WWE SmackDown 2016. január 21. – Utoljára a PPV előtt

sd150121

A SmackDown adása 2016. január 21-én emlékeztet minket, hogy a Royal Rumble-t megelőző utolsó adáson egy Miz TV-t tekinthetünk meg, amiben a vendégek nem mások lesznek, mint Kevin Owens és Dean Ambrose, akik a PPV-n összemérhetik erejüket a WWE Interkontinentális Bajnoki övért egy Last Man Standing csatában. Valamint Roman Reigns eléggé komoly feladattal találja magát ismét szemben, hiszen a 30 Emberes Royal Rumble küzdelmet megelőzően egy 4-1 elleni Handicap küzdelemben kell helyt állnia, ahol a komplett League Of Nations lesz az ellenfele…

A szorítóba a SmackDown kezdésénél nem más érkezik, mint Y2J, Chris Jericho. A bevonulását ismét nagy lelkesedéssel fogadta a rajongótábor, amit követően a sokszoros Világbajnok mikrofont ragad. Amint elcsendesült a bevonuló zenéje a tömeg egy emberként kántálta a “Y2J” nevet, amire a Szupersztár reakciója egy jó nagy mosoly volt. Legelőször szeretett volna mindenkit köszönteni a Thursday Night Jericho-n. Elmondja, hogy ez a visszatérése a SmackDown-ra 14 hosszú hónapot követően és remekül érzi magát, hogy ismét itt lehet. Emlékezet minket arra, hogy már csak 3 rövidke napra vagyunk a Royal Rumble-től. A következő PPV minden bizonnyal történelmet fog írni, hiszen először a WWE felállása óta nem egy WreslteMania címmérkőzést fog nyerni a 30 emberes küzdelem nyertese az aktuális Bajnok ellen, hanem magát a cég legfontosabb díját, a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet…Visszatekintetünk ezt követően egy rövid videó erejéig az előző RAW főeseményére, ahol Jericho a legnagyobb Highlight Reel-t rendezte meg, amit a WWE valaha láthatott.
Megjelent rajta kívül a szorítóban Paul Heyman, Brock Lesnar, valamint Roman Reigns. Ahogy arra számítani lehetett a Szupersztárok nem fognak távozni jó pár kemény pofon átadása nélkül…Ahogy Brock belépett a szorítóba egyből egy hatalmas Spear-t szenvedett el Reigns-től, ami után a Big Dog komoly támadást indított a Bestia ellen. A League Of Nation csapata jelent meg, Jerihco pedig elhagyta az arénát, amíg megtehette. Lesnar gyorsan elintézte egymás után Sheamus csapatát, majd Roman egy kemény Spear-el ismét földre kényszerítette Brock-ot…Befejezésül megérkezett a Wyatt Family, akik elbántak Brock-al és Roman-el egyszerre.
Chris azzal folytatja a mondókáját, hogy talán a jelenlegi Nehézsúlyú Világbajnok fog nyerni a Royal Rumble-ön, talán a Bestia fogja elhódítani a címet az adás végén, azonban a legvalószínűbb, hogy a WWE megmentője, Y2J fog győztesként távozni a főeseményről…Nem tudja tovább folytatni a mondanivalóját, hiszen a Big E. hangja szakítja félbe, amit követően a bejárat felől érkezik a New Day triója. Nem más miatt érkezett a Tag Team Bajnokok csapata, minthogy megemlékezzenek Francesca-ról, aki nem más volt, mint a harsonája Xavier-nek, amit Chris Jericho semmisített meg. Arra kéri a csapat a közönséget, hogy egy perces néma csenddel tisztelegjünk az emlékének. Ahogy lehajtják a fejüket Chris egyből közbevág és kijelenti, hogy ez legalább annyira nevetséges, mint az unikornis szarvak a csapat fején. Y2J szerint az Unikornis nem minden esetben egy csodás képzeletbeli állat, hanem csak egy szamár a fején egy ócska szarvval. A New Day-nek természetesen ez nem tetszett, azonban Chris még fokozta a helyzet súlyát. Elismerte, hogy egy szabad országban élnek, ahol a társadalom engedélyezi, hogy azok legyenek, amik csak szeretnének, viszont a jelenlegi neveik nem igazán illenek egy unikornishoz. Szeretett volna teljesen új neveket adni nekik, így megszületett: Rooty, Tooty és Booty. Ahogy ezt kimondta a Szupersztár, a közönség egyszerre elkezdte kántálni a három nevet, ami egyáltalán nem tetszett a Tag Team címvédőknek. A New Day belépett a ringbe Jericho mellé, amit követően kijelentette Y2J, hogy itt és most részesei lesznek egy 6 Man Tag Team küzdelemnek, amiben az ellenfeleik nem mások mint…Ekkor pedig Jimmy és Jey érkeztek a bejárat felől, akiket hatalmas szeretettel fogadott a publikum. A szorítóig sétáltak az ikrek, amit után a Show Off, Dolph Ziggler zenéje is megszólalt.

The New Day vs The Usos és Dolph Ziggler

A küzdelem átlagos hosszúságúra, ám fordulatosra sikeredett, amiben végül az Ikrek és Dolph Ziggler voltak képesek megszerezni a győzelmet, miután egyszerre értékesítettek egy Triple Superkick-et, amit Xavier Woods szenvedett el. A kopogtatást követően ünnepelhették a mostani SmackDown első csatájának győzelmét.

Becky Lynch vs Tamina

A küzdelmet Ric Flai és Charlotte a kommentátori asztal mellől figyelte, amiben az irányítás Becky kezében volt. A befejetésnél Becky képes volt feladatni a harcot Team Bella-s ellenfelével. Becky nagyszerű formában szerepel mostanában, ami miatt Charlotte nem lehet nyugodt a Royal Rumble-el kapcsolatban, hiszen Lynch ellen kell ringbe szállnia a PPV-n a Díva Bajnoki övért.

The Miz érkezik a szorítóba, aki először szeretne mindenkit nagy szeretettel köszönteni a Miz TV-n. Nem is húzza az időt a WWE Legnézettebbje, bejelenti, hogy a vendégei nem mások, mint Dean Ambrose és Kevin Owens, akik a Royal Rumble-ön harcolni fognak egymással egy Interkontinentális Bajnoki övért folyó Last Man Standing küzdelemben. Miz elmondja, hogy ez egy rendkívül kemény és veszélyes csatafajta, hiszen nincsen kiszámolás és diszkvalifikáció, az egyetlen módja a győzelem megszerzésének, ha az ellenfél olyan szinten össze van törve testileg és szellemileg, hogy nem képes felkelni a földről amíg a játékvezető 10-ig számol…Miz nem tudja sokáig folytatni a mondanivalóját, hiszen megszólalt Dean Ambrose bevonuló zenéje, amire a bejárat felől érkezett az Interkontinentális címvédő. Dean mikrofont fog és elmondja, hogy ez egy komoly csata lesz közte és kihívója közt, fel kell készülnie mindenre hiszen tudja jól, hogy Owens mindenre hajlandó lenne, hogy visszanyerje a címet. Közben Miz elmondja, hogy ezt a Miz TV és Ő a műsorvezető, azonban ez egy cseppet sem érdekli Dean-t, aki tovább mondja a saját mondókáját. Végül a Miz rákiált, hogy amikor a kezét felemeli, akkor Ambrose befogja a száját! Ez egy cseppet sem tetszett a Lunatic Fringe-nek, aki egyből azt válaszolta erre, hogy amikor az ökle Miz arcába kerül, akkor a műsorvezető fogja be a száját. Miz azt hallva, hogy a rajongók jobban érezték magukat Dean beszéde alatt fogott egy széket és kiült a sarokba, majd átadta a szót az Interkontinentális Bajnoknak, aki átvette a show-t, ami így Dean TV lett.
Ezt követően Ambrose tesz egy rövid kört az arénában, amivel visszaemlékezik kettejük csatájára, hiszen rendkívül sok eszközzel és sok helyszínen gyepálták már egymást KO-val. Természetesen nem maradhatott el a kihívó megérkezése sem, Kevin a bejárat felől sétált el a bejáratig. Egy rövid mondókát követően a Lunatic kész lett volna bunyózni leendő ellenfelével, azonban Miz ekkor megtámadta hátulról a címvédőt. Egy keményen induló pofozkodás kezdőzött kettejük közt. KO is csatlakozott a bunyóba, ahol Miz és Ő közös erővel támadhatták Dean-t. Viszont Kevin egyik pillanatról a másikra megtámadta Miz-t is, aki kapott egy kemény Pop-Up Powerbomb-ot. Ahogy Ambrose-t ismét megtámadta volna a Lunatic visszatámadt. Owens-nek nem tudott Dirty Deeds-et adni, ezért a ring közepén heverő Miz-t kapta el és erődemonstrációként neki osztotta ki a Finisherjét.

Bray Wyatt vs Ryback

Kettejük küzdelme eléggé átlagosra sikeredett, amiben a Wyatt Family többi tagja a ring mellől figyelték csata minden egyes fordulatát. A győzelmet végül Bray tudta megszerezni, ám nem teljesen sportszerűen. Amíg a bíró Luke Harper-el volt felfoglalva Rowan és Strowman segítettek a főnöknek, aki a megtámadott Ryback-nek könnyedén tudott adni egy Sister Abigail-t.

Stardust vs Titus O’Neil

Egy rövid összecsapásban a győzelmet végül Titus tudta megszerezni, miután képes volt értékesíteni a Finisherjét, majd kopogtatni.

Roman Reigns vs The League Of Nations

A harcot megelőzően Kalisto ad egy rövid interjút Renee Young-nak, amiben arról a csatáról beszél, ami a Royal Rumble-ön lesz megrendezve. A Luchadornak Del Rio ellen kell majd ringbe lépnie, hogy megszerezze a United States Bajnoki övet. Megérkezett az interjú helyszínére Del Rio, majd a komplett League Of Nations, akik együtt kemény verésben részesítették Del Rio leendő kihívóját.
A főeseményen Roman elmondja a küzdelem előtt, hogy Vince McMahon elintézte, hogy a legszerencsétlenebb pozícióba kerüljön a Big Dog, hiszen elsőként kell belépni a ringbe a 30 Emberes csatában. Úgy gondolja, hogy Bajnokként fog oda sétálni, ami után pedig Bajnokként fogja elhagyni az arénát. Sokan bizonyára ostobának gondolják, hogy ezt hiszi, viszont Roman hisz egy nagy csatában, amire tökéletes hangolás lesz a mostani csatája a League Of Nations ellen… Roman Reigns szépen szerepelt, azonban csak diszkvalifikációval volt képes megszerezni a győzelmet, hiszen a 4 tagja a League Of Nations-nek együtt estek neki, ami miatt a bíró kénytelen volt véget vetni a harcnak. A WWE Nehézsúlyú Világbajnok segítségére az Uso Ikrek érkeztek, azonban Ők sem tudták felvenni a versenyt a League Of Nations-el. Végül Roman egy kemény SUperman Punch és egy Spear-t követően kitisztogatta a szorítót. Azonban hasonlóan alakult az adás befejezése, mint az előző RAW-n, ugyanis érkezett a Wyatt Family, akik megtámadták Roman-t.

Ez volt az utolsó adás a Royal Rumble előtt, amit követően kíváncsian várhatjuk a PPV eseményét, hogy vajon ki lesz képes kiemelkedni a 30 Ember közül és WWE Nehézsúlyú Világbajnokként távozni az arénából…

13 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. január 21. – Utoljára a PPV előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Eleg reg ota nezem a WWE-t ami megy evek ota siralmas, akik valamire valo pankratorok mind a sullyesztoben vannak, vagy serultek. Ezt is a ket majomnak koszonhetjuk Cena-nak es Reings-nek. Egyik sem er egy kalap szart sem es mindketto bajnok, tobbszorosen is.
  Nekem ne mondja senki hogy a Wyatt Family nem egy ude szinfolt ebben a pusztulatban, felulmultak a Shieldet a Nexust…. Inkabb az a vicc hogy egy pankrator kepes nala nagyobb, termettebb embereket kiszorni, megalazni, nevetsegesse tenni. Reings nem erdemli meg hogy itt tart, sot Abros haverja sem. A csicska nemzet is a nevetseg targya, ott van Barett azt sem tudja sirjon-e vagy nevessen, az elfeledett, alulertekelt pankiket osszegyurva meg jobban megalaznak.
  Del Rionak kar volt visszaternie olyan egyhangu sablon karakterje lett hogy nem is valo heelnek.
  Remelek Kalisto elveszi tole az ovet es uj szintre emeli az erteket. Maga a US. ov is egy ganelyhalmaz, mar regen nem egy nemzeti cimrol van szo, es mivel neha tenyleg semmitmondo karakterek kapjak, siman lehetne Featherweight Champion ov. Es szamomra a legnagyon otvar a New Days, a Tag Team temetve van…….

  Kedvelés

 2. Tuti,h nem csak 30 pankrátor lesz…annyi nevet említettek már..1 x volt budán kutyavásár,akárcsak 40 embere rr amit el patronka nyer,asszem ezt is megfogja dönteni kentaur

  Kedvelés

 3. Még mindig nem értem miért tetszik az EGÉSZ közönségnek kivétel nélkül hogy roman a 3 mozdulatából 2-őt bevetve elgyepálja az egész League Of Nations-t.És megy neki az éljenezés.

  Már az is megfordult a fejemben,hogy csak trollkodik mcmahon-el mindenki,aztán a rumble-n,vagy a wm-an úgy kifütyülik romant ,mint még soha

  Kedvelés

  1. Mert hol is gyepálta el az egész LoN-t? Láttad egyáltalán a meccset, vagy csak úgy mondod? Éppen szarrá rugdosták a sarokban, lefogták, Rusev lerúgta, aztán jött volna Sheamus is, amikor bejöttek az ikrek, Sheamus és Rusev kiszórták őket, aztán Rusev kapott egy szupermen ütést, Sheamus egy szpírt. Ez mióta a teljes LoN? Azt sem lehetett tudni fölállnak-e, mert egyből jött a család.

   Van miért szidni Reignst, de olyannal ne vádold, amit nem tett.

   Kedvelés

  1. A család is szépen bucira lesz verve, mert semmit nem tudnak csapatként. Egyéniben is csak Harper ér valamit, dumálásban meg Bray, aztán ennyi az egész család…
   Ratyi banda.

   Kedvelés

   1. Miért is lenne ratyi banda ? a mostaniak közül a legjobbak és a heel karakterek közül csak őket lehet mondani hitelesnek….a LoN-ba is jó lehetne ha nem szúrták el volna őket akkor ők lehetnének Wyatték mellett a másik hiteles banda mert nem hiszem hogy Sheamusék 4-en nem tudnak elbánni Reignsel a Family meg úgyan úgy 4 fővel igen…ott van Rusev, Del Rio, a 15-ös Rumblen őt éltették amikor Reignsel maradt ketten és amikor elvették mellőle Lanát és jött mellé Summer bohóckodni onnantól csak szív az ember pedig emlékszem amikor volt egy triple threat volt ő Cesaro meg Owens akkor is oda tette magát és megmuttata hogy mire is képes…szóval nem hiszem hogy akár egyedül egy Reignsel ne bírna el…de nekik már mindegy nem kéne őket már erőltetni értelmetlennek látom..főleg most ha jön a Bálor Club…mennyi csapat lesz már ? 4-5 hanem több…szedjék szét őket építsék fel őket normálisan és akkor talán lenne értelme majd valamikor újra összedobni őket…..

    Kedvelés

    1. Pontosan így van.Az egyedüli hiteles heel karakterek Wyatték.Sok a csapat még több lesz,rengeteg a pankrátor de még több lesz…minek?Ezekkel se tudnak mit kezdeni..

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek