkőzésén Triple H-et a WWE Nehézsúlyú világbajnoki címért. A küzdelemben a Powerhouse tudott diadalmaskodni, akit ezután leendő ellenfele is alaposan szemügyre vett. 38 nap múlva megtudjuk, melyikük fog távozni a szervezet bajnokaként a pankráció világ legnagyobb eseményéről.

A ringbe először nem más érkezik, mint a cég COO-ja s egyben címvédő WWE Nehézsúlyú világbajnoka Triple H, aki a ringbe érve egy pódiumra helyezi fényesen csillogó övét, amit követően mikrofont ragad. Azzal kezdi, hogy már hosszú évek óta itt van a WWE-ben, és talán ő maga az ördög, de attól függ, hogy ki kérdi. Ha esetleg Roman Regins elfelejtette volna, hogy ki is ő, akkor most már kétség kívül az eszébe jutott. És ha Roman nem emlékezne, mikor hétfőn itt feküdt a padlón a saját vérében úszva, vagy amikor kedd reggel ott feküdt a hideg műtőasztalon, várva, hogy megműtsék az összetört orrát, egészen biztos, hogy a képek emlékeztetik. Hunter a kivetítőre mutat, ahol megjelenik Roman Reigns műtét utáni arca. Triple H ezt követően azzal folytatja, hogy ez egy olyan ember kinézete, akit megaláztak. Talán egy kicsikét az ő hibája, hogy összezavaró az öltöny és a nyakkendő, vagy a ‘céges’ szerep. Itt ő a törvény és ő a Vezetőség, mondja. Megérti, hogy az emberek kifütyülik. Ez az emberi természet, hogy egy kihívót akarnak a törvény ellen és egy felkelőt a Vezetőség ellen. Az igazság viszont az, bármennyire is szeretnék a nézők, ők nem lehetnek a Vezetőség, viszont ha mélyen magukba néznek, meglátják az igazságot. Mindennap felkelnek, lehajtják a fejüket és munkába mennek, Csinálják a munkájukat, de közben behódolnak a Vezetőségnek. Ez vonatkozik Roman Reigns-re, és ez vonatkozik mindenkire, aki jelen van és hallja a hangját. The Game szerint, Roman mindenkinél jobban akar WWE Nehézsúlyú világbajnoka lenni. Hunter a saját bajnokká válását boncolgatja, ami szerint sok vérbe, izzadságba és könnybe került, hogy bajnok lehessen, nem mellesleg sok emberen kellett áttaposnia. Triple H szerint Roman Reigns keményen dolgozik, de a vére itt van nála. A COO ekkor előhúzza azt a bandázst, ami hétfőn volt a kezén s most Roman vérével van átitatva. Egyszerűen a földre löki, majd tesz egy nyilatkozatot. Bajnokként megy a WrestleMania-ra az AT&T stadionba, és a történelem legnagyobb közönsége előtt, Roman a ringben előtte fog állni. Megalázza majd, széttöri az álmait és kicsordítja a könnyeit, ami ellen Reigns semmit nem tehet, mert ő a törvény, a Vezetőség, a Cerebal Assassin, The Game, és a WWE Nehézsúlyú világbajnok, mert ő nagyon jó! Triple H ezután vállára helyezi a bajnoki címet, és elhagyja az arénát.

Lucha Dragons & Dolph Ziggler & Neville vs Leauge of Nations

Egy 8 fős Tag Team csata indította az estét, melynek végén a Face szupersztárok előtt adódott komoly sansz a győzelemre, de Neville Mounsault mozdulatát követően, Rusev megtörte a kopogtatást. Az ezt követő kavarodásból és adok-kapok-ból a Heelek jöttek ki jobban, Sheamus kiosztotta a Brouge Kick-et Neville-nek, amit követően a gravitáció számkivetettje már nem volt képes kirúgni a kopogtatásból.

Renee Young interjúvolja a backstage-ben Kevin Owens-t. Az IC bajnok elmondja, hogy Dean Ambrose hétfői előadása igazán inspiráló volt számára. Hihetetlen volt látni, ahogy Dean nyakmerevítővel is visszatért az arénába, hogy szembenézzen Brock Lesnar-ral és, hogy felülkerekedjen a nehézségeken. Épp ezért ma este, szeretné megadni Dean Ambrose-nak a visszavágó lehetőségét az IC bajnoki címre. Renee ekkor közli a bajnokkal, hogy Ambrose nincs az aréna területén ma este. KO meglepődve hallja ezt majd elmondja, hogy Dean nyilván otthon lábadozik, de sajnálja, mert nála jobban senki sem érdemli meg a lehetőséget a bajnoki címre. Ekkor egy hatalmas kéz vándorolt Owens vállára, aminek tulajdonosa Big Show volt. Az óriás nemes egyszerűséggel kijelentette, hogy győzze le őt Owens. A címvédő először is megkéri, hogy ne érjen hozzá, majd felvilágosítja, hogy ez az út a KO Mania-ra, nem pedig az út a visszavonulásra, utalva ezzel arra, hogy Show-nak nincs keresni valója itt. Az óriás ezután megragadja, majd elmondja, hogy a visszavonulás felé vezető útnak van egy állomása, mégpedig, hogy kiüsse Kevin Owens-t az este folyamán.

D-Von vs Jimmy Uso

Egy nagyon rövid küzdelmet láthattunk, aminek végén egy fordítást követően D-Von tudta megszerezni a győzelmet.

Jericho és Styles társalognak az öltözőben. Y2J elmondja, hogy az utóbbi időben háromszor is összecsaptak egymással, de legutóbb hétfőn egymás oldalán szerepeltek. Chris ezután feleleveníti, hogy képes volt ötször is a szervezet Tag Team bajnokává válni, ráadásul mindegyik alkalommal különböző partnerekkel. Felveti, hogy most egy oldalán állnak, így ez egy remek alkalom AJ-nek egy esetleges WrestleMania pillanatra. Styles is hasonlóan nyilatkozik. Szeretne egy saját WrestleMania pillanatot, amihez a legjobbak között kell helytállnia. Jericho hozzáteszi, hogy ha ma este győznek a New Day ellen, a lista tetején találják magukat, kihívhatnák a bajnokokat a WrestleMania-ra, meghozva ezzel AJ WrestleMania pillanatát. AJ igazat ad neki, de emlékezteti hogy ők csak ketten vannak, viszont ma este kell egy harmadik társ számukra. Jericho ekkor megkérdezi, hogy nem jutott-e esetleg hozzá Funaki számához japánban, mire AJ nevetve nemmel válaszol. Megérkezik Henry, aki közli, hogy ma este csatlakozik hozzájuk, hogy ellássák a New Day baját.

Kevin Owens vs Big Show

Owens mihamarabb le akarta tudni ezt a csatát, sikerült is neki, hisz kiszámolással tudott diadalmaskodni. az óriás fölött.

Becky Lynch vs Natalya

DQ-al ért véget a csata, miután Naomi rátámadt Natalya-ra. Tamina-val karöltve megpróbáltak felülkerekedni Becky-n is, de még időben érkezett Sasha, akivel kitakarították a ringet. A bejáratnál a bajnok is tiszteletét tette, hogy szemügyre vegye címének várományosait. Hétfőn a RAW-n pedig kiderül, ki is lesz Charlotte kihívója a WrestleMania-n, ugyanis Sasha egyéni küzdelmet vív Becky ellen a Díva bajnoki címmérkőzés lehetőségéért.

R-Truth vs Heath Slater

Goldust hathatós segítségével, Truth képes volt megszerezni a győzelmet egy fordítást követően.

New Day vs AJ Styles & Chris Jericho & Mark Henry

A küzdelem előtt a Tag Team bajnokok ragadtak mikrofont, hogy kicsit kielemezzék soros ellenfeleiket. Kofi egyenesen nem értette, hogyan képes magát a világ legerősebb emberének nevezni  Mark Henry, hiszen ebben a ringben van valaki, aki erősebb nála, mégpedig Xavier Woods. Woods ezután azt mondta, hogy Jericho és AJ nem igazi csapat, ellentétben velük, akik mindent együtt csinálnak. Együtt edzenek, utaznak, sőt még együtt is vesznek fürdőt. Szokásához híven kihangsúlyozza, hogy ők a WWE Tag Team világbajnokai, amit követően önfeledt táncba kezdenek.

A reklámszünet után megérkeztek az ellenfelek is, amit követően kezdetét vehette a mérkőzés. Nem volt túlságosan hosszú csata, AJ Styles feladatta a küzdelmet Woods-al, aki őrjöngve kezdett kopogni mihelyst bekerült a Phenomenal feladásos fogásába.

A győztes trió ünneplésével zárult az adás, amit majd a hétfői RAW követ.

18 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. február 25. – The Game üzenete!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én nem azért hülyéztem le mert Reigns fan.. Hanem azért mert látszik rajta hogy semmit nem tud a pankrációról. Én nem menőségből utálom a babyfaceket. Csak már nagyon unalmas hogy Reigns az utóbbi másfél évben majdnem senkitől sem kapott ki tisztán. És unalmas, hogy mindig ugyanaz a 2 pankrátor harcol az övért, és unalmas, hogy a heel-ek mindig elmenekülnek és a face-k mindig győznek, és hogy őket SENKI nem győzi le tisztán. Nem azt fogom szeretni akit a WWE akar hogy szeressek.

  Kedvelés

  1. Valóban lehetne nagyobb változatosság az övek, főként a WHC öv körül… Nem azt mondom, hogy havonta cseréljen gazdát, de ez és a jelenlegi között talán van valahol egy arany középút.

   Kedvelés

 2. Istenem.. Ha nem tetszene akkor nem lennék itt 🙂
  Csak a hsz-edből úgy tűnt mint a tipikus 10 éves babyface cena reigns fan

  Kedvelés

  1. Nem csak 10 évesen lehetsz Cena fan. Én sem éppen 10 vagyok már, és Ő az egyik kedvencem. Reigns nem, Ő inkább semleges, nem bánom ha nyer, de az sem hat meg ha veszít. A gond az, sokan azt hiszik, hogy ha nem mész szembe azzal amit X, vagy Y tesz/mond/akar, akkor a Te véleményed nem menő. Pedig ez nem így van, a legfontosabb, hogy legyen véleményed. Lefordítva mire is gondolok, divat lett látványosan utálni a face szerepben lévő pankrátorokat. Gondolj bele, ha egy beteges személyiségű figuráért rajongsz, akkor Te magad nem vagy ugyanolyan beteges? Még akkor is, ha itt minden csak előre eldöntött, többé-kevésbé megkoreografált események láncolata, a pankrátorok valójában nem a gonosz földi helytartói, és nem mindenek fölött álló szuperhősök. Ez csak egy szerep.

   Persze nem fekete és fehér minden. Ez csak egy műsor. Szórakoztatás. És mint ilyen már annak is nagy szerepe van, hogy kinek az előadását élvezed a legjobban. És ez lehet független a pankrátor előre megírt személyiségétől. Szólhat pusztán a “sportértékről.”

   Egy szó mint száz, azért lehülyézni valakit, mert Reigns vagy Cena, vagy Wyatt, vagy HHH rajongó, az nem más mint … butaság. Véleményéhez joga van. Még akkor is ha azt nem tudja alátámasztani érvekkel…

   Kedvelés

 3. wwefan szánalmas hulladék vagy, és nem azért mert Reignsnek szurkolsz. Szerintem te el is hiszed hogy ez nincs megjátszva.

  Kedvelés

  1. gugugugugugu szánalmas hulladék vagy, és nem azért mert utálod Reignsnt.
   Hanem azért mert azt feltételeszted hogy azt hiszem ez nincs megjátszva.
   Hát nagy tévhitben élsz mert én tudom hogy megvan játszva és akkor mi van ha megvan játszva ha neked nem tetszik hogy megvan játszva akkor mért nézzed a WWE-t, ha?

   Kedvelés

 4. Attól még nem változik a helyzet, attól még Roman Reigns a kihívó és nem Ambrose vagy Lesnar:D ! Alig várom a Wrestlemeni-át hpgy lássam hogy Roman újra ismétlem újra bajnok lesz és szétveri Triple h mocskos seggét nem is értem hogy lehet egy ilyen senki bajnok ha bajnok álljon ki és küzdjön ne a picsáján üljön azt várja a Wrestlemeni-át kis senki na mindegy Roman attól még a legjobb ismétlem a legjobb Roman best in the world !!!!!!!

  Kedvelés

  1. Igazad van nem értem ért kel enyire fikázni Romant….—–Most művér ide vagy oda most mint ha senki nem tudta volna hogy a WWE szinészkedés hát persze hogy van benne művér…..
   Alig várom hogy lássam hogy Roman szét veri Triple h-t….—-És majd jöhetnek a kommentek hogy szar Roman meg ilyenek engem nem érdekel meg jöhetnek a disli-kek azt csö…..!

   Kedvelés

   1. 2 kérdésem lenne:
    1. 10-es skálán, hány éves vagy?

    2. Miért vagy fogyatékos?

    3. Cm Punk már nincs itt 🙂 😀

    Kedvelés

 5. 0,000000000000

  Jericho + aj remek tt pár lesz,rem ez nem olyan kamu mint a Wyatt family vs lesnar feud ami ku.. nagy lett volna!!de persze jobb ha békapofával bohóckodik lesnar.
  Am mit is várnak tőlünk?Hiszünk abban,hogy békapofa,az aki képtelen sajnos önálló karrierre a vezetőség miatt..aki tehetséges,jó pankrátor,aki csicska,a tesókája csicskája,a seggéből kukucskál ki,aki bajnok volt,de kis övön,és még íg yis csak áldozati csicska bárány volt.Aki rengeteget dolgozik,sokat ad bele,pl a Wyattes feudja az utóbbi évek egyik legjobb feudja volt szerintem,minden panki,minden feudját beleértve.Ő,aki többet érdemelne,de elba..ák az egész karrierjét ezzel,aki bukta az övet,aki végig tolta a meccset,ő dolgozott egyedül vasárnap..és ő megy Undertaker legyőzője ellen?
  Nem tudom mit akarnak ebből kihozni,de egy meccsnek elmegy,de feud ne legyen…mindkát karakter el van nyomva..aszisztálnak kentaurnak szánalmas.

  A család szét van esve..nem kezdenek velük semmit.Legutóbb a BOD kivégezte őket,rem a két legenda soha többé nem lép egyszerre ringba,annyira szép közös karrier lezárás volt ez a győzelem!!
  Majd elbán a család a 3 d fiúkkal,majd ezt is molesztálták majd azt is,Kane megint itt van..2 töltelék pankival,legyőzték őket,lesnarral nem lesz feudjuk,övek közelébe sincsenek…hunterral KURVANAGY!!! feudot tolhatott volna Wyatt a rr-után..asnnyira jó let volna,és igen mehett volna így ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ a fő övért..de neeeem jobb ha kentaur ge.. van ott feszt..nincs ellenfelük..egyedül a csicska nemzet,remek heel vs heel feud lehetne!Csak nem merik meglépni…
  abigél se jön segíteni nekik…úgy érzem,ez így nem mehet tovább sokáig..Wyatt promoi kur..jók,pl amikor kentaurral feudolt,az a gyerekes téma..odabas…és a feudjai!!
  Lehet szidni a testalkata miatt,meg h hogy mozog,mozdulatai miatt stvb,de jó pankrátor.A feudjai Jerichoval,müzlivel,békapofával minr jó volt,ilyen karakter…rég nem volt a wwe ben mint ő..a többiek..harperke jó panki de a másik kettőt hagyuk…elpusztították anno a csicska..et MUAHAHAHAHA madj feloszlottak,majd újra összeálltak,de ezért?
  3 hónapot se adok nekik így…

  Undertaker vs turpi urfi április 1.bolondok napja előhozva.Bár úgy se ő harcol a halott emberrel,más harcol helyette.Sting nem fog ez 100! 10-15-20 éve álom meccs lett volna,de ez maradjon is állom.
  rock lehet az..de ő nem veszteni fog visszajönni bowlywoodból..
  Goldbergre gyanakszok aki egy állat..veszélyes..nagyszerű meccs lenne,és méltó búcsú a halott embernek,győztesen.

  A mai adás egy köpedék volt

  kentaur szegmens a multkori seggre pacsizás..mű vér kamu műtét..
  wwe 2016…

  Anno az arany korban a vérüket adták a pankrátorok a mi szórakoztatásunkért.Ők pankrátorok voltak,kentaur egy fosadék..

  Kedvelés

  1. Kiszaradt kutyaszar…. Mar regen nem volna az aktiv rosterben ha valodi seruleseket szenved el.

   Chris Benoit kivegezni a blokit.

   Kedvelés

  2. Szép és jó csak nem Stylesnek és Jerichonak kellene menni a Nyú Déj ellen hanem ott vannak a a többiek PTP srácok Lucha Dragons,Ascension,Los Matadoros,Csicska Nemzet, Wyatt Family, Dudley Boys de helyette mi van Dudley Boys vs Usos, Csicska Nemzet vs Lucha Dragons, Wyatték mindenkit szarrá vernek csak azokat nem akiket kéne, PTP srácok, Ascension és a Los Matadoros Vince papa úgy el nyomta min a magzat vizet felmerül a kérdés ki is marad a Nyú Déj ellen a TT övekért Jericho és Styles

   Kedvelés

 6. ez az adás sem volt jobb!! Az NXT most is verte lazán az SD-t!!

  azzal kezdeném jó lenne ha Vince papa végre leadná a stafétát és meg kaphatná a fia nem is lenne rossz Shane vinné a Raw ot HHH meg lenne az SD az NXT mellet és vissza jönne a WHC öv!!

  Na az adásról:

  HHH promoja nem volt rossz de érződik hogy Roman nyer. Jó látjuk a WWE övet de ég jobb lenne ha pár 1-2 meccset is nyomatna a WM előtt. Meg kéne már egy fő öv. Tudom hogy Story része volt meg minden de amíg Theodore Long volt az SD Gm je sokkal jobb voltak az SD a mostaniaknál sokkal hiányzik az öreg!!!

  Sin Cara, Kalisto,Neville vs Csicska Nemzet: Nem volt hosszú meccs de elment, ez a 6 ember többre is hívatott lenne a mostaninál jó hogy Kalistonál ott van a USA öv. De a többi 4 el mi van? Megértem hogy Barret itt hadja a WWE t 10 év jobberségből már elég de hát ha nyer Shane a WM en és más lesz én még ebben bízok hát ha. Neville vissza megy az NXT be Finn ellen meccselni, de minek ott is bukni fog úgy jár mint az Ascension itt is szopnak meg az NXT be is!! Tényleg őket mikor is láttuk utoljára vagy mikor nyertek itt??? Bízok abban hogy a WM után más lesz a nagy főnök és véget ér ez a rémálom!!

  Ami még értékelhető a fő meccs: Ezzek a bohócok olyan régen már TT bajnokok hogy már kezdem sajna megszokni őket 😦 Styles Jericho 2 ös TT be áll??? nem lenne rossz főleg ha ezeket vernék is a WM en!!

  Díva meccs se volt rossz de az lenen ha jó a a Raw on Charlotte közbe avatkozna a cím meccsbe dupla DQ lenne és meg is lenne a Triple Threat a WM re ja igen hol van Paige? Még mindig sérült???

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek